Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játékos bázist nem tudom, de szerintem nehéz leszûrni pontosan
nem hiszem hogy nagyon sokat vesztett volna az elmúlt egy évben, DE
1. nyár jön, tehát uborkaszezon így kisebb actitivitás várható
2. wildstar-eso sok embert elszívhat akár ideiglenesen

az LFG rendszer egész jól mûködik és van fracira és dungira is pug
az új megaszerver rendszernek köszönhetõen nem nagyon van kihalt map, eventeket csinálják

jelenleg az Orr templomokat nem lehet tudni h mi van velük az kicsit lutri

maga a játék alapvetõen nem változott
wvw-ben bejött egy új gyakorló map az Edge of The Mist ahol csak supplyt kap az adott csapat de lehet gyakorolni, fejlõdni

a living story most pihen, de a wvw tour season 2 után sztem lesz kövi kör, az 1 végén utaltak is egy új sárkányra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

JaSoN HuNTeR
Ha magyar vagy és szereted a PVE, PVP de legfõbb képen a WvW-t akkor nálunk a helyed! A Successors of Dionysus guild tagfelvételt hirdet a WvW-zni kívánó magyarok számára. Csak annyit kell tenned hogy regisztrálsz az oldalunkon és kitöltöd a jelentkezési kérdõívet. A vezetõség elbírálja a kérelmet és ingame felkeresünk válaszunkkal!

Honlap

Stream

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

erasmus4
Ma már minden térkép overflow jellegû, amikor betelik egy terület játékosokkal, nyílik egy új így a néptelen szervereken lévõk is találhatnak embereket minden térképen,plusz a world bossok így mindig ugyanakkor spawnolnak van egy táblázat is hogy mikor melyik. Dungeon-okat nem tudom, de van LFG rendszer szóval biztos lehet találni embereket oda is. Hogy pontosan mennyi játékos van, ki tudja? Sokan abbahagyták, sok új ember lett, sokan visszatértek, a térképek a fent említett okok miatt tele vannak, így nem igazán lehet leszûrni,talán a wvw-bõl de a népesség nagy része be se teszi oda a lábát így az megint mondana sokat.

Gondolkodom, hogy megrendelem a Guild Wars 2-t. Korábban játszottam vele, de ezt egy korábbi hozzászólásban már említettem. Amit szeretnék tudni a játékról,
van e akkora játékosbázisa mint 2012-ben? tehát, nem az van, hogy alig találni embert egy-egy dungeon runra, találkozok e játékosokkal low level területeken, stb
evvel kapcsolatban érdekelnének válaszok.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

tyk, ths, reso így "hasból"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szia!

Tudnál mondani Deso-s magyar Guildet?
Nemrégiben újra kezdtem és szívesen játszanék együtt PVE de akár egy jó társaságban WvW-n is.
Mc Wolfy
nem igazán lehet lelopni senkirõl semmit, mert minden account és soulbound 😄 piken, deso fõleg, de több más szerveren is vannak. én spec most far shiverpeaken vagyok kb 10-15 másik magyarral

Never underestimate the power of the dork side!

<#worship>

Nincs rá szükség. Minden pénzed látszik minden karakternél.
Van lehetõség arra. hogy az egyik karakteremtõl a másiknak küldjek pénzt? Ha igen, hogyan?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

A lényeg, hogy roppant összetett a háttér, és nem igazán van más lehetõségem, bárhogy is erõlködök. De ilyen már gondolom mindenkivel volt, hogy nem látott ki a sz*r tengerbõl, annyi minden összejött, csak nekem ez úgy tûnik folyamatos.

Egyébként melyik szerveren vannak most magyarok, de nem olyanok akik még a rossz cipõt is lelopnák az emberrõl?
😞 Részvétem 😞(
Kétlem, hogy ez bárkit is érdekelne, de ha már megkérdezted. Testvérem elvesztése után maradt rám az alsó-közép kategóriás gépe.
de figy már, ha nics 6-7000 ft-d a játékra, akkor mibõl lesz 100-120ezres géped ami viszi a gamet rendesen?

Az lehet, de most nem tudok ennyit leakasztani sehonnan. Remélem, mikorra megközelítem ezt az értéket, megint lesz hasonló akció, csak addigra lehet még szemetebb lesz a forint és, az átváltásból adódóan még drágább lesz. : /
Nagy álmok ez egy kis embernek.
Vadnokedli
Nem. Ezeket el se lehet érni sehogy a mapon. <#vigyor3> 'mezei' módon.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TBTPumpa
CD Galaxis-nál a Heroic Edition 7000 Ft. Bár már egy ideje ennyi, úgyhogy szerintem egy darabig marad még (ha idõközben lejár az akció a hivatalos oldalon).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

erasmus4
Figyelj most május 11ig 20Euroért kb. 6000Ft megveheted a hivatalos oldalról. De máshol lehet még olcsóbb.

