Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A pre ordereseknek csak 1 nap head start van, a pp-seknek van 3.

Nem is tudom, hogy várom-e a következõ eventet (persze várom 😊) de én most is igyekeztem, hogy minél kevesebb poént lõjek le magam elõtt, a legnagyobb karakterem azt hiszem 6-os volt. Majd élesben szeretnék felfedezni mindent.

Lehet, hogy a következõ eventben lvl 1-tõl csak szerver pvp-t fogok játszani, ott minden tapasztalat hasznos lesz késõbb is.
ez azért sokat elmond arról,hogy nem a közeljövõben lesz a megjelenés....😞

A pre-purchosok mennek 100%-ig a bétába. A pre-orderesek nem nekik az indulás elõtt 3 nap headstart van. De az megvan a pre-purchnél is.
Most hétvégén a pre-orderesek is kaptak levelet a béta meghívóval de az a levelezõ rendszer hibája volt. Õket be se engedte a játék kivéve vasárnap mert Anett így kért elnézést tõlük a hiba miatt.

Aki pedig anno jelentkezett bétára nekik is van esélyük de elég kicsi😊 Ennek ellenére haver be került a most hétvégére.
LeWyTy
Csak a pre orderesek juthatnak be a kövi bétára?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hja, a mostani béta hétvége is 4-5 nappal elõtte lett biztos<#wave>
Zomil
"We did not confirm the once-a-month schedule people are quoting. We said “roughly” once a month and that the schedule is subject to change. This means it could be less frequent, depending on development."

Érdekes, szoval semmi sem biztos, majd idövel kiderül minden... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
A diavetités miatt zavaro, de azon ugy is javitanak 😄
De amugy sztem egész átláthato, ugyis idövel a kisebb csapatok fognak teret nyerni akkor meg még átláthatobb lesz 1-1csata 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

N1ggA
És ez nem zavaró a tapasztalat alapján? Amit videókon láttam, fõleg wvwben várfoglalásnál, hogy egy átláthatatlan katyvasz egész, meeleként meg még magadat se látod.

Spread De Love!

TDC Geronimo
The ArenaNet team would like to thank you for posting feedback about the first Guild Wars 2 Beta Weekend Event. Your feedback will help us improve the game. Thank you!
The forums will be closed for posting, starting tomorrow, May 2 at 9:00 AM PDT (to see this time in your time zone, please visit this link). This will allow our teams to read and sift through all of your feedback.
The forums will remain in read-only mode for a few weeks.

Fõleg az utolsó mondat miatt szinte biztos, hogy megint a hónap végén lesz a következõ event 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát vissza kell mennem GW-ni a titleket gyûjtögetni, de iszonyat nehezen megy 😄

Mindent letöröltem már gépemrõl,ami volt mmo az már a múlté mind.
Aion marad(pvp miatt) és legalább végigjátszhatok pár single játékot amit eddig nem tettem GW2 megjelenésig.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Látom a videón,hogy tuti 2meele,3 caster lesz a legjobb csapat,bár 2meele,1support mondjuk guardian,maradék 2 caster.

hmm azt nem is figyeltem.....,de jól lesz egy igy? több skill = nagyobb repertoár.....mind védekezésnél mind támadásnál....

TDC Geronimo
Ezen a youtube csatornán megtalálható 6 részes videó ascalonian catacombsról a mostani betaból.

s0n1c
Engineernél pedig weapon kitek vannak, flame-thrower kit, grenade kit, med kit stb. Ezek mind plusz 5 skill-t tesznek elérhetõvé.
TDC Geronimo
"
Cooking is considered our advanced craft. It will cost you more money, karma, and time traveling the world than any other crafting discipline.

Pro Tip: Every cooking recipe in Guild Wars 2 is a real recipe for real food in real life (or a basic approximation). If you think you are close to figuring out one of the combinations, google a recipe for the food you suspect it might be, and odds are, you can find a bunch of recipes for things like that to try out."

😮

egyetértek veled! igaz a WOW-ban sem lehetett panasz a dinamikusságra kivéva ha 20-30! másodpercekre kiszedtek combatból az elnagyolt CC-k miatt.....

ebben a játékban a béta alapján nagyon jól bevannak lõve a CC-k!
Olvasgattam külföldi fórumokat ott a sirok nagy része szerintem azért sirt a CC-k miatt,mert ahoz vannak szokva,hogy stunlockban élvezkedhetnek az ellenfélen és itt ilyen "sajnos" nincs nekik és a reflexeket+agyat is kell használni😊

TDC Geronimo
Ahol tudsz fegyvert váltani ott variálhatsz 2 fajta stílus között, míg elenél "csak" az attunementekkel variálhatsz, de ott pl ha 2 daggert használsz, akkor mind a 4 attuval ilyen közelharci battlemage stílussal tolod, ha staffod választod akkor meg a ranged dd/support szerepet. Talán ennyi.

valami nagyon nem stimmel.....

van ugye 2 fegyver tipus amit használhatsz 5-5 skillel ez 10 skill......ott az elementalist a 4 elemmel mindegyiken 5 spell az viszont 20 skill az ellenfél 10 skilljébel szemben.....
latolgatás erre?

