Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
semmi bajom az érintet oldalakal, szándékosan írom többeszámba mert szinte mindegyik oldal ezt írta,nem kelet volna dátumot irni és nem izgultunk volna rá

Kezdesz rettenetesen komikussá válni, de leegyszerûsítem. Annyira vágysz arra, hogy játszhass/bétázhass, hogy még olyan apróságok, mint a tények sem zavarnak, és kígyót békát kiabálsz a készítõkre amiért nem mondják meg mikor kezdheted. Ha meg bárki felhívja a figyelmed erre, az nem is a játék, hanem egyenesen a cég fanboia, fanatikusa.
Elképesztõ, új szintre eszkalálódott a remegés, ilyet eddig még nem tapasztaltam. 😄

drop
Garantált részvétel a BETA/bemutató hétvégéken. Az elsõ ilyen alkalom a 2012. április 20-i hétvége.
nekem csak ez a bajom mert tutti hirként kezelték,mikor megkérdezték honan az infó mit mondtak nem közölhetik az információt

s0n1c
Én csak azért akarok pár órát gamelni, hogy dönthessek elem, warrior v. guardian között 😊
Chai
Az utolsó hétvége a Guild Wars 1 születésnapja... Én az Õ helyükben nem raknám arra a hétvégére...
De ha sokat keresõ PR-os lennék, fel tudnék sorakoztatni azért amellett is jó pár érvet...

MeoH
Vedi a fene, te lobalod a veres kardot. Pre-purchase nem volt kotelezo, es Anet beta reszvetelt igert, mindenfele datum nelkul. Megjelenesi datum meg nincs, de nem tudom, ha ez ennyire zavar, miert vetted meg, hisz apr. 10en sem volt, majd megjelenik, ha kesz. En a beta hetvegevel is ugy vagyok, amennyi szabad idom lesz tolom, kiprobalom, nem fogok szabit kiveni es 24orat tolni. Par nap alatt ugysem lehet eldonteni, hogy fel ev mulve is jatszani fogok-e vele. Kommunikacio pedig van, twitter, FB stb eleg aktiv, az hogy datumot nem mondanak, pedig az o dontesuk, te meg orulj meg itt sgen, biztos meghatja oket...

fuck mmo's..i.,

Unknow
Pontosan, ennyi a problémám, és nem több. ^^ Szerintem ez egy etikátlan , szemét húzás a mostani körülmények között.
TDC Geronimo
Abban igazat adok, hogy valóban kicsit gáz már ez, hogy ennyire megy a ködösítés. 99%, hogy 27én lesz a dolog már és õk is tudják ezt nagyon jól, mert elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne tudnák mi lesz 3 nap múlva. Ezért is érthetetlen, hogy miért jönnek még mindig ezzel a "hónap végén" szöveggel. Jobban lekommunikálhatnák a dolgot az tény. Kénytelenek vagyunk várni még másfél hetet 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rádlicitálok, engem még úgy önmagában a béták sem érdekelnek. Az elõzõnél is pókerparty elõtt meg másnap komótosan kipróbáltam, meggyõzõdtem róla, hogy minden benne lesz, aminek benne kell lennie, játszottam pár meccset, megnéztem a kezdõzónákat és ennyi. A fene sem akar úgy játszani, hogy a karakter ideig-óráig van csak meg, amúgy is elõfinanszíroztam õket, a tesztelést oldják meg másokkal. 😄

Unknow
Nem látok semmi észérvet abban, hogy foggal - körömmel próbáltok védeni egy céget, ami sokak szerint hibás abban, hogy nem hajlandó elegendõ információt kiszivárogtatni. Nem is az a probléma, hogy nem adnak béta dátumot, hanem az,hogy még azt se képesek megmondani, hogy pl "nem , akkor nem lesz semmi." A probléma az,hogy SEMMIT nem kommunikálnak le. Nekem nem az a bajom,hogy lesz -e béta vagy sem, hanem az,hogy egyszerûen ilyenkor egy jobb cég lereagálja az ilyen hoaxokat.

