63345
  • TomStorm
    Robbantom a bone minionokat azt is amit Kill-ért kapok(putrid explosion)+spectral gasp+flesh wurm+lich form
    Staff-axe-focus/2-0-6-0-6/Rúnák vegyesen azok még gyengék lehet az a baj
  • Kutyafolt
    Csak, mert jobb kedvemben vagyok. De több kasztnak nem linkelek buildet. :)
    WvW/GvG Buildek. (Ha csapatban játszol, és HC WvW Guildben vagy) Tömeg vs Tömeg futkorászás a commander utána 100 emberrel nem feltétlen fontos, hogy jó builded legyen. Viszont, ha 20vs20 ra nézzük a dolgokat, általába én is erre hozok példát, mivel ez a megszokott GvG, akkor fontos a megfelelő build, és nem mindegy mi hogy van összerakva. Ha csak EB-zel és Open Raideket követsz ahol iszonyat sokan vagytok, nyugodtan mehetsz ruha nélkül is (teszteltem :P), akkor is bírni fogod x).

Necro (Ha már kéritek ezt is): http://en.gw2skills.net/editor/?fRAQNBmODbkjmiarpxlG+bTMMIzWLYcBou4ykA-T1RBABXp8rjHCQlq/Qz+D4pbAgrAgZKBDAgA4oH9oH9oHtbezbezbezSBMwyI-w

Warrior: http://en.gw2skills.net/editor/?fJIQNBiYDbkpjyQ78wyD6QDUFUIX8AQ5N04p3gXIFA-T1CBABccBAEUzgWKPe+IAcmSQsUiBwDAwS1fqa/hNOIA6pDIAACwO3Z6sODO6RP6RP6R7oHdn78oHtUAMprC-w

Akit komolyabban érdekel a WvW. És magyar szinten hardcore-ban akarja csinálni, annak van még lehetősége csatlakozni hozzánk. www.sodguild.hu további információkért.
  • bardocz
    Miféle builddel?
    Én átszenvedem magam pve-ben a storyn, s utána hagyom azt a részét a fenébe, semmi motivációm nincsen benne.
  • TomStorm
    Mondjuk kemény feladat ezt Necronál elérni,egyáltalán lehetséges?

A Lych form-os auto attack-om se az igazi WvW-n szerintem.Kicsi a dmg-em úgy vélem:(
  • TomStorm
    Végre valami olvasni való.Ettől nem lesz szürke soha a GW topik

Necronak mennyire kell WvW-re Toughness?Most próbálkozok ranged,AOE bomber-al de nem túl nagy a DPS-em valahogy mindig a toughness és armor-t növelem meg.A középutat megtaláltam de nem lenne jobb full damage-re tenni?
  • Kutyafolt
    Tudom mi mire jó..Viszont nézd meg a traitet amit mondtam. Már azt használják..., elég rég óta. full soldier meg nem optimális. Amúgy avval a +40% al a kaját countereled csak. Warriorokra még mindig jobb a Tropper, guardokra meg Melandru a jobb. De ha be vagy traitelve immobra még OP-b lesz a warrior, nem kell a shoutnak kevesebb CD amúgy sem nagy. Ha át traiteled, akkor Hammer 3 -> Immob, Sword minden 3. ütés immob, leap immob, plusz ott az F1 ed is. A két füllebavalót meg lelehet cserélni zerkre, úgy már jó lesz :). A Hammer CD trait helyett meg F1 condi leszedést rakják be, a többi trait jó. Fegyver runákban lehet még variálni. Evvel az opciókkal van a legjobb WvW-s build, ami főleg GvG re iszonyatosan optimális. Perma immob warrior, igazából nem nagyon fognak elszaladni, ha ott a 4 warrior a csapatban. De, ahogy nézegettem a buildeket amit a GH tól linkelgettél, mindegyil full soldierbe rohangál. Az a baj vele, hogy sebzésre is szükség van, mert nem csak a spike adja a dmg. Főleg egy GvG-n.
  • Mc Wolfy
    golden horde szerinted nem keményebb wvw guild? :D érdekes meglátás. a kondi idő meg nem azért az 1 másodpercért kell, hanem a sword f1 miatt. ez a setup kb ellensúlyozza a melandru rúnát és a kaját. a trait pedig csak 1 célpontra hat 1 másodpercig, flury meg cleave. egy warri így olyan 3 sec immot ad 3 melandrus, kajás targetnek, az immob meg egy ideje már stackol, szóvalha csak 3-4-en nyomják is el, akkor ott bizony senki nem megy sehova. hammerstun már nem igazán használt, minden legalább közepes csapaton perma stability van.
  • Tusy
    - (konkrétan) szerinted mire kellene változtatni? Magyarul: tudnál buildet is linkelni róla?
  • Negritis
    nem tudom fejből melyik salvage kitnek mi a neve :D

