Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Vége a PP eladásnak vagy innen nem mûködik a szolgáltatás ?
Az új fiókom: DevLupius
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
a Privát üzeneteket hol lehet megnézni? 😊 mert itt kiirja, hogy jött 1, de ha rákattintok nem az üzenet jön be, hanem frissiti az oldalt 😊
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Lehet ez akár 100 ezer fölötti összeg is...gondoljátok jól át. Fõleg úgy, hogy mások már játszanak, élvezik, a játék király, és a barátaitok, csapattársaitok hívnak, várnak rád... aztán ami összeg beugrik, ide leírod...
Nem érnek meg.
Alapjátékért 20-ig elmentem volna, de én ilyen vagyok, az alap legyen olcsóbb, utáni a havi "részletek" már beleférnek, csak az egyösszegût nehéz kigazdálkodni a fizetésbõl.
Mondjuk ahhoz az kéne, hogy ott tartson évekig ez is. Örülnék, ha végre jönne már egy olyan MMO. Igaz ez sokban függ attól is, hogy kik maradnak velem játszani. Legtöbbször azért hagytam ott 1-1 mmot a baromságai mellett, mert minden ismerõs lelépett. Itt nincs havidíj és a játék se olyan rossz egyelõre úgyhogy talán majd most...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- lotro-t tudom példának felhozni, az ugye elvileg lehet f2p de én a 3 kieg.-re eddig költöttem ~10e Ft-ot, és még nem járok az elsõ kieg (Mória) területén sem. A kieg.-ek vásárlásával egyrészt nyertem (+karakter slot, nem kell TP-t rá költenem, stb.) másrészt úgy éreztem ennyi hozzájárulást megérdemelnek a fejlesztõk (mégha ez konkrétan a kiadó haszna is)
- f2p böngészõs játékoknál elvbõl nem költök pénzt, eddig meg is szívtam mindet. Ha tudnám a fizetõsökkel a lépést tartani akkor arra napi sok-sok óra kattintgatás elmenne kihagyási lehetõség nélkül ... ez így van kitalálva ('vége' elõtt abbahagytam eddig mind)
- wow ... voltam 5 évig elõfizetõ, +megjelenéskor a kiegészítõk sem voltak a legolcsóbbak. Utólag összeadva nagy szám jön ki de úgy érzem elég jól szórakoztunk (fiam is játszott) és mivel tudtunk rá áldozni, így 'megérte'
- gw1 és gw2 ... ez ugye úgy f2p, hogy nincs havi díj. Gw1-el ha jól számolom hellyel-közzel 5 évet játszottam, csak a játékokra ~30e Ft ment el (az alapot megvettem 2x és a kiegészítõket 1x megjelenéskor). Gw2 nekem videók alapján inkább wow2-nek tûnik (ezt dicséretnek szántam) persze pvp videónál felismerni véltem AB alapelveit (ami jó azt ne javítsd meg)
- ez így egy érdekes kérdés, hogy mennyit áldoznék gw2-re. 1-2 évet szerintem simán ki fog tartani nálam a játék így be lehetne helyettesíteni 1-2 év wow elõfizetését, de úgy 1 összegben látva annyit nem adnák érte (kerekítsünk lefele, 12*3000+10000 = 46000), talán elõfizetéssel igen ... de ez már elvi sík, mivel a gw2 nem ilyen típusú
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egy biztos viszont, a múltkori béta megmutatta, hogy akár a dupláját is megérné a GW2, mint bármely eddigi mmo.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Én egy 50 ezret még picit pityeregve beáldoznék érte, de lehet rádobnék még pár 10 ezret, ha kötelezõ lenne...
Várom a válaszokat, lehetõség szerint minél több embertõl...

Meg aztán én ilyesmire nem adok, warhammerben is beállítottam a t2-es geart, amikor már sovereign-ben rohangáltam. SWTOR-ban is ha lehetett volna kb. lvl 10-15 orange itemekbe pakoltam volna be a cuccot, de így maradt a "menõ" full BM, agyonmodolva. 😞 Nem szeretem a csicsát. Legyen egyszerû a megjelenés, de minden más legyen maximálisan a játékstílusomra (és hatékonyságra) hangolva.
De hogy kicsit topiknál maradjak: a GW1-ben egy félmeztelen, tetovált, mezítlábas monkkal rohangáltam. A presztízsarmorokat csak a HoM-ba pakoltam be, sose viseltem. Pedig baromi drágák voltak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
Tusy:
Igen de õ nem tud hozzáférni a GW-s emailjéhez az itt a gond. Aktiválást is az elsõ mailre küldi én is oda kaptam.
Elsõ mail egy biztonsági levél hogy valaki belépett az accountodra és engedélyezte az adott ip-rõl a hozzáférést vagy valami ilyesmi. Ha nem te csináltad akkor fordulj supporthoz.
Mondjuk most nem értem halott mailcímre regeltél? Aktiváció jelenleg a GW-s emailcímre megy nem arra amit megadtál GW2-höz, ez a probléma, nem tudja aktiválni az accountját.
-- "Someone at XXX.XXX.XXX.XXX has logged into your NCsoft account XXXX and added the IP to the list of authorized locations for the account. If you did not perform this action, please contact support immediately at [email protected]."
- gw2-rõl meg egy ilyen kezdetût:
-- "Hello,
Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2!"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
- addig amíg email címmel be lehet lépni nem igazán zavarnak a 'master account'-ok, store-t nem tudom használni, más hátránnyal eddig nem találkoztam
"Thanks for creating a Guild Wars 2 account!
You're almost done-we just need you to confirm your email address by clicking the link below. "
Tudsz kérni account oldalon megerõsítõ mailt, de õ nem éri el a GW1-es fiókot és oda megy a levél.