Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Access to all Guild Wars 2 Beta Weekend Events

Legalább kettõnek lennie kell, többesszámban van az Event<#wave>
Unknow
Szerintem itt a legtöbbeknek azzal van problémája,hogy egy pre-purschet már kitudtak rakni, de egy:
-"Igen, 20.-án lesz béta.
-"Nem, ne számítsatok 20.-án bétára."

Mondatot már nem voltak képesek. Nem tudom, hogy te, hogy vagy vele, de azért szerintem is valamelyiknek a benyögése a MINIMUM az emberek felé hamár volt pofájuk pre-purschet kirakni.

Ez a kész lesz amikor kész lesz... Azért nem egészen így van. Senki se akar bugos játékot, de akkor ha ennyire nem tudnak semmit, ne rakjanak ki pre-purschet és akkor senki nem fog rinyálni. End of story.
Azért mert fizettem valamiért, ok hogy nem mondták akkor hogy ekkor lesz beta meg akkor lesz megjelenés, de ha már fizettünk azért elvárná az ember hogy mondjanak valami konkrétabbat.

BDO: Jordine

darth devil
Jogosan? Mondták elõre, hogy hány béta hétgéve lesz? Megmondták, h pontosan mikor? Akkor mire is van felháborodva bárki is?

War, war never changes.

Kit érdekel, hány óra, keljenek fel, a nemzetközi helyzet fokozódik<#vigyor2>
Newfronter, Probatbicol, nem azzal van a legnagyobb baj hogy csúsznak stb... hanem azzal hogy "már elvárták" hogy fizess, sok ember meg is tette és valamit várna a pénzéért, és az nem válasz erre hogy hát fiam elbasztad minek fizettél elõre a semmire. So szerintem ez a legnagyobb baj ezért vannak sokan már szerintem jogosan felháborodva hogy mivanmár......

Ahet
A saját remegésetek kivetíteni az ArenaNetre, mert az utolsó pillanatig dolgoznak a játékon, nekem kicsit visszás. Még mindig Beta fázis van, ahol elsõsorban teszten lenne a hangsúly, nem pedig ,hogy Jóska-Pista kitudja próbálni, hogy a guardian vagy a mesmer tetszik épp neki jobban. (ez csak egy példa volt)
Sok oldallal ezelõtt elmondtuk, hogy GW(1) tapasztalatai alapján az ígért dátumot betartják, de igyekeznek az utolsó pillanatig dolgozni rajta és akkor hirdetik meg a fix dátumot ha biztosak benne. Mindenki tudta mit vesz adott esetben, semmit nem ígértek amit eddig ne tartottak volna be.

Az elõzõ alkalmával is 2-3 nappal korábban jelezték a beta hétvége pontos idejét. Azt pedig ne felejtsük az asztalcsapkodás közepette, hogy náluk még hajnali 2 körül jár az idõ.

The gods have disconnected you ...

Braikingboss
A reggeli hozzászólásomban már én is írtam hogy megdobhatnának már pár idõponttal csak nem ekkora rage-el 😄

Don Kartács :)

Azért az te is belátod, hogy egy kurva dátumot már kidobhattak volna, akár 04.20, akár 04.27 lesz a beta. Ne mondja nekem senki, hogy elõtte lévõ nap álmodják meg 2 sör között....
Gondolom te sem csúsztál még határidõs munkával soha. Szerinted elhatározás kérdése, hogy mikor lesz a béta? Ha mindent össze tudnak hozni idõre, amit szerettek volna, akkor lesz, ha nem akkor az is benne van a pakliban, hogy a jövõ héten se lesz még.
Ez a sok aggódás....
Majd megjelenik, ha kész lesz. Senki se akar bugos játékot...
Faki
Na azt ne mondják nekem, hogy mai napig fogalmuk sincs arról, hogy pénteken lesz-e béta avagy sem. Meg 1 hete megy az elõvásárlás és azóta még kevesebb infó van mint elõtte..

Braikingboss
Hivatalos oldalon semmilyen dátum nem volt megadva az hogy más oldalak fals adatai alapján most meg panaszkodni ...

Úgy néz ki méretes kamu volt, biztos tesztelni akarták hányan ugrunk rá a cuccra...
drop
érdekelne egy dolog sokk oldal ahol lehetett venni írták hogy 20.dátumot érdekelne honan veték vagy így akarták gyorsítani az eladást?

Braikingboss

Végén még visszamegyek wowra, ha ennyit szarakodnak az anyjuk picsáját már...
Ez honnan van?
Igen erre gondoltam, de még mindig nem értem minek kell akár robe akár armor színezés, akinek a neve piros az az enemy azt kell szétszedni és ennyi.... 😊

Braikingboss
Április vége. Gondolom ha biztosak mindenben és készen állnak adnak pontos idõpontot.

drop
hát nem tudom jó lenne már dátum mert mondjuk sokan kifizették a játékot infót meg nem adnak

MeoH
Hat nem sietik el a bejelentest. Pedig ennyi pre-purchase utan, illene vmi csontot dobni az ehezoknek 😊

fuck mmo's..i.,

Braikingboss
Can you confirm the BWE happening on the 20th was only speculation?

