Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én akkor se adom el, ha nem lesz egy BWE se (mondjuk ez kizárt) és December 31-én jelenik meg a GW2 😊

Ha 27-én nincs beta, akkor eladom a pre-purchasem, vazzze<#vigyor2>
Twitteren írták, gondolom kérdezték hogy most hétvégén is lesz-e stresszteszt ezt cáfolták meg.

Szokás szerint nem mondtak semmit, amibõl biztosan kiderülne a béta dátuma...
Running
Felháborító lenne, ha nem jönne most hétvégén. Lehet vissza is kérem a pénzem!!!<#awink>

TDC Geronimo
Mindegy pár óra van még estig és kiderül, ha addig nem lesz hír/invite akkor várhatunk még másfél hetet 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
szvsz nem a legjobb marketing huzás, h a GW1 szülinapjával egy idöben lenne a béta 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drop
hát szerintem így még nagyobb a hírverés ha 7 születésnapon jön a béta

TDC Geronimo
Ezt mibõl szûrted le? 😊

Április 10-i a post amúgy. Nemhiszem, hogy a gw1es szülinapi dolog a beta lenne.

drop
akkor jövõ héten lesz béta ezek szerint.

TDC Geronimo
Hey all, I wanted to share some news with everyone. As I’m sure you guys are all aware, we here at ArenaNet have really been ramping up on Guild Wars 2 in anticipation of our release this year. In order to ensure that we are putting out the best possible game, we here at the studio are going all hands on deck - this means that the Live Team will be shifting much of its focus to support the GW2 team. We’re going to be pretty busy, but we will still support the live game with balance updates and bug fixes – there’s also something special planned for our 7th Anniversary. I hope you’re all excited for it, and we’re really looking forward to seeing you all in GW and GW2!

Minden title,gear reward egy helyen amit évek alatt gyûjtöttünk az összes karakternek.Namost ezt visszük át második részbe olyan módon,hogy ki mennyit ért el úgy vannak elosztva a jutalmak.1-50 pontig.Az 50-es mindent elért az elsõ részben õ meg fogja kapni az összes jutalmat majd Gw2-ben és így ennek az arányában többiek amit kiérdemeltek.
Nem tudom,hogy fogjuk tárolni de én is amennyi dolgot kapok nem semmi és még nem is 50-es a Hom😊
Itt egy demo róla:
http://hom.guildwars2.com/en/#page=main&details=AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ejjha! ez nagyon adja! GRATS!

s0n1c
Tudtam, hogy daocos fejlesztõk vannak az anet-nél, de én a warhammerbõl kiindulva egy kicsit szkeptikus voltam, de már elmúlt <#idiota>

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

akkor azért csak megtisztelik a régi elõfizetõiket ez korrekt! btw mi az a HOM?😛😊

Namost, a stress test honnan is jött elõször?
Grat, szép fake<#banplz>
Zomil
😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen, arra gondolok hogy nem véletlen írták ezt, nem stressz teszt lesz most hétvégén, persze az is lehet hogy semmi sem lesz, de még mindig lehet béta hétvége, holnap jelentik be az sincs késõn.

TDC Geronimo
Hm más hibaüzenetet ír kliens megint és ránéztem haver closed betas accjával fórumra, ahol új hibaüzenet van és tiszta oldal. Reggel még nem ilyen volt. Lehet most hegesztik accokat és holnap kiküldik kliensletöltést. Persze ez csak erõs theorycraft 😄

Ja és a névfoglalás persze amit akár mikor megtehetünk most is:-)

Egy valami mindig meg tud gyõzni,hogy ne akadjak fennt ezen a dolgon,hogy nem kaptunk simán béta lehetõséget mégpedig a HOM.Ez csak veteránoknak van és ez egy nagyon értékelhetõ dolog!Lvl1-tõl meg leszünk különböztetve ezt nagyon értékelem.

TDC Geronimo
az az érdekes, hogy network error van kliensnél még mindig!4 <#idiota>

Ez mondjuk érdekes:
"To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th) for"

Nem jog, hanem puszta gesztusként. Annak van joga GW2-ni aki megvette.

én nem voltam GW1 játékos,de hülyeség,hogy nekik több "joguk" lenne bétázni😛 viszont azzal teljesen egyetértek,hogy a marketingesük helyében én is azt mondtam volna,hogy minden GW játékost meghivtam volna ezekre a béta hétvégékre pre purchase nélkül is!

Azért szép gesztus lett volna tõlük GW játékosokat meghívni egy béta hétvégére, valószínû GW eladásoknak is jót tett volna 😊
Persze lehet a pre-purchase jobb, nehéz ezt így megmondani.

Egyesek szerint nincs joga mindenkinek várni. Ugyan olyan szánalmas commentek mikor azon sírtak, hogy õk miért nem kaptak beta invet mikor már Krisztus születése elõtt is a gw2re vártak és még gw1eztek is, ezért õk sokkal jobban megérdemlik mint bárki más és az Anet szarszemét mert ezt nem vették figyelembe.

Ezt most mért nekem mondod? Mit követtem el ellened? Én csak egy barátságos troll vagyok 😊

Egyébként már hogy a fenébe ne tudnák hogy milyen érzés, a többségnek azért volt gyerekszobája és pl számolta hogy mennyit kell aludni hogy megkapja azt a matchboxot, doboz legót,focilabdát, biciklit vagy egyebet ami akkor élet halál kérdése volt hogy legyen neki.

Sztem tök lényegtelen, hogy ki mikor hallott elõször a játékról, attól még várhatja
Zomil
+1
Korábban már megjegyeztem, h kicsit tulzásnak érzem, h olyanok remegnek itt kicsit átesve a lo tulso oldalára, akik max. fél éve halottak elöször a játékrol.

Én beletöltem a GW1-be 3000+ orát és sajnos egyetértek, h a PvP már nem lesz olyan, mint a GW1-ben, amit én is etalonnak tartottam és az a szomoru, h azota egy mmo pvp-jét se tudtam élvezni, mint anno a GW-ben. De szerencsére a GW2-beli pvp is ugy érzem hozni tudja majd azt a feelinget ami a GW1 nyujtott 😊
Nehéz kibirni megjelenésig, ahogy te is irtad leirhatatlan érzés, h egy ilyen mély nyomot hagyott játék most folytatást kap.

Mephike
Rengeteget játszottam anno a GW1-el. A PvP rész számomra még ma is etalonnak számít, bármelyik játékhoz képest (sajnos a GW2ben a PvP már nem lesz ennyire erõs a látottak alapján). Sokan el sem tudják képzelni, hogy milyen érzés, hogy kijön a következõ része ennek a remek játéknak. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint ha a WOW-nak kijönne a következõ része (nem a pandákra gondolok, új motor, újragondolt rendszer, stb...)
Nekem ez az egy-két hét már nem oszt, tudok várni. De azok a felhasználók, akiket egy-két hónapja kapott el a gépszíj, jobb lenne ha nem sírnának ennyit a megjelenéssel kapcsolatban. Mondjuk az ilyenek hullanak ki a leghamarabb...
Türelem, nekem is benne van már a pénzem a játékban, mégsem rohangálok a fórumra 5 percenként sírni, meg rázni a rongyot. Bocs ha most belegázoltam valakinek az érzékeny lelkivilágába.

Végén már annak is örülhetünk, ha a pre-purcaheses cuccunkkal játszhatunk majd megjelenés után egyáltalán<#falbav>
És természetesen megjelenés elõtti hétvégén 😄

A végén még az lesz hogy kaptok egy hétvégét megjelenés elõtt és ennyi 😄

TDC Geronimo
Egyre kevesebb már sajna :S

Zomil
jah nem is azért irtam, hanem, h a korábban berakott kép mostmár 100%, h kamu 😄

és igy viszont továbbra is van esély a 7végére 😛

"We will release information about BWE dates as soon as we are able to share it. Thank you for your understandin"
Már csak vmi hangszer-fegyver hiányzik, amivel lehetne vmi bard/minstrel/skald-szerû karaktert is játszani. 😄

TDC Geronimo
Nekem daoc kimaradt, nálam war jött elõ csak szteroidokon 😄

Nekem is annyira elõjöttek a daoc-os emlékek wvw közben, pont ez a név-dolog volt az egyik ilyen. 😄

TDC Geronimo
T - ~24 óra

Max ennyi van hátra az igazságig <#idiota>

MeoH
BEzony, legyunk optimistak 😛

fuck mmo's..i.,

Ez még nem jelent semmit, nem is a stress test re várunk 😊 hanem a sima beta test re 😊

BDO: Jordine

TDC Geronimo
Azt hiszem a local chatet látja mindenki, team chat meg arra van, hogy a saját oldaladdal kommunikálj. Olyanra szerintem nincs lehetõség, hogy pl a kék és zöld külön csatornán beszéljen

És hogyan tud két szerver együttmüködni?
Pl van-e olyan chat, amit mindkét/mindhárom oldal lát?

Diplomáciára, és taktikára gondolok, hogy szövetséget kötnek, vagy megbeszélik, hogy ki mit foglal, stb. Ez így, hogy nem látod a neveket hogyan jön össze?

A rift @servernév rendszere nekem tetszett. Ha piros, és @ van a nevében akkor ellen. 😊
Zomil
twitterröl:

"To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th) for #GW2 ^AT"

MeoH
Akkor meg plana.

fuck mmo's..i.,

Ahet
Pláne, hogy az ArenaNet-nél vannak azok akik annak idején kitalálták.

The gods have disconnected you ...