Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
+ugye ott vannak az achivement-ek, amik már gw1-ben is egész jol le tudták foglalni az embert 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nem is azt mondtam, h szuper build, csak felsoroltam pár faék egyszerü buildet... 😄
Bár nyertem HA-t trappes buildel is, mikor szorakozni akartam és sikerült is megtartani pár körig, ha jol emlékszem 😄

Hát igen a tomb-ot én is nagyon sajnálom, h átrakták a HoH-ot onnan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen, ezeket kihagytam, ha jól emlékszem van pl. vmi instant bankhozzáférés is meg hasonlók, de ezeket meg maximum kényelmi funkciónak nevezném a kozmetikaiak mellett, amik szintén nem befolyásolnak semmit PvP relációban, amirõl szó van.

Wow pvp-jét vagyis inkább arénáját kicsit a védelmembe venném, mert nagyon sokat polírozódott az elmúlt években, habár én már régóta nem játszom. A akciós-reakciós, folyamatos, folyékony, kipofozott cc-s, ladderes, stb. rendszere az egyik legjobbá tette és sokminden mondható róla, de az hogy nem a profizmusáról híres, az nem.

Ahet
Azért az ilyen kijelentésekkel "Nincs End Game Content GW2-ben" óvatosan, mert az egyszeri emberben hamar ez rögzül csak. 😉

Harmincas szinttõl kezdve 10 szintenként lesz egy-egy új dungeon, ill. 80-on kapunk 3-at, amiket 4 féle képp tudunk teljesíteni. Az elsõ egy story mód, ezután unlockolódik az exprolabel mód, melynek 3 változata lesz. Ez tulajdonképp egyenértékû a hard mode-al.
Ezen változatokon túl, még számos meglepetés érhet majd minket a dungeon-okban. Titkos járat, mobok ahol tegnap még nem volt semmi, hatalmas barlangi tavak, amiket megkerülni is több perc, felderíteni a víz alatti világot még több idõ.
Hagyományosan raid nem lesz benne, de egy-egy epikus open world dynamic event helyettesíti azt, amolyan EQ hangulatban.

Ezen felül ahogy stevyxix írta számos más korábbi küldetést is tudunk teljesíteni megfelelõ nehézséggel, aki a kihívást keresi egy játékban könnyen megtalálja majd. Sosem arról volt híres a GW, hogy egy egyszerû játék, s bár a kettõt még nem próbáltam, de olvasva a visszajelzéseket lesz itt is fogaknak csikorgatása.

The gods have disconnected you ...

Azt mondják 5 fõs dungeonozás lesz meg ugye nagy létszámú open world dynamic eventek (a'la videó a sárkányölésrõl), de mivel ezt én nem láttam saját szememmel, ezért errõl semmit nem akarok és tudok mondani.

Azért több minden lesz ami játékmenetre is hatással lesz (Instant Repair Canister, Perfect Salvage Kit, Resurrection Orb, Boostok és Mystic Key ami ügye speciális ládát nyit, kérdés mi lesz ezekbe a ládákban), persze egyik se szükséges, de mind hasznos és sokat segíthet.
WoW pvp-t meg szerintem hagyjuk, igaz soha nem játszottam de nem a profizmusáról híres, kár összevetni akár GW szintû összetett pvp-vel. GW pvp-re lett készítve mint ahogyan a GW2 is, de WoW pve játéknak készült.

Jimbo:
Nincs End Game Content GW2-ben, mivel adott területre leszintez a játék így minden része bármikor újrajátszható, hasonló nehézséggel mint elsõ alkalommal (annyi a különbség hogy jobbak lesznek a skilljeid ill traitekbõl több bónusz lesz, ennyivel lesz könnyebb). Nincs olyan hogy 80-as szinten ücsörögsz a haverokkal "hát már minden megvan, van 5 insta 80-as szintre amin 20 végigmentünk, de tök unalmas". Bármelyik korábbi helyre visszamehetsz és nem lesz OP mivel leszintez így bármit újra járhatsz.

