Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
"Optimalizáción és szerver stabilitáson kívûl nincs olyan sok vészes bug, sok játék kiadáskor is sokkal rosszabb."

Rá is csesztek mind. Optimalizálás és szerver stabilitás...ha ez nincs akkor semmi sincs.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Most elõször értünk valamiben egyet..no way... Gyorsan megy is egy plusz! Ilyen úgyse lesz többet <#hehe>
Látom ment az arcosztás (de kár hogy nem néztem 😄 ), megjelenéshez annyit nem éri meg nekik húzni.
Nézzétek mi folyik, NDA vége (ezt pedig megjelenés elõtt szokták feloldani), Anet mindenhol azt írja posztolj oszd meg élményeidet tapasztalataid képeid videóid mindent, terjeszd híreszteld. Megy a marketing a reklám, most futtatják fel. Ezt nem lehet bármeddig fenntartani. Ha õsszel jön akkor nagyon rossz az Anet marketingje, mert nagyon korán kezdték el a hypeot, de kétlem hogy így lenne. Másrészt mikrotranzakciós rendszer miatt sem érdemes húzniuk (eladások már vannak).
Optimalizáción és szerver stabilitáson kívûl nincs olyan sok vészes bug, sok játék kiadáskor is sokkal rosszabb.

Dungeon végén kapsz pontokat, mint karmat az eventekért.

Már kaptam választ máshol 😊
Valaki meg tudja mondani, hogy hány szakmánk lehet egyszerre? Köszi
TDC Geronimo
😮

Na ezt majd megnézem....1 hónap múlva 😞

SZEG007
Mintha láttam volna a gemstore-ba egy olyan gombot amin megnézheted a karaktereden a ruhát vásárlás elött, csak a bétában még nem müködött ez a funkcio.

Unknow
Nagyon szép elmélet, csak éppen hülyeség 😄 Próbálkozásnak nem rossz, de szerintem mindenki tudja,hogy egy játék 6 év alatt elvesztette volna a playerbaset ha lett volna jobb.
TDC Geronimo
ejj 😞

Felmentél a GW wikire, és ott megnézted... : ) Én legalábbis így csináltam.
TDC Geronimo
Láttam Lion's-ba 8 NPCt aki a 8 dungeon settjeit árulta. Hogy is lehet ezeket majd megszerezni? Bossokból esnek azok a tokenek, amikért beváltható vagy az ott lévõ eventeknél kapjuk? Biztos volt róla már szó, de elsiklottam felette vagy simán elfelejtettem már 😄

Amúgy ahogy néztem stat nélküliek, szóval kizárólag fashion cuccok. 45/55ös heavy set kifejezetten jól nézett ki, legalábbis az npcn az volt. Amúgy megjelenésig belerakhatnának valami dressing roomot, ahol fel tudod próbálni mielõtt megveszed, vagy legalább tegyenek oda npcket minden settel felöltöztetve. GW1ben hogy volt ez megoldva? Honnan tudtad, hogy amit veszel hogyan néz ki?

Azért azt vedd észre hogy a GW ugyanúgy 2005-ben jelent meg mint a wow és most itt vagyunk 7 év múltan, hogy talán már a második rész felülmúlja. Vagy szerinted a GW jobb játék mint a wow? : D
Nem kell tulkomplikálni, ne legyél már mentalista h tudod mit gondolok...Egyszerüen a wow jo helyen volt jo idöben, ennyi, nem több, ma már semmiben sem tud "nagyot" mutatni, és ami maradt azt is minden téren felülmulták ezerszer, és ha valaki elkezd mmozni, mit fog megnézni? Huuu geczo, ezzel a wowal mennyien tolják tuti ez a nyerö, és azzal kezd el játszani....Legtöbben nemnézik meg mi mit nyujt, megnézik a számokat és ennyi, és ebben a mokuskerékben bennemaradt a wow. Téma részemröl off, és ha annyira tetszik neked az a fos akkor toljad és keresd ki a wow forumot.2012öt irunk haho...!! wow.. persze.😄
Unknow
Pedig igaza van... Attól még nem lesz rossz az a game mert neked nem tetszik. Pl lehet ezzel a legyes témával vitatkozni, de ettõl még amiket elmondtunk igaz arra a játékra és eddig nem igazán született olyan game ami nagyobb tömeget megtudna mozgatni.

Btw, egy mmo-nál ez az egyik dolog ami megszabja a minõséget, mennyien és mennyi ideig hajlandóak játszani vele. Az,hogy egyedül nekem nem tetszett, azt mutatja ,hogy a te személyes izlésednek nem felel meg. Ettõl még nem a többiek lesznek hülyék, csak neked van "furcsa" izlésed. Megan Foxot is mindenki meg akarta nyomni (pre-nerf Megan Fox mûtét elõtt ofc), de mégis volt 1-2 ember akinek nem tetszett. Attól még jó nõ volt 😛
ajjaj..😄D
Tényeket nem éri meg túl gyakran megkérdõjelezni, mert csak szarul jöhetsz ki belõle.

