63345
-
#61254 Amikor odamentem random, még a silvert sem sikerült elérni. Tény, nem mentem ts-re :) De amúgy nem tűnik lehetetlennek. Így is ma már elég sok szintet léptem, közben pvp-ben is mentem. Egyik körben ~500-95-re nyertünk, és egyszer sem haltam meg, ez nekem már siker. -
#61253 Csak egyszer mentem oda, nem figyeltem :D -
Armada #61252 Hello!
Tudtok wvw-s és PVE necro buildet ajánlani előre is köszönöm. -
Armada #61251 Hello!
Tudtok wvw-s és PVE necro buildet ajánlani előre is köszönöm. -
#61250 amikor elindul a boss blitz van egy timer, nem tűnik föl? :D -
#61249 Jaa, hogy az idő is számít. -
#61248 azért gold, mert ha hamar megölitek a bossokat, akkor 10 zacsit kapsz a ládából, ha lassan, akkor kevesebbet :( -
#61247 Ezek a gold pavilonok a lebegő platformok, ahol bossokkal lehet küzdeni egyedül? Azt, hogy a ládákat magasabb szinten éri meg kinyitni nem is tudtam, de gondolhattam volna abból, hogy minden a szintemnek megfelelő dolgokat dob... -
#61246 ha gyorsan akarsz szintezni és pénzt szerezni, keress egy taxit egy gold pavilonba. föl kell menni ts-re (ts.gw2community.com) és ott joinolni valakire, aki bent van. körbeszaladsz, minden bossba belesebzel 2-3k-t a tokenekből meg veszel szintes könyvet. ha jól megy egy óra alatt 5-10 szint. a ládákat meg csak 80ason nyisd ki. ládánként úgy kb 1 gold jön legalább, ha szerencsés vagy akkor 2 óra alatt 30-40g is akár. már csak a keddi patchig van ez az event -
#61245 Itt még nem is jártam.
Queens gauntlet arena elég jó, 41-es szinten bementem, 4 boss leölésénél ott voltam, mindegyikért járt 4k xp. Persze közben sokszor a földre kerültem, de sok segítőkész ember van, én is rohangáltam újjáéleszteni a többieket. Elég jó móka. -
#61244 Ele wvw build GH ajánlásával -
#61243 ezen a fórumon kicsit nézz körbe buildekért, ajánlom, hogy youtubon is keress rá videókra, de nézd, hogy ne legyen túl régi -
#61242 Ugyan ez, csak elit skillnél plague-vel teljesen jó eddig pvp-ben. Solo arenaban mentem csak, mivel csapatom nincsen, de voltak killjeim, és nem daráltak be úgy, mint egy másik talált builddel. -
HyperManiac #61241 rendberakását illetően* -
HyperManiac #61240 Jah ranger 1h sword nagyon gáz, csak csapkod és még dodge-olni sem lehet. nem tudom mire várnak még a radberakását illetően. Nagyon gáz a ranger. -
#61239 Én most ezt használom pve-ben.
#61236 Akkor vagy guardian vagy warrior lesz majd a második karakter. Ezzel már "félúton" vagyok, lvl 40. -
#61238 pve ele build ilyesmi. rakj ha kell frost bowt és van boss, ahol meteor miatt cserélned kell staffra
edgen meg tök mindegy mivel mész, rakjad jó tankosra, úgy van esélyed túlélni :D ja és staffstaffstaff! -
HyperManiac #61237 De mist-ben néha megjelenek, úgyhogy egy wvw is jöhet :) -
#61236 minden kaszt máshol jó. wvwben GWEN (guardian, warrior, ele, necro), pveben guardian, warrior, ele a meta, de thieffel is lehet szépeket durrantani, roamingban mesmer, thief, engi, pvpben rangeren kívül mindennek van jó buildje, rangeren meg jókat lehet nevetni, de mondjuk pvpben van egy nem olyan rossz buildje és pveben is lehet belőle egy közepes sebzést kihozni, csak kb ilyen kamikaze, mert sword az totál irányíthatatlan -
HyperManiac #61235 Hááát inkább pve, nekem a wvw még mindig nem jön be. -
#61234 mire kell ele? pve vagy wvw? wvwt este tudom megkérdezni -
#61233 Az azért kár, hogy ennyire nincsen egyensúly a kasztok között. -
HyperManiac #61232 Linkelnél egy ele buildet is ha lehet? -
HyperManiac #61231 Wolfynak (sajnos) igaza van. PVE-ben el lehet bohóckodni mindennel, de ha hatékony akarsz lenni akkor kell hogy hallgass másokra.