sárga cuccokhoz csinálj egy ilyet : mytic kit ez jó lesz egy darabig
    a gyengébb cuccokhoz én ezt használom basic kit

CoF az Citadel of Flame Fireheart Rise map jobb felső sarkában sokat járnak oda nem is nehéz, de nézz 1-2 youtube videót előbb
    AC az Ascalonian Catacombs Plans of Ashford map közepén ide több kezdő jár, de azért meglehet csinálni
    COF tokenből zerk ACből pedig soldier geart lehet kivenni

a p1-p2.. azok az "utak"at jelentik ahogy lentebb is írták
  • bardocz
    Cof az egy dungeon, citadell of flame talán. P1-p2-p3 pedig az ott lévő útvonalak, amit az elején kiválaszt a csapat.
  • DarkHorSe
    Van black lion salvage kitem, arra emlekszem.
  • DarkHorSe
    Ahhh hat ebbol en semmit nem ertek :D Oke szoval a cof vmi insta, gondolom. p1,p2, ac p1-p3 nemtudom mi, Szoval farmoljak instat es azokbol jon a gold meg a loot. Persze a vegso cel a legjobb cucc elerese, eddig mindig master salvage kitet vettem es azzal szedtem szet a cuccokat. Melyik a sarga salvage kit, a master?
  • Negritis
    cof p1 kb 8-10 perc csapatfüggően
    p2 10-15
    ac p1-p3 megvan 1 óra alatt
    ez dunginként fixen kb 1,5g + loot nagyjából 1,5 óra alatt összehozol 8g-t, valamint meg is tudsz venni az AC tokenekből 1-2 soldier ruhát ha úgy "érzed"

a sárga item pedig azért cink, mert 80on ha nem csak freefrag akarsz lenni wvw-n akkor kell a quality, nyílván nem mondom hogy kötelező az ascended ruha, de a végső cél az kell hogy legyen

vegyél 25s basic salvage kitet és minden sárga alatti cuccot azzal szedj szét, a sárga cuccokat sárga kittel és ha volt olyan mákod hogy esett black lion salvage kit akkor az exokat amiben van értékes rúna/sigil azzal, amiben nincs megéri eladni inkább
  • DarkHorSe
    Koszi szepen, ma estefele megnezem akkor.
  • Kutyafolt
    Úhh ez keményebb WvW Guildekbe kinevetnék ezt a buildet(Használtam már én is full Soldier-t, nem jó, mert DPS re is szükséged van). Ez max esetleg olyan embernek jó aki vezet. De, a minden tag evvel jár akkor az nem lesz a legjobb. :) Giver fegyver felesleges ha nincs beállítva tacticon az 1 es. Majdnem az a build ami kell, de kicsit változtatni kell rajta. :)
  • Dobronski
    Exo darabja 1-1,5 arany. Menj CoF-ot, napi 1-2 gold minimum, és 5 perc kb.
  • DarkHorSe
    Warrior vagyok, exotic az draga van kb 8 goldom nem hinnem hogy eleg lenne :Đ Raret neztem, az nagyon tré?:D
  • TomStorm
    Ok.Azért beizzítok egy Necrot is:Đ
  • Negritis
    mivel tolod? ha wari-gua akkor ah-ba vegyél exotic soldier geart
    esetleg járj Ascalalon Catacombsba és ott ki lehet farmolni tokenből is a geart, valamint Grenth templomában lehet venni pár soldier ékszert karmából
  • DarkHorSe
    Most lettem 80as, milyen cuccokat erdemes megvennem? 140k karmam meg kb 150 badges of honor, inkabb wvw ami erdekel. Az aukcioshazbol ilyen 80as sarga soldier setre gondoltam, de nem akarok hulyeseget venni :D
  • Negritis
    10ből 7x ele
  • TomStorm
    Necro vagy Elementalist jobb WvW-re?
  • Ashyn
    Értem :)

