Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd #39077...persze, ez teljesen csak a magyarokra jellemzö...jajj 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki ugyse tud angolul,az meg oda megy ahol legtöbb magyar lesz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
De én inkább elkerülném a magyar populációs szervert,ugyanis problémám van a magyar mentalitással,tisztelet a kivételnek,inkább külföldieket preferálom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-beszélj franciául!
-miért?
-mert ez egy francia szerver!
Na ott teljesen kiakadtam, és tényleg mindenki francia volt körülöttem, akárkit élesztem "merci beaucoup!". Egyszer amikor boss fight-tól 20 méterre haltam be (mindenki bossra figyelt) és nem élesztett senki, már azt kellett kiáltanom hogy "revive moi!", annyira fasztarisznyák a franciák más népekkel, hogy franciának kellett kiadnom magam, hogy figyeljenek rám. 😄
maradék 3db az meg unlockolni lehet bag slot növeléssel(gem vásárlással) ?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
De tény, h a ranged képessége elég gyengécske, ahogy irták is alattam, ezt egy dev meg is emlitette, h változtatni fognak majd rajta
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Külön utility skillje van rá?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pro helyre építette 😄 Amúgy azt vágtam hogy lehet rajzolni minimapra, de azt mostani betan mutatták meg, hogy shift+egérgombbal lehet a nagy mapra is amit látnak ugye csapattagok :o
(esetleg köze van a mérethez?)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Fejlesztõ írta guardian topikba amúgy, hogy õk se elégedettek a ranged cuccaival így valószínû valamit revampolni fognak. Vagy a staffot vagy a sceptert.
BEAST ma 15:10 privát galéria válasz #39049|
Nos nem tudom mi az a bossokon kívül ami nem solozható így pl thieffel. Meleeben van esély,hogy összecsukjanak és tényleg izgalmasak a fightok. Azt aláírom, hogy az jól van megcsinálva. Viszont a ranged weaponok + néhány utility nagyon könnyûvé teszi a dolgot. Ahhoz, hogy ne legyen séta és lövés a legtöbb ilyen, el kéne venni néhányat azokból a skillekbõl.
Meele kasztoknak alig van esély leölni egy pro ranger kasztot,lehet csak az volt a bajom,hogy guardiannak nincsen ranged spelljei,ami érne valamit.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont a lentebb is vázolt dolog nem hinném, hogy L2P issue lenne ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elismerem,hogy nerfelni kéne picit,legalábbis a knockback folyamatos részét.
Az meg,hogy rossz egy csomó helyen a nehézség... Van olyan mob amit büdös életbe nem tudsz meleebe megverni, de elõkapod a ranged kis fegyveredet és mibõl fog állni a fight? Abból,hogy egy kört leírva lelövöd a mob hpját, semmit nem kell csinálnod, csak mész körbe, tartod a ranget. Még kiteolásnak sem hívnám mert lassítani se kell 😄 Nevetséges...
Anet hozzáállása a CC kérdéshez nagyon tetszik.
Más... a "combat nehéz, mobok túl nagyot ütnek" témára egy fejlesztõi idézet :
"It's a L2P issue. People will whine and then they will adapt" És milyen igaz 😄