We have not announced a date for it, so anything you hear is pure speculation.

Lassan majd mondhatnának már pontos béta idõpontokat ha már teljes áron meg lehet venni a játékot 😊

Running
Mostani hétvége szombat munkanap, jövõhét meg vendégek hétfõig, szuper kis teszt lesz ez. 😊))))

SZEG007
Én örülnék neki, mert ezen a héten még tuti nem kapom meg az elövásárloi csomagomat zavvi.com-rol

Jaja, kicsit most csalódtam, mindig is utáltam az olyan dolgokat, amikor csak húzzák az embert különféle dátumokkal, vagy akár dátumok nélkül, mint esetünkben is....
TDC Geronimo
Yes, you're free to do that starting with the first Beta Weekend Event at the end of this month. Enjoy! ~RB2 #GuildWars2

Lehet ebbõl tényleg 27e lesz csak 😞 Mindenesetre ez a ködösítés nem igazán tetszik. Nem létezik hogy még mindig nincs meg a mostani beta dátum...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Google 😄 Miután rákerestem, hogy ,hogyan mûködik a dolog kb 3-4 fórumot is kidobott ahol írták, hogy így fog mûködni a rendszer. Pl itt is írják
Zomil
forrás? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrStokes
Tenyleg jol hangzik!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Unknow
Ááá már felvilágosultam a dologgal kapcsolatban. Akit esetleg érdekel:

Mindenki abban a köpenyben fog pvpzni, nem színezi át az armoradat a játék DE! , a PvP-t ugye "Glory" pontokkal díjazzák, és ebbõl lehet majd skineket venni.

Több pvp = Badass armor pvpben. Szerintem ez nagyon nagyon jó kis rendszer 😊
Zomil
nem hiszem, h lenne kép, twitteren olvastam valahol, gondolom majd az uj buildben lesz benne

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Ez most komolyan? Mert ha igen akkor bizony

Valami kép esetleg arról,hogy ez , hogy néz ki?
Zomil
na várjunk csak, a többiek sztem félreértenek téged:
Ha jol értem, te azt kérdezed, h a ruha kék/piros ami a karakteren van az elrejthetö-e?
Mert azt már kivették, mivel sokan panaszkodtak miatta, mostmár az armorod lesz kék/piros szinü

Igen nem rejthetõ, de alapvetõ különbség hogy GW-be GvG volt még GW2-ben csapat alapú PvP lesz szóval elképzelhetõ hogy rejthetõ lesz.

De nekem igen is probléma 😊 mert nem azért akarok csinálni 1 nehéz páncélzatú Norn warrior t hogy utána piros vagy kék köntösbe rohangásszak fel-alá. 😞 😊

Nem tudom,hogy elrejthetõ lesz robe vagy sem (ha ez volt a kérdés).Sajnos az se ugrik be,hogy elsõ részben miképpen volt ez ha jól emlékszem pve-n el tudtuk rejteni,pvp-n azt hiszem nem.Nagy gondot ez nem okozhat kedves Rodin Úr😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MeoH
Vagy pont ezert teszik arra a hetvegere.

fuck mmo's..i.,

Ha van eszük nem jövõ hétre teszik a bétát 7 éves gw1 miatt.
jó lenne ha lenne béta fórum.....

TDC Geronimo
Valószínûleg, ha mégse és tényleg holnap lesz és nem hétvégén az jót jelent, de errõl a testrõl meg egyik oldalon se olvastam úgyhogy gyanús...

terohattcemét!😄

Fake? 😊) Linkecske
TDC Geronimo
Nekem is ez a tippem. Nem véletlen nem megy most a rendszer nekik. Amúgy náluk még csak délután 1 óra van úgyhogy va idõ. Holnap lesz a kritikus, ha nem lesz bejelentés akkor marad jövõ hét 😞

drop
á meg most hétvégén nem jó lesz f1 sokk idõt vesztenék <#banplz><#falbav>

Zomil
Nagyon ovatos találgatás, de nem tarton elképzelhetetlennek, h holnap kidobjanak egy dátumot és a mostani 7végét jelöljék meg. Ugyan is a kliens folyamatosan network error-t ir belogolásnál szoval lehet most állnak át az uj kliensre, mivel mondták, h a BWE-n már uj kliensre lesz szükség...
de ez csak találgatás és a reménykedés a legjobb esetben 😄

a pre purchase emberkéket simán berakhatták volna a fullos béta tesztre😛 ma már ez a menõ 😛

drop
hát szerintem is jövõ héten lesz a béta hétvége szeretik húzni az idõt

:S jövöhét hétvége meló....mostmeg nem megyek 5 napig....bebuktam:S😞((

ÁÁÁ, <#falbav><#mf2>

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com