Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Most így rá kerestem a legendary árára; 90k HUF ért csak az Eternity-t meg lehet venni.<#banplz> lel!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kastil
Hali!

Na én is vennék gw2 accountot, elsõsorban "használtat" emaillel meg mindennel együtt.. nincs kedvem nullárol kezdeni teljesen, sok kimaradt LS ap stb. nem kell 2 legendarys jancsiacc 30k hufér.

Akkor sokat változott mióta nem voltam.

Jah meg még annyi kimaradt, hogy még mindig benne van a játék nevében, hogy: "Guild Wars" 2.
És bocsánat a helyesírási hibákért..sietve gépeltem. =)
Ez igaz McWolfy. Az egyetlen arrogáns guild az a TA a pikenen, akit senki sem szeret mert olyanok. Jól játszanak de nem communitybe való guild. Vannak itt is nagyszerû guildek, csak mások azt nem értik meg, hogy Piken nem PPT server és soha nem is lesz, nem fog pontra játszani nem fog 0-24 ben bloobozni. Hanem a guildek játszanak. És a jó GvG-s guildeket WvW-n nem fogod elverni még a bloobal sem. Lásd TA, addig farmol bárkit ameddig meg nem unja és tovább áll. Nem véletlenül a legerõsebb guild a játékba, ha ezt kijelenthetem, minden egyes GvG meccset megnyert de nem is akár hogy.: (5-0,5-0,5-0,6-0,5-1,10-0...stb). Bár tény és való hogy a 60% RG, és ugyebár tudjuk milyen az RG. 😊. Valaki a blooba szeret menni, valaki meg guildel menni a 20-25 fõvel. És van amikor a bloob sem tudja megölni a 20 fõt, mert igen õk jobbat, mert nem blooba játszottak, és megtanultak együtt. De amúgy is minden mi megy. Mert ha blooba játszok sírás megy, hogy miért. Ha Guild Raidet mész sírás megy hogy miért nem bloob. Ha PPT zel miért játszol arra? Ha nem akkor meg miért? Ez mindenhol van. Silverbe a GvG dominál, ezt te is tudhatod Mc Wofly hisz Silverbe játszol, és lehet SFRJ nem csinálja, de emiatt nem is lesz sosem olyan jó mint egy TA vagy egy dF vagy egy TUP.
Mc Wolfy
most kezdeném és magyar közösségben akarnék wvwzni, akkor is Gigáékhoz mennék. egyébként most is fontolgatom, hogy átmegyek desoba. pikenen kb TA az egyetlen tényleg jó wvw guild, mondjuk lehet azóta jöttek. no meg a hihetetlen arrogancia ami ott van... egyszerûen nem értik meg, hogy wvw =/= gvg

Never underestimate the power of the dork side!

Hihetetlen mennyit javult a játék.Mármint a hardver igényt illetõen.Még gyengébb processzorom van mint régebben más minden ugyanaz és sokkal jobban fut:o
Nincsenek ezek a lagok fordulásnál se drasztikus Fps drop sehol.WvW még kivétel tudom ott lesznek érdekességek majd holnap kipróbálom de PVE+Spvp igencsak szépen megy!

Látom vannak még változások de lényegében a játék nem változott.Látszik foglalkozva volt vele.
Az hogy bent vagy WvW be és mész a commanderrel az nem WvW guildet jelent. Ilyen erõvel a Variance is lehet WvW guild mert WvWznek belõle. Egy WvW guild ott kezdõdik hogy 20-25 fõvel raidelsz.. (Semi-Hardcore: heti 4 raid, és nem 10 percesek, nem camp fogalalások, nem az open commander követése). Ahogy hallotam régebbena War, hogyan WvWzett és irányított, rá tudom mondani, hogy fun hobbi wvw guild. A hírdetésüket amúgy is 'Fun WvW' guildnek mondják. És még egyszer az 1-2 partys néha wvwzgetek, nem egyenlõ a WvW Guildel.
nem az én tisztem minõsíteni õket, de õk leginkább wvw-znek
az meg hogy hobbi v hc, hát ....

azt tudom hogy mi(reso) leginkább pve-zünkl

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

olvass vissza, nem rég írtak gigáék

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

War már nincs Deso-n régóta úgy tudom
A War inkább 'hobbi' WvW fun guild.
ha inkább wvw akkor deson ott a war is, de a THS és a Reso is jelen van

pikent nem tudom

Piken hobbi WvW Guildek :'D
Igen.. TA,FG,ObV,ONYX,OWC,EXE,LUX,PG,SWD és mi is mindd hobbi WvW-sek, senki se GvG zik.
Azért a Hardcore Guildek mindd silver ligában vannak, nem is véletlenül -> GvG.

A különbség Deso és Piken között és a gold és a silver között, hogy a goldba bloob wars megy. A silverbe meg guild raidek !!!négy!
Tényleg még Guild is kell-.-
Lennt van a kliens igyekeznem kell még karaktereket is le kell gyártanom😊

Röviden Desolation "nagyobb guild:Resonance,TSH
Piken:Variance,Night Watcher's Hun

Ennyi igaz?Ezek akik biztosan aktívak?
én tuti h társaság alapján döntenék a helyedbe

Hát igen.Most nehéz lesz választani mert már csak egy Account-om van ami egy szerveren lesz.Nincs vándorlás sem gold átadások semmi😊
Lehet kisorsolom a 2 közül melyik legyen:p
Deson és Pikenen is sokan járnak wvw-re. Deson több a "hc", Pikenen inkább hobby wvwsbõl van több.

Úgy látom Desolation-ra kell menjek ha WvW is érdekel majd?
Na sikerült a Heroic Edition újonnan.Végülis ingyen volt(szerencsére elvitték TESO-t😊
van még 3 hét a pavilonból 😄 szóval van ideje

g2a-n 24 euróért mintha lenne

Jó csak 8K alatt nem találok😊
Nekem meg max 6-7 van rá
Mc Wolfy
gyorsan vedd meg, mert pavilnban könnyû fölszintezni, de nemsokára vége living storynak

Én most készülök megint venni egy account-ot.Szerintetek 6-7e.ft között újonnan találok valahol?
Nézd vissza SG privátüzeneteknél hátha rátalálsz😊
kastil
Hali!

Annó eladtam az accom, már nem tudom kinek, viszont ha az a bizonyos valaki aki megvette a kastylx.mittoménhány dobozos accot esetleg olvassa a forumot, megköszönném ha dobna egy üzenetet. Esetleg ha valaki ismeri/fentvan neki frienden az is írhatna.

Vadnokedli
Remélem behozzák a GW1 es emót'okat /drum /shoo /scissors /paper /dice 6 stbstbstb

Mc Wolfy
lassan gw1 szintre érnek!

nah ha ezt behozzák a nyáron az rengeteget fog dobni a dolgokon

mondjuk a feature patch után már viszonylag könnyû buildet cserélni, de mégse 1-2 kattintással, valamint megjegyezni a traiteket azért macerás

Jön a GW1-es Build template.(Július 1)

"Guild Wars 2 Will Receive 'Build Templates' Soon "
-Things that must be in a template: Weapons, Sigils, Rune, Amulet, Skills and Traits
-What could be in a template: Skins, Dyes, Outfit and Finisher
-Things to consider: Sharing chat links, codes and urls, Building one spot in UI vs. multiple spots, Websites – third-party sites should work with in-game, etc.

Na ennek már tudok örülni😊
készítõk már a játék megjelenése elõtt elmondták, hogy erre számítanak, ez is része a wvw-nek.
Mc Wolfy
sosem értettem miért sírnak double teamezés miatt. se pikenre, se sfr-re, se desora tudtommal nem jellemzõ, bár mindhárom helyen volt már rá példa, tudom mert ott voltam 😄

Mephike
Rossz hírem van, ilyen a háború. Még ha csak virtuális is, akkor is ilyen. Összefognak emberek azért, hogy a saját érdekeiket erõsítsék. Persze míg egy ilyen gyõzelem az egyik oldalon fényes dicsõség, addig a másik oldalról árulásról hallani. Nem kell ezt a dolgot túl dramatizálni, jól teljesített a Deso a körülmények ellenére, megérdemli a dicsérõ szavakat, de nem kell a kardodba dõlni, mert nem minden úgy történt, ahogy azt szeretted volna.
De tudom minek pofázok én, nekem is csak ez jut: "Maradj csak piken-en és foglalkozz azzal."

nem sokat átlag heti 8-10 órát, és még mindig azt mondom hogy normálisan is megoldották volna
kedd-szerda környékén már kb biztos volt mindig hogy nyernek
a Desotól a 2. hely is szép teljesítmény volt, de azt mondani hogy nem volt jobb az SFR az nem kicsit homerkedés és sztem felesleges is