Én is most warriorral tolom és iszonyat a különbség sebzésben pl. Egy warri 4-5x annyi sebzést tol ki mint egy ranger pl. -
#61230 Második karakternek, ami népszerűbb pvp-ben akkor érdemes kezdőként mondjuk warriort, guardiant, elét kezdeni? Most ugye necrom van, dupla daggerral és well-ek használatával pve-ben egyáltalán nem rossz, hátrányát nem érzem. -
#61229 true story bro -
#61228 ele most elég erős lett. pillanatnyilag a legnagyobb burst sebzést abból lehet kihozni, dungeonokban pedig a fiery great sword segítségével kb minden stackelhető bosst meg lehet ölni 1 sec alatt (szó szerint 1 sec ALATT)
open pveben nem is annyira lényeges, hogy mivel tolod. van másik 80 játékos, ahol a te teljesítményed elolvad a tömeg átlagában
wvwn viszont nagyon fontosak a buildek. nem véletlen, hogy egy rendezett, 25 fős csapat hülyére ver egy 2-3x akkora pugot. egyszerűen mindenkinek van egy szerepe, amit tökéletesen kell vinnie. pl ezért nincs ranger/engi/thief a HC guildek zergében. ha nem azt csinálod amit kell, akkor megborul a partyd, a partyddal meg feltámad az ellenség és mindenkit 5x kell megölni, ami macerás. -
HyperManiac #61227 Csak hogy ami neked bejön, az nem biztos hogy hatékony. Lásd ranger longbow. -
Negritis #61226 nekem pl így alakulgat folyamatosan a condi necrom :D -
TomStorm #61225 Mi ezekben a különleges?
Meg szerintem már nem másolnak játékosok build-et.Maguk állítják össze főleg így,hogy levitték trait-ek számát.Attól lesz jó a game ha mindenki self build-et használ.
Tegnap kezdtem egy Elementalist és csak nézek olyan durva dolgokat hozok össze vele.Eszméletlen jó class lett belőle.Érződik,hogy ki fogja nőni magát Main karakteremmé annyira bejön.Viszont eszem ágában sincs copy-paste build-et használni mert ami másnak jó az nem biztos,hogy nekem is.. -
#61224 GH guardian build -
#61223 Golden Horde warrior build -
#61222 Basszus, félreértettem akkor, kösz. Ez a death shroud amúgy nálam nem túl effektív, mármint arra jó, hogy ne halljak meg, de olyan hűdenagy sebzéseket nem hozok vele össze. -
Strayhand #61221 Nem healel, hanem Life Force-t generál. Nézd meg a 'life force' link mire mutat. -
#61220 Ez a skill ha jól értem folyamatosan healel, miközben csatában vagyok. Direkt nézem, és semmit nem csinál. Bug? Tegnap egy bug miatt azt érzékelte folyamatosan, hogy csatában vagyok, ami miatt nem töltődött az életem ahogy végetért, és nem csinált semmit. De csaták közben sem. -
#61219 Köszi, akkor viszont sok olyanom van. Nagyobb lényektől kapott cuccokat általában adom el, mert én nem tudom használni. Vagy ha olcsó bontom. -
Negritis #61218 a karmából vett cuccokat nem tudod bontani csak és azok ugye egybős soulboundosak is -
#61217 Guildből sokszor mennek teq-re. Nekem egyelőre van 4, amit végig tudok csinálni szint alapján.
Ennek a soulbound dolognak mi értelme? Ha valamit felveszek se lebontani, se eladni nem tudom. Legalább bontani engedné. -
Negritis #61216 a minimap feletti ládát és a boss halála utáni nagy ládát a world bossokból csak napi 1x kapod meg
szal napi 1x éri meg megcsinálni ezeket (kb 2 óra alatt meg lehet csinálni kb mindet)
valamint ugye van a 3 "nagy" karka,teq,3kukac ebből utóbbit csak communitys TS használattal van esélyed kb, az első 2 viszont azon múlik hogy menj oda időbe
kivéve ugye living storys cuccokat, mert ott van hogy többször is (pl most pavilon, bazaar)
-
#61215 Nekem azért fura, mert úgy emlékszem én egy nap többször is kaptam :D Na mindegy, így ha ezeket lenyomom, akkor utána inkább felfedezek, meg gyűjtögetem a skillpontokat.