63345
  • Tusy
    - amikor Hello Kittyt utoljára próbáltam akkor kevés volt neki a gépem
    - sajnos nettel küzdök továbbra is, folyamatos 2sec lag (késés) az szinte jó eredménynek számít nálam amit www-n de még pvp-n is gyakran sikerül túlélnem de onnan elég ritkán szoktam leesni is és általában abba sem szoktam belehalni. Mistben meg sztem megyek egy hídon majd pár másodperc múlva kiderül, hogy mégsem ...
    - WT írja folyamatosan a net kapcsolatomat a szerveréhez, az ilyen 4kb-30kb értékeket szokott mutatni,, majd néha 5-10 másodpercre minden 0 lesz amit a WT még tolerál, gw meg inkább kivág
  • TomStorm
    Én lvl15 karakterrel csináltam ezt meg:D
  • Mc Wolfy
    nálam napi 500 kill ami jónak számít :D a 200 határozottan gyengus :P
  • TomStorm
    Nagyon jó köröket megyünk pedig.Kis karival most vagyok 110kill-nél és tényleg én is nemrég kezdtem el Edge-t.2-3 napja napi 2-3 óra.Meg persze a sok Karma ami jön,gear stb..
    Nagy csaták is vannak pedig(rangedek előnyben).Én Thief-el Short bow-al megyek azzal van ennyi kill pl.

Amúgy meg:ne ess le:D
  • Mc Wolfy
    ha csak úgy magadtól meghalsz, akkor ajánlok valami szintednek valót: hello kitty online pl :D
  • Tusy
    - nekem ez a mist marhára nem jön be, 10-ből 9x azért halok mert leesek valahonnan. 80-as karival múltkor 4. halál után feladtam, és még egy nyamvadt ellenséget se láttam addig
  • bardocz
    Még ezt nem próbáltam így rendesen, de ez nagyon jó. Pörgős, élvezetes, jár egy csomó cucc is érte, amit még meg se néztem micsoda.
  • TomStorm
    Szintezni Edge(jobb oldali)
  • bardocz
    Ez bármelyik pályájára igaz? Úgy értem lehet bal oldalt rögtön ötöt választani, meg ott a jobb oldali.
  • TomStorm
    Futó skill,gyorsítás legyen nálad+Def skillek és heal
  • TomStorm
    Csak a kék Commandert keresd,érd utol.Ha megvan garantálom max 2 óra hossza=10 szint ha bírod szuflával szünet nélkül a menetelést!:-)
  • bardocz
    Én szeretem az ilyen helyeket felfedezni, na persze azért csapattal jobb :D
    Bementem a kb 8-as mesmeremmel, túl sok dolgot nem csináltam, csak rohangáltam. Mondjuk ez az edge of mist volt. Szerintem xp-t meg pontokat sem kaptam nagyon, pedig sebeztem ám. Viszont leszedtem pár növényt :DD
  • TomStorm
    Pontosan,hogy sikerélménye lesz egy Edge-ben például ha beáll a Deso Zergbe és látja,hogy már kis szinten is mire lehet képes!!
    Szerinted ki az a hülye aki ilyen játékmódba egyedül bóklászik??:D
  • Mc Wolfy
    lehetőleg ne küldjétek az új játékosokat wvwre, mert csak csalódás lesz nekik. a roamerek csoportosan vadásznak a könnyű prédára. kudarcélmény lesz neki és majd később, ha már érdemileg is tudna ott érvényesülni, nem lesz kedve wvwzni
  • Negritis
    http://www.gw2crafts.net/huntsman_fast.html

itt vannak különböző guide-k amikkel lehet húzni a craftingot, de az első kari esetében sztem nem érdemes vesződni vele, a 2. - 3. kari esetében már megvan az az anyagi háttér ami mellett kitudsz neki tanulni gyorsan 2-3-4.. szakmát és ezzel haladni, de amúgy nem látom értelmét

valamint az elején még úgysem az ascended gear legyártása lesz az elsődleges akkor pedig szintén nem sok értelme van
    a TP-n megtalálod nagyjából mati áron a fegyókat-ruhákat amiket craftolnál magadnak úgyis
  • constellus
    pont ma olvastam utána, (guglizz rá jobban leirja) d ekb annyi h ha egy profot 1-400 ig huzol fel az 10 szintet ad, akármilyen szinten vagy, elméletileg a cooking az "olcsó" 6g- böl meg is van a 400, de atöbbi elég drága ha minden materialt megakarsz venni hozzá
  • DarkHorSe
    Ertem koszi a segitseget, akkor majd ha elakadok akkor mar tudom hova kell mennem. Ilyen kovacsolast meg ilyesmit megeri felhuzni? Vagy van valami szakma, ami szintezeshez jol jon?
  • TomStorm
    Elsőre ajánlott is úgy szintezni ahogy írtad.Sőt be is vállalhatnád minden map-ot 100%-ra letudni.
    Ha kicsit megakadsz fejlődés közben vagy úgy látod kissé alul szintezett vagy akkor megéri beugorni Edge of The Mists-be és menni pár kört egy Commander-el 1-2 +szintért.
    Ennyi kis trükk belefér ha tényleg az adott területen nincs éppen csapat vagy kevés vagy a mobokhoz,mert elő fog fordulni.
    World eventekhez mindhez fuss oda,megéri.A sárga körös ikonos NPC-vel mindig beszélj,ezzel indítasz el egy eventet,amihez chat-en kérhetsz segítséget de általában magától jön a nép:)

