Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop

drop

megjelenés dátuma jó lenne

s0n1c
Ah köszi, akartam csak közben szervizbe került a gépem, úgyhogy nem lett volna aktuális. De 10-én pörög a pre-purchase, úgyhogy a köv. bétán már ott leszek <#ravasz1>
Faki
Inkább a wow nyúlta le. Már rég reklámozták az anetesek, amikor nem is olyan rég behozták a wow-ba.

Elbaxtad, miért nem szóltál hogy ki akarod próbálni, Gatyonak is odaadtam az accot.

Na ne, ez új... baromi jó!
Transmutation amúgy gondolom a wow-ból vett ötlet, ott talán már mûködik is(?), de mindenképp jó, hogy belerakták.

Pontosan így vagyok Én is, ez a kettõ engem sem mozgat meg.
s0n1c
Betazni kell, én is most elem és guardian között örlõdöm! <#fejvakaras> Attól függ majd melyiket lehet jobban support / healre specelni.
s0n1c
jó ez a necro a kiscsaládjával 😊
Running
Ebben a játékban a legnehezebb kasztot választani, mert mindegyik nagyon érdekes és izgalmas. Én csak annyiban voltam biztos, hogy engi nem, mesmer se izgat annyira, mert ezek passzolnak legkevésbé a stílusomhoz...

Baszki, esküszöm több videót nem nézek meg, mindegyik után másik mellett döntök, mint induló kaszt<#fejvakaras>
Akartam már guardiant, thiefet, rangert, elementalistet, nem lesz így jó<#hamm>
TDC Geronimo
Nagyon faszák ezek az eldugott puzzle helyek. Lesz mit keresgélni a világban. Itt legalább meglesz a felfedezés öröme, mert van mit és nem csõ, mint ahogy már lentebb is írták 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

btw trükkösek ezek az idõzónák itt mo-on én még a megjelenési idõt sem tudom valaki már meg is unta

barátom akkor vége van feltalálod magad. tudtommal nincs végtelen játék de vki úgyis mindjárt kijavít mind1

"barátom", ezeket játék mellett is tudom csinálni, nem kell akkor, ha elfogyott a tartalom<#mf1>
TDC Geronimo
Új yogscast!

TDC Geronimo
Ja és a transmutation system is itt lesz, ami zseniális. Többet nem kell feláldozni a statot a kinézetért illetve fordítva.

"TRANSMUTATION
The last part of the item system worth highlighting is the transmutation system. Guild Wars, for many players, was known for its unique weapon and armor skins that provided a sort of vanity on top of the gear itself. In many cases, rare weapon skins weren’t available on maximum-damage weapons, so players were forced to settle for either doing less damage or not using the interesting-looking skin.
With transmutation, players are able to take the appearance of one item and pair it up with the functionality of another to create a new item. Do you have a low-damage sword that is covered in flames, and a really powerful sword that just has a regular blade? Through a transmutation stone, you can combine them to make your dream sword.
The system does have its limitations, however few that they are. Only like items can be combined, so you can’t give a greatsword the appearance of a sword, nor can you make your heavy boots look like medium-weight boots. Heavy goes with heavy, greatsword goes with greatsword, etc.
Transmutation stones are available in a variety of ways, the most common being through in-game vendors offering them in exchange for karma. There are a number of tiers of transmutaion stones available, each tier corresponding to items of a specific level or lower."

guardianomnak itt a weapon setje.P😊

TDC Geronimo
Jó feladom -.- Csak a skinváltoztatósat linkelem.

Itt a topikja amúgy. Megtalálható egy rakat armor set, concept art, fegyvermodell stb

drop
nem tudom de probáld meg ujbol pls

TDC Geronimo

armorok

concept artok

Story karakterek (?)

TDC Geronimo
Ó vazze hol van a rakat kép, amit beszúrtam? <#szomoru1>

TDC Geronimo
Te kérdezted azt hiszem, hogy miért néznek ki ugyanúgy a fegyverek. Na itt láthatsz pár "endgame" fegyver skint. Azt hiszem ezek olyan fegyverek pl, amik éjjel úgy néznek ki, mint a fenti képen, nappal viszont normális módon, így váltják kinézetüket. (They transform according to wether it's night or day! (Night time = top weapons. Day time = bottom ones.)"

armorok

concept artok

Story karakterek (?)

