Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van pre-order is, kb 2000 Ft-t kell fizetned érte, ezért kapsz 1 nap headstartot, de 5 napod van rá hogy hozzáadd a teljes játék kulcsát. 2000 Ft beleszámít a végleges játék árába úgyhogy az se úszik el, csak akkor ha nem tetszik és nem veszed meg a GW2-t.

Unknow
Hm, én talán 2 órát játszottam a GW1el, részemrõl nem tetszett a dolog az instanceolt világ miatt. Erre jött a GW2, megnéztem egy - két videót, leszûrtem a legfontosabb játékokat aztán a 10.-én meg is vettem.

Szerencsémre én kitudtam próbálni egyedül és haverjaimmal is a gamet, nem csalódtam. Szerintem megérte, pedig elég finnyás vagyok.

Egyébként tényleg nem értem mi a problémád. Nálunk se veszi meg mindenki csak úgy, én is kb 3 embernek megígértem már,hogy odaadom bétára az accountomat, ahogy haverom is. Kérj meg valakit te is.

Amúgy meg nem hiszem,hogy félteni kéne a GW2-t 😛 Talán az elsõ játék amire a WoWos csoport is átfog nyomulni mert nem egy kóreai hülyeség, hanem rendes fantasy.
Nem igazán tudtalak követni a két nagy logikai ugrás miatt. Azt mondod 48 óra alatt majdnem mindent meg lehet nézni, hiszen egy másik játék is végigjátszható ezidõ alatt? Illetve ha sok videót nézel meg, akkor csalódás lesz?

MMO-ról van szó, szerintem lesznek emberek, akik 48 órán át fognak játszani.
Az alatt elég sok minden dolgot meg lehet csinálni (például végigjátszani az ME3-at).

Próbálom visszafogni magam, hogy milyen videókat nézek meg, hogy maradjon meglepetés... és ne legyen csalódás.
*Minimum 3
Ez kimaradt 😊

Minimum BWE-re emlékezem valamiért, de ezt úgy is utólag tudjuk csak meg.

Terawatt
Jaja, így is annyi content lesz, hogy a 3 nap alatt nincs az az ember aki végigjárná az összeset.Lion's arch-ra leszek majd kíváncsi. Nem volt róla szó, de szerintem kezdõhely utáni területeket is megkapjuk. Erõsen spekuláció szóval nem kell komolyan venni. Videó már volt az ember 15+ területekrõl.(link)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Running
Már ezerszer elmondták, hogy a kihagyott két faj is tökéletesen kész van, csak nem akarnak minden poént lelõni a bétákon...

Szerintem, ha még nincs bent 2 faj a jelenlegi bétákban sem játszhatóan, akkor inkább csináljanak csak több béta hétvégét, aztán adják ki majd nyár végén, amikor tényleg kijavították a legtöbb bugot.
Nem szeretném végiganyázni az elsõ pár hetet, meg itt az SG-n olvasni majd a sírást, inkább legyen jó állapotban a játék... A nyarat pedig legalább végig lehet majd bulizni normálisan! 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Zomil
Sztem meg tuti, h juniusban jön, hiszen irták twitteren, h nem ez az utolso béta, tehát ez az utolso elötti igy még májusban lesz egy és utána kijön a játék <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most látom ez ugyanaz az oldal, csak más design, bocs <#banplz>
Igen, 20-i BWE is be volt harangozva, úgyhogy ne vedd ezt se készpénznek.

itt is 06/26 a megjelenés
Zomil
nem hiszem el, h nincs egy haverod aki kölcsönadná, h megnézd hogy fut 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Amire meghívtak mondjuk 30k embert, most meg lesz legalább 10x annyi. Te meg ezt nem érted meg.

Megadták a minimális gépigényt ami nem is sok (bár kérdés tényleg mire elég egy ilyen konfig majd a játékban). Ha van egy középkategóriás géped (legalább 2 magos jobb fajta cpu pl core2 vagy athlon x2, 2GB ram ami win7-hez amúgy is alap de bõvíteni se kerül sokba, jobb középkategóriás VGA elég egy 15k-s kártya is kb azon is futni fog már) akkor már menni fog a játék.
GW-nek és GW2-nek a világa közös meg néhány elemet átvettek, de rendszerük teljesen más már.
Legtöbben itt videókat nézegettünk ill cikkek leírások vélemények és ez alapján vesszük meg, ha úgy nézzük itt 90%-ban vakon vagyunk te szavaiddal élve. Ha videók nem gyõznek meg akkor szerintem hagyd, téged nem szippant be úgy mint minket.

JethroHUN
Ha nem vagy tisztában a kifejezéssel, akkor inkább ne kérdezz vissza vele, úgy téve mintha okos lennél.
Volt már külön, nem is rég stressz teszt és nem volt köze a béta hétvégékhez.
stressz tesz: szerver terhelhetõsége =/= béta: program tesztelése

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Stressz teszt kifejezés ismerõs?
Inkább bétán haljanak le a szerverek, kezdésnél meg megy majd vígan.
Amúgy van benne marketing, sokan megveszik csak BWE miatt is. Ez Anetnek nyilván jó, fõleg ha nyáron kell kiadnia a játékot, hiszen így már eladták lényegében, így mindegy mikor jelenik meg.

TDC Geronimo
Ekkora tömegnél iszonyat nagy stress test is, ami nem kicsit hasznos. Továbbá ne magadból indulj ki :p Sokan vannak hidd el, akik nem szarnak a bugreportolásra, illetve a feedback küldésére. Én is kitöltöttem mikor felugrott egyes események után. Ez alapján be tudják lõni optimálisan a dinamikus eventek nehézségét, rewardjait stb. Nem véletlen nem megy a beta folyamatosan majd. Megy egy hétvégét, begyûjtenek jó sok bugreportot/feedbacket és visszamennek dolgozni az új kliensen. Ha láttad volna a beta fórumot pl, akkor eleve nem írnál ilyeneket. Rengeteg hasznos topik volt tele igényes észrevételekkel/javaslatokkal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Manapság ez a divat 😊 Swtor ban is ez volt igaz az utolsó 1-2 beta weekend aszem már open volt.

BDO: Jordine

JethroHUN
Mert szerinted a tesztelés és a puszta játék az 1 és ugyan az? Biztos a mezei játékos bugokat fog keresgélni... pláne hogy amibe belefuthatna azt már rég észrevették alfa, vagy akár a kód ellenõrzése alatt és régen javítva. Esetleg ír egy sort a küldetések után megjelenõ kérdése és rányom a "very good" gombra. Egy ekkora programot nem pár 2 napos béta események alatt kell letesztelni.
Nekem úgy tûnik h csak várakozás csillapítónak van használva, "ha már megvetted kapjál is vmit" alapon.
Csak annyi a bajom, hogy tényleg jó lenne, open béta, hogy a vásárlásból még véletlenül se megbánás legyen.

TDC Geronimo
Mi értelme? Ez remélem nem volt komoly kérdés 😄

Anet rendes beta tesztelésre használja betat és nem promócióra. Ez az értelme.

well én 2 hétig nézegettem a videókat és kanyar nélkül megvettem! ráadásul mákom volt a "bugos" stressteszt-el és játszhattan 4 órát kb. és nem bántam meg SÕT! várom mint a messiást! pedig szerintem eléggé kritikus vagyok az ememókkal😛

JethroHUN
Akkor mi érteleme van a egyáltalán a bétának? Aki megvette annak már úgyis mindegy. Most azért nem veszem meg elõre, pláne h se megjelenési dátum se semmi. Ha vétel után kiderül h 10 fpssel fut, akkor meg mi van, ablakon kidobott 16k. Eladni? Beregisztrált, felbontott szoftvert még a negyedéért sem lehet eladni... Ez a GW2 kb akkor csak a hc GW fanoknak szól. Új játékos aki nem játszot GW1el, csak megtetszett neki a játék szerintem nem fog vakon fejest ugrani vételbe. Káll óf gyúty akárhány eladási rekordot nem fog megdönteni így. <#shakehead>

hát össze nem lehet hasonlitani egy Corelliával /ami ugye end bolygó volt:S😞 /

TDC Geronimo
Erre kíváncsi leszek "élõben" 😊

az szopó.....akkor nekem majd csak szombat 5 körül:Sfuckfuckfuck

TDC Geronimo
Fõoldalra kiraktak visszaszámlálót is. Pénteken lehet nyomatni orrvérzésig 9 elõtt a...

<#idiota>

Fpocok
<#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Variancen hibás az idõpont. 21:00kor kezdõdik, nem 22:00kor 😊

Győri Devi
bírom ahogyan csodálkoztok olyan dolgokon amiket párszor elmondtak már...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
"Hundreds of thousands of players"

Remélem pénteken azért tudunk este rendesen játszani már :y

havonta 1? akkor F U nekik:S

TDC Geronimo
Miért nem? Legfeljebb eladod. Neked az úgyis megy <#hehe>

TDC Geronimo
Párszor átrágtuk már. Reménykedjünk, hogy lesz egy még május végén és június közepén, végén meg megjelenés :p

Fpocok
Biztos nem fogok fizetni addig, amíg ki nem próbáltam. Azt hittem lesz pár zárt béta, azt késõbb open is.

azon agyalok mennyire lehet kész a játék.......mennyi ilyen béta hétvégét tervzenek kb.? nekem van egy olyan érzésem,hogy 2-3 nál több nem lesz......

TDC Geronimo
Nem lesz open beta. Ha ki akarod próbálni megjelenés elõtt vagy megveszed vagy reménykedsz, hogy minimális eséllyel beválasztanak.

Fpocok
Megjelenés elõtt nem lesz open beta?

TDC Geronimo
Bent lesznek ezek szerint csak nem most. Oh well... 😞

TDC Geronimo
Megjött a blogpost. Oldal kicsit haldoklik még 😄

Nem lesz asura/sylvari 😞((

We’re counting the days until the first public Guild Wars 2 Beta Weekend Event, which begins on Friday, April 27, at noon PDT (GMT-8) and ends on Sunday, April 29, at 11:59 p.m. PDT (GMT-8). Hundreds of thousands of players from around the world will get their first taste of Guild Wars 2—and rest assured, we’ll be playing alongside them!

There are a couple important things you need to know about this Beta Weekend Event:

The only way to absolutely guarantee your access to this or any future Beta Weekend Events is to pre-purchase any edition of Guild Wars 2.
Customers who have pre-purchased the game will receive an e-mail next week with instructions on how to download the client and participate in the Beta.
This is a public event, which means that you’re not bound by a Non-Disclosure Agreement (NDA). So go ahead, feel free to take screenshots, shoot video, blog, tweet, write, or compose a rock opera to share your Guild Wars 2 experience with the world.

Let’s take a look at all the cool stuff you’ll be doing during the Beta Weekend Event.

Choices, Choices – You’ll create your own personalized charr, human, or norn character and pick from our eight powerful professions. Your choice of race is vital to your personal story, and it determines in which of the huge starting areas you begin as well. A noble human mesmer will have a radically different game experience than a charr engineer in the service of the Iron Legion. Fortunately, you can roll more than one character and sample each starting area for yourself!

Worlds Collide – If you want your PvP on an epic scale, look no further than World vs. World, where three teams comprising hundreds of players wage open war across four vast maps. You’ll lay siege to castles, raid supply camps, build devastating weaponry, ambush your foes, and leap into truly massive PvP battles—all for the glory of the server. We’re warning you: WvW is so addictive that you may spend the entire Beta Weekend Event there!

PvP For You and Me – After you’ve gotten your feet wet, put your newfound skills to the test in Guild Wars 2 PvP, where small teams battle for points on a variety of challenging, compact maps. We adjust the level of PvP combatants so that all players are on equal footing. If you’ve got a competitive streak or you like playing first-person shooters online, you owe it to yourself to try out Guild Wars 2 PvP!

I Love L.A. – For the first time ever, we’re opening the metropolis of Lion’s Arch to beta players. Wander the streets of this cosmopolitan trade hub, chat with traders and travelers from every corner of Tyria, hop through one of the many asura gates to points beyond, or discover the famed diving platform at Diverse Ledges. Lion’s Arch is a city like no other!

As you can see, there’s a ton of stuff to do in the upcoming Beta Weekend Event on April 27-29. It’s honestly way more content than one person can experience in 60 hours of playing—and we haven’t even included the asura and sylvari in this beta! Fortunately, this will not be the last Beta Weekend Event before launch—stay tuned for more news regarding the next event.

We’ll see you in-game!

Zomil
kinnt a blogpost

TDC Geronimo
Placeholder

Smithwarden

-2012-06-26-

Kamu, vagy megsem? <#bee1>
(Szolok elore, engem nem izgat mikor jon ki, csak belinkeltem a kepet.) 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Igen, legutóbb is délután már játszottak a résztvevõk, igaz akkor is este volt az indulási idõpont.

TDC Geronimo
Ma lesz részletes blogpost a tartalomról és az idõpontról, de ha a korábbi betakat nézzük, akkor 99% hogy este 9kor indul

- pénteken (27.-én) hány órától is várható a BWE indulása?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nem tudom hogy oldjam meg, asszony csak számít rám, lehet pénteken nem is fogok játszani. 😞
Running