Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rá is csesztek mind. Optimalizálás és szerver stabilitás...ha ez nincs akkor semmi sincs.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nézzétek mi folyik, NDA vége (ezt pedig megjelenés elõtt szokták feloldani), Anet mindenhol azt írja posztolj oszd meg élményeidet tapasztalataid képeid videóid mindent, terjeszd híreszteld. Megy a marketing a reklám, most futtatják fel. Ezt nem lehet bármeddig fenntartani. Ha õsszel jön akkor nagyon rossz az Anet marketingje, mert nagyon korán kezdték el a hypeot, de kétlem hogy így lenne. Másrészt mikrotranzakciós rendszer miatt sem érdemes húzniuk (eladások már vannak).
Optimalizáción és szerver stabilitáson kívûl nincs olyan sok vészes bug, sok játék kiadáskor is sokkal rosszabb.
Na ezt majd megnézem....1 hónap múlva 😞
Amúgy ahogy néztem stat nélküliek, szóval kizárólag fashion cuccok. 45/55ös heavy set kifejezetten jól nézett ki, legalábbis az npcn az volt. Amúgy megjelenésig belerakhatnának valami dressing roomot, ahol fel tudod próbálni mielõtt megveszed, vagy legalább tegyenek oda npcket minden settel felöltöztetve. GW1ben hogy volt ez megoldva? Honnan tudtad, hogy amit veszel hogyan néz ki?
Btw, egy mmo-nál ez az egyik dolog ami megszabja a minõséget, mennyien és mennyi ideig hajlandóak játszani vele. Az,hogy egyedül nekem nem tetszett, azt mutatja ,hogy a te személyes izlésednek nem felel meg. Ettõl még nem a többiek lesznek hülyék, csak neked van "furcsa" izlésed. Megan Foxot is mindenki meg akarta nyomni (pre-nerf Megan Fox mûtét elõtt ofc), de mégis volt 1-2 ember akinek nem tetszett. Attól még jó nõ volt 😛
Ettõl függetlenül szerintem a personal storyt (ami a legjobb dolog a játékban sztem) vétek kihagyni és nem olvasni. Látszik, hogy nem csak odahányták és nagyon sokat foglalkoztak vele. Nem tudom ki az aki csinálta az embereknél úgy,hogy a cirkuszos dolgot választotta, de szerintem az konkrétan epic.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó az az event :y grindeltük a hógolyókat nemigaz? <#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A mirrored feedbacknél öröm nézni ahogy saját magukba sebeznek ezreket a rangedek. A portalról és a mulatságosnál mulatságosabb felhasználási módjairól már nem is beszélve. 😄
Kipróbáltam az elet és a necrot is, de egyik sem kötött le annyira, mint a mesmer.
(Nem mellesleg már lvl 10 alatt olyan random encounteres bossfightokban volt részem, mint kevésszer ezelõtt.)
A GW-nek pedig szintén ezt ígérik a fejlesztõk.
War, war never changes.
War, war never changes.
Apropó dome effekt. A chaos storm és a hasonló effektek nem tudom az ellenfél számára mondjuk mért nem láthatatlanok, hiszen elvileg pont illúzióban vannak, nem tudnák mitõl sebzõdnek. Persze úgyis rájönnének, de akkor sem lenne ennyire nyilvánvaló Ez csak egy apró észrevétel, kellemesen lehetne bosszantani a többi professiont. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
Btw hol olvastad,hogy a WoWban nincs grind? Most átment abba,hogy WoW vs GW2 abból, hogy mondtam,hogy ez az elsõ kb ami jobb mint a WoW? Te se vagy piskóta.
Chris ma 19:33 privát galéria válasz #38943|
Pedig ezt mondtam eddig is, csak valaki azt hozta ki belõle,hogy én leszaroztam a gamet XD
Olyan kreatív csapat még nem született, és nem is fog, aki ezt megoldaná...
Úgyhogy igen, a WoWhoz viszonyítok, ahogy sokan mások is ahhoz fogják.