Mc Wolfy
de ezek nem event miatt spawnolnak?

mit kerestek lv80as champik brisbainbe?
valszeg vmi bug volt és a túl nagy szintkülönbség miatt nem kaptatok

Vadnokedli
level 24 esek vagyunk, azok level 80 -asok.

Mc Wolfy
mert ezek milyen champák? 😄

Vadnokedli
Van szemüveged? Felvennéd kérlek? <#gonosz1>

Mc Wolfy
mondom, eventes championok általában nem dobnak lootot

Vadnokedli
Senkinek nem adott semmit második se.

Mc Wolfy
eventes champákból sokszor nem jön loot, valamint van valami maximális szám, hogy hány embernek ad valamit

Vadnokedli
pedig.. 4x nagyobb szinten voltak, és no loot. <#vigyor3>

Mc Wolfy
na a 73k kill is megvan 😊

Nagyon tetszik ez a játék, nincsenek PC-s játékaim (nem az én béremhez vannak szabva ezek a dolgok), de ez elgondolkodtatott többször is. Ha egyszer sikerül majd valahogy minimálbérnél többet keresnem, biztos meg próbálom venni. Kár, hogy nincs ilyen részletfizetés megoldásuk. Uhh milyen jó lenne, gondoljatok csak bele. Igaz érdeklõdtem már a supportuk-on, de azt mondták hogy a helyi viszonteladóknál lehet ilyen opció, bár õk nem támogatják. Sajnos egyet sem találtam. : /
féláron van jelenleg :
http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2

Hát igen, ilyen grafika mellett szerintem egész szépen megy.

az hogy nem könnyû, még nem jelenti azt hogy jó lesz 😄
gyönyörû, csak nagy tömegbe nem mék full grafon 😄
najó néha mék 😛

JaSoN HuNTeR
Szerintem nem könnyû optimalizálni, amúgy gyönyörû a grafikája. Legszebb MMO bárki bármit mond.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szarul van optimalizálva, nem kicsit
ezért eszi a procit

Vadnokedli
Nem hatalmas csak ótvarul van megírva, vagy nem is tudom. <#gonosz1>

Mc Wolfy
nem 100% fury, de attól függetlenül is elég ergya. GS-nek meg elég alacsony a dps-e. egyetlen valamire való sebzése shortsworddel van. de kb minden kaszt mindenhol jobb

JaSoN HuNTeR
Gépigényre is figyelj, mert hatalmas.

ami hasonló mint a normal, csak kapsz vmi extra skint asszem

Vadnokedli
Csak a Heroic Edition van, 25 euró.

gs - perma fury nem rossz pvp-n

Sziasztok, meg szeretném vásárolni a jövõben a GW2-õt, bár valószínûleg a mostani árral még egy év mire sikerül a fizetésembõl ennyit félre rakni rá. Esetleg jó lenne olyan embertõl, aki nem fogja használni már és eladná olcsóbban.

A kérdés az, hogy mi ez a heroic verzió és hol van a normális?
Vagy esetleg ez is olyan, hogy mindig kell az új kiegészítõt venni?
És a ranger kaszttal mi a helyzet?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

na most kapcsoltad be sztem hipertbotot😄

mit hívsz endgamenek?
Fraci-80as TA elég nehéz insták, de a felszerelés összeszedése nem igazán függ tõlük továbbra sem

a wvw most épp nem céltalan mert tournament season megy

Sokat fejlõdött azóta, de az alapvetõ vonásai megmaradtak. Ha akkor hiányoltad az "endgamet" és nem szeretted a WvW-t akkor most se fog tetszeni.
Megkérdezhetem mi okozott akkora csalódást ESO-ban, hogy ilyen hamar abbahagyod?

1,5 évvel ezelõtt (?) játszottam utoljára a játékkal. Gondolom rengeteg változás, újítás következett be ennyi idõ alatt, az ESO csalódás számomra így elgondolkodtam azon, hogy HA nem is hosszú idõre, de visszanéznék a GW2-re.
Sajnos a régi felhasználóm már nincsen meg, így újból meg kell vennem.
Mi a helyzet a magyar közösséggel, mi a helyzet magával a játék közösségével illetve magával a játékkal?
Nem hazudok ha azt mondom, hogy ezzel az MMO-val játszottam a legtöbbet, ez tudott lekötni hosszú idõre ellenben a többi "neves" MMO-val.
Emlékszem, hogy sok-sok "letoltást" kapott a játék, amiért nem rendelkezett ENDGAME-vel. Meg ugye a céltalan öldöklés WvW-n... ezeken a dolgokon változtattak az évek alatt?

JaSoN HuNTeR

JaSoN HuNTeR

Mc Wolfy
én az a nagy charr vagyok fejes nélkül, jaggernauttal 😄 nem tudom látszik-e, de a legnagyobb csata közepén beszorultam az egyik oszlopba egy percre

Mc Wolfy

itt a tegnap esti piken-gandara-sfrj édeshármas 😊