Ha valakinek mégis probléma, kérem a moderárort, majd törölje a hozzászólásomat:

MoP-ig Upgradelt WoW accountomat cserélném GW2 accra.
    Arathor alliance oldalon található 3 lvl 90-es karakter ( 2 ebből HC raid képes ( 561-565-ös gearben ), némi gold.
    A kellő cuccokat adom hozzá, további info PM-ben.

Köszönöm!
  • Negritis
    volt már rá precedens :D
  • Ashyn
    Sziasztok!

Account vételről / cseréről lehet ide írni?
  • Sheltem
    A géppel nem lesz szerintem gond.
    i7 920 3.8ghz, 6gb ddr3 1600Mhz, GTX 660ti 2gb

Akkor belevágok.
  • TomStorm
    Abban tudunk segíteni,hogy ha leírod milyen géped van akkor megmondjuk,hogy futna a játék rajta.

Youtube van rengeteg video a játékról vagy variance.hu leírások addig is utána tudsz nézni.Annyi rengeteg info van már,hogy tudnod kell dönteni Trial nélkül a vásárlásról.
    Havidíj nincs,tartalom van bőven kezdőknek
  • TomStorm
    Nincs sajnos a játékhoz kipróbálási lehetőség,semmilyen formában
  • Sheltem
    Sziasztok

Ki szeretném próbálni a játékot mielőtt megveszem.

Van valakinek felesleg trial kulcsa?
  • Negritis
    a kövi update igencsak érdekel, a legutolsó Teaser komoly dolgot indukál Rytlock miatt
  • Kryon
    A wow idei felhozatalánál mindenképpen több. És nem a gw2-ért fizetsz havidíjat. A Blizzard mára teljesen belekényelmesedett, hogy a sok függő wowpistike akkor is befizeti ha egy évig semmi se történik. Aki most kezdi az persze nem unatkozik, mert neki még új, de aki már rongyosra farmolta a jelenlegi contentet az elmúlt több mint fél évben, az valahogy nem tudom elhinni, hogy nem unja már piszkosul.
  • TomStorm
    Miért,itt van új content?
  • Kryon
    Mindezt úgy, hogy lassan egy éve nincs új content és idén már talán nem is lesz. Mára már vagy fél tucat mmo messze elhúzott hozzá képest minőségben, fejlesztési tempóban meg pláne. Erre mondom én azt, hogy aki még wowozik, az meg is érdemli...
  • HyperManiac
    Nem, már senki nem wowoik :)
  • Mc Wolfy
    ezt tessék megnézni. gw2 magyar csatorna fog indulni
  • Mc Wolfy
    már nem számít a szerver. megaszerverek vannak :D csak ha wvwzni akarsz, az meg ott nincs
  • Tri3dge
    Hali!
    Van még valami aktív guild Whiteside Ridge szerveren?
  • Mc Wolfy
    2 haverom játszik még, mind a kettő botozik, és adja el a cuccot
  • Dobronski
    Hogyne, a botok.
  • Fehercsoki
    Igen, elég sokan...