Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elképesztõ, új szintre eszkalálódott a remegés, ilyet eddig még nem tapasztaltam. 😄
nekem csak ez a bajom mert tutti hirként kezelték,mikor megkérdezték honan az infó mit mondtak nem közölhetik az információt
De ha sokat keresõ PR-os lennék, fel tudnék sorakoztatni azért amellett is jó pár érvet...
fuck mmo's..i.,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Felõlem aztán védheted a nyomorultakat, és mondhatod ,hogy nincs igazam, de ez hidegen hagy. Nekem aztán nem fáj ha számotokra az Arenanet szent és sérthetetlen... Az mondjuk elég érdekes,hogy lassan személyes sértésként kezelitek ha valaki beszól az Arenanet üzletpolitikájára.
A témát ezennel lezártam, mert ebbõl úgyis csak a flame megy,hogy "jaj de õk nem mondtak semmit, ti vagytok a hülyék,hogy megvettétek, és õk ezt ígérték". Amennyiben attól jobban érzitek magatokat ,hogy senki nem fikázza a kedvenc cégeteket, rajtam ne múljon. Flame lezárva részemrõl, lehet rá nyugodtan kontrázni ha valakinek az megnyugtatja a lelkét 😊
Mellesleg az fanboikodás, ha azt mondjuk "le van szarva mikor jön, mikor lesz béta, majd csak lesz egyszer", ellentétben a felháborodásoddal, miszerint "hogy képzelik azt, hogy nem mondják meg már tegnap az összes béta idõpontját elõre, holott nem is ígérték, lehúzás, szégyen-gyalázat"? Legalább az odamondásodnak lehetett volna vmi alapja ha már így tettél...
The gods have disconnected you ...
Skill leírások sajnos francia
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akinek még nincs meg az 50/50 és GWAMM annak van még nem látott GW "content". 😄 (na jó, inkább nem látott übergrind)
Béta kell a népnek!Meg végre remegnek mások is nem csak mi innen páran már évek óta,jó látni😄
★ 汤姆 李
We will definitely be announcing it soon (yes, I know I'm announcing an announcement!!) 😛
Don Kartács :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha pre-purchase keretében vki a játékot és egy nullkilóméteres autót ígér, akkor azt kell teljesítenie a vevõknek, ha vki pre-purchase keretében egy nagy lóf*szt ígér, de azt április 20-ára, akkor meg a vásárlóknak azt kell kapniuk a hátsójukba a hétvégére. 😄
Mást ígért a Blizzard, mást az Anet, ennyi a történet. Max. csak azon lehetne polemizálni, hogy mennyi pre-purchase ment volna el, ha fix dátumokkal hirdették volna meg.
Pár napon -héten belül, ki fognak adni valami , vagy legalábbis ki kéne ,hogy adjanak valamiféle információt a bétákkal kapcsolatban. Lehet, még így is túl korai volt árulni a játékot..
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Mindenkinek volt választása: megveszi, vagy nem veszi meg. Így innentõl kezdve nem vállalt dolgokat elvárni önmagad átverése, lehúzást kiabálni meg butaság.
A Tera stress test pl 20 mp-ig tartott, utána összeomlott minden. Dolgozzanak csak serényen, van min.
unkown:
Nem fanboykodás, itt többen GW-ek akik tudják mit vettek és mit várhatnak csupán ennyi.
Mit jelent a pre-purchase?
Megmondom ez egy ígéret hogy te kapni fogsz egy teljes GW2 játékot majd megjelenéskor. Anet béta részvételt is ígért, amit nem is szegett meg, USAban még a nap se kelt fel ti meg itt hõzöngtök csak, ez a nevetséges.
Miután vettem a fáradtságot, és kifizettem egy összeget a játék megjelenése elõtt, bízva egy cégben és a termékben, az a minimális tisztelet kijár felém mint fogyasztónak, hogy nem azt vágjám az arcomba,hogy: "Nem mondtunk semmit."
Felõlem nem is kell, hogy legyen béta amíg nem jelenik meg a cucc, de akkor használják az internetet és mondják azt,hogy : "Nincs béta, majd megjelenik XX. idõpontban."
Az viszont ,hogy semmi infó nincsen, az úgy érzem , hogy kicsit a fordítottja a dolognak így mint ahogy lennie kéne. Ez az én véleményem... 😊
A dobozon egyébként is minden rajta van. Akkor sem panaszkodhatnánk ha december 31.-én jelenne meg. 😊
Továbbra sem értem mi a gondod, ha nem tetszenek a feltételek amiket megadtak a játék megvételekor akkor minek vetted meg? Utolag meg már felesleges ezen höbörögni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem ti nem vagytok tisztába azzal, hogy manapság ez a pre-pursche mit jelent és mit kell jelentsen. Szóval igen, az én hibám ,hogy minden cégtõl azt várom amit a Valvetõl, Blizzardtól és stbtõl. Shame on me 😛
Sok helyen utánaolvastam a játéknak, tervezem, hogy megveszem viszont lenne pár kérdésem fõleg a bétázók felé a játékkal kapcsolatban.
Bárhol bárkit megtámadhatok és meg is támadhatnak vagy van valamilyen kapcsoló amivel ezt lehet szabályozni?
A másik kérdés, hogy mennyire mûködik a questek közbeni szint igazítás?
Milyen az End Game?
Van valahol pár video a gamerõl ami max grafikai beállításokkal készült?
Köszi a válaszokat
SPM
Anet mindig tartotta a szavát eddig és nincs okunk kétségbe vonni (nekem biztosan nincs) .
Szóval inkább legyetek türelemmel, ahogy mondták ez béta, ami azt a célt szolgálja hogy egy tökéletes (tökéletes mondjuk nincs de hibamentes mondjuk lehet) játékot kapjunk, amit már megvásároltunk, azt is mondhatnám értünk teszik sõt mondom is.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha valaki ugy gondolja, h addig nem akar fizetni amig nem kap egy konkrét dátumot akkor nem fizet...
Kirakták a pre-purschet...és?
Aki megbizik a cégben az megvette, függetlenül attol, h mikor jön ki a játék...Aki meg nem az meg nem veszi meg...ennyire egyszerü...
Nem tehet rola az Anet, h fals info alapján most páran itt a topikban fel vannak háborodva...ök sosem mondtak dátumot, se megjelenésre, se béta 7végére. Azt mondták, h április vége. Mostani 7vége és jövö 7vége is április vége. Majd valamelyik a kettö közül lesz.
Teljesen felesleges ezen pörögni...
Semmi mást nem vettünk ezzel, csupán egy VMIKOR megjelenõ játékot, 3 nap headstartot, meg esetlegesen bónusz dolgokat amellett, hogy a VMIKOR megtartandó beta teszteken részt tudunk venni. Tudta mindenki mit vesz, ezért pláne nem róható fel senkinek, hogy nincs minden hétvégén béta a játszani akarók számára legoptimálisabb módon.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM