Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Április 10-i a post amúgy. Nemhiszem, hogy a gw1es szülinapi dolog a beta lenne.
Nem tudom,hogy fogjuk tárolni de én is amennyi dolgot kapok nem semmi és még nem is 50-es a Hom😊
Itt egy demo róla:
http://hom.guildwars2.com/en/#page=main&details=AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
★ 汤姆 李
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th) for"
Persze lehet a pre-purchase jobb, nehéz ezt így megmondani.
Egyébként már hogy a fenébe ne tudnák hogy milyen érzés, a többségnek azért volt gyerekszobája és pl számolta hogy mennyit kell aludni hogy megkapja azt a matchboxot, doboz legót,focilabdát, biciklit vagy egyebet ami akkor élet halál kérdése volt hogy legyen neki.
Korábban már megjegyeztem, h kicsit tulzásnak érzem, h olyanok remegnek itt kicsit átesve a lo tulso oldalára, akik max. fél éve halottak elöször a játékrol.
Én beletöltem a GW1-be 3000+ orát és sajnos egyetértek, h a PvP már nem lesz olyan, mint a GW1-ben, amit én is etalonnak tartottam és az a szomoru, h azota egy mmo pvp-jét se tudtam élvezni, mint anno a GW-ben. De szerencsére a GW2-beli pvp is ugy érzem hozni tudja majd azt a feelinget ami a GW1 nyujtott 😊
Nehéz kibirni megjelenésig, ahogy te is irtad leirhatatlan érzés, h egy ilyen mély nyomot hagyott játék most folytatást kap.
Nekem ez az egy-két hét már nem oszt, tudok várni. De azok a felhasználók, akiket egy-két hónapja kapott el a gépszíj, jobb lenne ha nem sírnának ennyit a megjelenéssel kapcsolatban. Mondjuk az ilyenek hullanak ki a leghamarabb...
Türelem, nekem is benne van már a pénzem a játékban, mégsem rohangálok a fórumra 5 percenként sírni, meg rázni a rongyot. Bocs ha most belegázoltam valakinek az érzékeny lelkivilágába.
és igy viszont továbbra is van esély a 7végére 😛
Max ennyi van hátra az igazságig <#idiota>#idiota>
BDO: Jordine
Pl van-e olyan chat, amit mindkét/mindhárom oldal lát?
Diplomáciára, és taktikára gondolok, hogy szövetséget kötnek, vagy megbeszélik, hogy ki mit foglal, stb. Ez így, hogy nem látod a neveket hogyan jön össze?
A rift @servernév rendszere nekem tetszett. Ha piros, és @ van a nevében akkor ellen. 😊
"To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th) for #GW2 ^AT"