Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Nem. Running nekem adta. Sztem sem az amugy, de johet O is 😊

fuck mmo's..i.,

Ahet
Gratula az 50/50-hez! (:

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Nemhiszem, õ viszont az <#szeret>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Grat!
Én túl sok idõt elcsesztem zaishen title-re ez miatt sose leszek 50😞
Volt egy Guild alapításom amit mostani szemmel nézve nem kellett volna(Hom miatt).Amiért megérte az a sok jó arc,kiemelném itt Shorlex-et ,druszánt Warwick Sanders-t akikkel végig jártunk sok minden GW adta lehetõséget.
2 ismerõs is van akik 50/50 indulnak neki második résznek õk egy másik Magyar guild résztvevõi voltak.Nekik pl.besegítettem kis mértékben szal.ha ezek nem lettek volna és jobban rámegyek a játékra itt is meg lehetne imo😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ez nem Spartacus csaja?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Rubint
Ti kivel/mivel vittétek végig az 1-est? Íme az én "õsöm": (50/50 & GWAMM Monk)

Itt pedig már készülök GW2-re 😉 (beta rage)

darth devil
Szintén. 😄 Ennél jobb nem is lehetne az idõpont. :d

War, war never changes.

MeoH
Akkor marad a kockulas (meg az asszony, legalabb tudom mire szamitsak 😛 )

fuck mmo's..i.,

Te jöttél mindig a "kimész sétálni, barátnõzni, focizni" stb. dumával most ott van neked, így jártál<#integet2>
TDC Geronimo
Kurva jók 😄

Szerintem õ is bétázni fog nem hiszem,hogy ráérne😊

MeoH
Ezert becserelnem a jovo hetet!

fuck mmo's..i.,

Running
Nesze! Úgy tûnik a szerencse csillagod ma fényesen ragyog!!

MeoH
Tokeletes idozites, mert nekem ezen a hetvegen szombat, vasarnap melo, jovo het pedig ugy nez ki szabad 😊

fuck mmo's..i.,

Szerintem 27-29 lesz a béta hétvége!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Vazz, rossz szöveget másoltam ki, bocsánat: Eldõlt

Good news!First Beta Weekend Event will be from April 27-29. We will let you know once the client is ready for download. ^MK
<#hehe><#vigyor><#banplz>

TDC Geronimo
Utána is értékesíthetnek, mivel nem ez lesz az egyetlen beta.

Running
Na akkor én is: We'll have a blog post with details about what you can play later today or tomorrow.If you haven't already: pre-purchase to participate! ^MK
<#hehe>
Egyébként, péntek este kötelezõ koncert, sz-v meg vendégek jönnek. Döbbenetesen tökéletes idõzítés!

Akkor bétáig még megveszik sokan,adtak még rá idõt😊
Nekünk még jobb,minél többen vannak szerveren annál jobban lehet tesztelni.
Hülyék lettek volna most hétvégén indítani ha értékesíthetnek még addig belõle.

Zomil
öszintén szolva én remélem nem lesz benne a másik 2faj 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szombat +vas is melózom....mostmeg nem megyek majd csak hétfõn....feck

TDC Geronimo
Az bizony, mert az még másfél hét és azon a hétvégén kevesebb idõm lesz, mint most lett volna 😞

shit😞

TDC Geronimo
Tartalomra kíváncsi leszek. Remélem blog post még ma kint lesz róla. Játszható lesz-e a két másik faj, mennyi lesz szintkorlát stb.

Juvan nah nem láttam hogy volt elõtte, gyors akartam lenni 😊

BDO: Jordine

Zomil
sztem még irjuk be 5ször...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
várjuk 😊

DAMN!!!!

Good news!First Beta Weekend Event will be from April 27-29. We will let you know once the client is ready for download. ^MK

BDO: Jordine

- IMHO (~szerintem) hivatalos szövegben nem igazán szerepelhet (vagy tud valamit vagy nem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Jövõ hét hétvége ugye 4 napos lesz? 😊
TDC Geronimo
We'll have a blog post with details about what you can play later today or tomorrow.If you haven't already: pre-purchase to participate! ^MK

TDC Geronimo
Eldõlt

Annyira jól sajnos nem tudok angolul, hogy ezt megítéljem
TDC Geronimo
Ez nem volt nyilvánvaló a megfogalmazásból? 😄

Mint kiderült a post-ot a guildwarsinsider oldalon,egy felhasználó írta.
TDC Geronimo
Belogoltam fórumra még haver régi closed betas accjával pár napja és ott fogadott az üzenet, hogy sikeres volt a stress test, megkaptak minden infót, amit akartak és köszönik a részvételt. Ez a szöveg lejjebb marhaság. Viszont már tényleg ideböföghetnének valamit, bár ígyis tudjuk, hogy mi lesz

Zomil
"I doubt they could get all the relevant information they needed with their servers being hijacked by prepurchasers."

Ezt a marhaságot ki irta? 😄
Nyilván semmi info nem származik abbol, h a tervezett kis csoport helyett, RENGETEG ember ellepte a szervereket...mert nyilván ebböl nem tudtak felmérni semmit 😄

TDC Geronimo
Ez megint csak spekuláció. Eleve stress test sikeresebb volt, mint képzelték, mivel sokkal többen tudtak belogolni, így jobban le is volt terhelve a cucc. Az meg, hogy ebben a hónapban ne legyen egyáltalán event...kizártnak tartom, fõleg, hogy twitteren csak azt szajkózzák, hogy a hónap végén lesz. Ha netán valami oknál fogva mégis ez lenne...hát nincs az az isten ami megóvná õket az internetes júzerek haragjától 😄

na neeeeeee!!!!

ez a mondat amugy elég gusztustalan"servers being hijacked by prepurchasers".....konkrétan azok a kecik akik elõre kifizették a játékot nekik és megszavazták a bizalmat! ilyet irni atombunkóság!:S😞

Speden infója <#boxer>:

"First, stress test was a catastrophe, people who were invited could not even log in and people who PREPURCHASED had access to it without need to sign NDA. ArenaNet found this about 5 or 6 hours later. I doubt they could get all the relevant information they needed with their servers being hijacked by prepurchasers.
´
Second, there will be no BWE this month, because they can’t make it this week, and next week is GW1 7th anniversary, which they stated do NOT want to overshadow by any GW2 stuff. Brace yourself people, there is no BWE this month IMHO and we can only hope they will push it into first week of May, and not just skip it."
TDC Geronimo
Ehhez sincs kedvem 😄

Asszem mostani hétvégét elfelejthetjük, következõn meg szombaton melózok 😞

ne unatkozzatok😛

drop
ja k nem tudom nem nyitja meg a oldalt rendesen egybe van az egész

TDC Geronimo
problémái voltak a srácnak a rendeléssel és meg lett oldva, ennyi.

drop
@xioulious you should be receiving an email from our good friends @zavvi and your order will be fulfilled today 😊 ^AT ez mi ?

" Pearl Harbor-i japán támadás után Németország és Olaszország hadat üzent az USA-nak. A magyar kormány – a szövetségi szerzõdés értelmében – szintén lépésre kényszerült. 1941. december 11-én Bárdossy László miniszterelnök – a rendkívüli minisztertanácson – kijelentette: két lehetõséget lát, a diplomáciai kapcsolatok megszakítását az USA-val, vagy a hadüzenetet."

annak a Bárdossy-nak a 2 rokona kollégám😛

Ja, nem kicsit aláztak meg minket, amikor megkérdezték, hogy van-e területi követelésünk velük szemben<#taps>
PiszkosFred
Nem pelda nelkuli a dolog, '41 dec 12-en piciny hazank is hadat uzent Amerikanak 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nyilván Én sem, csak vicc volt, mára is kell valami rinyálás.
Viszont, ha egy beta sem lesz, akkor beperelem õket 10 csilliárd dollárra<#violent>