63345
  • Mc Wolfy
    valaki még wowozik? :D
  • bowden
    GW2 accot cserélnék wow goldra ha esetleg érdekel valakit ilyesmi.
  • Mc Wolfy
    voltam ott is, de mindig arra megyek, ahol jó a wvw
  • mkfdd
    Ja akkor rosszul emlékeztem. Majd körülnézek akkor a toborzó topicban :)
  • Mc Wolfy
    én deson vagyok, de pikenen is van jó pár magyar, aktív guild :)
  • mkfdd
    Szia! Ugye jól emlékszem hogy nektek volt egy klánotok Piken Square-n? Felhúztam tavaly egy 80-as guardiant de utána jódarabig külföldön vopltam és abbamaradt a játék. Visszatértem most újult erővel, de ahogy látom már most rengeteg minden megváltozott. WvW, sPvP, miket toltok? Aktívak vagytok? Be lehet hozzátok lépni? ID-m: Delonius.9865
  • TomStorm
    Ok,kipróbáljuk majd.Köszi
  • Mc Wolfy
    előbb szedj össze pár száz rankot, legyen egy jó csapatod, utána pazarold ilyenre a pénzed :P
  • alyr2
    Commander csak kap egy parancsot es egy jelet, semmi ability nincs benne. es a group menuben tudod aktivalni.
  • TomStorm
    A Commander az végülis egy ability-t kap vagyis ezt vesszük meg ami bármikor használható?
    Lehet többször használni és mennyit kell várni időben CD-ra,ha kell?
  • bardocz
    Áh, köszönöm. Hát 80-as, azt hiszem minden dungeon bejáratáig elfutottam már vele, bár még csak kettőben voltam.
  • CortezK2
    Hero panelen ("h") megkeresed a Living story részt, és ott rányomsz, hogy el akarod kezdeni, ezután azzal a zöld csillaggal jelzi majd a térképen, amivel eddig a saját sztoridat mutatta. Nem tudom hogy állsz, de 80-as a terület. Amúgy az új rész nagyon királyul néz ki, eddig bámészkodtam, a sztori majd éjjelre marad :D
  • bardocz
    Oké, tudom retard vagyok, de ezt a living story dolgot hogyan tudom elkezdeni? :D Látom van valami új terület, gondolom van valami küldetésszál is hozzá.
  • TomStorm
    Ezt láttátok már?Nem is rossz kis rövidfilmek csak véletlenül találtam:-)

• TomStorm
    Én mentem át Pikenre.Kiderült,hogy van régi acc.-os is köztük nekem meg ugye ez friss account.Megtettem a közösségért így legalább Guild is van mert Deson nem volt.
    Szinte csak Bardocz volt ismerős akivel együtt játszottam néha.
    Primeval szettet vittem az összes goldot is meg telepakoltam bankot természetesen.
    Így egyszerübb volt:)
  • Dobronski
    Töröljék a karijukat, akkor free. Viszont később abból a pénzből amibe a váltás kerül, 8 karit felöltöztethet.
  • TomStorm
    Akkor jól gondoltam a WvW lesz itt a gond ami pont az Endgame.
    Hát még tanácskozunk akkor,hogy mi legyen,köszi
  • Tusy
    - www-hez 1 szerveren kell lenni ha együtt akartok játszani
  • bardocz
    Be kell őket venni partyba, és ott a te nevedre jobb klikk, és join xy, akkor átmennek a te világodba.
  • TomStorm
    Mik a hátrányok ha ismerősömék másik szerveren kezdtek?Spvp-re és WvW-re is akarunk csapatba lenni
  • Negritis
    exo champi láda dobja
  • bardocz
    Hm, majd megnézem, mert nem olyan ismerős a neve ennek, pedig akkor már párszor kellett volna látnom.
  • Negritis
    valószínűleg a bankodban van már belőle 250 db
  • bardocz
    10 piles of bloodstone dust. Ez van az inverntorymban, látom, hogy crafoltni lehet vele, de nem működik a deposit vele. Miért?
  • bardocz
  • Mc Wolfy
    IDE tessék klikkelni, elolvasni a mi XerreXünkről az okosságokat, majd szavazni rá, hogy kijuthasson a bajnokságra
  • alyr2
    A No Man Army felvételt hírdet! Elsősorban Spvp és fraktal lenne a cél! Piken square szerveren. TS van , ha erdekel keress meg ingame. (Diana Trailblazer)
  • bardocz
    Igen, egy kisebb lénynél láttam, hogy az össz sebzést írja. Így már nem durva.
  • Mc Wolfy
    folyamatosan tolod, a ez az összes sebzése az adott skillednek. nem az egyszeri. láttam már milliós sebzést is, de az nem azt jelenti, hogy egyszerre annyit tolt bele. tooltippeknél is pl, a 673 (8X) nem azt jelenti, hogy annyit lő bele nyolcszor, hanem nyolc lövéssel, ütéssel csap bele akkorát
  • Brother Caine
    Teljesen oké,dungi bossnál akár 44k sebzést is kioszthatsz,ha nem szakítod meg másik skillel vagy dodge-val.
  • bardocz
    Az a baj, hogy ezeknél nem látom, hogy most tényleg ennyi-e, sima játékosoknak meg nincs annyi hp-ja, hogy feltűnjön, meg leütnek, hogy ne tudjam eddig nyomni. De eléggé érdekes.
  • Negritis
    alapvetően szerintem nem bug, simán stackelődik fel a sebzése és nem resetel
    ez az auto atkkal jön elő asszem
  • bardocz

Ez bug, vagy tényleg ennyit lehet greatsworddel sebezni mesmernél?
  • Mc Wolfy
    szakmák már régóta 7 szintet adnak, mert mindenki azzal húzta föl karakterét. így akarják rákényszeríteni a népeket, hogy a szinthúzós, sokadjára nagyon unalmas dologgal játszanak :P
  • bardocz
    Eljutottam teq-ig, de csúnyán elbuktuk. De az oda vezető úton ezek a risen szörnyek, nem sok dolgot utáltam eddig még játékokban :D
  • Negritis
    cooking és jewel craft nincs 400 felett még
  • constellus
    leteszteltem a cookingot, 1-400 ra huztam 21 félröl 28 80% ig ment, pedig neten aztirták h 10 szinted ad, nekemmeg csak 7és felet kb, viszont 3g volt az egész( volt pár cucc a bankba) második karim, igy megérte hiszen 2 cof és vissza is jött a 3g, nemtudom h a többi prof mennyi szintet dobna, jelenleg weaponsmithre gyüjtöm a pénzt ami kb 40g1-400 ig.

amugy van 400 feletii cooking? és a weaponcraft 400-500 ig mennyire drága ha semmi materialom nem lenne? kéne az ascended dagger a thiefre, de sztem sose lesz annyni pénzem :(
  • Kutyafolt
    [SoD] Csütörtöki Raid. PS/Viz/BB
    https://www.youtube.com/watch?v=RNd6onbI3m4
  • TomStorm
    Engem AFK miatt kidobott,most nézem:(
    Na holnap folyt.köv..
  • bardocz
    Végén meg is nyertük, de nem járt érte semmi ha jól láttam.