Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
biztos kérdezték már, csak sajnos most nincs idõm arra h visszaolvassam az egész forum-t, szal egy olyan kérdésem lenne h itt van outdoor PVP? nem a WvW-re gondolok, hanem h pl ha szintezel, akkor találkozhatsz más playerekkel stb... vagy ez is olyan lesz h csak azt látod akivel 1 partyban vagy ha szintezel?
köszi 😊)
Thx
Az új fiókom: DevLupius

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Gondoltam belépek a "https://account.guildwars2.com/login" oldalon, de nem enged azzal amivel regeltem, gondoltam reset password, de invalid e-mail hibát ír.
Gondoltam megcsinálom a regisztrációt még1x, de a cd kulcs már használatban van.
Pénzt levonták, kulcsom van, de accountom nincs.
Vagy ez így rendben van ?
Az új fiókom: DevLupius
Thaddeus:
Fórumon van egy ilyen topik ami ezzel foglalkozik, oda írj ha kedved támad.
Két játék közti egyezést pedig az nem látja aki nem ismeri õket (leginkább most GW-rõl beszélünk, mert GW2-rõl azért itt fórumozók tájékozottak, cikkekbõl vagy van aki próbálta is már). PvP orientált mindkét játék, szintkorlát (itt most abban az értelemben, hogy 80 szint nem azért van GW2-be hogy olyan nagy kihívást jelentsen és akkora nagy ász legyen aki eléri, nem itt csak a fejlõdést szemlélteti, trait rendszer jobban eloszlik, nem lesz nehezebb 79-rõl 80-ra lépni szintben mint 5-rõl 6-ra), tárgyak korlátja (nincs ultimate weapon, csak a skin a különbség), skill bar korlátja, csapat építés és csapat központúság, ezek kapásból közös jellemzõi a két játéknak.
GW2 tökéletes folytatása a játéknak, elsõ GW-vel is sok olyan dolgot hoztak az MMO-ba ami egyedivé tette és szerintem hatást is gyakorolt a piacra, GW2 pedig még jobbnak ígérkezik ilyen szempontból, lehet hogy megreformálja az egész piacot, ha tényleg mindenben olyan mint olvashattuk (nekem nem volt alkalmam kipróbálni).
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
BDO: Jordine
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Töredelmesen bevallom én az elsõ részért nem voltam annyira oda, pont az mmo-s dolgok hiánya miatt, hiszen ahogy az Anet is mondta róla, egy "competitive rpg" volt, nem mmo. Ízlések és pofonok, de ettõl függetlenül jól össze volt az is rakva.
Az alapján nem is vonzott volna a második, de amit ebben beígértek az felkeltette az érdeklõdésem, majd videókon látva még jobban, végül a bétában élesben tapasztalva, kipróbálva meg voltam döbbenve, hogy azok a dolgok bizony ott vannak, bent a játékban, és ráadásul mûködnek... és nem csak a kezdeti mézesmadzagról van szó mint megannyi korábbi mmo-ban, mivel itt az elsõ perctõl kezdve lehet endgame pvp-t játszani.
The gods have disconnected you ...
Tele új extrákkal igazi jó kis pvp content de maga a világ az Gw1-re épült,hogy azért érezzük ez tényleg egy folytatás.
Nem olyan biztos az,hogy ekkora hype lenne a játék körül ha nem Guild Wars néven futna..
★ 汤姆 李
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM