Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
WvW-nél nincs olyan hogy guest, ez régi system volt. Ma már Guest csak akkor kell ha mondjuk Guild eventnél aki nem a Guild szerverén van át kell guestelnie hogy megkapja a kisládát.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Törölt felhasználó
És mi a helyzet ezzel:
"Egy adott guild tagjai akárhány szerverrõl jöhetnek, és bármelyik régióból (EU/NA). Ugyanakkor a közös PvE és WvW játékhoz ugyanazon a szerveren kell lenni, bár ez lehet ideiglenes belépés is a “guest” funkció segítségével." ?
Ez a Variance oldalról van. Ez azóta változott volna? (mármint a WvW-het a guest login)
Mc Wolfy
mivel pve-ben tök lényegtelen, hogy hol vagy, ezért mindenki oda ment, ahol jól szerepelnek a wvwsek. whitesideról már több mint egy éve minden valamire való játékos elment, szóval ha ott maradsz, akkor nagyot fogsz csalódni benne, és azt fogod gondolni, hogy ez egy hülyeség, semmi értelme...
mivel a barátod ott van, ezért gondolom õ nem wvwzik, ha te sem akarsz soha, akkor nincs gond, viszont lehet egyszer megjön hozzá a kedved. pvezni bármikor képes vagy vele, nem kell egy szerveren lennetek. teljesen ingyen, bérmentve tudtok bármikor, bárhol együtt játszani (kivéve wvw-t)

Never underestimate the power of the dork side!

Törölt felhasználó
😮 Hogyhogy mindenki elmenekült? Történt valami?
Egyébként a magyarokra gondoltál, hogy õk már nincsenek ott? És hogyhogy elvágtam magam a WvW-tõl?:S
Mc Wolfy
mondjuk ha törlöd a karakteredet, akkor ingyenes a transfer, szóval még nem késõ 😄

Vadnokedli
Ez rossz választás volt, kb év elején mindenki elköltözött onnan, ma már 2400 gem (240-260Gold manapság) a költözés. A Szerver már csak WvW miatt számít ahogy írta is- Bármelyik szerver játékosával 1 mapra kerülhetsz, tök mindegy.

Én amúgy Seafarer- szervert ajánlottam volna, bár én Piken-es vagyok.

Mc Wolfy
ja és nem mellesleg a szervered már egyedül csak wvw miatt számít, szóval elég rosszul tetted, ha a haverod miatt választottál valamit, kivéve ha vele akarsz wvwzni

Mc Wolfy
akkor elvágtad magadat a játék legjobb részétõl, a wvwtõl 😄 onnan kb minden értelmes ember elmenekült

Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek!😊 Végülis úgy alakult, hogy Whiteside Ridge, mert egy ismerõsöm is ott játszik. Tolja esetleg ott valaki?😊
Mc Wolfy
Piken vagy Deso, ha magyar társaságra vágysz 😊

JaSoN HuNTeR
Deson már nagyon sokan vannak. WvWre is egy év bejutni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

én inkább Desot ajánlom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

JaSoN HuNTeR
Piken Square az ajánlott szerver. A többit majd kitapasztalod.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Törölt felhasználó
Hali! Ma kezdem a játékot, valaki tudna ajánlani szerver, guildet, vagy csak friendlist, hogy tanácsot kérhessek alkalomadtán? 😊 Elõre is köszi!
van amúgy, és kb ennél bárki jobban tudná, mivel annyiban merült ki a commanderség,h látszott a tag a feje felett😊

ha jobban tudod vegyél és csináld 😄
nem bonyolult

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

attól,h vki megveszi a commander taget, attól még nem lesz az. erre volt õ jó példa. beszélni is kell, irányítani a népeket. de ahogy ptben hallottam, õt arról ismerik,h nem jó(nem idéznék😄) 😊

igen tudom hogy Mozsi jó, csak pár hete volt egy rosszabb reggel elvileg amikor nem bírtuk tartani SFR-t és esetleg azt láthatta toxikus barátunk

de remélem nem õ volt, mer az cink lenne egyébként

Nekem is van egy rakat omega gólemem, meg legalább 1800g matikkal együtt. Akkor én is jól tolom? 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Az lehet, annyira egyedi.. 😊 Mozsi jól tolja, és sok omega goleme is van.

