Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és akkor más playerekkel se találkozhatunk úgymond Qelés közben? amugy ígéretesnek hangzik a WvW 😄

TDC Geronimo
Nincs mit sajnálni. belépsz WvWre el is felejted a többit 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

köszi! azért kicsit sajnálom, de azért még nagyon kíváncsi leszek a játékra 😊)

TDC Geronimo
Questelés közben nincs pvp, mivel nincsenek frakciók a játékban és nem is FFA

Hali!
biztos kérdezték már, csak sajnos most nincs idõm arra h visszaolvassam az egész forum-t, szal egy olyan kérdésem lenne h itt van outdoor PVP? nem a WvW-re gondolok, hanem h pl ha szintezel, akkor találkozhatsz más playerekkel stb... vagy ez is olyan lesz h csak azt látod akivel 1 partyban vagy ha szintezel?
köszi 😊)

drop
mail cimed él még amit adtál nézd meg ot küldtek e levelet

drop
https://account.guildwars2.com/login
ez lenne az

Linkelnéd az account oldalt ahol be kéne lépnem ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

drop
hát nem mivel ha belépsz az accont oldalra akkor ott kell megerõsíteni a mail címet

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Végre sikerült megvenni a hivatalos oldalról, mivel nem volt GW2 accountom felajánlotta és csináltam egyet, ami látszólag el is készült, de semmilyen mailt nem kaptam róla.
Gondoltam belépek a "https://account.guildwars2.com/login" oldalon, de nem enged azzal amivel regeltem, gondoltam reset password, de invalid e-mail hibát ír.
Gondoltam megcsinálom a regisztrációt még1x, de a cd kulcs már használatban van.
Pénzt levonták, kulcsom van, de accountom nincs.
Vagy ez így rendben van ?

Az új fiókom: DevLupius

Igen erre még érvényes az NDA.

Thaddeus:
Fórumon van egy ilyen topik ami ezzel foglalkozik, oda írj ha kedved támad.

Kezdjük ott hogy folytatás, azonos a világa.
Két játék közti egyezést pedig az nem látja aki nem ismeri õket (leginkább most GW-rõl beszélünk, mert GW2-rõl azért itt fórumozók tájékozottak, cikkekbõl vagy van aki próbálta is már). PvP orientált mindkét játék, szintkorlát (itt most abban az értelemben, hogy 80 szint nem azért van GW2-be hogy olyan nagy kihívást jelentsen és akkora nagy ász legyen aki eléri, nem itt csak a fejlõdést szemlélteti, trait rendszer jobban eloszlik, nem lesz nehezebb 79-rõl 80-ra lépni szintben mint 5-rõl 6-ra), tárgyak korlátja (nincs ultimate weapon, csak a skin a különbség), skill bar korlátja, csapat építés és csapat központúság, ezek kapásból közös jellemzõi a két játéknak.
GW2 tökéletes folytatása a játéknak, elsõ GW-vel is sok olyan dolgot hoztak az MMO-ba ami egyedivé tette és szerintem hatást is gyakorolt a piacra, GW2 pedig még jobbnak ígérkezik ilyen szempontból, lehet hogy megreformálja az egész piacot, ha tényleg mindenben olyan mint olvashattuk (nekem nem volt alkalmam kipróbálni).

STREAMELD!😛😊

MeoH
Erre sztem meg NDA van. VAriancen valszeg azert nem feszegetek a temat 😊

fuck mmo's..i.,

Unknow
Pedig páran mi is kaptunk meghívót. Mondjuk én pont nem, de egyik haver nem ér rá, szal most én tolom helyette ^^
engem is😄

Hiába, ha e-mail cím kell 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Engem a felhasználó neved és jelszavad érdekelne 😄

BDO: Jordine

köszi az ifót 😊
Írjátok ti is le, ha valami konkrét érdekel, mert kb 3 órát fogom tolni.

Este kilenctõl kezdõdik.

vagy nemvették észre vagy nemtudom😛 a helyükben kontaktáltam volna veled😛

Sziasztok! Kaptam én is egy e-mail, hogy bekerültem de azt tudom milyen idõszámítás szerint indul déltõl, mert hiába akarok be loginnolni azt írja nem fut beta test...
Sõt be is írtam variancere, hogy megnézek pár dolgot ha valakit érdekel, de le se szartak.

SZEG007
én ismerek valakit aki bekerült, és magyar, szoval nem csak amcsikat.

Én kaptam laptopra.

Terawatt
Szerintem inkább amcsikat válogattak be az idõpont miatt.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

hát ilyet nem kaptam😞((((

Terawatt
Kiraktam egy posztot a mai napi stressz tesztrõl.

Terawatt
Az elsõ részben volt elõnye és hátránya is annak, hogy lehetett második profod. Több buildet tudtál összerakni, viszont a készítõknek szinte lehetetlen volt rendesen kibalanceolni a játékot, ezért vetették el az ötletet.

TDC Geronimo
Betaba semennyire. Illetve lehetett választani asszem 3 UI méret közül (small, normal, large talán) meg a chat ablakot lehetett bal felülre vagy alulra rakni.

Zomil
UI-t amugy mennyire lehet testre szabni? Ugy mint gw1-ben?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ahet
Remek. Bonts egy sört az izgalomra! <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

Na, hamarabb kellett volna itt nyafogni, most hívtak, hogy át lehet venni 😊.
Szerintem meg épp ellenkezõleg, merthogy tökéletesen látszik a fejlõdési szándék az elsõ részhez képest, hiszen mind a pve és a pvp koncepció az kezdetektõl fogva ízig-vérig alapvetõ mmo-s elemekre épül (story kveszteken kívül csak public questek, wvw, stb.), amellett, hogy sajnos(!) kidobták az elsõ rész legjobbját, a secondary prof lehetõségét.

Töredelmesen bevallom én az elsõ részért nem voltam annyira oda, pont az mmo-s dolgok hiánya miatt, hiszen ahogy az Anet is mondta róla, egy "competitive rpg" volt, nem mmo. Ízlések és pofonok, de ettõl függetlenül jól össze volt az is rakva.
Az alapján nem is vonzott volna a második, de amit ebben beígértek az felkeltette az érdeklõdésem, majd videókon látva még jobban, végül a bétában élesben tapasztalva, kipróbálva meg voltam döbbenve, hogy azok a dolgok bizony ott vannak, bent a játékban, és ráadásul mûködnek... és nem csak a kezdeti mézesmadzagról van szó mint megannyi korábbi mmo-ban, mivel itt az elsõ perctõl kezdve lehet endgame pvp-t játszani.

Ahet
Az érdekes. Engem felhívtak a boltból, valóban komolyan gondolom-e a vásárlást. Majd tegnap a futár, hogy 5-10 perc múlva ideér, alkalmas-e az idõ.

TDC Geronimo
Valaki múltkor asszem kérdezett az achievement rendszerrõl. Találtam egy jó videót, ami bemutatja. Látható benne az overflow server megoldás is egy pillanatra

csesszék meg, én személyes átvételre kértem, ha a webshopot hívom, azt mondják, az üzletnek kellene már hívni, ha az üzletet ott meg azt, hogy még sehova sem szállították ki...
Ahet
Én onnan rendeltem. Tegnap érkezett meg.

576-ból megkapta már valaki a cuccot? Érdekelne, hogy általános problémájuk van, vagy csak engem szivatnak.
Szerintem ez a rész leginkább a régi guild wars rajongóknak készült ami annyira jól sikerült,hogy simán megcélozzák a Gw-t talán nem is ismerõ mmo közösséget is.
Tele új extrákkal igazi jó kis pvp content de maga a világ az Gw1-re épült,hogy azért érezzük ez tényleg egy folytatás.
Nem olyan biztos az,hogy ekkora hype lenne a játék körül ha nem Guild Wars néven futna..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ahet
<#eljen> <#nevetes1>

Rubint
MY TOP ISSUE WITH GW1:

YOU CAN'T FKIN JUMP! LIKE WTF DUDE! 😄

Running
Nem is neked szólt. <#hehe>

TDC Geronimo
Én nem toltam GW1et, de akárhány fórumot néztem rosszat még nem olvastam Anetrõl, sõt mindenhol dicsérik õket. Nem tudom mire alapozni ezt, majd kiderül, ha tapasztalom én is ezzel a játékkal 😛

SZEG007
pontosan rátapintottál a lényegre😊

nem "lebaszásból" írtam😛 csak az azért szerintem már durva...igaz én meg elbulizok 10-12 ezret egy este alatt,más meg azért néz hülyének😊

Ez a GW1-re való hivatkozás számomra annyira fura, lévén ég és föld a kettõ, nagyon minimálisan hasonlít csak rá a kettõ, ha kapott volna egy teljesen új nevet, senki meg nem mondta volna, hogy van bármilyen párhuzam köztük. Ez inkább csak az elsõ rész szeretete miatt a készítõnek szóló bizalom miatt van, nem?

- ha nem lettem volna 1értelmû: egyben max. 30e Ft. De akkor az évekre szól, és nincs mellette másik játék vásárlása, ha bebuktam akkor így jártam (a gw2 ilyen, tavaly tavasszal leálltam a wow elõfizetésrõl és azóta lotro kieg.-en kívül nem vettem más PC-s játékot)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM