Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár nyertem HA-t trappes buildel is, mikor szorakozni akartam és sikerült is megtartani pár körig, ha jol emlékszem 😄
Hát igen a tomb-ot én is nagyon sajnálom, h átrakták a HoH-ot onnan 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wow pvp-jét vagyis inkább arénáját kicsit a védelmembe venném, mert nagyon sokat polírozódott az elmúlt években, habár én már régóta nem játszom. A akciós-reakciós, folyamatos, folyékony, kipofozott cc-s, ladderes, stb. rendszere az egyik legjobbá tette és sokminden mondható róla, de az hogy nem a profizmusáról híres, az nem.
Harmincas szinttõl kezdve 10 szintenként lesz egy-egy új dungeon, ill. 80-on kapunk 3-at, amiket 4 féle képp tudunk teljesíteni. Az elsõ egy story mód, ezután unlockolódik az exprolabel mód, melynek 3 változata lesz. Ez tulajdonképp egyenértékû a hard mode-al.
Ezen változatokon túl, még számos meglepetés érhet majd minket a dungeon-okban. Titkos járat, mobok ahol tegnap még nem volt semmi, hatalmas barlangi tavak, amiket megkerülni is több perc, felderíteni a víz alatti világot még több idõ.
Hagyományosan raid nem lesz benne, de egy-egy epikus open world dynamic event helyettesíti azt, amolyan EQ hangulatban.
Ezen felül ahogy stevyxix írta számos más korábbi küldetést is tudunk teljesíteni megfelelõ nehézséggel, aki a kihívást keresi egy játékban könnyen megtalálja majd. Sosem arról volt híres a GW, hogy egy egyszerû játék, s bár a kettõt még nem próbáltam, de olvasva a visszajelzéseket lesz itt is fogaknak csikorgatása.
The gods have disconnected you ...
WoW pvp-t meg szerintem hagyjuk, igaz soha nem játszottam de nem a profizmusáról híres, kár összevetni akár GW szintû összetett pvp-vel. GW pvp-re lett készítve mint ahogyan a GW2 is, de WoW pve játéknak készült.
Jimbo:
Nincs End Game Content GW2-ben, mivel adott területre leszintez a játék így minden része bármikor újrajátszható, hasonló nehézséggel mint elsõ alkalommal (annyi a különbség hogy jobbak lesznek a skilljeid ill traitekbõl több bónusz lesz, ennyivel lesz könnyebb). Nincs olyan hogy 80-as szinten ücsörögsz a haverokkal "hát már minden megvan, van 5 insta 80-as szintre amin 20 végigmentünk, de tök unalmas". Bármelyik korábbi helyre visszamehetsz és nem lesz OP mivel leszintez így bármit újra járhatsz.
A legnagyobb elõny ami vehetõ, az talán a fix ideig tartó xp boost, ami pl. pvp-ben semmit sem ér, wvw-ben meg minimális az elõnye, mivel ott is van szintmódosítás 80-asra.
Szóval én gondolkodás nélkül finanszírozom õket elõre ezért a munkáért, bármikor is jelenjen meg a játék.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Persze ezek is elérhetõek a casual játékosok számára, de az indulásnak megszabott feltételei lesznek.
Ha nem igazán van motiváció és cél amit az emberkék kitudnak tûzni maguknak eltunyulnak és elhülyülnek lásd WOW.......5 éve a játékban lévõ BG-n is az emberek 60-70%-ának lövete nincs az alap taktikáról és a "beleszarok" elvet követik ami szerintem nem tesz jót a játéknak.
Ezekkel az "extra" dolgokkal lehetne motiválni azokat a lustább kazsuálokat akik azért hajlamosak lennének a jobb teljesitményre ,de mostmég nem teszik,mert jól elvannak a semmittevéssel😛
Akikben meg nincs egy egészséges versenyszellem azok meg menjenek kapálni😛
A tulzott leegyszerüsités megöli a játékokat!
Ranger spike, Blood spike, ezek voltak a klasszikus OP buildek az eredeti GW-ben (Prophecies). És persze az iway. 😊
A régi szép idõk, amikor még nem HA volt, hanem Tombs, én még akkor szereztem meg a rank 6-ot. Néha elmegyek nosztalgiázni crystal desertbe, imádom az ottani zenét, és olyankor benézek a kihalt Tombs of Primeval Kingsbe is.
Annak ellenére, hogy nekem 10-es méretû e-péniszem van és szeretem is mutogatni, értem a logikát az emote-ok megszüntetésében. Anet próbálja kizárni az elitizmust a játékból, és inkább casual irányba terelgetni, hogy minél több játékosnak meglegyen az élménye. (WvW is ezt támogatja). Biztosan emlékeztek még arra, mekkora sznobizmus volt HA-ban, hogy megfelelõ rankkal lehetett csak értelmes csapatot találni.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Most meg én sem tudom mi a helyzet, mert kb. 2008ota nem játszok, csak néha-néha belépek(bár az is utoljára kb. 20010ben volt) 😊
Azért írtam GvG-hez hogy nekik járna az E-peen ahogy mondtátok, azt lehetne mutogatni és arra mindenki azt mondaná "hûûû mekkora van".
Annyira korán én se nyomtam, most meg már azt se tudom milyen a HA és milyen egyszerû vagy bonyolultak a buildek.
★ 汤姆 李
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
másik dolog: mintha minden classnak ugyanolyan fegyverei lennének....itt nem esnek fegyók? hanem alapban megvan a karaktered által ismert cuccos a hátizsákodban és onnan váltogathatod? semmi mágikus kard vagy axe?😛 vagy csak tudatlan vagyok?
fuck mmo's..i.,
★ 汤姆 李
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
practitioner of the forbidden arts of death
btw a digital downloadra is érvényes a béta hozzáférés? azt most egy ezresel olcsóbban megtudom venni igy csak 13k lenne
★ 汤姆 李
a BANISH az a bestof😛 mint egy basbALL labdát úgy ütöd el a francba az enemit😄
Talán negatív jelentéssel bír az e-peen kifejezés? Szerintem nem. Esetleg azoknak akik nem értik a mögöttes tartalmat, legyen szó first killrõl vagy pvp emote-ról.
Ahet:
Ez leginkább annak jelent "e-pénisz" mutogatást aki nem is vagy nem sokat PvP-et. Nem azért mondom nekem is épp hogy csak rank 6-om van ami ügye gyakorlatilag semmi, de tisztelet annak aki annyi idõt beleölt még rank 8-10-12 vagy többet is elért. Persze ez is farmolható valamilyen szinten és van akinek tényleg annyira jó hogy mutogassa, viszont vannak vér profik is akik nem véletlen érték el. GvG amit többre tartok (bár azt még kevesebbet nyomtam) ott nincs mellé beszélés aki ott eredményt ért el (nem csak megvette magának a guild invitet) az tud valamit. Pont ezért adnák emoteot GvG titlehez, ne csak köpeny legyen, mert nekik jár a virtuális pénisz mutogatás szerintem.