Unknow
Kettõ lehet ahogy én láttam. Részemrõl húztam jewelt meg leathertw.-t. Nagyon gyorsan lehet vele haladni és nincs az idegesítõ "fél óra mire legyártam" dolog sem. A random receptek meg viccesek.
Azt nem is néztem, hány professionom lehet egyszerre? Minden szart kidobáltam, ami nem fegyver volt<#hamm>
Unknow
Ezzel a rendszerrel amit csináltak egyébként nagyon könnyû lesz akár úgyis. Nem tudom ki húzta a professionokat, és próbált gatheringelni, de a gatheringbõl is mocskosul sok xp jön. Igazából aki nem megy arra, hogy egy területen minden questel végezzen és meg legyen az achi, csak siet elõre kb 3-4 óra alatt meg van 25.

Ettõl függetlenül szerintem a personal storyt (ami a legjobb dolog a játékban sztem) vétek kihagyni és nem olvasni. Látszik, hogy nem csak odahányták és nagyon sokat foglalkoztak vele. Nem tudom ki az aki csinálta az embereknél úgy,hogy a cirkuszos dolgot választotta, de szerintem az konkrétan epic.
- charr mesmer elsõ questje
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beküld egy kriptába (talán pont Ascalon Catacombba) ahol öld le a feléledt szobrot. Nem rémlik más alternatíva

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- amikor reggel (látszólag) egyedül voltam WvW-n kínomban mobokat öltem XP-ért. A supplyt támadó mobok néha viccesek ha egyedül mész, az utolsó 5 HP-val simán lelépnek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Miért ne tévedhetne 10milla légy?😄 Suzukival is többen járnak az utakon mint audi A5össel..😄 Na jo itt volt egy kis kategorikus különbség is, de attol függetlenül egy nagy rakás kaki a wow, és esküszöm a mai mmos korszak egyik megmagyarázhatatlan 0ik tipusu kérdése hogy miért tolják még mindig ennyien....De egyszer minden álom véget ér
Nem, viráglocsolás, graffititörlés, borkóstolás, mittoménminek a gyûjtése, stb. Nem emlékszem olyan questre amit ne lehetett volna vérontás nélkül megcsinálni.

- ez a történetszál 2. questje volt, 2-es szinten próbáltam elõször (menjek vissza az újraalakult warbandhoz ahol sok 'szeretettel' fogadtak). Az event úgy kezdõdött a duma után, hogy halott volt a karakter. Elolvastam, hogy ezt 3-as szintû kariknak javasolják. Visszamentem 3-as szinten, ott csak az élete 90%-át lõtték le nyitásként és voltam olyan béna, hogy nem tudtam innen nyerni. A mesmer ettõl még tetszett, de abban a ~1 órában amit játszottam vele inkább csak nézelõdtem

darth devil
Miért félõrült? Végig pvpzi. 😄

War, war never changes.

Én meg már elõre látom az elsõ félõrülteket, akik úgy "grindelik" be a lvl 80-at, hogy végig egy mobot sem öltek meg. 😄

BEAST
De legalább a helyi kereskedõ szívesen látott minket. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
😄

najó az az event :y grindeltük a hógolyókat nemigaz? <#hehe>

BEAST
Biztos nem találták el a gyerekeket a hógolyókkal. :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
hajjaj mennyien sírnak a nehézség miatt és nem csak a hivatalos fórumon. Remélem hozzá se nyúlnak. Amint van egy kis kihívás már megy a QQ. Mi lesz, ha kipróbálják az explorable dungeon módokat? Lesz itt sok "megyek vissza wowba, ha nem nerfelik!!4" post az biztos.

BEAST
Zseniális az egész. Igaz csak 4-5 utility skillje van ami említésre méltó( a mantrak valahogy nem tûntek túl hasznosnak), de azokat ha tehetném együtt használnám. 😄
A mirrored feedbacknél öröm nézni ahogy saját magukba sebeznek ezreket a rangedek. A portalról és a mulatságosnál mulatságosabb felhasználási módjairól már nem is beszélve. 😄

Kipróbáltam az elet és a necrot is, de egyik sem kötött le annyira, mint a mesmer.

Szerintem ha már lvl 6-on nyafogást kiváltó erõsségûre tudják belõni a story kveszteket, akkor elég valószínû, hogy tudnak lvl 80-on is olyan kihívást állítani bárki elé, legyen az 5 fõs dungeon vagy public quest, aminek teljesítéséhez mindenki vért fog csurrantani a gatyájába.

(Nem mellesleg már lvl 10 alatt olyan random encounteres bossfightokban volt részem, mint kevésszer ezelõtt.)

TDC Geronimo
pvp orientált nálad nem azt jelenti, hogy pvp játék?

Egyik játék sem orientálódik, a WoW-nak remek PVP rendszere van, a rengeteg PVE tartalom mellett. Ez tény.
A GW-nek pedig szintén ezt ígérik a fejlesztõk.
darth devil
Hol mondtam, hogy csak pvp játék?

War, war never changes.

Unknow
MMO az MMO marad, tetszik vagy sem. A GW2 ugyan abban a szférában van mint a WoW. Akármennyire is szeretnéd,hogy ne így legyen, így van.
darth devil
Wow/swtor esetében a hangsúly a raideken van. Minimális pvp tartalommal. Itt fordítva.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Szegény anetesek. Nem gyõzik hajtogatni, hogy gw2 nem csak pvp játék, de többség még mindig beskatulyázza.

Mi az a pve orientáltság? Az, hogy egy interaktív rajzfilmet nézel végig látszatválasztásokkal, mint az pve orientált swtorban, vagy hogy egy interaktív rajzfilmet nézel végig látszatválasztásokkal, mint a pvp orientált GW2-ben?

darth devil
10 millió légy nem tévedhet. Egy pve orientált játékot hasonlítani egy pvp orientálthoz epic fail. Nem egy a közönsége a két játéknak.

War, war never changes.

Kata
Igen, a mesi nem olyan vacak profession, mint sokan gondolják, a GW1-ben is mennyit anyáztak miatta pvp-n, hogy rommá szivat mindenkit. 😛 Beast javaslatára kipróbáltam a staffos dolgot, néhány jól megválasztott skillel kiegészítve olyan kombinációt adott, amivel gyakorlatilag onnantól arattam. Pvp-n szegény thief azt gondolta, hogy magányos kis papírmesmert majd széttép, aztán meglepõdött, a végén már azt sem tudta hova ugráljon majd viharos gyorsasággal elhalálozott. A csapatos harcoknál is szépen szedtem le az embereket kettesével-hármasával, és ha leraktam egy dome effektek, spriccelve menekültek szét.
Apropó dome effekt. A chaos storm és a hasonló effektek nem tudom az ellenfél számára mondjuk mért nem láthatatlanok, hiszen elvileg pont illúzióban vannak, nem tudnák mitõl sebzõdnek. Persze úgyis rájönnének, de akkor sem lenne ennyire nyilvánvaló Ez csak egy apró észrevétel, kellemesen lehetne bosszantani a többi professiont. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Mondjuk azt azért kicsit korrigálnám, hogy nem azért jó, mert többmillión játszák, hanem mert már szinte minden területen tökéletesre polírozott, minden rétegnek biztosít tartalmat, pve, pvp és craft területén egyaránt és nyilván ezért játszák többmillióan.

Unknow
Sigh, akkor elmagyarázom. A WoW az ami eddig a legtöbb ember igényét kielégíti ha mmo-ról van szó. Azért van az,hogy az emberek ahhoz viszonyítják a dolgot,hogy: Jobbak -e a questek, kevesebb a grind, jobb a pve - pvp content és stb...

Btw hol olvastad,hogy a WoWban nincs grind? Most átment abba,hogy WoW vs GW2 abból, hogy mondtam,hogy ez az elsõ kb ami jobb mint a WoW? Te se vagy piskóta.

Chris ma 19:33 privát galéria válasz #38943|

Pedig ezt mondtam eddig is, csak valaki azt hozta ki belõle,hogy én leszaroztam a gamet XD
Legyünk õszinték, minden mmo-ban van grindelõs quest dögivel, milyen más questeket lehetne beletenni, ami 40, vagy akár 85 szinten át viszi a játékot?
Olyan kreatív csapat még nem született, és nem is fog, aki ezt megoldaná...
Ebben is egyetértünk. Látod, tudsz te ha akarsz. 😉

TDC Geronimo
CoDot is a legtöbben játsszák mégis egy mainstream hulladék. WoWban az ölj meg 20 ilyet meg 20 olyat akkor nem grind mi? Szerintem se az, de ugyanúgy semmi köze a grindnek ahhoz, amit GW2ben láttam tizenakárhány szint alatt. Én a saját igényeimhez viszonyítom a játékot és nem a "nagy etalonhoz"

Hmmm, érdekes. Én a béta utolsó 2 órájában próbáltam ki a mesmert, és iszonyat fun volt vele, eleinte a mesmer és az engi volt az a 2 klassz, ami egyáltalán nem érdekelt, de hiba volt nem korábban kipróbálni a mesmert, 2 óra alatt 4-s szintig mentem vele, egyszer nem haltam meg, valamit lehet, hogy rosszul csináltál, ha ennyire sûrûn haltál...
Unknow
Mert mihez viszonyítsam? Szerintem a WoW az MMO-k etalonja jelenleg. Tetszik vagy sem, mindent ahhoz mérnek az emberek. Az,hogy nálad nem az az etalon vagy valakinél, nem változtat a tényen, hogy az marad. Miért? Mert azaz egyetlen amiben normális raidek vannak, ahol a szintezés viszonylag grind mentes, kreatívak a questek és még mindig a legtöbb elõfizetõvel rendelkezik. Félreértés ne essék, én már nem játszom egy jó ideje, és unalmasnak tartom, de ettõl még elismerem azt, hogy több millió ember valszeg nem azért játsza mert szar.

Úgyhogy igen, a WoWhoz viszonyítok, ahogy sokan mások is ahhoz fogják.
TDC Geronimo
Már miért kéne ahhoz hasonlítani? Ez ugyan olyan marhaság, mint hogy minden fpsre azt mondják, hogy CoD, még ha fikarcnyi köze sincs hozzá azon kívül, hogy fps.