Lesz itt azért jóság bõven 😊

Akkor jön a kiegészítõ😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Saccard
Akkor barátom kimész kicsit a strandra, vagy elmész a barátaiddal bulizni, sportolni akármi... <#hamm>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Zomil
hát ha mindez legalább 1évig tart már megérte a játék megvétele, igy is olcsobb, mint 1év wow 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én csak attól félek, hogy mi lesz, ha minden szintre visszamentünk már, és már unjuk a pvp-t?
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Tudtommal nincs még végleges boxart

frango
Azt tudjuk, hogy hogyan fog kinézni a tok a kiadáskor?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TDC Geronimo
Azt is. Hónap végén lesz. Nem tudni mikor pontosan. Retailerek leakelték, hogy esetlegesen a 20i hétvégén lesz. Remélem én is , hogy nem kell várni utolsó hétvégéig :y

Running
Megdöbbentõ ez a figyelmetlenség részedrõl!

akkor GZ ,de béta weekend csak jövõ héttõl lesz nem? vagy azt is elbaxom?😊

TDC Geronimo
De jár ehhez is. Prepurchase rá van írva és ott a kód.

Az van ráírva, hogy jár
minek veszik meg ha ehez nem jár a béta hozzáférés?

TDC Geronimo
Nem tudom nem az enyém 😄

törölgetõrongy?😛

TDC Geronimo

"Ha látsz egy hegyet a távolban az nem csak oda van rajzolva hanem odamehetsz és felmászhatsz a tetejére,minden amit látsz a képernyõn mindent felfedezhetsz és megtekinthetsz"

nah ez a nemcsõ játék😛
milyen leugatást kaptam anno SWTOR topikban,mert megmertem jegyezni,hogy zavar,hogy "4 fal" közé vagyok zárva.....

TDC Geronimo
Papíron ja de már sokan elkezdték idõ elõtt árusítani

Zomil
azt nem csak ápr. 10-töl lehet? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drop
már csak 6 nap és lehet rendelni nem értem miért nem mondják meg az árakat jó lenne már tudni nem ?

az a hang 1:03-tól!😄

TDC Geronimo
Na látom külföldi fórumokon már jó pár embernek megjött a pre purchase csomag.

Zomil
én is eddig csak pár videot néztem meg, meg egy mesmer-es videot, h megbizonyosodjak rola, h tényleg azzal akarok játszani 😊
Már gw1-ben is nagyon vicces dolgokat lehetett mesmerrel csinálni, mikor RA-ba bementem egy mesmerrel és counter buildel szegény melee kasztokat vagy éppen castereket lehetett szivatni 😄
Itt is lehet majd szivatni az embereket az illuziokkal 😄

Én most is GW-ek, a minimális 30 Hom pont megvan már, de azért gyúrok a többire is, már csak a presztizs miatt is. GW2-t meg fél szemmel követem, nem nézek meg mindent, mert oda a meglepetés és nem pont ezért nem olvasok el mindent, majd ha bétázok meg megjelenik és játszhatok az lesz az igazi.

Ahet
Egyetértek veled. Nekem a mai napig tud szórakozást nyújtani a GW elsõ része is, szinte biztos, hogy nem lesz ez másként a kettõvel sem. <#vigyor2>
Személyes történet, eventek, titkos helyek 😉, achievementek, craft (az összes, ha már van rá mód), dungeon-ok, pvp - minden szinten, a városokban található mini gamek, mini petek ... soroljam még (?)

The gods have disconnected you ...

GW-be se csalódtam és azt kaptam amit vártam. Egyenlõre úgy tûnik gyakorlatilag minden megvalósul amit a fejlesztõk mondanak, de ha csak fele lesz meg belõle akkor sincs baj, legalább is nekem.

MeoH
Hat nalam az accsi hajkuraszas nem toplistas 😊 Inkabb WvWben "unatkozom"

fuck mmo's..i.,