End game az egyébként csak a pvp és www lesz vagy lesznek klasszikus guildes raidek is?
Erre a mikrotranzakciós dologra reagálva, úgy kell ezt elképzelni, hogy erõsebb fegyvert nem tudsz venni, viszont máshogy kinézõt, esetleg szebbet igen, amivel ugyanakkorát ütsz, mint a bárki által megszerezhetõvel. Tudsz venni mondjuk egy magamutogatásra való cilindert a karakteredre, szakács-ruhát, stb. A divatra úgy tûnik sokat adnak, nemcsak a ruhafestés miatt mondom... a karakterlapon egy gombnyomással válthatsz a normál "kalandozó" felszerelésed és a "városi" viselet között, ami bármiféle ruha lehet, pl. a fent említett szakács-szerkó.
A legnagyobb elõny ami vehetõ, az talán a fix ideig tartó xp boost, ami pl. pvp-ben semmit sem ér, wvw-ben meg minimális az elõnye, mivel ott is van szintmódosítás 80-asra.

<#eljen>

Számomra meg már a bétában egyértelmûvé vált... egyszerûen mintha egy magasabb ligából érkezne a jelenlegi mmo-k közé. Pl. karaktergenerálás, annak elõéletének belövése (role play) tekintetében jobbnak tûnik, mint az swtor, class sztori minimum hasonlóan jó vagy jobb a nagyobb szabadság miatt, szervezett pvp jobbnak tûnik, mint a wowban, WvW-re manapság példa sincs, talán csak a több mint 10 évvel ezelõtti etalont, a DaoC-ot tudnám említeni, de a rendszere talán még azon is túlmutat, craft rendszere azzal, hogy vaktában összetevõket raksz össze és te találod fel a recepteket az swg-re hajaz, stb. A legjobb, hogy még az sem lehet, hogy nem lesz end-game tartalom, mert ott a pvp és a wvw, benne van, láttuk, próbáltuk, mûködik...
Szóval én gondolkodás nélkül finanszírozom õket elõre ezért a munkáért, bármikor is jelenjen meg a játék.

Igazad van, így pontosabb. 😊 Ez egyben válasz Kasadya felvetésére is, lesznek majd példaképek.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ahet
Nem kizárni próbálja, hanem kontrollálni. Lesz ugyanis kifejezetten az elite/pro mindegy, hogy hívjuk játékosok számára is pvp (Tournament play). Nem véletlen hangoztatják az e-sport kifejezést.
Persze ezek is elérhetõek a casual játékosok számára, de az indulásnak megszabott feltételei lesznek.

well én nem értem azt a logikát én Casual player vagyok igaz van pár eredményem WOW-ban amire büszke lehetek.Tudom azt,hogy vérprofi sosem leszek,DE ennek ellenére nekem az egy folyamatos dopping,hogy látom a nálam jobb playerek eredményeit és próbálok a nyomukba érni!
Ha nem igazán van motiváció és cél amit az emberkék kitudnak tûzni maguknak eltunyulnak és elhülyülnek lásd WOW.......5 éve a játékban lévõ BG-n is az emberek 60-70%-ának lövete nincs az alap taktikáról és a "beleszarok" elvet követik ami szerintem nem tesz jót a játéknak.
Ezekkel az "extra" dolgokkal lehetne motiválni azokat a lustább kazsuálokat akik azért hajlamosak lennének a jobb teljesitményre ,de mostmég nem teszik,mert jól elvannak a semmittevéssel😛
Akikben meg nincs egy egészséges versenyszellem azok meg menjenek kapálni😛
A tulzott leegyszerüsités megöli a játékokat!

A trappes buildet csak noobok használták, és simán elverte bármelyik aggyal rendelkezõ csapat. 😊

Ranger spike, Blood spike, ezek voltak a klasszikus OP buildek az eredeti GW-ben (Prophecies). És persze az iway. 😊

A régi szép idõk, amikor még nem HA volt, hanem Tombs, én még akkor szereztem meg a rank 6-ot. Néha elmegyek nosztalgiázni crystal desertbe, imádom az ottani zenét, és olyankor benézek a kihalt Tombs of Primeval Kingsbe is.