Veteránokhoz 2-en elegek vagytok esetleg egyedül is lecsaphatod ha ügyes vagy.Champion-hoz már team kell
  • bardocz
    Mindkettőt érdemes kipróbálni.
  • TomStorm
    Ez milyen kérdés,nem értem.
    Azt játszod amelyik tetszik.Mindegyiket érdemes.WvW (szerver vs szerver ha így egyszerübb) közben növekszik a PVE szinted+sok karma.
    Spvp (játékos vs játékos) meg Tournament-re van inkább,Ranked meccsek.
    Mindegyikhez van külön táblázat ki hogy áll:Leaderboards
    Minden más pedig a FAQ-ban fennt
  • DarkHorSe
    es melyiket erdemes csinalni? Tegnap lettem 10es, van asszem 7ezer olyan pontom(az a karma a lila? ) Eddig csak siman teruleteket csinalgattam, es ott kuldiztem.
  • TomStorm
    Na szép Magyarosra sikerült,rúnákat,autómatik ehh korán van még
  • TomStorm
    Már 2-es szinten is lehet menni.Spvp(Hearth of the mists) felszintez (lvl80) +megkapod a 80-as Rúnákat illetve összes Trait-et és skillt,ráadásul pvp build van külön(képernyő fennt).

Más lehetőség a WvW(szintén lehet menni bármilyen szinten).Itt már csak a szintezést oldja meg magától (lvl80) vagyis a statisztikán húz de minden más dolgot neked kell megoldani.Ide nincs build autómatikusan.Általában a "Home ... Borderen érdemes kezdeni LVL 10-től és ott felöltözködni a Vendortól.Lvl 10-es első kék v.zöld szett+fegyver olyan 4 ezer karma,megéri ez nem sok.
    Aztán van ismét lvl20-as szett HA addig nem esik WvW-n
    Úgy röviden ennyi a kezdésről
  • DarkHorSe
    Hanyas szintol lehet pvpzni?
  • bardocz
    Kezdtem egy mesmert, így 5 perc után nagyon élvezetes. Remélem végig ilyen marad. Wariorral ennyi után olyan szenvedős volt már, de ez nem. Asszem a necro mellett ezt fogom húzni.
  • HyperManiac
    Mikor jön az a feature, hogy különböző traiteket/geareket el lehet menteni és váltogatni köztük mint a wow dual talent rendszerében?
  • Mc Wolfy
    mesmerből max 1-2 kell wvwre. ele jó 1v1re is
  • bardocz
    Nem, de nem is kell, lesz elég. 59-es szinten mid a három elit skill, az összes sima, meg 3 healelős is unlockolva van nekem.
  • DarkHorSe
    Skill pontokat lehet resetelni majd?
  • TomStorm
    Én most valahogy így képzelem el a karaktereimet:
    -Ele WvW+Dungeon
    -Thief Spvp
    -Mesmer Spvp+WvW
    Még kicsit átgondolom mert ezek közül akkor kell egy akivel folytatom a felfedezést is Pve-n
  • TomStorm
    Warrior mindenhol megállja a helyét azért nagyon jó és iszonyat nehéz leverni:Ð
    A Hammer mindezek mellett nagyon táp neki és így ezzel ki is fújt számomra.Na jó még sword+shield de más fegyvert már nem használnék vele mert nem tetszik.Mondjuk ez a 2 elég is neki,hogy jó legyél vele.
    Egy nagyon egyszerű játékstílust igényel ami hosszú távon nekem unalmassá vált viszont tényleg eredményes lehet vele lenni bárhol.
    Egy Necro-ba sokkal több lehetőség rejlik és ugye minimum 2 élete van:)
  • Tusy
    - szállásadóm wifi-vel megosztott max. 20Mb-os VIDANETjét használnám de egyre kevesebb sikerrel. Az egy dolog, hogy külön wifi erősítővel nálam speedtest.net szerint csak 1Mb-5Mb látszik belőle (eléggé wifi határán van a szoba) de másik játék (War Thunder) szerint az igazi gond az, hogy gyakran másodpercekre egyáltalán nincs netem és gw ilyenkor simán kivág ... szóval milyen mobil netet lenne érdemes venni? Digi mobilnet 4-et (4 Gb havi forgalom, max. 7Mbps) néztem havi ~4500Ft-ért csak mivel a kártyás (feltöltős) telenoros netem itt egyáltalán nem működik (elvileg G3-as lefedettségű helyen vagyok, de innen 500m-re munkatársaim mobiljai se látják mindig a hálózatot) így van némi fenntartásom a digis mobilnettel (az is telenor hálózatát használja)
  • bardocz
    Én elkezdtem egy warriort, de úgy túlzottan nem vonz, lehet jobb, mint a necro, de azt mégis jobban élvezem.
  • TomStorm
    Hát igen a Mesmer.Minap 50 meccset lejátszottam de mesmer ellen esélytelen voltam.
    Egy sima Glass Cannon staff ele vagyok jelenleg és be kell látnom Spvp-re nem jó.Nagyon csúnyán leütnek.Sajnos szem elött vagyok mindig mindenkinek,könnyű célpont.
    Most áttehetném magam supportnak de egy Hot-join random Pug-ra mi értelme lenne?
    Valószinü TA-ra már érnék valamit rendes csapattal de így jelenleg nagyon gáz:(