Felõlem aztán védheted a nyomorultakat, és mondhatod ,hogy nincs igazam, de ez hidegen hagy. Nekem aztán nem fáj ha számotokra az Arenanet szent és sérthetetlen... Az mondjuk elég érdekes,hogy lassan személyes sértésként kezelitek ha valaki beszól az Arenanet üzletpolitikájára.

A témát ezennel lezártam, mert ebbõl úgyis csak a flame megy,hogy "jaj de õk nem mondtak semmit, ti vagytok a hülyék,hogy megvettétek, és õk ezt ígérték". Amennyiben attól jobban érzitek magatokat ,hogy senki nem fikázza a kedvenc cégeteket, rajtam ne múljon. Flame lezárva részemrõl, lehet rá nyugodtan kontrázni ha valakinek az megnyugtatja a lelkét 😊
Az mondjuk egyértelmû ebbõl, hogy ezzel érdemi érvek hiányában kihátrálsz, de hogy a végére egy ilyen lefitymáló odamondással minek kell addig jóindulatú, észérvekkel vitatkozó embereket magadra haragítanod...

Mellesleg az fanboikodás, ha azt mondjuk "le van szarva mikor jön, mikor lesz béta, majd csak lesz egyszer", ellentétben a felháborodásoddal, miszerint "hogy képzelik azt, hogy nem mondják meg már tegnap az összes béta idõpontját elõre, holott nem is ígérték, lehúzás, szégyen-gyalázat"? Legalább az odamondásodnak lehetett volna vmi alapja ha már így tettél...

Rubint
Azért nem sok olyan játék van, aminek 7 év után a TUTORIAL területe élõ és viruló community-vel rendelkezik.

Ahet
Áááá 50/50 nem lesz meg ... a 45-el megelégszem. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
nesztek nézzetek addig videókat crassus úgyis hiányolta 😄

Skill leírások sajnos francia

Rubint
GW1-et játszani.

Akinek még nincs meg az 50/50 és GWAMM annak van még nem látott GW "content". 😄 (na jó, inkább nem látott übergrind)

Elköltötték a pénzt Pre-Purchase-re,nincs már zseton ilyenekre:-)
Béta kell a népnek!Meg végre remegnek mások is nem csak mi innen páran már évek óta,jó látni😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Csak a remegés tárgya érthetetlen. Persze jó lenne, minél elõbb próbálgatni, de azért lehet élni addig, sportolni, kiránduni, csajozni, sörözni, bulizni, dolgozni, mással játszani, stb...

s0n1c
Spec én jobban örülnék a 27-ének, mert a kedves ipon már 3 hete "teszteli" a vga-mat, így a jövõ hét esélyesebb gép szempontból, tudom senkit nem érdekel a nyomorom <#idiota>
s0n1c
Ne reflektálj, provokál, mert nincs jobb dolga az idiótájának.
TDC Geronimo
-.-

Unknow
Pedig amit csináltok az csak fanboykodás, semmi más. Mondjuk elvakult rajongóknak aztán lehet magyarázni. Nem is próbálkozok vele 😄
Braikingboss
Aiden, some pre-purchasers are starting to lose their minds and common sense about the BWE, can we expect to hear anything soon?

We will definitely be announcing it soon (yes, I know I'm announcing an announcement!!) 😛

Don Kartács :)

JethroHUN
Blizzard szint? Lehet nekem magasak az igényeim játék téren, de bármelyik (úgymond istenkirály kasszasiker) játékukat nézem. WoW, Dio3, Starcraft2 Az enyhén nagyon elvannak maradva kb minden téren.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Senkit nem érdekel a cég, a tényszerû, racionális hozzáállás viszont annál inkább. 😄

Nagyon véditek a céget 😊) Mondjuk nekem nem volt mindegy hogy most vagy a következõ hónapban fizetem ki a játékot... én is megelõlegeztem a bizalmat feléjük
Teljesen egyetértesz de még mindig nem érted. 😄
Ha pre-purchase keretében vki a játékot és egy nullkilóméteres autót ígér, akkor azt kell teljesítenie a vevõknek, ha vki pre-purchase keretében egy nagy lóf*szt ígér, de azt április 20-ára, akkor meg a vásárlóknak azt kell kapniuk a hátsójukba a hétvégére. 😄
Mást ígért a Blizzard, mást az Anet, ennyi a történet. Max. csak azon lehetne polemizálni, hogy mennyi pre-purchase ment volna el, ha fix dátumokkal hirdették volna meg.

