Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy játékra max.15k

★ 汤姆 李

SZEG007
CIB-es kártyával nekem se müködik, probáld meg máshonnan beszerezni.pl.: zavvi.com

A GW2 honlapon próbáltam megvenni a Digital PP -t, de mindig kártya hibát ír ki.
Vége a PP eladásnak vagy innen nem mûködik a szolgáltatás ?

Az új fiókom: DevLupius

Nekem azért kipróbálás nélkül 50K húzós lett volna. Ha mondjuk 1 évvel ezelõtt vagyunk, akkor azt mondom, hogy simán, de most, hogy túl vagyok egy 33K-s SWTOR collector's edition megvételen, amirõl azt hittem, hogy minimum 2-3-4 évig tolni fogom, és a GW2-re rá se akartam miatta nézni, aztán 2 hónap után meguntam, eléggé jó lecke volt. Szóval ez a 20 ezer alatti ár okés, úgy, hogy nincs havidíja, 30-at még nagy nehezen adtam volna érte, annál többet tuti nem. Meg most nem is vettem CE-t.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

OFF:
a Privát üzeneteket hol lehet megnézni? 😊 mert itt kiirja, hogy jött 1, de ha rákattintok nem az üzenet jön be, hanem frissiti az oldalt 😊

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

drop
50-60ezer közt de többet tuti nem

SZEG007
20k max, de azért már gyüjtöi kiadást várnék, igy 16k normálra még elmegy mert Guild Wars-rol van szo, amugy más játékra nem adnék ennyit. Viszont ha elsö részt nem ismertem volna, és csak pár honapja ismerném a GW2-t, akkor kétlem hogy kiadtam volna rá 16k pénzt ugy hogy még egyszer nem láttam müködés közben a gépemen a játékot. Valoszinüleg leszartam volna az egészet, mint az Activison játékait, amiket 15k körül adnak szintén.

Running
Eddig nagyon érdekes, arra figyeljetek, hogy egyben a legnagyobb összeget írjátok, mennyinél van a határ és természetesen alapjátékról van szó. Nem az számít most mennyi, hanem mekkora összeget írhatnának ki az alapra, hogy azt még kifizesd akár órák hosszat tartó zokogás közben is.
Lehet ez akár 100 ezer fölötti összeg is...gondoljátok jól át. Fõleg úgy, hogy mások már játszanak, élvezik, a játék király, és a barátaitok, csapattársaitok hívnak, várnak rád... aztán ami összeg beugrik, ide leírod...

Gondolkodtam a digital deluxe-on, hogy azok a virtuális dolgok megérnek-e nekem plusz 7 ezer forintot.
Nem érnek meg.

Alapjátékért 20-ig elmentem volna, de én ilyen vagyok, az alap legyen olcsóbb, utáni a havi "részletek" már beleférnek, csak az egyösszegût nehéz kigazdálkodni a fizetésbõl.
drop
én 14990 max, gyûjtõi kiadás egy játéknál se adtam mert nem tartom értelmesnek, szobor ami kb fél év múlva megeszi a por xd

TDC Geronimo
Hát ha azt vesszük, hogy nekem a wow 150k+ba volt, akkor ez 50et simán megérne 😊

Mondjuk ahhoz az kéne, hogy ott tartson évekig ez is. Örülnék, ha végre jönne már egy olyan MMO. Igaz ez sokban függ attól is, hogy kik maradnak velem játszani. Legtöbbször azért hagytam ott 1-1 mmot a baromságai mellett, mert minden ismerõs lelépett. Itt nincs havidíj és a játék se olyan rossz egyelõre úgyhogy talán majd most...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

- nem tudom, most volt az alapra ennyi pénzem és most meg tudtam venni (mert megérdemlem 😊 30e már nem lett volna rá, de ha van annyi akkor annyiért is megveszem. Vagy akkor inkább várok vele amíg olcsóbb nem lesz

- lotro-t tudom példának felhozni, az ugye elvileg lehet f2p de én a 3 kieg.-re eddig költöttem ~10e Ft-ot, és még nem járok az elsõ kieg (Mória) területén sem. A kieg.-ek vásárlásával egyrészt nyertem (+karakter slot, nem kell TP-t rá költenem, stb.) másrészt úgy éreztem ennyi hozzájárulást megérdemelnek a fejlesztõk (mégha ez konkrétan a kiadó haszna is)

- f2p böngészõs játékoknál elvbõl nem költök pénzt, eddig meg is szívtam mindet. Ha tudnám a fizetõsökkel a lépést tartani akkor arra napi sok-sok óra kattintgatás elmenne kihagyási lehetõség nélkül ... ez így van kitalálva ('vége' elõtt abbahagytam eddig mind)

- wow ... voltam 5 évig elõfizetõ, +megjelenéskor a kiegészítõk sem voltak a legolcsóbbak. Utólag összeadva nagy szám jön ki de úgy érzem elég jól szórakoztunk (fiam is játszott) és mivel tudtunk rá áldozni, így 'megérte'