Annak ellenére, hogy nekem 10-es méretû e-péniszem van és szeretem is mutogatni, értem a logikát az emote-ok megszüntetésében. Anet próbálja kizárni az elitizmust a játékból, és inkább casual irányba terelgetni, hogy minél több játékosnak meglegyen az élménye. (WvW is ezt támogatja). Biztosan emlékeztek még arra, mekkora sznobizmus volt HA-ban, hogy megfelelõ rankkal lehetett csak értelmes csapatot találni.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Zomil
jo persze akadt még a játék elején is ilyen build, de mikor abbahagytam elég nagy választék volt az ilyen egyszerü buildekre, iway és különbözö változatai, volt a trap-es, volt vmi necro-s, stb. 😊
Most meg én sem tudom mi a helyzet, mert kb. 2008ota nem játszok, csak néha-néha belépek(bár az is utoljára kb. 20010ben volt) 😊

Van benne negatív hang úgy mondanám. Ilyen erõvel Zaishen emote meg E-Gardener emote lehetne, akinek megvan nyilván némileg sértõnek veheti, pedig igazság benne van, nagy farmereknek van ilyen (és ebben is sok óra van benne, csak nem pvp hanem pve valamely jól termõ vidéke).
Azért írtam GvG-hez hogy nekik járna az E-peen ahogy mondtátok, azt lehetne mutogatni és arra mindenki azt mondaná "hûûû mekkora van".

Jah SF ele spike pl elég bonyolult volt 😄
Annyira korán én se nyomtam, most meg már azt se tudom milyen a HA és milyen egyszerû vagy bonyolultak a buildek.

Starter fegyvert nézted szerintem pár videóba vagy másik,hogy jó drop rate biztos nincs bétába.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Ja hát low lvl cuccok. 30ig láttuk csak kb meg tavalyi eventeknél 1-1 50es karit, amiknél már komolyabb fegyverek voltak. 80on meg gondolom lesz egy pár.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kézben tartva:_P

TDC Geronimo
Ikonja vagy mi? Beta amúgy, rakat ikon placeholder még skilleken is.

akkor nem értem,de már több tucat videót megnéztem és mintha minden fegyver tipus ugyanúgy nézne ki.....

TDC Geronimo
Miért ne esnének fegyverek. Válogatni structured PvPben tudsz, mert ott kapsz fegyvert meg setet is. Máshol viszont saját lootodat használod

ok ok,de azért az nemszar,hogy PVP item unlock pack-et veszel pl......

másik dolog: mintha minden classnak ugyanolyan fegyverei lennének....itt nem esnek fegyók? hanem alapban megvan a karaktered által ismert cuccos a hátizsákodban és onnan váltogathatod? semmi mágikus kard vagy axe?😛 vagy csak tudatlan vagyok?

MeoH
En is megveszem jovo heten. "Vakon" en is, de ugy erzem, hogy nagyon nem lehet ezzel melle fogni. Tetszik a koncepcio, ahogy a devek allnak a dologhoz, es megvallom oszinten, hogy a havidij hianya sem hatrany. MErt jo par mmot megvettem, toltam ~3honapot aztan annyi, nem erte meg fizetni a havi dijat, mert annyit nem jatszottam. Viszont neha napjan belogolnek kicsit mokazni. NA ezzel itt nem lesz gond 😊 Aztan remelem, hogy nem szarra repulunk ra megint 😛

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Idõt spórolhatsz meg RL pénzzel, semmi mást. MINDEN megvehetõ ingame aranyért is csak több idõ. Semmi elõnyt nem szereznek, egyszerûen csak akinek kevesebb ideje van játszani, az se szenved hátrányt, de ezt már párszor átbeszéltük itt.

Nézd át ezt mi volt 6-7 éven át a Store-ben és ilyenekbe gondolkodj második részben,hogy ehez hasonlók lesznek: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?action=toggleCategory&category=4

Running
Itt vagyok Gero. Horda Team-et létrehozzuk, várunk szeretettel....

Panzeradler
A semmi jelen esett be csak a kinézetedet módosítja, szerintem ez nem jelent elõnyt
azért ez igy ebben a formában szerintem nem fedi 100% ban a valóságot.....akkor miért fizetnének az emberek a semmiért?😛😊

Ja, megcsináljuk a Horda TEAM guildet, lesz adó, meg napi 2 óra kötelezõ favágás 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Frosty01
már írták és szó is volt róla korábban is, hogy kb semmi konkrét elõnye nem lesz.

practitioner of the forbidden arts of death

az oké,hogy 1x fizetsz,de a mikro tranzakciótól kicsit félek....mennyire lesz elõnye annak aki mondjuk havi 10-20 eurót elkölt a játékra azzal szemben aki nem beruház semmilyen mikrotranzakciós cumóba😛

TDC Geronimo
gw2 oldalon pl csak digitálisan lesz prepurchase azt hiszem, de 10e elõtt ne nagyon vegyetek sehol, mert ott nem tudják garantálni a beta hozzáférést megmondták twitteren is. 10én vagy gw2 oldalról vegyétek vagy varianceról.

