63345
-
#61294 Van masik, nagy karakter is az accounton. Megorokoltem, ugy is mondhatjuk, azert kerdeztem mert nem akarom torolni ezeket a karikat. Gondoltam kiprobalom a jatekot. -
#61293 Ha csak most kezdted a játékot, akkor a legjobb megoldás, ha törlöd a karaktered, s így ingyen tudsz más szervert váltani, s nem kell összegyűjteni azt az 1000 gem-et. -
#61292 Warriort kezdtem vegul, altalaban mindig ez vagyok. Mennyire nehez osszeszedni 1000 gyemantot a szerver cserehez? -
#61291 Na wvw-re nagyon nem járok, de kéne. SPvP jobban bejött eddig. Kezdtem egy warriort, meg akarok még egy mesmert is, hogy legyen, elég erősnek tűnik. -
TomStorm #61290 Én úgy fejlődök,hogy megcsinálom sorba az eventeket adott mapon közben megnézem összes vistat,waypointot tehát 100%-osra csinálom a mapot és ha nincs meg a megfelelő szint következő mapra(mert soha nincs meg nekem) akkor megyek WvW pár szintet húzni max 1 óra alatt azt go köv.map. -
#61289 Igen, de nagyon bekockultam, és rengeteget játszottam. Annyit már most nem játszok, de a fejlődés mértékét ó lenne feltartani. Amúgy a dungeonok egész jók, most csináltam végig az egyiket, rögtön egy szint, csomó cucc hullik. -
TomStorm #61288 Desolation vagy Piken Square ha szerver.Class pedig amelyik tetszik:)
Warrior talán a legkönnyebben játszható.Nézz pár Class bemutató videot,hogy mégis melyik az amelyik igazán tetszik is.
Amúgy mindegyik nagyon jó:-) -
TomStorm #61287 Felhúztál pár nap alatt 50+ Necrot.Nem értem a kérdésed -
Negritis #61286 nem, azok a heartok amik a map completehez kellenek
persze jól lehet velük haladni, de nem lesz optimális a fejlődés
a living story az most pl brisbainből nyílik
első karakter esetében azt javaslom hogy fedezz fel adott mapokat + csináld a personal storyt
ha nagyon akarsz haladni akkor pedig edge of mist, de az monoton
-
#61285 Olvastam szintezéshez, hogy a living story questjeit érdemes eleinte csinálni. Ezek a "random" eventek, mint a nagy boss-ok, vagy gyűjtsünk páncélt a kisgyereknek a hóemberseregéhez jellegű questek, ugye? Szeretném a lehető legjobban felgyorsítani a fejlődésem, hogy tényleg mindenhova tudjak menni. -
Shaenis #61284 én is pont erre gondoltam a wvw support healer elén -
Negritis #61283 nomad stat érdekes, ki kell próbálnom wvw gua-n :D -
TomStorm #61282 Fun/Casual Guildet keresek Desolation szerveren!
Név:StormTH.2950
Kérdőívvel meg ilyen kérdezz felelek dolgokkal hagyjatok ha lehet,teljesen felesleges úgyse töltök ki:Ð
Spvp,WvW,Pve mehet minden ami csak belefér,köszi! -
#61281 Hello, ma kezdtem a jatekot. Milyen karit erdemes kezdeni az elejen? Melyik szerveren kezdjek? -
#61280 Fú, derossz új karaktert kezdeni, és kezdeni előröl az egészet :D -
TomStorm #61279 Ele Healing skill Pvp-re melyik lenne jobb a két 25 pontosból?Inkább ranged használnám -
Negritis #61278 matt visual már várja az S2-t :D -
#61277 Elvileg a ma esti peccsben lesz uj terulet, ha jol tudom sivatagos kornyezet. -
TomStorm #61276 Na sikerült a Monthly.Event már megvolt kora este csak a WvW kill kellett amit 1-2 óra alatt behúztam Ele+Staff-al:)meg léptem vagy 10 szintet közben szinte észre se vettem:o -
HyperManiac #61275 Az szart se ér. Új terület, új szint, új kaszt. Ez kéne nem a living story. BTW a dual trait rendszer mikorra várható? -
#61274 Másnak sem akar bejelentkezni? -
#61273 havi 3 dollár fölött jön átlagosan minden játékosoktól shopból (ha jól emlékszem). nem tudom hány accountot adtak el, de az azt hiszem csak az elővétel anno 800.000 darab volt és csak azért, mert annyiban maximalizálták -
Kryon #61272 Korábban valami olyasmit írtak, hogy elég bevételük van shopból, ezért egyelőre nem csinálnak kieget, hanem apránként berakják az új tartalmat patchekben. -
HyperManiac #61271 Nem kéne már valami kiegészítőnek jönnie? Lassan ideje lenne nem? -
#61270 Igen igen, az. Akkor kibontom.