- gw1 és gw2 ... ez ugye úgy f2p, hogy nincs havi díj. Gw1-el ha jól számolom hellyel-közzel 5 évet játszottam, csak a játékokra ~30e Ft ment el (az alapot megvettem 2x és a kiegészítõket 1x megjelenéskor). Gw2 nekem videók alapján inkább wow2-nek tûnik (ezt dicséretnek szántam) persze pvp videónál felismerni véltem AB alapelveit (ami jó azt ne javítsd meg)

- ez így egy érdekes kérdés, hogy mennyit áldoznék gw2-re. 1-2 évet szerintem simán ki fog tartani nálam a játék így be lehetne helyettesíteni 1-2 év wow elõfizetését, de úgy 1 összegben látva annyit nem adnák érte (kerekítsünk lefele, 12*3000+10000 = 46000), talán elõfizetéssel igen ... de ez már elvi sík, mivel a gw2 nem ilyen típusú

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nálam 20k a max, de azt már igencsak anyázva. Wow-ra évek alatt többet is eltapsoltam, itt tudom, hogy nincs havidíj, de akkor sem fizetnék többet érte.
dolgozó ember vagyok, megkeresem rá a pénzt, más hobbim nincs amire költenék

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ez a dolog azért eléggé sokváltozós és nem csak a kereset függvénye. Pl. az az 50 ezer számomra irreálisan sok lenne egy mmo-ért (single player játékért még az 1 forint is), viszont mondjuk egy párszázezres órát elõbb megvennék, egyszerûen csak a preferencia miatt, bármennyire is rá tudok kattanni néha egy-egy játékra.
Egy biztos viszont, a múltkori béta megmutatta, hogy akár a dupláját is megérné a GW2, mint bármely eddigi mmo.

50 ezer? ti nemvagytok 100asok😛😊

Zomil
én a mostani árnál többet nem igazán fizettem volna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kb 50e lett volna a lélektani határ nekem is. Ennél többet már erõsen fogcsikorgatva adtam volna érte, és akkor már alaposan körülnéztem volna, hogy a legolcsóbb kiadást a legolcsóbb helyen vegyem meg. A 22e Digital Deluxe teljesen kielégítõ nekem. Még 10-20e belefér majd shoppingolásra, karakter slot kell majd asap, a többit pedig csak akkor költöm el ha van értelmes cucc, de preferálom a dolgok játékon belüli megszerzését.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Bár relatív, hogy mit értünk "izmosabb load" alatt, de az elõzõ bétában volt szerencsém kb. 30v30 - 40v40 -ben részt venni ostromkor és az amerikai szerverek ellenére sem lagolt be, majdnem teljesen ugyanúgy ment, mint 2 emberrel. Nyilván lehet ennél nagyobb tömegjelenet is, bár a wvw központi zóna nagy, a 3 "homeworld" a servereknek meg egyenként is baromi nagyok nagyon sok kontrollálandó lényeges ponttal (bánya, favágó, karavánok megvédése, õrtornyok, stb.), ezért úgy gondolom leginkább a (néhány) group vs (néhány) group csaták lesznek az általánosak.

Running
Felmerült tegnap bennem egy gondolat és kíváncsi vagyok ti mit gondoltok... A lényeg az, hogy mindenkiben van egy gát, amikor azt mondja kb ennyit hajlandó áldozni egy bizonyos játékra. Én most arra lennék kíváncsi, mennyi lenne az az összeg amit még elkérhetett volna a cég tõletek. Az alsó szint legyen 15 ezer, mivel ennyiért már veszitek, felsõ határ nincs. Szóval a konkrét kérdés az, mi az a maximum összeg, amit még kifizettetek volna a GW2-ért!
Én egy 50 ezret még picit pityeregve beáldoznék érte, de lehet rádobnék még pár 10 ezret, ha kötelezõ lenne...
Várom a válaszokat, lehetõség szerint minél több embertõl...

Nekem még romlott is a helyzetem, eddig úgy voltam vele, hogy a necro sem tetszik, de most már az is jöhet, így aztán csak a guardian, thief, ranger, necro, warrior, elementalist hatosból kell választanom. Szerencsémre mesmer és engi továbbra sem vonz.<#taps>
Rubint
Kösz. 😄 Naponta fogok dobni vele kb. Bár a beta sokat segít majd... remélem.

tessék😛

Rubint
Jó neked, nekem kb. egy 4-5 oldalú érme kell. 😄

pazmeg most elkezdtem vacilálni😛

Rubint
Igen, félelmetesen rossz volt. 😄

Meg aztán én ilyesmire nem adok, warhammerben is beállítottam a t2-es geart, amikor már sovereign-ben rohangáltam. SWTOR-ban is ha lehetett volna kb. lvl 10-15 orange itemekbe pakoltam volna be a cuccot, de így maradt a "menõ" full BM, agyonmodolva. 😞 Nem szeretem a csicsát. Legyen egyszerû a megjelenés, de minden más legyen maximálisan a játékstílusomra (és hatékonyságra) hangolva.

De hogy kicsit topiknál maradjak: a GW1-ben egy félmeztelen, tetovált, mezítlábas monkkal rohangáltam. A presztízsarmorokat csak a HoM-ba pakoltam be, sose viseltem. Pedig baromi drágák voltak.

annak inkább a szine volt a lényege....

