Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bár csak a kezdõlapja...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Vagyik minden dungeonnél kapsz majd tokent amit betudsz váltani a hozzá tartozó árusnál.Itt van magyarul a dungeon Anet blogposzt magyarul.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Igazából a Diablo 3 mániát nem tudom feldolgozni, az a koncepció még megállta a helyét 12 évvel ezelõtt, de manapság? A második részt anno nagyon szerettem, sokat is játszottuk online, de most miközben a háromnak a bétáját próbáltam olyan szinten untam, mint még talán semmit soha. Grafikán kívül kb. visszalépés az elõzõ részhez képest... Ma már szerintem ez a "klikkeld halálra a szörnyeket, hogy aztán... még több szörnyet tudj halálra klikkelgetni" kevés.
Nem az van, mint máshol, hogy felérsz 80ra és van x számú insta meg raid. Ezért nincs semmi értelme sietni, max azért, hogy több skill pontot szedjél össze :p
aztán olyan MMO is van /swtor/ ahol a max szintig élvezed a játékot aztán KAMPÓ,meszeltek neki:S
a diablo-t meg ne hasonlitsa senki egy MMO-hoz,mert gyökeresen más stilus! vagy szeretni lehet vagy utálni!
A GW2 azért nem lutri, mert itt a karikreálás után 10 mp-el már tesztelheted is a WvW-t meg a structured PvP-t, amik a játék end-gamejének gerincét adják. Nyilván a PvE-t/kvesztelést is, az adott lvl1-tõl.
Egyedül az end-game PvE zsákbamacska, de látva azt, hogy a personal story kvesztek nehézségét milyen szintre lõtték be, attól sem kell tartani.
Dio3: teljesen kimaradt, hetvegen kiprobalom. Igazabol en a dio1-dio2 sem istenitettem, nem igazan ertettem, miert vannak annyian megbolondulva erte, persze kinek ez, kinak az. Vegigjatszottam oket es ennyi. Dio3 sem tunik szamomra sokkal tobbnek, nekem vhogy nem stilusom. Csak nehogy hetvegen belezugjak 😛
fuck mmo's..i.,
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
War, war never changes.
War, war never changes.
irtam már korábban az Asura is necces nekem😛 ,de összehasonlitva egy félmeztelen 12 éves miniszoknyás kislány classal ág és föld a különbség😊
Linkek hozzájuk:
TERA OBT
Diablo 3 OBT
A két nap egyes mmo játékosoknál azt jelenti, hogy kötelezõ 48 órán át megállás nélkül játszani vele. Ez alatt rengeteg mindent spoilerezni fognak.
Nem azt mondtam hogy mindent hanem hogy elég sokat.
Ez a sok pedig jóval több mint egy hasonló árkategóriájú másik játék, amit a legtöbben kevesebb mint 48 óra alatt végigjátszottak. Tehát a gw2 jobb.
Viszont videók alapján nem akarok még egyszer belelkesülni egy játékért, aztán koppanni max szinten.
Így már oké?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.