Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most ugyis több magyar lesz akinek problémája van a mentalitással,ugyanis havidijmentes a játék,akkor meg jönnek a 9-15 éves magyarok.
Zomil
köcsög magyar mentalitás 😄DDD

lásd #39077...persze, ez teljesen csak a magyarokra jellemzö...jajj 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lefogadom,hogy bloodscalp szerveren elején nem volt gond magyarokkal csak késöbb lett probléma.
Unknow
Pedig most egy magyarral se volt probléma, a franciákkal annál inkább. Eszméletlen primitív népség.
Átlag magyar ugyis oda megy ahova Variance is,igy nagy az esély magyar mentalitással találkozni,ráadásul,aki tud angolul,ugyse zavarja a külföldi játékosok,hisz tud velük kommunikálni.
Aki ugyse tud angolul,az meg oda megy ahol legtöbb magyar lesz.
sose tudni,elkerülni meg jobb,ráadásul ugyis több magyar lesz,hisz havidijmentes,10 évesekröl ne is beszéljünk 😄
Terawatt
Nem lesz annyi magyar a szerveren, hogy bloodscalpot csináljunk belõle, plusz a béta alatt nem volt gond senkivel a guildben pedig voltunk egy jópáran. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ez sajnos mindenhol ilyen, battlefield 3 ban rengeteg szerverrõl kitiltották a magyarokat😊

Van az alap nagy bag slotod, és 4 másik ahova berakhatsz bageket. Árusok fõvárosba 4 slotos bageket láttam. GW2 databasen láttam h van 20 slotos is.
Variance tisztában volt,hogy francia szeró lesz mégis oda mentek béta idején,bár élesben más lesz.
De én inkább elkerülném a magyar populációs szervert,ugyanis problémám van a magyar mentalitással,tisztelet a kivételnek,inkább külföldieket preferálom.
TDC Geronimo
Ez a szerver csak a betara lett megadva. Full szerverlista még odébb van, ráadásul addig még sok minden változhat. Végleges szerverválaszát elõtt jól körül kell nézni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BTW válthatnánk szerver, a Fort Ranik tele van csigazabáló franciákkal... egyszer kérdeztem valamit angolul, erre:
-beszélj franciául!
-miért?
-mert ez egy francia szerver!
Na ott teljesen kiakadtam, és tényleg mindenki francia volt körülöttem, akárkit élesztem "merci beaucoup!". Egyszer amikor boss fight-tól 20 méterre haltam be (mindenki bossra figyelt) és nem élesztett senki, már azt kellett kiáltanom hogy "revive moi!", annyira fasztarisznyák a franciák más népekkel, hogy franciának kellett kiadnom magam, hogy figyeljenek rám. 😄
hány bag slot-ja lehet egy karakternek,illetve hány slot van automatikusan(4db) ?
maradék 3db az meg unlockolni lehet bag slot növeléssel(gem vásárlással) ?
De ennyire? OMG ez a játék fantasztikus!
TDC Geronimo
Mást választottál karaktergenerálásnál, mint õ. Attól is nagyban függ a storyd.

Srácok! Én végigvittem a charr personal story-t, de Balthazar-al nem találkozam! Segitettem egy haveromnak, akkor láttam csak, de nekem nem volt a story-ban benne! 😞((
s0n1c
Szombaton reggel néztem, akkor fordult az arány, összes us fullon eus szerverek pedig lowon.
- én mindig 10 supplyval rohangáltam mert nem jöttem rá, hogy lehet letenni 😊 Kaput, várfalat lehetett vele javítani (akkor elfogyott). Tervet nem láttam, hogy abból építsünk valamit. WvW-ben meg 4s sose jött össze (annyi volt a legolcsóbb terv)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Én úgy tudom, hogy lehet majd pl a pajzsra rárakni a guild logót.
spybot919
Guildról lehet tudni valamit? Lesznek guildnak városai meg megkülömböztetõ jegyei mint az egyben vagy esetlegesen erröl még semmi nincs?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

SZEG007
ja az egyik utility skill volt tool kit vagy mi a rák.

