Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hm érdekes. gw2 oldalon nekem még dollárban írja ki az árakat. Gondolom 10én ez megváltozik

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
ez teljesen emberfüggö, mert én a dio2-vel máig szeretek játszani 😄
szoval, egyedül a gw2 szol amellett, h ne vegyem meg, mert sajnos a pénz nem csak ugy terem a fán, ezért dönteni kell. 😄
Ha lenne sok pénz akkor egyértelmüen megvenném mindkettöt, mert mindkét játék elödjei kellemes pillanatokat szereztek nekem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igazából nekem az az egy hónap is talán sok lenne a diablora, idejétmúlt játékmódnak tartom, ami számomra unalmassá válik rövid idõ alatt. Ég és föld a különbség amit egy bármilyen mmo kínálni tud, meg amit a diablo.

MeoH
Hat ezzel en is igy vagyok. HA megjelenik juniusban, akkor majusban es sem ruhazok be masra. Viszont, ha csak osszel jon akkor megeshet, hogy igen.

fuck mmo's..i.,

Zomil
jah, csak mostmár örülnék ha kiböknének egy kb. dátumot, mert ezen mulik, h megveszem-e a dio3-at...mert ha juniusban kijön, akkor nem fizetek ki felesleges 12ezret dio-ra, mert ugyse fogok vele játszani a gw2 jobban le fog kötni biztos vagyok benne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bár rohadtul korai még ezen pörögni, de ez nem tûnik annyira a földtõl elrugaszkodottnak. 1 hónappal a diablo megjelenése után már bõven jó a dolog.

MeoH
Here are some answers and clarifications for you! First, if you purchase the game from https://buy.guildwars2.com/ you'll automatically be sorted into the right region.

And don't worry -- we want you to play with your friends wherever you are. This policy only affects where you can login from -- not which worlds you can access. People from NA will be able to play with people from EU at launch. We've got two datacenters -- one in NA and one in EU. Those who do not fall into either of those two regions will default to the NA datacenter.

Finally, we are aware that a lot of our players travel, and we are looking into a solution for you.

Hope that helps some! ~RB2

Utana meg ezt posztolta.

fuck mmo's..i.,

drop
Is my copy of Guild Wars 2 tied to my region?

Yes. To play from North America you must purchase a North American copy of the game. To play from Europe you must purchase a European copy of the game. Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.

By purchasing the correct copy of the game, you're supporting the game in your country, and you'll be connecting to your local data center, using your local customer support team, and downloading the correct language support for your country.

~RB2 nem ugy volt hogy nem lesz region lockedes ?

TDC Geronimo
A kép nagyobb verzióba

Ez a hír hol volt? Eléggé változtat a dolgokon pre-purchaseval kapcsolatban:
Whats more interesting is "anyone who pre-purchases can also get the standard edition box (without key) once the game launches if they want it and accept having to pay for the shipping.
Vagyis pre-purchase mellé lehet kérni megjelenés után futárdíj ellenében a teljes játék packot kód nélkül (igaz doboz, manual és DVD-t jelent nagyjából, de akkor is).

TDC Geronimo
kis release date spekuláció megint

"Well, today the only pre-purchase partner in poland started a page describing guildwars2 pre-purchases that will start on 10th april. Will be sent on 11th, a key in the box which allows for betas and retail ect.., everything standard.
Whats more interesting is "anyone who pre-purchases can also get the standard edition box (without key) once the game launches if they want it and accept having to pay for the shipping. In May 2012 mails will be sent to those that pre-purchased to make a decision about it."

so , why would they need to ask for it in may if it wasnt for a release soon after😛?"

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Új blogpost is jött ma a squad rendszerrõl WvWben

TDC Geronimo
Arenanet interjú a betakról

jelenleg az oldal meghalt a sok látogatótól, de 1-2 dolgot kiszedtek belõle

"I can tell you that there is one more siege weapon we haven’t revealed yet. It unfortunately wasn’t ready for our last beta event, but it should help address the feedback we got that doors just took too long to destroy." - Jönnek a ramok? 😊

"The game is in beta, which means that all of the major features and systems in the game are implemented and playable."

"We will definitely be expanding what we show as we progress through our beta events but we do want to keep some content back since we don’t want to spoil too much. As far as favorite things about the starter areas go, I think the boss in the asura tutorial is just amazing. Our artists and animators really outdid themselves with that one!" - magyarul a sylvari és az asura kezdõ is rég "készen van" csak nem biztos, hogy megmutatják megjelenés elõtt. Ezeket állítólag egy kisebb belsõ tesztercsapat külön teszteli.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fan8dbzWEYU

TDC Geronimo
EU fanday impressions

NDA most szûnt meg nemrég errõl

zsakosfrodo2
Átállítottam angolra, amikor észrevettem, hogy francia és ott volt hogy 'humain', ezért is volt vicces. Legalábbis nekem.