Én úgy tudom, hogy a meghívottak egy része nem tudott bejelentkezni..

Pár napon -héten belül, ki fognak adni valami , vagy legalábbis ki kéne ,hogy adjanak valamiféle információt a bétákkal kapcsolatban. Lehet, még így is túl korai volt árulni a játékot..
Running
Vár a pandák világa, ha nem tetszik az itteni rendszer.

Unknow
Mint mondottam tényleg kár volt az Arenanettõl azt a szintet várni mint egy Blizzardtól. Teljesen egyetértek. 😛
All of this happened before and will happen again... 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem beszélve arról, hogy a múlt hétvégi bónusz stress-test részvétellel túl is teljesítették a vállalásaikat... a rohadékok. 😄

Rubint
True. A beta amúgy is csak plusz, a lényeg számosítva van: 3 nap headstart.

Rettenetesen kevered a dolgokat, mindenki aki pre-purchaselt kötött egy üzletet, meghitelezte jó elõre a játékot az ismert feltételekkel, amikben NEM szerepelt semmilyen nevesített dátum.
Mindenkinek volt választása: megveszi, vagy nem veszi meg. Így innentõl kezdve nem vállalt dolgokat elvárni önmagad átverése, lehúzást kiabálni meg butaság.

Running
Háborog az sg, az Anet retteghet. Keressek nektek valami csajszit, a déli hokihoz, hogy megnyugodjatok?
A Tera stress test pl 20 mp-ig tartott, utána összeomlott minden. Dolgozzanak csak serényen, van min.

Havonta 1 megjelenésig pedig talán minimum 3-nak kell lennie, azt hiszem ilyesmit írtak.

unkown:
Nem fanboykodás, itt többen GW-ek akik tudják mit vettek és mit várhatnak csupán ennyi.
Mit jelent a pre-purchase?
Megmondom ez egy ígéret hogy te kapni fogsz egy teljes GW2 játékot majd megjelenéskor. Anet béta részvételt is ígért, amit nem is szegett meg, USAban még a nap se kelt fel ti meg itt hõzöngtök csak, ez a nevetséges.

Unknow
Szerintem ti félreértelmezitek a helyzetet XD Egyelõre itt mi vagyunk a vásárlók és mi teszünk azzal szivességet az Arenanetnek,hogy megvettük elõvételben ezt a játékot, és nem fordítva.

Miután vettem a fáradtságot, és kifizettem egy összeget a játék megjelenése elõtt, bízva egy cégben és a termékben, az a minimális tisztelet kijár felém mint fogyasztónak, hogy nem azt vágjám az arcomba,hogy: "Nem mondtunk semmit."

Felõlem nem is kell, hogy legyen béta amíg nem jelenik meg a cucc, de akkor használják az internetet és mondják azt,hogy : "Nincs béta, majd megjelenik XX. idõpontban."

Az viszont ,hogy semmi infó nincsen, az úgy érzem , hogy kicsit a fordítottja a dolognak így mint ahogy lennie kéne. Ez az én véleményem... 😊
+1
A dobozon egyébként is minden rajta van. Akkor sem panaszkodhatnánk ha december 31.-én jelenne meg. 😊
Zomil
kár volt megemliteni a valve-ot...ök kb. sosem tartják be az idöpontokat...valve time 😊

Továbbra sem értem mi a gondod, ha nem tetszenek a feltételek amiket megadtak a játék megvételekor akkor minek vetted meg? Utolag meg már felesleges ezen höbörögni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

darth devil
Semmi nem lenne, élvezném a hétvégét. 😄

War, war never changes.