Egy Mesmert én is kezdek majd meg Thief-en gondolkozok.Kell 1-2 erős Spvp class.
    Warrior meg Gua most annyira nem hoz lázba,necro sem.
    Engineer még ami nagyon kemény tud lenni de ez a sok robbantás Turret stb.az agyamra menne inkább hanyagolom.
    Ranger-el is hadilábon állok és ez teljesen magánvélemény de béna class GW2-ben.Ez,hogy 100-at kell belelőjjek egy ellenfélbe ez nem is tudom de nem Ranger-hez méltó sz.tem.A trap még oké meg a skillek is trait.stb de a fegyverhasználat borzasztó,mindegyik.Ráadásul alig sebez..
  • TomStorm
    Külföldi Guild esetleg?Melyiket ajánlanátok?
  • Mc Wolfy
    ha összehozni egy csapatot, akik hajlandóak megfelelő builddel, gearrel, hozzáállással játszani, akkor még én is megyek. mac wolfy néven keress, ha érdekel egy azért veteránnak számító
  • Janes5016
    Team of The Hungarian Survivors [THS] 170+ Desolation

Desolation Szerveren Team of The Hungarian Survivors klán [THS] 170+ Megnyitotta kapuit Pve, PvP, WvW érdeklődés egyaránt !
    Mindenkit szeretettel várunk.

Egy történet, mely az idők során először legenda aztán mítosz lett, fennmaradt, most is él a legjobb harcosok szívében, talán szunnyad, talán kitörni készül.E történet említést tesz egy társaságról kiket, a harc, a gonosz elleni küzdelem fűtött, az életben maradás, a túlélés ösztöne, hogy fennmaradjon, az amiben hisz és amit csinál, de legfőképp a harc és a túlélés a mindene. Csaták, háborúk dölnek el akár a zöldellő mezőkön, akár a zsúfolt városokban, perzselő földeken, magas zord hegyekben mindhalálig. Ők ott vannak mindenhol, csak keresni kell őket, a túlélés bajnokai Team of The Hungarian Survivor [THS]

Amire szamithatsz itt.

-Szervezett WvW rendszerességel.
    -Közös sPvP és guild eventek rendszeresen.
    -Dungeon/Fractal/Living Story igény szerint.
    -Saját TeamSpeak szerver,webcím,fb csoport.
    -A Világok harca teren a Desolation szervert képviseljük de az sem probléma ha más szervert képviselsz!

Amit elvárunk tőled.

-Guild reprezentálása.
    -17 éves életkor betöltése.
    -Ts3 használata nem kötelező de előnyös.(Szervezkedések elsősorban itt történek)
    -Kulturált közösségbe illő magatartás és viselkedés!

Jelentkezés a guildbe.

-Minden jelentkező felvétele kötelezően a TemaSpeak3 - on történhet meg a Guildba Jelentkezés nevű TS3 szobában.
    -Jelentkezéssel kapcsolatban az alábbi tagjainkkal veheted fel a kapcsolatot: (gw2 acc nevek):

-Janes.5017
    -Cegi.4385
    -Szolari.8143
    -Nikopeti.7642

További információk a guildről: http://thsgw2.ewk.hu/
  • Negritis
    írj a supportnak, hátha
    havert többször törték fel és visszaállították az eredetire
  • DarkHorSe
    Mindegy, toroltem mindent :P
  • csgj
    Sziasztok!

Mi van akkor, ha törölték az accountomat, mert elvileg valami szabálysértést követtem el? (Valójában régóta nem játszottam vele, és valaki feltörte, és hülyeségeket csinált.)