Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát Berserker Exotic szetthez képest Ascendeddel nyersz; 13+ Power +9 Prec +9 Fero. Valóban 5% De ezt csak annak érdemes megcsinálnia szerintem aki Fractal addict.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
X
achi skinek és homosok ingyen pakolhatóak. ha betörsz egy itemet, vagy soul/accountbound lesz, akkor magától bekerül
Never underestimate the power of the dork side!
No de félre az offal, valaki tud válaszolni a kérdéseimre? 😊
Egyébként ja,GB fullos.Campaign-rol meg van szavazás(mert ami nekünk a home azon vannak legtöbben),nem tudom nézted e már
Mi az épp divatos gear szerzési mód, amikor utoljára játszottam még a flame legion setemmel menõnek számítottam 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Sokat tudnék spórolni, ha I5 4570 helyett FX 6300-at veszek. Viszont nem tudom, hogy a Guild Wars 2 mennyire "szeretné" az FX 6300-at.
Majd kiderül...<#conf>#conf>
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az,hogy a ccleaner-el takarítotok nem megoldás
amugy a ccleanert énis néztem, de nemmertem belepróbálni, olyan UI je volt mintha valami virushackkeylogger akrmi lett volna, de akkor ezekszerint az használható? és merre találhatok normálisaT?
- nvidia driver downgradje régen trükkös volt, ugyanis az újabb verziót nem szokta felülírni a régivel. Most nem tudom mi vele a helyzet, nekem jók a legújabb driverek
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
akárkinek baja van most az fpssel próbáljátok ki alap driverekkel nekem bevált
- az én laptopom csak i3-as (aláírásomban a paraméterek) de stabil nettel játszható volt a játék. Jellemzõen wvw-ztem (szar a netem, játszok mással ha van rá idõm)
Ja és SSD-n van V300s3 on
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy átlagos térkép, amin nem nyüzsögnek ezren kb 15 sec szokott lenni. Szóval nagyon-nagyon megéri az SSD. Nekem még a Dio3 is ezen a meghajtón van, ott is érezni gyorsulást, de a GW2-ben iszonyúan kijön a különbség a régi HDD-hez képest.
Egy ilyen processzoron gondolkodom, 4670K-n gondolkodtam hetekkel ezelõtt, de úgy vagyok vele, hogy úgysem húznám, így teljesen felesleges.
8 vagy 12GB? ezt sem nagyon tudom eldönteni, valaki azt mondja, hogy bõven elég a 8 valaki azt, hogy WvW-re illetve nagyobb eventekre nem ártana a 12GB.
A processzor illetve a RAM egy ASUS 7870 2GB-os videokártya mellé kerülne. Vélemények, tanácsok, ötletek?
Fracihoz nem árt agony resist amihez kell ascended ékszer minimum amihez vagy Laurel vagy Guild Commendation kell (esetleg mák h kiesik 😄)
egyébként a szivek érdekes dolgok, a map complete miatt sztem is jobban megéri, fõleg hogy gyorsítja és élvezetesebbé teszi a fejlõdést (az élvezet faktorról elismerem hogy lehet vita)
a home szerver kérdéshez pedig, a PVE-ben is van jelentõssége
1. a home szerver be van számítva (elvileg) mikor betesz a megaszerverre, nyílván brisbainen ez nem számít, de wayfareren vagy frostgorge-n már nem mind1 hogy angolul vagy csigazabálóul beszélnek
persze kérdés hogy mennyire számít az tuti hogy party >> guild > szerver kb a prioritási erõsség
valamint a guild influence szerzésnél sem mind1 hogy azon a home-n vagy-e mint a guilded, bár van arra ígéret hogy összefog adódni az adott guild minden szerveren lévõ influja
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A játék megjelenése után három hónappal kezdtem el a GW2-t akkor még nem tudtam, hogy mi az amire számíthatok, mit ad majd a játék a 80. szinten. Így az elvárásaim WoW-hoz közeliek voltak, raidek, stb.
Akkor ez miatt meg is untam a játékot. De most úgy vagyok vele, hogy
tisztában vagyok azzal, hogy mit nyújt, mit ad a játék a 80. szinten.
Így nincsenek nagy elvárásaim, játszom vele ameddig úgy érzem, hogy szórakoztat, a magam "nyugdíjas" tempójában egy hónap mire elérem a 80. szintet. Nagyjából már elterveztem, hogy mik lesznek az elsõ lépések. A legfontosabbnak azt tartom, hogy 80. szinten elkezdem az összes területet kimaxolni, jelenleg úgy csinálom, hogy
ahol fejlõdök megcsinálok mindent, eddig két fõvároson (Charr, Norn) illetve két kezdõterületen (Charr, Norn) kívül minden kezdõváros illetve kezdõterület fel van fedezve, de nem teljes mértékben. A szíveket kihagytam, a waypointokat, POI-kat illetve vistakat fedeztem fel, a szíveket majd 70-80 között megcsinálom. Ha ezekkel megvagyok, megcsinálom a WvW illetve a 80-as területeket is.
Fejlõdés közben meg ahogy jönnek a dungeonok úgy csinálgatom a Story módokat. A késõbbiekben (80) meg végigcsinálom az összes HC verzióját.
De elõtte egy alapfelszerelésre lesz szükségem, amit minden bizonnyal majd CoF-ból fogok megszerezni, onnan meglesznek azok az itemek is, amik a skinem egy részéhez kellenek.
Aztán ha ezek megvannak utána csinálom az egyéb dolgokat, például Fractals, Guild Missionok, World Bossok, stb.
HA meg úgy alakul, hogy megunom, félreteszem, majd ha megjön hozzá a kedvem, elõveszem megint...
Bocs a Wall of Textért.
Köszi a segítséget! 😊