TDC Geronimo
#39118-nek beteg az eleje 😄

Annyira dinamikus a harc hogy hihetetlen. Ma belogoltam swtorba, 5 perc után ki, meglestem riftet, szintén. Annyira statikus és "gagyi" az egész gw2 után, hogy félelmetes 😄

De ahogy olvasom fórumokat nem csak én vagyok ezzel így. Rengetegen rá se tudnak már nézni másra beta után :y

s0n1c
hopp nem ezt akartam, hanem ezt:

s0n1c
itt egy másik, eleje üt 😄

s0n1c
bomb kit, itt a build-je
Piszkosul jól tolta az az elementalist. Betaban a sok bambát 3 sec alatt pakoltam meg warriorral.

JethroHUN
Bomba vagy gránát kit-et használt, nem igazán tudtam ki venni a videóból.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jabar
jópofa

"Jabar sa bu eeda murishani!"

arra ott van a buypack,de semminél is jobb az.
Zomil
Egy kis engineer pvp 😊

Zomil
mondjuk, h oda berakd a legfontosabb dolgokat és igy tuti nem adod el még teljesen véletlenül se és ráadásul nem is rendezi onnan át az itemeket 😊

Zomil
tudom, h lehet találni, de én meg kraftoltam 8slotosakat magamnak, ami azért csak kellemesebb 😊

de mi az értelme,az olyan chest-nek,ami nem jelenik meg az vendor eladásnál?
remélem van sima 20 slotos semmi extrával.
Van, de szerintem GW2 wiki lesz a legjobb majd, de persze elválik majd.

SZEG007
ez dubstep zseniális....

Bageket lehet találni a játék során, nekem mind összejött, egyik még 5 slotos volt (4 az alap, de lehet karmaért azt hiszem jobbakat csináltatni vagy gemért).

Zomil
nocsak ilyen is van már? 😊
(akár mehet bannerbe is)

TDC Geronimo
Ele pvp videó. A jobbik fajtából

Zomil
van az alap 20slotos és ahogy Azeiel is irta 4másikat még berakhatsz. Azoknál is 20 a max. Viszont ami nagyon tetszik, h a tailor és armorsmith is tud táskákat csinálni(persze armorsmith nem bag-et, hanem chest-et), le is gyártottam magamnak gyorsan 4 8slotos táskát és semmi helyporblémám nem volt a 7vége alatt 😄
Meg van olyan speciális chest is amibe ha cuccokat pakolsz az nem jelenik meg az árusnál és ha rendezed a táskád(az inventory-nál az jobb felsö sarokban az az ikon) akkor azokat nem pakolja át 😊

Zomil
De amugy a legjobb példa erre az egészre a mostani béta 7vége, szvsz semmi problémám nem volt a magyarokkal, egy magyar local chat-be irogatást sem láttam, annál több franciázást (😄) igen...

Ott van jó példának a Ragnaros, szövetség oldalon teljesen rendben volt a közösség. Sokkal több probléma volt a szerencsétlen svéd srácokkal. Szóval felesleges általánosítani.
Bár lehet változott a dolog mióta behozták, hogy pvp serveren is lehet mind a 2 frakciónál karakter, de szerencsére ebbõl kimaradtam már.

Úgy beszéltek a szerencsétlen Bloodscalp serverrõl mintha mind a 2 oldal retard lenne, pedig csak alliance oldal az. A sok kis tirpák tizenéves takony már évekkel ezelõtt kiírtotta a mentalitásával(és tudatlan tahóparasztságával) a külföldieket mert a játék eleje óta a magyar szarság folyt minden chaten. Thanks God hordás voltam.

darth devil
A 12-16,17,18 éves korosztály máshol sem jobb. Meg lehet nézni az eve onlinet, ott is játszik sok magyar, mégis leginkább elismerõen nyilatkoznak róluk. Feleleges ezen hisztizni állandóan, hogy jaj a magyarok...

War, war never changes.

Annyiból nem bánom a franciákat, hogy tanulok franciát, és így egy kicsit gyakorolhatok szórakozás közben. 😊
Rubint
Sajnos ezt a magyar kérdést nem csak belülrõl látjuk rossznak.

"Az angol beteg" c. filmbõl:

- l disagree.
- You're Hungarian. You always disagree.

darth devil
A régi rendszernek is megvannak az elõnyei. Balanceolni kell még a pvet. A teraé sokkal dinamikusabb volt, ez kicsit nehézkes.

War, war never changes.

Zomil
ne hidd, h venni fogják mint a cukrot 15ezerért 😊

Ráadásul más hypolt mmo-ban sem volt nagyon gondom magyarokkal a wow-on kivül.

De gw2-ben találkozni fogsz,mivel jobban van hype-olva mint az elözö része,ráadásul biztos vagyok benne,hogy f2p MMORPG között legjobb gw2 lesz.(ha figyelembe vesszük,hogy többet ad mint bármely ingyenes MMORPG)
Zomil
nem kell mindig wow-bol kiindulni...
ugy gondolod, h más országban nincsenek 9-15éves kispöcsök? Elárulom, vannak...
Attol, h wowban létrejött egy olyan borzalom, mint a Bloodscalp nem azt jelenti, h ez más mmo-ban is meg fog történni.

Nem állitottam azt ,hogy csak a magyaroknál van a mentalizmus probléma,de értsd meg,hogy saját néped mentalitása jobban zavarhat,mint külföldi mentalitása.
Én úgy gondolom ,hogy a GW nem egy gyerek játék , én pl gw 1 ben alig találkoztam ilyen 12-13 évesekkel , meg szerintem azért gw nem egy ilyen agyatlan baba játék ,hogy minden kis surmó oda jöjjön, de sebaj mi feladatunk ,hogy a közösséget karban tartsuk a hülyéket ignorálni kell és kész.