Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jólvan megnyugodtam 😄

köszönöm a gyors választ

Nem, meg fogják oldani sok embernek is ugyan ez a gondja. Meg fogják változtatni és újonnan megadott emailcímet tudod majd használni, csak várni kell.

nem akarok senkit fárasztani stb. csak 1-2 infó kéne melyeket valszeg már több ember is leírt ide de 1 hétig nem volt gépem szervízelés miatt és a 700 új üzenetet nincs sok kedvem elolvasni.

GW1-et úgy vettem haverom haverjától több mint 6 éve. én balfasz nem változtattam meg akkor az accot csak a jelszót.ezután ugye jött ez az NCSOFT master account dolog meg hogy csak ott lehet megváltoztatni in-game menüen már nem. na most mivel abba sem léptem be már kb 5 éve ezért fogalmam sincs róla hogy mi az account nevem. GW2-t megvettem és beregeltem a régi gw1-es accal. ezután login-ra beléptem és látom h "verifikésön" link arra az e-mailre ment amihez ugye nekem semmi közöm kb. szóval nem is él hivatalosan a gw2 accom gondolom elvileg.

kérdésem lényege: beszoptam a kékerest vagy nem ? pl ha késõbb lehet is változtatni akkor sem tudok bétázni addig stb. elõre is köszönöm. tudom kicsit zavarosra sikeredett.

Nem hinném, hogy elõny lenne a jó gép, valszeg inkább mindenféle géppel próbálnak behívni tesztereket, tehát a minimum config felett hasonló lehet a valószínûség géptõl függetlenül.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

én anno jelentkeztem teszternek,de persze ehez a játékhoz is basznak meghivni😛
Pedig azthittem "elõny",hogy nem 12 éves vagyok,egész jó gépem van stb. stb. ,de nem b+ soha nem hivak😞(((

Azért mondtam mert nyilván most is folyamatosan tesztelnek, igaz persze azok belsõsök, ez meg nyíltabb nagyobb teszt, de én nem bánkódok 8 órával ez egy olyan na mit bírnak a szerverek jellegû teszt lesz, készülnek a béta hétvégére.

Stressz teszt lesz akkor viszont szerintem sokkal többet embert hívnak meg, mint az elõzõ alkalommal, gondolom következõ béta hétvégére készülnek nem ott akarnak besülni.

Értem én, hívhatjuk mindenfélének, csak szerintem akkor is hülyén veszi ki magát a dolog... Nem fogok ettõl még a Dunának menni 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Minden Béta Hétvégén! vehetsz részt, ez nem béta hétvége csak egy rövid teszt.
Én nem bánkódok 8 óra nem sok, inkább legyen hétvége még ha késõbb is.

60$ de nálunk 14900 volt a pre-purchase az pedig alig drágább mint USA-ban.
Amúgy szerintem 55€-t is bõven ki lehet bírni már ha valakit tényleg érdekel és meg akarja venni.

Magyarul akik elõvásároltak, azok bejutnak minden béta tesztre, de arról elfelejtettek szólni, hogy a teszteket ezentúl átnevezik, és nem béta teszt lesz a nevük? 😄

Nagyon úgy néz ki, hogy a stress test invite only dolog, azoknak, akik jelentkeztek béta teszternek.

Reddit vonatkozó fóruma

Akkor milyen béta kulcsról van szó?
Nem , még nem vettem meg kicsit felment most az euro és borzalmas ára van , így inkább megvárom amíg kapható lesz a boltban , nem tudom miért van ez az USA ban 55 dollar EU ban 55 euro...

Running
Soha, nem kedvelem az emberek 95%-át, ezért dolgozok gépekkel. Van 2 vendéglátós barátom, egy szakács-cukrász és egy pincér, tudom hogy megy ez, semmi pénzért nem csinálnám...

Pre-purchase?
Nah gyõzelem, kaptam béta kulcsot 😄 kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl . 😛

Na még csak az kéne... a multinacionalitás jegyében én pénteken arab vagyok, szombaton zsidó, vasárnap meg keresztény. 😄

dolgozz vendéglátóban majd megtudod mi a magyarok istene😛😄

TDC Geronimo
De még mindig nem 100% a 20a úgyhogy ne izguljatok elõre :d

Lehet a mostani stress testtõl függ majd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pedig az lesz<#violent>
Running
Ne kúrjatok fel, h 21.-e megint munkanap!<#falbav>

Minket aznap szerencsére elvisznek céges pénzen inni 😊

Látod, vannak olyan "rendes" cégek, ahol kötelezõen ki kell venni mindenkinek az ilyen szombati napokat, úgyhogy idén 5-tel kevesebb kivehetõ szabim van.
Baszki, most látom, hogy pont 21.-én kell ledolgozni 05.01-t, elvesznek az életembõl 8 órát, amit a GW2-re tudnék szánni. Kocsogok!<#falbav>
/remeg

TDC Geronimo
Néztem mailjeimet de semmi, pedig otthon leszek :y

Running
Péntek este nem leszek, dejó.<#shakehead>

TDC Geronimo
Meg hol volt ez? *remeg

TDC Geronimo
Itt kik vehetnek részt?

Győri Devi
úgy néz ki lesz egy kisebb stress test pénteken:

"Starting this Friday, April 13, between the hours of 12PM - 6PM PST, we invite you to join us in the game for our first Guild Wars 2 Stress Test"

mielõtt valaki összefosná magát, hogy neki miért nem jött email, ez nem beta hétvége és még NDA vonatkozik rá

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

"Bottom line is if you want to participate in the Beta Weekend Events, don’t wait."

Remélem ez azt (is) jelenti, hogy ápr. 20 már béta lesz<#miaz>
Rubint
Na beregeltem én is. Egyelõre csak szimplán GW2-t, új címre. GW1 linkelést majd csak késõbb, ha megoldódnak a gondok.

MeoH
FBrol:
Many of our community members are asking about how long the pre-purchase offer will last.

Pre-purchase will run up until shortly before launch. However, we also want to maintain a high quality of service for those who have pre-purchased and are participating in the Beta Weekend Events.

With that in mind, if we max out our beta server capacity, we may *temporarily* make pre-purchase unavailable until we can bring more capacity online. Bottom line is if you want to participate in the Beta Weekend Events, don’t wait. ~RB2

fuck mmo's..i.,

Beléptem énis 😄 remélem télleg hivatalos és nem valami acc lopás 😊
Bár belépés után meg kelett erõsíteni a regelésnél használt E-mailt. Majd kiderül 😊

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

oksa köszi

Mindenki a játékot hegeszti, nincs idõ holmi account oldalakra 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Csak GW2 accountod van, de az már regisztrálva van, úgyhogy rendben van.

soundsonic:
Igen elég egyszerû, de teljesen hivatalos, én is néztem elõször.

Én igazából féltem belépni arra az oldalra ( https://account.guildwars2.com/login) mert olyan kezdetleges, hogy akár keylogger is lehetne.. Végül bátorkodtam, ha már ilyen sokan nézegetitek, és belépve jelezte az id-m amit csak én tudok, szóval a többi habozónak no para 😊
itt csak ennyit látok ide lép be elõször (egy szürke oldal)

Logged in as xxxxxxx Change Password Change Display Name

gw2
Guild Wars 2 - undefined

Itt lehet belépni:
https://account.guildwars2.com/login
de még nem él igazából vagyis nagyon kezdetleges, arra elég hogy ellenõrizd megvan minden regisztráció. Többi majd idõvel.

Igen ha sikerült belépned akkor a kulcsot felhasználtad, jegyezd meg a belépõket stb most már csak várni kell a bétát.

https://account.guildwars2.com/login itt kel belépni az accodba.
köszönjük😛

TDC Geronimo
Mai új, több órányi GW2 videóadag nesztek crassus meg többiek lesz mit nézni! 😄

Jockey
lehet csak nekem nem tiszta, de nem kell kulon regisztralnom sehola kolddal? kerdezett nevet satobbi, kaptam egy azonositot is,de nem lato sehol login vagy egyeb dolgot a hivatalos oldalon..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

aham látom

Zomil
ha be tudtál lépni akkor minden oké, ha meg nem tudod megerösiteni az email cimet(mert pl. már nem müködik), akkor meg vársz és majd megcsinálják, h lehessen emailt váltani

De amugy twitteren is irták, h work in progress elég erösen az oldal és, h még ne használjuk

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

stevyxix

https://account.guildwars2.com/login

ide sikerült belépnem ezek szerint akkor minden rendben van?

Step One: Register Your Serial Code ezen túl vagyok akkor is minden rendben?

Step Two: Update Your Information és ez mi akkor?

Sõt erre irányuló kérdésekre is csak kitérõ választ adtak csak eddig.