Rubint
Szerintem ez csak kezdõitem, mint kb. minden játékban volt. De tuti használhatóbb, mint az SWTOR +4 endurance-es kristálya.

most nézem milyen kis csácsi gyûrût kaptam a pre mellé.....Hero's band....ha a többi MMO-ból indulok ki az a 2% crit az igencsak táp / a tulajdonság értékekrõl nemtudok nyilatkozni / konkrétan WOW-ban az pl. 2 talentpont bizonyos classoknál.....

Zomil
nemsemmi...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Smithwarden
Tyuuuha. <#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

némá milyen lootok esnek😛😄

Rubint
Meg erre még az NDA is érvényes, a pre-purchase-es beta-kra pedig már nem lesz az.

Zomil
nem hinném, ez csak egy stressz teszt nem pedig béta 7vége.

nagyon nem reménykedem mivel nemkaptam béta invet😛 remélem a pre purchase cuccos azért erre is érvényes lesz....

Hali tud valaki olyan megbízható oldalt ahonnan olcsóbban lehet megvenni a játékot mint 55 euró?Tegnap elõtt az onlinekeystore-on 40euró volt de mire fizettem volna felvitték 46ra,és ezért gondolom hogy lehet más olyan oldal is ahol olcsón hozzá lehet jutni csak még nem találtam meg.Üdv.

Győri Devi
Elvileg igen.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

World vs worldben azért reménykedj nyugodtan, mert valószínûleg megnézik, hogy mennyire bírnak a szerverek egy izmosabb loadot egy zónában.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Szerintem is valami ilyesmi lesz, ezért nem is bánom ha nem kapok meghívót, mire belemelegednél már le is kapcsolják a szervereket.

GW2 regisztráció során megadhatod a GW-s accountodat és úgy össze is fûzi.

Tusy:
Igen de õ nem tud hozzáférni a GW-s emailjéhez az itt a gond. Aktiválást is az elsõ mailre küldi én is oda kaptam.
Elsõ mail egy biztonsági levél hogy valaki belépett az accountodra és engedélyezte az adott ip-rõl a hozzáférést vagy valami ilyesmi. Ha nem te csináltad akkor fordulj supporthoz.
Mondjuk most nem értem halott mailcímre regeltél? Aktiváció jelenleg a GW-s emailcímre megy nem arra amit megadtál GW2-höz, ez a probléma, nem tudja aktiválni az accountját.

- én nem kaptam olyan levelet (mivel az email címemet elõtte leellenõriztettem)
-- "Someone at XXX.XXX.XXX.XXX has logged into your NCsoft account XXXX and added the IP to the list of authorized locations for the account. If you did not perform this action, please contact support immediately at [email protected]."

- gw2-rõl meg egy ilyen kezdetût:
-- "Hello,
Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2!"

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mit gondoltok, késõbb is hozzá fogom tudni kötni az elsõ részt?
srácok azért ez a stressz teszt gondolom nemlesz valami nagy cucc.....véleményem szerint 2-3 órán át ki-be engedik majd logolni a playerek hadát meg 16x ki-be kapcsolják a szervert azt csáááááá! nemlesz itt játék meg ilyesmi......

Az NCSoft store-ban kell valamit csinálni? Vagy hogy lesz összefûzve a 2 account?(vagy majd késõbb megcsinálják automatán?)

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

- van 2 gw1-es accountom, ami lehet az át van irányítva 1 email címre. Az egyiknek eleve ez a címe (csak az elsõ rész van rajta), a másik halott email címen van (az a régebbi, szóval azon minden rész rajta van). Most ugyanezzel a címmel regisztráltam, nem akartam összefûzni a 2 gw-t de a reg. végén észrevette és mégis összefûztem. Egy költséggel 'validáltattam' is az IP címemet (ami dinamikus, szóval érdekes lesz) és arra kaptam egy olyan típusú levelet amit írtam
- addig amíg email címmel be lehet lépni nem igazán zavarnak a 'master account'-ok, store-t nem tudom használni, más hátránnyal eddig nem találkoztam

Én is így jártam, csak annyi különbséggel, hogy halott az email amivel beregeltem anno a GW1-et!
Errõl van szó:
"Thanks for creating a Guild Wars 2 account!

You're almost done-we just need you to confirm your email address by clicking the link below. "
Tudsz kérni account oldalon megerõsítõ mailt, de õ nem éri el a GW1-es fiókot és oda megy a levél.

- az az elküldött mail egy 1 soros üzenet volt, hogy valaki adott IP címrõl belépett és mit tett az accountoddal. Ha ez nem te voltál akkor vedd fel a kapcsolatot a supporttal

Nem azért írt, GW és GW2 account összekapcsolása miatt írt, nem tudja elérni az lesõ GW bejegyzett mailcímét, mint sokan mások, ez volt a lényege.

Zomil
mivel oda van irva az oldalra, h work in progress, meg Anet twitteren is irta, h az oldalt felesleges használni, mert még készül, szoval kár izgulni, majd meg fogják csinálni 😊