Most azt csinálom a lenti javaslatra, hogy a ládákat nem nyitom ki amit kapok, csak majd magasabb szinten. -
Negritis #61269 account szinten igen
citadel of flame tokenre gondolsz? -
#61268 Pénzt azt account szinten számolja? Kaptam egy dobozt, amiben olyan fizetőeszköz van elvileg(charr), ami csak 75-ös szinten kapható. -
Negritis #61267 válassz egy kezdőt és fedezd fel fullon 5-6 eventbe belefutsz
charr talán a legjobb erre -
#61266 Jaja, arról :) -
TomStorm #61265 Én nem merek most belekezdeni Spvp-be.Előző Account-om ami volt azon csak Spvp-s karakterek voltak.LVL47-ig vittem(sőt volt még egy amit 32-ig:).Se PVe és WvW-al nem foglalkoztam annyira rámentem Spvp-re.
Úgyhogy most ezt másképpen fogom kezelni,mindennek adok lehetőséget!
Már,hogy ha arról írtál vagyis arról volt szó..
-
#61264 Némelyik pvp körben a legtöbb pontot szerzem, és egész eredményes vagyok. Egy másikban meg olyan ellenfelek vannak, hogy 3sec alatt lenulláznak. És nem vicc, tényleg ennyi kell nekik. -
TomStorm #61263 De nem akarom így csinálni az eventeket.Sorba akarom PVE területen ahogy jönnek,na:) -
Negritis #61262 menj fel edge of mistbe, beálsz a karma trainbe ott minden foglalás eventnek szokott minősülni -
TomStorm #61261 Oda jövök én is pvp is kell még kicsi hozzá azt hiszem!Eventet megoldom.Frienlist-be bennt vagy majd rádírok ha látlak online -
#61260 http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en
Fél óra múlva lesznek ezek. Negyed óra alatt megvan mind. Én a havi dologhoz a pvp-t fogom befejezni ma, nem kell túl sok. -
TomStorm #61259 Ja nem vacakolok ilyennel.Folyamatosan akarom csinálni az eventeket amik jönnek sorba.
Talán meglesz egyedül is,mind1 -
#61258 http://wiki.guildwars2.com/wiki/The_Frozen_Maw
Ez, 15ös szint kell hozzá csak. -
TomStorm #61257 Nem tudom mi az.Közben tudnék szinteződni ha valaki segítene -
#61256 Ha csak 12 event kell, akkor frozen maw-ot csináld teljesen végig, szóval elkíséred az embert előtte, utána hátrébb sétálsz, a megjelenő portálokat sebzed, majd visszafutsz, a totemet sebzed, és végül a boss-t. Ezek asszem mind külön eventnek számítanak. -
TomStorm #61255 Nem tudna esetleg ma valaki nekem segíteni?A havi részből vissza van még 12 event azt kellene még ma behúzni.Persze egy olyan karakter kellene vagyis játékos aki tudja a gyors megoldást,hogy minél elöbb végezzünk.
Akár most is kezdhetnénk köszi!