Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Jot atvenni nem szegyen 😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Fejlesztõk sose tagadták, hogy merítenek onnan. Elég sokan vannak ott régi Daoc játékosok. Mikor pont ez a castle siege ment 3 szerver között tele volt a chat "daoc memories rise again" és hasonló szövegekkel 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
elõször úgy olvastam, hogy "faszságot" <#idiota>

s0n1c
Komolyan hihetetlen, h szinte minden faszasagot atemeltek daocbol.
TDC Geronimo
Guild Tag. Max 4 karakter lehet. Guildet mikor csinálják ott lehet megadni.

Köszönöm. wvwrõl eddig nemsok videot néztem és azok se voltak a legjobb minõségûek, meg akkor nem is igazán néztem a neveket. De ha már mutatsz képet, mi az a név mögött kapcsos zárójelben?

TDC Geronimo
Ezen a képen jól látni pl

TDC Geronimo
Egyszerûen meg lehet, mivel WvWben a rendes nevét egy játékosnak se látod csak azt hogy, blue invader/red invader/green invader. Mindenkinek ez a neve, így elég jól megkülönböztethetõek, emellett piros a neve ugye mindenkinek, aki nem a te szerveredhez tartozik.

Meg lehet megkülönböztetni hogy az ellenfél melyik ellenséghez tartozik ha egyszerre mindhárom banda egy helyen van? Vagy csak simán piros a neve mindenkinek aki nem szövetséges?

Unknow
Valahogy ez ugrott be 😄
TDC Geronimo
Nagy várakozásra kaptok egy képet :y

Daocosoknak/warosoknak ismerõs szitu a keep/castle lord csapkodása 😊 Na itt volt bent 3 szerver. Miután lecsaptuk a lordot még bent volt a 3. szerver akik agyon is csaptak minket utána egybõl az emeletrõl lejövet 😄

Anet akkor mond valamit ha már kõbe van vésve, most faragják 😊
Amúgy pre-purchaseba van írva nem pre-orderbe.

Múlt héten szerdán szóltak a pénteki stressz tesztrõl.
Igazából a remény hal meg utoljára (de valószínûbb, hogy 28-29 lesz).

A honlapon lévõ rytlock figurás cikkben azt írták, hogy minden preorderben benne van az "access to Beta Weekend Events (like the one coming up soon!) "
Magyarul egyelõre még csak a hype-nál tartunk, tényekrõl még mindig ne kérdezze õket senki.
(lehet, hogy ugyanaz a marketing tanácsadójuk, mint Bioware-nek?)
TDC Geronimo
Nem :p

miért? pénteken nem szólhatnak délben,hogy mától lesz béta?😛

TDC Geronimo
Kiderült, hogy fake, van még remény...egészen estig kb! 😄

Látod te is leírtad a jelentõségét egy plusz dolog.
Még mindig van esély hétvégi bétára, de mekkora katasztrófa ha köv héten lesz, szörnyû.

Chai
Persze, ennyire azért nem vagyok naiv.
No de kit érdekel? Mondanám, hogy szép a doboz - de az õszintét bevallva - nem az.
De már nem kell rá több pénzt kiköltenem.

bizonyos szempontból igen,de bármibe lefogadom,hogy a 99% a béta miatt adott ki rá pénzt elõre!

nem görcsölök rajta bár jó lenne már a héten is játszani,DE ha nem kaptam volna béta ajánlást én szartam volna megvenni elõre!

szóval ha van bennük fikarcnyi becsület akkor engednek játszani már most😛😊

Chai
Igazából bizonyos szempontból édes mindegy mikor fizetjük ki azt a pénzt. Persze addig 'kamatozik', de a Forint is leromlik - beüt a világcsõd és a többi....
Most nem jobb, hogy hátradõlsz és nézed a szép fehér DVD dobozt? Belekortyolsz a jéghideg sörbe/teába/gyümölcslébe és tudod, minden rendben van az élettel.
Nincs kérdés, benn leszel a nyíl bétában. Nincs stressz tudod, lesz alkalmad kipróbálni az elképzelésedet.
Tudod, hogy kapsz valami tárgyat a játék indulásánál, legyen az bármilyen jelentéktelen.
Tudod, hogy van esélyed elcsípni a saját nevedet.
Persze nem tudod, hogy mikor - de rajtad kívül más se tudja. Gyakorlatilag a legbiztosabb pozícióban vagy, nincs olyan akinek több pénzért több jog jutott volna.
Akik meg benn vannak a stressz tesztben... Tényleg az hiányzik hogy kismilió noob között nézz körül?

Ez elég egyértelmû<#vigyor2>
Unknow
A stressz tesztek mindig ilyen kulcsosok + pre-orderesekbõl álló dolgok voltak. Az más kérdés,hogy utána minden cég meglepõdik, hogy 3× annyi játékos van.
TDC Geronimo
Hát azért szerintem prepurchases emberek 90%a nem azért fizetett érte most, hogy majd valamikor játszhasson vele, ha megjelenik 😊

Én se fizettem volna most ki, ha nem kapnék betat.

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
csakhogy ez belsös stressz teszt, nem pedig olyan ahova bárki beléphet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Stressz teszteket akkor szoktak csinálni amikor már azzal törõdnek leginkább,hogy a szerverek elbírják majd a népet. Így volt ez anno WoWnál, Aionnál, meg isten tudja minél is. 1-2hónapra rá szokott jönni a game.
Chai
Nem a Béta miatt vették meg, hanem mert szeretnének vele játszani.
A béta csak egy plusz dolog, ami miatt lehet enni a kefét. Amúgy én is várom, de minek siettessem, idõvel úgy is eljön. Már X éve várjuk, hogy megjelenjen egy hónap ide vagy oda nem számít.
És a lényeg, hogy van Mesmer.

Itt sok a súlyos eset.. én is megvettem
Elég súlyos ha egy béta hétvége reményében 15k-t megvesztek egy játékot.

TDC Geronimo
Mi köze a megjelenésnek ehhez? 😊 Ezeket BWEk miatt csinálják.

Zomil
Amugy nemtudom ti odamentetek-e könyvárusokhoz a játékban én az egyiknél ezt találtam: The World on a Turtle Shell: My Time with the Luxons by Mhenlo
elmosolyodtam rajta, h vannak ilyen GW1-es utalások 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
igen, de az 9 órás stress testet írt ez meg 6ot, mint a múltkori!4 😄

kezdem azt hinni, hogy a stressz teszt nem in game zajlik 😛
MeoH
Igen 😊

fuck mmo's..i.,

Igen volt sajna 😞
Unknow
Viszont ha ez megint stress teszt lesz akkor a megjelenés sincs messze.
Zomil
mára is volt egy ilyen kép nem? 😄

TDC Geronimo
Szokásos fake vagy nem rovatunk. Törne le a keze, aki ilyenekkel szórakozik 😄

Ha ez igaz, akkor 27e a dátum. Persze ilyen képet nem nehéz csinálni. Ha valóban mentek ki invek nemsokára úgyis kiderül, mert neten fent lesz.

Chai
Engem még csak ismernek az emberek.. Gyúrni kell még rá.

Rubint
És GWAMM! Az külön megy. 😄

50 pont inkább!

Ahet
Béta és 45 pont. <#taps>

The gods have disconnected you ...

Chai
Viszont a Béta csak pár napig tart, míg a sütik jó pár speedrunra adnak lehetõséget...
Illetve várhatóan Shing Jea megnyitják a köröket, szóval Lucky pontok is hullanak...
Hmm 50 pont vagy Béta? Béta vagy 50 pont?

Ahet
Ja, hogy ti nem is tudtátok, hogy a 7. születésnap alkalmából presearingben GW2 Beta Key Hunt event lesz ? <#banplz>

The gods have disconnected you ...

drop
na jó én befejeztem szerintem jó játék lesz ez a lényeg,persze mindeki várja és nehéz hogy maga a fejlesztö mondjuk ugy nem egy közlékeny de ez van.

..elsõ részbe

MeoH
Igy van. Anet nem irta sehol az apr.20t. Viszonteladoknal bukkant fel ez a datum. Es a Variancosok is eleg biztosan allitottak (gondolom ok PlayOntol kaptak fulest).

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Én is elmondtam többször is, hogy ezt a 20át senki se vegye készpénznek, mert ezt sose Anet mondta, hanem a viszonteladók/gamer siteok.

Vagy azért teszik arra a hétvégére mert aki megvette az GW2 bétázni fog és akik nem azoknak születés nap alkalmából betesznek valami 1 béta hétvégére jogosító eventet:-)