TDC Geronimo
Running errefele vagy amúgy? Elsõ beta hétvégén csináltok valamiféle guildet? 😄 Jó lenne WvWni majd grouppal

a hangulat szó szerint letaglóz ami a videókból átjön....nagyon kemény!

btw a digital downloadra is érvényes a béta hozzáférés? azt most egy ezresel olcsóbban megtudom venni igy csak 13k lenne

TDC Geronimo
szvsz mindenképp megéri. Egyszeri díjas játék, bõven megéri, amit láttam beta alapján

Én jövõhéten megveszem,nem azért mert remegek,hogy kipróbálhassam(na jó az is benne van😊 hanem mert el kell döntsem cancel-re menjen 1-2 mmo GW2 miatt tehát tényleg megfog majd úgy a játék,hogy befejezzem miatta jelenlegi mmo-t.Úgy tervezem egy marad mellette de ha annyira le tud majd kötni mint elsõ rész a pve ill.pvp tartalommal akkor más nem fog érdekelni mint ahogy történt ez a régi gw1-es idõkben.

Én már eldöntöttem hogy megveszem 10.-én. Pedig nem voltam bent semmilyen betában, de a videókból ÁRAD a hangulat. Nekem sokkal többet nyújt ez a játék, mit valaha MMO-tól elvártam volna. Fõleg hogy nincs havidíj. Remélem azért a fejlesztõk kapnak majd pénzt a mikro-tranzakciókból, mert jó pár kiegészítõt el tudnék viselni ehhez a játékhoz. 😊
már erõsen foglalkoztat a gondolat.......

TDC Geronimo
miután kipróbáltam betaba nekem is egyértelmûvé vált, hogy ez lesz a classom

TDC Geronimo
Ha prepurchaseled ~ 2 hét és tolhatod is, úgy mégjobb :p

fényévekkel levan maradva az összes MMO a GW2 höz képest...napról napra egyre jobban igy érzem

OMFG a classom😛

a BANISH az a bestof😛 mint egy basbALL labdát úgy ütöd el a francba az enemit😄

TDC Geronimo

Ahet
Ha félre érthetõ volt a magyarázatom, akkor elnézést! Én egyet értetek veletek, mert tudom, hogy mennyi "munka" fekszik ezeknek az emote-oknak a megszerzésében. Gondoltam mielõtt semmire se való hangulatjeleknek tituláljuk leírom gyorsan mi is ez valójában, remélem sikerült.

Talán negatív jelentéssel bír az e-peen kifejezés? Szerintem nem. Esetleg azoknak akik nem értik a mögöttes tartalmat, legyen szó first killrõl vagy pvp emote-ról.

Zomil
azért aki korán lett r6-8 sztem az is valami, mert eleinte azért nem voltak olyan faék egyszerü buildek 😊

TDC Geronimo
TB story mode dungeon videója. Friss ropogós

Nem kell LFG-ni, elindulsz valamerre és a végén egy partyban találod magad. Csak dungeonokba kell csapatot szervezni, de állítólag az is könnyen megy (hiszen nem kell healt, tankot stb keresni, lényegében létszám meglegyen az a lényeg és lehet indulni).

Ahet:
Ez leginkább annak jelent "e-pénisz" mutogatást aki nem is vagy nem sokat PvP-et. Nem azért mondom nekem is épp hogy csak rank 6-om van ami ügye gyakorlatilag semmi, de tisztelet annak aki annyi idõt beleölt még rank 8-10-12 vagy többet is elért. Persze ez is farmolható valamilyen szinten és van akinek tényleg annyira jó hogy mutogassa, viszont vannak vér profik is akik nem véletlen érték el. GvG amit többre tartok (bár azt még kevesebbet nyomtam) ott nincs mellé beszélés aki ott eredményt ért el (nem csak megvette magának a guild invitet) az tud valamit. Pont ezért adnák emoteot GvG titlehez, ne csak köpeny legyen, mert nekik jár a virtuális pénisz mutogatás szerintem.

LeWyTy
Jááá értem<#rolleyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?