MIért lenne nyálgép egy guardian? Ez nem a wow-os paladin<#wave>
TDC Geronimo
Gamestop oldalra és még jó pár nagyobb online shop oldalára felkerült egy június 26i dátum. Biztos placeholder még ez is, de ki tudja.

Here's my educated guess as to the release schedule:

April 20th - BWE #1 / CBT #4
May 18th - BWE #2 / CBT #5
June 15th - BWE #3 / CBT #6
June 26th - Release (Headstart on Saturday the 23rd)

Akár még így is lehet (bárcsak 😄)

Saccard
Akkor meg ne aggódjál cica😊 egy ekkora játék "kimerülésén" csak azok aggódnak akik az elõbb említetteket nem teszik😊

u.i.: õrültek vagytok az engi az egyik leglazáábbbb kaszt 😄 Most komolyan van annál jobb mint amikor egy csili-vili nyálgép guardiant mellkason lõsz egy rakétával? 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek, hogy tolnak-e valamiféle marketinget így 10-e elõtt. Biztos vannak akik még nincsenek tisztában ezzel a prepurchase dologgal vagy egyáltalán nem is tudnak róla.

NWN ben volt ez:_P

Győri Devi
A korábban már linkelt lista.
Note: CE means that the retailer will offer prepurchase of the Collector's Edition of Guild Wars 2.

FAQból meg:
Which products are available for Pre-Purchase?

Customers will be able to pre-purchase the Guild Wars 2 Digital Edition and the Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition directly from NCsoft. In addition to the digital products, certain retailers will also be offering physical Pre-Purchase of the Guild Wars 2 Standard Edition and the Guild Wars 2 Collector's Edition.

Szóval kis országunk kimarad a CE elõvásárlásból.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
Én úgy tudom collectorsból nincs prepurchase. Mintha ezt olvastam volna más fórumon is

FalseHeLL
Lenne egy olyan kérdésem, "Fontos: Guild Wars 2 Collectors kiadásból Elõvásárlásos, Pre-Purchase változat sajnos NEM érkezik."

Ez csak Magyarországon, vagy sehol nem lesz prepurchases CE?

Sry ha elkerülte volna a figyelmem ez az info.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Motiváció hogy megtanulj 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Győri Devi
Ha tudsz németül, franciául vagy spanyolul az is jó. 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
Nem hinném, hogy kizáró tényezõ lenne. Minimális tudás nem árt, de aki MMOzott régebben az szerintem az alap "mmo nyelvet" megtanulta már.

Nagyon tetszik ez a játék,de gondolom aki nem tud angolul az jobb ha bele se kezd egy ilyen játékba.

MeoH
Hat annak is meg van a varazsa, de en inkabb a digitalis verzio hive vagyok. Doboz csak porfogo, legyen meg a kulcs es kezcsokom.

fuck mmo's..i.,

Győri Devi
Akkor tényleg nem úgy lesz, mint USAban ahol ha elõvásárlod megkapod a pre-purchase boxot majd megjelenéskor vissza mész a boltba a játékért...

Nekem kell a dobozos verzió gyûjteményembe(a legolcsóbb is jó lesz) ez lenne az 5.Guild wars a polcon😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Braikingboss
Kíváncsi leszek menyibe fog kerülni itt. Lehet a 60 dolcsis digitális vásárlás lesz a nyerõ hivatalos oldalon.

Don Kartács :)

TDC Geronimo
jóhát keresõbe írtam be egybõl ott nem adott ki semmit 😄

Braikingboss
A fõoldalon bazi nagy GW2-es ikon van jobb oldalt 😄

Mondjuk 576 tényleg nem foglalkozik vele.

Don Kartács :)

TDC Geronimo
oh ez elkerülte figyelmem :p

Braikingboss
Mert talán a suivant sem a "következõ" elírása, hanem mondjuk csak francia? 😄

TDC Geronimo
Mondjuk ahhoz képest, hogy hazánkban a hivatalos prepurchaseben résztvevõ boltok a cdgalaxis és az 576, nemigazán foglalkoznak a dologgal. CDgalaxis oldalán fent sincs a játék, 576nál is csak egy placeholder dobozos/dátumos valami van eldugva az online bolt legeldugottabb részén.

drop
akkor sorry lehetne törölni üres hozászolásokat pls

Zomil
Aion volt ahol elöször találkoztam ilyennel, a wow-ban ez még sehol nem volt akkor. 😊

TDC Geronimo
Már korábban mondták hogy semmi köze hozzá.

zsakosfrodo2
Nem sikerült beszúrni a képet, szal még1x, bocs a spamért.

zsakosfrodo2

Találtam más helyesírási hibát is, de betudom annak, hogy webfordítás.hu-val fordították le. 😄

drop
készitönek az lesz a maine xd

zsakosfrodo2
Angol feliratnál a Human helyett, miért Humain van írva? 😄

drop
MeoH
😊 egy ujabb, esetleges megjelenesi datum.

fuck mmo's..i.,

drop