Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy power-vit-toughness ruha kijön max 300k karmából
ékszerekhez érdemes laurel-t vagy karmát használni szintén, esetleg valamennyi goldot elkölteni

a fegyót meg kivenni badge of honorból

Edgeben igen, lényegtelen a gear ott úgyis karma train megy

a professiontõl viszont szerintem független a gearelés, mert kevés túlzással olcsóbban kijössz ha TP-n veszed meg a cuccot

de ha mégse tuti hogy a klánba lesz valaki aki legyártja neked ha adod a matit

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
Gigassus.6235

dungeonokból, edge of the myst karma trainbõl pillanat alatt összeszeded cuccodat. kb egy délelõtt, ha értelmes professiont választottál

Never underestimate the power of the dork side!

Egyelõre inkább pve, wvw-hez még gagyik a cuccaim. Hogy tudom felvenni velük a kapcsolatot? Tudsz mondani játékos neveket, akiket kereshetek?
szia
wvw vagy pve érdekel inkább?
ha elõbbi akkor gigáék és a warhorn ha utóbbi akkor a ths vagy a resonance amit javasolni tudok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hello!
Deso-n keresek magyar guildet. Eddig egyedül toltam, de 80-on már komolyabb cuccokhoz úgy látom kell a társaság...😊
nah jött pöcs, de továbbra sincs sokaknak wvw chest, amíg nem lesz addig ugye senki nem tudja kivenni a skint 😄

ami tetszik hogy továbbra is letojják a screlite karka shellt, és továbbra sem látszik az MFben

Mc Wolfy
ja bocs, régi rendszer... szóval kettõt

Vadnokedli
Curses en össz van 4 pont hogy vegyen le 10-et 😛 ? <#eplus2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mc Wolfy
2 féle build van, ami most játszik, az egyik nagyon prö, wér wvw guildekbe való, de akkor nem kérdeznéd itt, a másik pedig egy igazi geciláda. valami ilyesmi
cursesrõl levehetsz éppen 10 pontot, ha gondolod, meg ékszereket is cserélheted, meg rúna is csak példa kedvéért van, de így egy igazi frontliner. nem pusztulsz le egy ostromnál se, tudsz kommanderre stackelni

egyébként aki tud normális necro wvw buildet ne tartsa magába 😄
köszi

mikor a videókat csináltam akkor kb elsõre meglett minden
szóval ha valakinek nem megy akkor annak segíthet (a klánomba kell 1-2 embernek help azért raktam fel egyrészt, másrészt meg swag mer megy mapchaten megy a qq h Liadri impo 😄)

Vadnokedli
Nem tudom, nekem azokkal sikerült. Full minion buildem volt.

Ha azt nézed akkor mezei Scepter+Dagger skillekkel le öltem + 1-2 minion ütés.

a minionok miben segítik a túlélést? az AOE simán megöli õket phase2-be
én is csak azért raktam be a golemet hogy az elején sebezzek egy valamit Liadrin

Vadnokedli
Lazán megvolt. Elõször hasonlóval próbáltam mint ez, de folyton meghaltam. <#zavart1> Egyedül már csak egy 'zacsi' hiányzik egy jó ideje, amikor 8 ilyen szart kell rá dobni.. Az lehetetlen.

liadrinál a minion build elég necces sztem 😄

Vadnokedli
Mondjuk én ezt mezei PvE MinionBuild + Scepter Dagger kombóval csináltam. Egész egyszerû volt.

Queens Gauntlet

egy kis videó arról, hogy necroval hogy lehet megcsinálni a Queens Gauntletet, a build is linkelve a videóban, kérdés-kérs óhaj sóhaj jöhet nyugodtan

a kritikának is örülök, a videók minõségét viszont nem tudom hogy miért szabályozta le a youtube

Mindenkinek a nevét veszik fel listára nyílt szerverrõl, aztán zaklatják õket a spambotok.
én épp black lion key-t farmolnék (kevés siker), viszont kis karin tripla annyi a gold seller mint 80asra

bár hogy pl dungiba hogy találnak meg az azért megér egy misét

erasmus4
Ahányszor belépek mistbe egybõl jön a whisp, ha pve-rõl egybõl wvw-zni megyek ott nem nagoyn kapok,néha ott is de pvp területen percenként...