JaSoN HuNTeR
GW2 accountot vennék 4kért azonnal. Europait. Aki tud írjon.

Mc Wolfy
én hülyére vertem minap mindenkit EB-n 😄

mozseron?

fõleg azért fáj, mert 1-2 hete láttam vmelyik magyar guild commanderét ügyeskedni eb-n😄 mindent szerzett csak respectet nem😄

a szöveg megöli a tartalmat 😄
ettõl függetlenül akit érdekel a wvw deson lehet jönni 😄

BoneDragon
Hát ja, mikor reggel olvastam kicsit fájt. 😄

Úr isten ez a szöveg. Ezután szerintem a meglévõ tagjaitok is kilépnek <#guluszem1>
Vadnokedli
<#alien> Én az ilyen toborzó/buzdító szövegeket mellõzném mert valamelyik másik oldal embere vérszemet kap és endlessz ""seggfájás"" jön a te, illetve az õ részedrõl is.

Megszületett a Desolation szerver hazai WvW szövetsége. Egy WvW mind fölött, egy szövetség kegyetlen, egy TS-be zár, Deso az egyetlen. Profilunk az esténkénti portyázás, a masszív PvP örömeinek kollektív kiaknázása. RESO, THS, Tyk, War klánszövetség.

minden traitet külön kell unlockolni most már és csak lvl30tól tudod osztani a pontokat is elve
cserébe nem 80 trait pontod van, hanem csak 14

Vadnokedli
utóbbi, vagy elmész 'rejtett' ládákhoz, WvW foglalásra, eventekhez vagy megveszed õket. 10G csak a tier 2 összes traitje +4x5x5 skillpoint.

Eléggé sok minden változott a két év alatt, valahogy jobb lett. 😄
A tréneremnél láttam, hogy vannak különbözõ kategóriákban megvásárolható traitek. Ezek új traitek vagy a régi rendszert újították meg, hogy meg kelljen vennem a traiteket?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

kicsit fáradt voltam, és nem jól írtam
szal PVE-be teljesen korrekt a ranger, meg lehet találni a helyét

kivéve ha full dps-t akarsz, akkor nem valid opció eddigi csapattársaim nézve

Bárki bármit mond én maradok a Rangernél. 😄

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mc Wolfy
open world tök mindegy mivel mész, a kis mobokat bármivel le lehet ölni

wvw-n igen, open world teljesen korrekt

JaSoN HuNTeR

2 és fél perc folyamatos Mind Wrack 😄 Amúgy tetszik 😉

X

JaSoN HuNTeR

Mc Wolfy
ranger szar, nekró oda jó, ahova eddig is.

mármint a ranger*

Én pár napja kérdeztem tõle, azt mondta, hogy "pillanatnyilag a leggyengébb, az összes közül."

Wolfy milyen lett a ranger / necro?
A "nagy" patch óta nem léptem be.
A megújult Legacy of the Warhorn fun WvW guild elszánt harcosokat és szövetségeseket keres vérszomjas alakulatához. Esténkénti csörtetetés, TS kommunikáció, 18+ és bomló fegyelem. Szerver: Desolation. Elérhetõség, klánlap: legacyofthewarhorn.webnode.hu

Igen, tudom.

Mc Wolfy
léteznek, igen. de ugye tudod, hogy nem csak egy guildben lehetsz

Egyébként a VAR guild még tevékenykedik a Piken Square szerveren?
Mikor játszottam, szándékomban állt csatlakozni hozzájuk, de egyfolytában azzal fogadtak, hogy nincs felvétel, mert elérte a max. létszámot a guild.

Mc Wolfy
szám szerint sokat

Köszönöm a válaszokat. Megrendeltem a játékot, ha minden igaz, holnap már telepíthetem. Ha DVD-rõl telepítem, akkor körül-belül hány GB-t kell utólagosan letölteni?

Mc Wolfy
minden funkció le lett tiltva nem tagok elõtt. ha én éppen egy wvw guildet keresnék, biztos kíváncsi lennék, hogy mi megy a fórumokon. (meg még én is kíváncsi vagyok)
a live stream meg nem igazán jó ötlet wvwn 😛 minden teli van kémekkel