Unknow
Fanboykodást leszámítva, azért mindannyian tudjuk, hogy ez inkább lehúzás. Értsd, lehet a Blizzardnál nem bétázol, nem csinálsz semmit és stb, de ott ha pre-pursche van, akkor jönnek az infok. (Lásd pl Dio3nál is, sõt..õt még talán jobban is.)

Szerintem ti nem vagytok tisztába azzal, hogy manapság ez a pre-pursche mit jelent és mit kell jelentsen. Szóval igen, az én hibám ,hogy minden cégtõl azt várom amit a Valvetõl, Blizzardtól és stbtõl. Shame on me 😛
Sziasztok!

Sok helyen utánaolvastam a játéknak, tervezem, hogy megveszem viszont lenne pár kérdésem fõleg a bétázók felé a játékkal kapcsolatban.
Bárhol bárkit megtámadhatok és meg is támadhatnak vagy van valamilyen kapcsoló amivel ezt lehet szabályozni?
A másik kérdés, hogy mennyire mûködik a questek közbeni szint igazítás?
Milyen az End Game?

Van valahol pár video a gamerõl ami max grafikai beállításokkal készült?

Köszi a válaszokat
SPM
Pre-purchaseban béta részvétel volt írva, azt hogy mikor hogy már nem. Elolvastátok tudomásul vettétek, sehol nem volt lódítás vagy kamuzás, le volt írva mit kaptok érte.
Anet mindig tartotta a szavát eddig és nincs okunk kétségbe vonni (nekem biztosan nincs) .
Szóval inkább legyetek türelemmel, ahogy mondták ez béta, ami azt a célt szolgálja hogy egy tökéletes (tökéletes mondjuk nincs de hibamentes mondjuk lehet) játékot kapjunk, amit már megvásároltunk, azt is mondhatnám értünk teszik sõt mondom is.

Meglátjuk. Elõtte 2-3 nappal gondolom már kiderül, tehát legkésõbb 24-25-én már tudnunk kell.
Zomil
az Anet nem igazán szokta megszegni az igéretét, szoval legkésöbb 27-én indulni fog 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kiváncsi lennék az arcokra, ha 27-én sem indulna a beta...
Zomil
Nem volt kötelezö megvenni 😊
Ha valaki ugy gondolja, h addig nem akar fizetni amig nem kap egy konkrét dátumot akkor nem fizet...
Kirakták a pre-purschet...és?
Aki megbizik a cégben az megvette, függetlenül attol, h mikor jön ki a játék...Aki meg nem az meg nem veszi meg...ennyire egyszerü...
Nem tehet rola az Anet, h fals info alapján most páran itt a topikban fel vannak háborodva...ök sosem mondtak dátumot, se megjelenésre, se béta 7végére. Azt mondták, h április vége. Mostani 7vége és jövö 7vége is április vége. Majd valamelyik a kettö közül lesz.
Teljesen felesleges ezen pörögni...

Ez a tévút vhogy minden pre-purchases mmo esetében elõjön.
Semmi mást nem vettünk ezzel, csupán egy VMIKOR megjelenõ játékot, 3 nap headstartot, meg esetlegesen bónusz dolgokat amellett, hogy a VMIKOR megtartandó beta teszteken részt tudunk venni. Tudta mindenki mit vesz, ezért pláne nem róható fel senkinek, hogy nincs minden hétvégén béta a játszani akarók számára legoptimálisabb módon.

- ennyi pénzbõl elmentek berúgni és még józanodnak, de lehet inkább net mentes helyre mentek elverni a maradékot 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ott a pont. Plusz ne gondolja senki, hogy elsõ héten már nem lesz patch a játékhoz. Ha arra akarsz várni, hogy a tökéletesen bugmentes játékot kiadja valaki, akkor még sokáig várhatsz, ezért visszás kicsit számomra ez a "kész lesz, amikor kész lesz"' duma
darth devil
Megnyugodhatsz, fognak mondani.

War, war never changes.