Vadnokedli
tökmindegy hányat blokkolok- reportolok kétszer annyi whispel a következõ félórában. 😄 Érzelmekrõl szó sincs

Mephike
Block+report. Nem kell érzelmeket vinni ebbe a kérdésbe 😉

eléggé elszaporodtak, bár én ezt kínára vezetném vissza

Vadnokedli
Igazán leszo.. hatna az Anet. Ezek a gold sellerek... egyszerre 10 ír már rám minden második percben. Ez amúgy tuti legit dolog.., az Anet ezzel viszi fel a gem árát.<#nemtudom>

5 órán keresztül "küzdöttünk" és láttuk, hogy olvad el az elõny

ahhoz képest ami most megy az királykisasszonyok mókája

persze így is szívás tud lenni, de ha nem leszünk 3.ak akkor én elégedett leszek a végeredménnyel

Arról "szerencsére" csak hallottam. De úgy is idegesítõ volt... 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

nemtom azon a pénteken voltál-e mikor SFR kinyitotta az ajtót és átadta a kulcsot BB-nek hogy sikerüljön elfoglalni, nah az undorító volt

mikor 2 oldalról kapjuk a siege-t azzal nincs gondom, többször védtük deso BL-n garrisont mind2 szerver ellen, ez benne van

az nem tetszik mikor egymás mellett sétál a 2 zergje a 2 szerónak és hozzá se szagolnak egymáshoz

Persze hogy szabályos. Az is vicc, hogy nem lehet errõl beszélni a fórumon. 😄
Csak az zavar, hogy az SFR tolja a BB-t folyamatosan. Órákig támadnak minket, egymás területére meg be sem teszik a lábukat. Ez a szánalmas.

A Deso meg nem játszott össze senkivel. Mindenkit támadtunk egész szezon alatt. 😛

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mc Wolfy
szerintem nincs azzal semmi gond, ha a szerverek taktikáznak. végül is ez háború. mindenki a lehetõ legjobban akar kijönni a végén

egyébként lényegtelen, amíg az ANet magasról tesz erre
SÕT fórumon ugye tiltva van a beszéd is ilyenrõl, addig ez szabályos lépés

az SFR nyert izomból, múlt héten bohóckodtak, ha most se veszik komolyan akkor Desonak meglehet a 2. hely, ha adott párharcban nem leszünk utolsók akkor ugye holt versenybe 2. hely lesz
arra meg kevés esélyt látok, hogy a leeresztett SFR csak a szivatásunk kedvéért rámegy hogy utolsók legyünk

rosszul tudod 😄
a szezon fele alatt SFR azt csinálja hogy BB-t segíti

Vadnokedli
Deso játszott össze tudtommal, majdnem egész szezon alatt(mondjuk legyen 33%).

Döntene. Ha az a két szánalmas banda nem játszana össze ennyire. SFR lesz az elsõ, BB a második, a Deso meg a harmadik.

Vadnokedli
BB és Deso között.

Mc Wolfy
tökéletes stackelés

utolsó hét, Deso vs BB vs SFR, ez dönt a 2. helyrõl 😄
kemény

Köszi, valahogy megpróbálom elérni az officereket.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

igen és így lehet csinálni personal "bankot" 😄

Mc Wolfy
gw2 nagy elõnye, hogy 5 guildben is benne lehetsz egyszerre. War, RESO és ths is rendes bagázs, nagyon sokat játszottam velük, rendes emberek

Tournament (vagy arena vagy mi már a neve😄) érdekel leginkább, és a wvw. Én inkább estefele játszom.

erasmus4
Mit szoktál fõleg csinálni, milyen guild érdekel? Mi a War fõként délutánonként játszunk (WarThunderezni is szoktunk), nem vagyunk sokan, de ez a mag már kb. a játék eleje óta megvan, fõként wvw-zünk, pve csak ha valami jó patch jön ki akkor.
Felvétel ingame: Gigassus, Emmys, Apenta Lemonleaf, Erasmus Ki Zsigerel.

Ha inkább pve klán érdekel akkor THS vagy RESO-t ajánlom, ott sokan vannak mind2 klánban.

Kösz, bár el tudnék érni egy officert 😄

én azóta élvezem hogy visszajöttem és átjöttem Desora

abban hogy ráhaggyam persze mind WSR mind a Variance szerepet játszott

Gratula 😉

X

Mc Wolfy

Royal Predator ténykedése ihlette. 😄
Aki nem ismerné, a gyerek meg van gyõzõdve róla, hogy a dolgok csak miatta történnek GW2-ben, csak neki köszönhetõen nem csõdölt be egész ANet 😛

Mc Wolfy
rank 1100 done 😊

Mc Wolfy
legjobban deson éreztem magamat. 😞

© Lord_Giga
| 2014. máj. 10. 05:31 | privát | válasz | #60859
Megszületett a Desolation szerver hazai WvW szövetsége. Egy WvW mind fölött, egy szövetség kegyetlen, egy TS-be zár, Deso az egyetlen. Profilunk az esténkénti portyázás, a masszív PvP örömeinek kollektív kiaknázása. RESO, THS, Tyk, War klánszövetség.

Köszi! Deson van egyébként még aktív magyar guild?

Berserker gear magas fraktalon szerintem haszontalan..a halott dps az nem er semmit

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce