Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Höh? Mert minek? Bocs de ez hülyeség. Ez ua mintha azt mondanád, hogy grindelni kéne, nem questelni.
De itt nem ez a lényeg. Szintekkel csak a fejlõdést osztják el, hogy úgy mondjam, nem az a lényeg hogy 80-as szintû vagy hanem hogy milyen lesz a builded hogy építed fel a karaktered. Nem "tápolni" kell hanem ki kell ismerni a karaktered.

Fpocok
Ha magasabb szintet akar elérni az ember, akkor többet dolgozzon érte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Attól függ kinek.

Fpocok
A kék vonal SOKKAL JOBB.

Zomil
ezt kell majd nézegetni, h itt mikor jelenik meg a kliens 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen ez az 😊

TDC Geronimo

Valahol láttam egy fejlõdés ábrát (lehet itt linkelték) ott úgy volt, kb mint GW-ben fejlõdtél 20-ig utána meg fix 20k xp (most már talán 15K?) egy skillpont. Valahogy így képzelem GW2-ben is x szint után már azonos xp-t kapsz mindenért, az se számít ügye ha kisebb szintû területre mész, annyit xp-t kapsz amennyit a saját szinteden. Persze szerintem is látni kell.

TDC Geronimo
Na látom most hegesztik a fórumot/acc oldalt. Pár órája még az az egyszerû valami volt, most meg már egész pofás, de még kezdetleges ez is. Jövõ hét hétfõn/kedden gondolom elérhetõ lesz kliens, fórum meg szerda tájékán.

lol wtf?😛

Fpocok
PREORDER CANCELLED <#circling>

Győri Devi
oh ahogy nézem üzemel a hivatalos fórum
bár csak a kezdõlapja...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Terawatt
Jaja jól mondtam: "Completing a dungeon awards Tokens. These tokens can be used at a Dungeon Vendor, which are located outside of each dungeon, to buy weapons and armor sets. Each dungeon has its own unique weapon and armor set modeled according to the theme of the dungeon. These items are no more powerful than items which can be gained doing other activities in-game."-gw2 wiki

Vagyik minden dungeonnél kapsz majd tokent amit betudsz váltani a hozzá tartozó árusnál.Itt van magyarul a dungeon Anet blogposzt magyarul.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Ha jól tudom akkor fixen kapsz tokent amiért kitudod majd venni a szetdarabokat és még talán eshet is. 😊 (utána nézek)

Dehogynem, az elsõben is voltak 5 fõs kihívások, ebben is ugyanezt ígérték.

Terawatt
Itt a cuccok miatt érné meg gyorsan feljutni maxra, persze a kinézetrõl beszélek mert köztudott, hogy nem lesz ultimate stattal megáldott cucc.

Rubint
Ha jól tudom azért lesznek itt magas szintû dungeon-ök, amit max. szinten lehet tolni, de csak vanity-ért, nem stat-ért. Hogy meglegyen a teljes szet tuti, hogy szét kell farmolni. A GW1-ben is végignyomtad 1x a játékot, de hogy pl. az asura/norn/dwarf/vanguard repu-t kimaxold az brutális volt.

Ebben egyetértünk. Terát próbáltam bétában és nem csak az volt a bajom vele, hogy az európai gyomromnak emészthetetlen az art és az animációk miatt, hanem hogy kb. olyan mint egy Lineage kétésfél nulla igazi újítással a beépített politikai rendszeren kívül.

Igazából a Diablo 3 mániát nem tudom feldolgozni, az a koncepció még megállta a helyét 12 évvel ezelõtt, de manapság? A második részt anno nagyon szerettem, sokat is játszottuk online, de most miközben a háromnak a bétáját próbáltam olyan szinten untam, mint még talán semmit soha. Grafikán kívül kb. visszalépés az elõzõ részhez képest... Ma már szerintem ez a "klikkeld halálra a szörnyeket, hogy aztán... még több szörnyet tudj halálra klikkelgetni" kevés.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
De itt nincs endgame PvE 😄

Nem az van, mint máshol, hogy felérsz 80ra és van x számú insta meg raid. Ezért nincs semmi értelme sietni, max azért, hogy több skill pontot szedjél össze :p

igen,mert az MMO-k 90% ban max szinten indul a "játék" az odáig vezetõ szintezés csak a bevezetõ!
aztán olyan MMO is van /swtor/ ahol a max szintig élvezed a játékot aztán KAMPÓ,meszeltek neki:S

a diablo-t meg ne hasonlitsa senki egy MMO-hoz,mert gyökeresen más stilus! vagy szeretni lehet vagy utálni!

Szájbarágni azért nem kell, de tényleg nem jött át. 😄
A GW2 azért nem lutri, mert itt a karikreálás után 10 mp-el már tesztelheted is a WvW-t meg a structured PvP-t, amik a játék end-gamejének gerincét adják. Nyilván a PvE-t/kvesztelést is, az adott lvl1-tõl.
Egyedül az end-game PvE zsákbamacska, de látva azt, hogy a personal story kvesztek nehézségét milyen szintre lõtték be, attól sem kell tartani.

Terawatt
Sokan rászoktak hasalni arra, hogy elsõk között legyenek maxosak, de abból a szempontból mind 1, hogy úgyis beérik õket és kutyát nem fogja érdekelni, hogy most õk elsõk között voltak. Sietni nem igazán kell mert bármit csinálsz szinte kapsz xpt.

TDC Geronimo
De kérdem én. Ebben a játékban ki akar majd sietni? 😄

Terawatt
120 óra alatt szerintem fel lehet menni majd 80ra. Ebben benne van az is, hogy nem mindig hasaltál neki az xp szerzésre.10 óra alatt én 12es szintig tudtam elvinni, de úgy hogy közben toltam a wvw és a competitive pvpt is egy kicsit.

Unknow
Kicsit hasonlít, de igazából szerintem a GW2 harcrendszere tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet akciódús, mégis a jól bevált dolgokra épített systemet összerakni. Nem azért mert GW2 így meg úgy..de a TERA nagyon messze van attól a minõségtõl ami ebben van.
MeoH
Tera betakat toltam, a harcrendszer nem rossz, nem a sablon next target, f1,f2,f3,f1, hanem tenyleg dolgozni kell. Aztan kb. ennyi, semmi mas pluszot nem erzek benne. Nem rossz. De annyira nem jo, hogy megvegyem es fizesem a havi dijat.
Dio3: teljesen kimaradt, hetvegen kiprobalom. Igazabol en a dio1-dio2 sem istenitettem, nem igazan ertettem, miert vannak annyian megbolondulva erte, persze kinek ez, kinak az. Vegigjatszottam oket es ennyi. Dio3 sem tunik szamomra sokkal tobbnek, nekem vhogy nem stilusom. Csak nehogy hetvegen belezugjak 😛

fuck mmo's..i.,

Zomil
Off: Tera rendszere nem olyasmi, mint a GW2 rendszere?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

darth devil
Próbáltam ráadásul melee karival. Nem vészes. Azért érdekes, elég sokan szerettek volna már változást a combat rendszerben, amikor jön egy ilyen változtatás, akkor áhh jó a régi. 😄

War, war never changes.

Unknow
PvP-ben próbáld ki. Szerintem elég hülye ötlet volt.
darth devil
Jó a combat. Maximum szokatlan, de amint megszokja az ember semmi gond nem lesz vele.

War, war never changes.

4 óra alatt 6.....lehet én nem nézelõdtem annyit😛 igazából ami extra pozitivum,hogy nem is éreztem ,hogy alacsony szintü vagyok,olyan klassz questek voltak már olyan szinten is!

Zomil
Kiváncsi vagyok mennyi idö lesz felhuzni egy karit normális tempoban. Én 5-6ora játékkal értem el 5-ös szintre stressz teszt alatt, kiváncsi vagyok hogy tényleg ugyanannyi idö-e 70-röl 80-ra menni, mint 0-rol 10-re.

Unknow
Jónak tûnt a combat? Szedd le szerintem, aztán nézd meg 😄 Nem veszítesz vele semmit, de nagyon jól megmutatja mi az ami nem fog mûködni egy mmoban normálisan. Elõször még tök jó, tök fun...aztán meg..
valahogy úgy gondolom én is😛 anno mikot FS-en streamelték néztem 2 estén át,de a combaton kivül /ami nem túnt rossznak/ semmi,de semmi nem fogott meg benne és borzasztóan borsódzik a hátam az ilyen perverz manga világoktól!

irtam már korábban az Asura is necces nekem😛 ,de összehasonlitva egy félmeztelen 12 éves miniszoknyás kislány classal ág és föld a különbség😊

Unknow
Szerintem ha kipróbálod, rájössz,hogy inkább elrettentõ példa, de ez az én véleményem 😄
sure nyugodtan végülis ez is versenytárs😛

Unknow
Ettõl még belinkeltem ide, hátha valakit érdekel 😛 Én már csalódtam benne egyet anno, de ez nem jelenti azt ,hogy valakinek ne tetszhetne. Csupán ezért merészeltem ide belinkelni 😛
A tera ázsiai hulladék...0/24 farm

Unknow
Btw, milyen jó, hogy nem erre a hétvégére tették ezt bétát 😛 Most van Dio 3 open beta meg Tera is 😛 Akit érdekelnek ezek esetleg azok most menjenek amúgy kipróbálni.

Linkek hozzájuk:
TERA OBT

Diablo 3 OBT
TDC Geronimo
Endgame, mint olyan itt nincs is. Se kifejezetten endgame insta, se raid. Lvl 1tõl azt csinálod, amit fogsz 80on is. Én tudom, hogy engem a WvW rengeteg idõre le fog kötni

azért bebaszna ha valaki végigjátszana egy MMO-t 48 óra alatt....akkor az annyit is érne kb.!!!

Nem is lesz nehéz elérni a max szintet se egyébként, nem az a játék lényege hogy minél késõbb érd el a 80-as szintet.

Max szinten sincs vége a játéknak azért, meg ott a wvw vagy pvp ha megtetszik.

Akkor elemzem a mondatokat, mérete nem ment át a cinizmus :

A két nap egyes mmo játékosoknál azt jelenti, hogy kötelezõ 48 órán át megállás nélkül játszani vele. Ez alatt rengeteg mindent spoilerezni fognak.
Nem azt mondtam hogy mindent hanem hogy elég sokat.

Ez a sok pedig jóval több mint egy hasonló árkategóriájú másik játék, amit a legtöbben kevesebb mint 48 óra alatt végigjátszottak. Tehát a gw2 jobb.

Viszont videók alapján nem akarok még egyszer belelkesülni egy játékért, aztán koppanni max szinten.

Így már oké?
Caliph
biztos volt már...egy kis teaser a kezdetekrõl

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ez a srác naponta tesz fel videókat akit érdekel.....

az korrekt!