Zomil
Azért ennyire nem érzem vészesnek a helyzetet, guardiannal is szépen össze lehet csomagolni egy ranged kasztot, ha ügyesen játszol 😊
De tény, h a ranged képessége elég gyengécske, ahogy irták is alattam, ezt egy dev meg is emlitette, h változtatni fognak majd rajta

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

transmutation vagy mi a neve,áprilisi bétában müködött?
TDC Geronimo
Valahol gondoltam 😊

Külön utility skillje van rá?

SZEG007
engineer-el lehet

Én is furcsának tartottam.
TDC Geronimo
servereket amúgy néztétek beta alatt? US serverek mind lowon voltak még csúcsidõben is, EU meg mind high. Ennyivel több EU játékos lett volna?

Nem szeretem a pici karaktert,gnómra emlékeztet,ráadásul minnél nagyobb vagy annál nagyobb lesz a fegyver is,pl: kétkezeskard,föleg az exotic fajták aminek überbrutálf*sza lesz a kinézete.
TDC Geronimo
Egy kérdés. WvWben rájött valaki hogy lehet javítani a sérült siege cuccokat? Golem, ballista stb. Lehet egyáltalán? Golemre hat a heal azt tudom, de minimálisat lehet rajta csak így húzni.

TDC Geronimo
olvasd a dev trackert. Ott csak a dev hozzászólásokat látod.

hát ugy néz ki,hogy olvasnom kellene a hivatalos gw2 forumot,hátha van érdekes dolgok,mert tul sok a sirás,amit nincs kedvem elolvasni.
LeWyTy
Így van a mérethez meg az így lasabb mozgásanimációhoz.(ugyebár minél nagyobbat lép annál lassabban lép)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Méret miatt érzed annak. Humannál tökéletes a sebességérzet. Többi faj ugyanúgy fut csak mivel nagyobbak lassabbnak érzed. Asurat indítsatok, ott jó gyorsnak érzitek majd 😄

TDC Geronimo

Pro helyre építette 😄 Amúgy azt vágtam hogy lehet rajzolni minimapra, de azt mostani betan mutatták meg, hogy shift+egérgombbal lehet a nagy mapra is amit látnak ugye csapattagok :o

ti nem érzitek néha,hogy Norn vagy charr karakterek lassuak lennének?
(esetleg köze van a mérethez?)
LeWyTy
Kiakarompróbálni áááá<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Guardiannak majdnem minden fegyverrel van olyan skillje, ami vagy rootol, vagy pullol vagy leapel a targethez. Ráadásul vannak erre utility skilljei is.

Fejlesztõ írta guardian topikba amúgy, hogy õk se elégedettek a ranged cuccaival így valószínû valamit revampolni fognak. Vagy a staffot vagy a sceptert.

Unknow
Ja tudom, ez megint olyan dolog volt amitõl a GW2 harcrendszere nem tûnik a legjobbnak és stb. Elfelejtettem, hogy ilyenkor azt kell mondani: "Viszont ha elõ kapod a ranged fegyvered, akkor taktikus harcban némileg könyebben tudod a mobokat lenyomni. Persze ilyenkor is használnod kell az eszedet, mert ha elmész közben egy szendvicsért a konyhába, itt megölnek, nem úgy mint máshol. Annak a korszaknak vége!"

BEAST ma 15:10 privát galéria válasz #39049|

Nos nem tudom mi az a bossokon kívül ami nem solozható így pl thieffel. Meleeben van esély,hogy összecsukjanak és tényleg izgalmasak a fightok. Azt aláírom, hogy az jól van megcsinálva. Viszont a ranged weaponok + néhány utility nagyon könnyûvé teszi a dolgot. Ahhoz, hogy ne legyen séta és lövés a legtöbb ilyen, el kéne venni néhányat azokból a skillekbõl.
egyébként van valahol hivatsos ár megadva a gyémántokról? csak annyit tudok,hogy 1:1(dollár-euro)
Meele kasztoknak alig van esély leölni egy pro ranger kasztot,lehet csak az volt a bajom,hogy guardiannak nincsen ranged spelljei,ami érne valamit.
BEAST
Te biztos játszottál a játékkal? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát marhára nem, de veled már nem állok le vitatkozni 😄

TDC Geronimo
Az nem. Mondták, hogy vannak helyek, ahol nincs balanceolva rendesen, illetve az event scale is bugos. Ezt úgy általában véve mondta, nem ezekre az extrém esetekre utalt

Unknow
Viszont ha ranged fegyóval nyomod, tök mindegy mit csinálsz, auto attackal kivégzel bármit 😄 "Vége azoknak az idõknek ahol resist, dodge, és armor kellett... Most már mindent lelõhetsz távolról!" XD
DummyBoy
Kérdés, hogy ezt mire értik ... Alapjáraton semmivel nem volt gondom a játékban, igaz, szokni kellett a harcot, de jó volt, nem volt a tipikus 1 ütés per mob ...

Viszont a lentebb is vázolt dolog nem hinném, hogy L2P issue lenne ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
Annyira jó PvEben is, hogy jó sok mob ellen nagyon okosan kell harcolni. Jó példa erre az ettinek a human résznél. Látod vizuálisan mikor lendíti a bunkóját és ha nem jó ütembe dodgeolsz bizony lezabálja az az ütés a hpd 70%át. Rendkívül fontos a jól idõzített dodge/skill használat és az is, hogy jó támadás ellen használd a dodget és ne olyan ellen ami amúgy csak karcolna. Vége annak a kornak, amikor a statod meg a ruhád játszott helyetted. Különbözõ resistancek, dodge/block érték stb. Állhattál órákat a lávába, legnagyobb aoe közepette is, ha olyan cuccba voltál, meg se érezted. Itt ilyen nincs.

Hát én is sokat szenvedtem a Hound of Balthazaros küldinél,de amikor rájöttem,hogy Guardiannak van olyan skillje,ami lehetövé teszi,hogy mindenre immunis legyél 10mp-ig,akkor már letudtam ölni.
Elismerem,hogy nerfelni kéne picit,legalábbis a knockback folyamatos részét.
Unknow
Szerintem meg nem vágod mirõl megy a sírás. Azt hiszem a charroknál ment ez ,hogy a personal story kb lehetetlen volt a Hound(?) of Balthazaros résznél. Amikor az emberek 90%-a elbukik valahol, ott nem a játékosok hülyék.

Az meg,hogy rossz egy csomó helyen a nehézség... Van olyan mob amit büdös életbe nem tudsz meleebe megverni, de elõkapod a ranged kis fegyveredet és mibõl fog állni a fight? Abból,hogy egy kört leírva lelövöd a mob hpját, semmit nem kell csinálnod, csak mész körbe, tartod a ranget. Még kiteolásnak sem hívnám mert lassítani se kell 😄 Nevetséges...
Hogy nehéz lenne a story küldetés? Lehet. Én is meghaltam párszor, aztán átgondoltam, hogy mit is rontottal el, átvariáltam a fegyver kombókat, nekimentem megint, meghaltam, gondolkodtam kicsit, és lám utána sikerült. Nekem személy szerint tetszett, hogy kicsit nehéz.

Anet hozzáállása a CC kérdéshez nagyon tetszik.
TDC Geronimo
Najó ez az ele elite skill... 2-3 ilyen elindul nem sokan maradnak a falon 😄

TDC Geronimo
Guardiannal sok utility skill bugos sajna. Sanctuary is meg az 2es pajzs skill is. AoE it átmegy rajta, ugyanúgy ahogy az ajtókon. Gondolom ez ugyanaz a bug lehet.

Más... a "combat nehéz, mobok túl nagyot ütnek" témára egy fejlesztõi idézet :

"It's a L2P issue. People will whine and then they will adapt" És milyen igaz 😄