SmylE
Abszolút nem volt akkora különbség, leszámítva a 2. heti eredményt, de nézd vissza te is a pontszámokat nyugodtan. Úgyhogy nem tudom mire alapoztad ezt a megállapítást. Ha nem lett volna ez az állandó 2v1 meg kémkedés, akkor rendesen megizzadtak volna, és egyáltalán nem biztos hogy nyertek volna. Mennyit wvw-ztél a szezon alatt?
SmylE
Kettõnk közül te nem voltál ott, mégis neki állsz okoskodni meg megmagyarázni hogy hogy volt, miközben elmondásod szerint téged ez nem is érdekel, csak azt hallottad hogy.... Tényleg érdekelne milyen érdeked származik abból, hogy ugyanazt a hazugságot fújod mint õk. Maradj csak piken-en és foglalkozz azzal.
figyelj, az SFR jobb volt mint mi végig, ez nem volt kérdés ha nem BB volt a 3. szeró akkor is simán vertek minket míg figyeltek szóval igen, izomból nyomták le a gold ligát

Már múltkor is mondtam hogy NEM, és kurvára nem. Én online voltam és próbáltam küzdeni az ellen mikor 3. héten SFR kitalálta hogy ne mi hanem a BB legyen a 2 az adott meccsen és kb déltõl elkezdte segíteni BB. Kinyitották a várkapukat és mentek tovább BBnek 2 dolga volt:
1. figyelni hogy meglegyen a bloodlust
2. legyen 10 fõ aki minden foglalást intéz

És utána is játszotta SFR a segítjük BB-t címû mûveletet, nem csak ellenünk.

Ha meg nem vagy érintett szerveren akkor minek beszélsz ökörséget? Utolsó héten is 70%os fókuszt kapott Deso (egész héten, nem csak 10 percre) és melós volt a 2. hely összeszedése hogy meglegyen az összesített No#2.

Az hogy 2 szerver egyszerre megy neki Baynek-Garrisonnak mer az egy sima taktika

A Deso double teamezett? Lol.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vadnokedli
Hit téríteni nem akarsz? Mert miért hinne bárkinek is az ember? Jézussal nem akarsz jönni véletlenül? Vagy a Jetivel? <#unalmas> Érted? Én nem hiszek se neked se neki, de fáj a segged nagyon úgy látom ha bárki a szájára meri venni a Desot. <#rinya>

SmylE
Mégis ki terjeszti ezt a hazugságot? Jobb lenne, ha te se tennéd. Én ott voltam minden nap, napi sok órában TS-el, ráadásul nem valami kis eldugott guild szobácskába, szóval nekem ne magyarázd már be hogy az pont ellenkezõleg volt, mert én aztán a saját szememmel láttam és vettem részt benne. Ha mégis ennyire érdekel, talán jobban is utána járhatnál. És, ha nem tudok bizonyítékot mutatni neked, akkor az biztos nem úgy volt, nyilvánvaló.. olyan videót egyébként is bárki tud gyártani ahol épp 2 felõl támadnak, ez nem bizonyít semmit.
Vannak jó ismerõseid sfr-nál vagy bb-nél? Komolyan érdekel mi a háttere a dolognak!
Ennyire ne legyünk már komolytalanok könyörgöm.
Vadnokedli
Én Úgy tudom Deso double teamezett. És a Desosok csak krájolnak, állítólag van videó is róla ahogy Deso double teamel ennek ellenére SFRrõl nincs.(Mondjuk nem láttam, de linkeljetek már róla egy videót)

(Én pikenes vagyok totál leszarom a wvw-t csak ezt hallottam.)

SmylE
Izomból? Maradjunk annyiban, hogy sfr is meglett volna fingatva, ha nem 2v1-ben tolták volna BB-vel egész idõ alatt, és nem kémkedtek volna deson. sfr-nak már megvolt a biztos 1. helye, azért eresztettek le vége felé, de azért a végén is folyamatosan összejátszottak abban, hogy bb a lehetõ legtöbb pontot szerezze az utolsó héten, hogy õk legyen a 2.-ak deso helyett. Az utolsó 1-2 napban viszont sikerült ezen fordítani, hihetetlen erõk mozgósításával, pedig sokszor voltunk ember hátrányban is. Desoban mindig is megvolt ez a spiritusz és kitartás, és ezért vagyok itt már a kezdetektõl fogva, és nem is voltam, és nem is akarok máshova átmenni. Na meg persze jó a társaság is. A másik két szerver meg szégyellheti magát, hogy ilyen inkorrekt eszközökkel játszik, és még veri a mellét is, meg viccet csinál a 2v1-bõl. Szánalmas.
vissza lehet jönni még mindig nyugodtan 😄

Mc Wolfy
nekem hiányzik Deso, ha rajtam múlik, sosem megyünk el onnan 😛

Edge of the Mistbe jól lehet szintezni, ha találsz egy ütõképes zerget, jön a lóvé, és a badges of honor, amibõl 80-on felöltöztetheted a karakteredet.

Pontosítok, de ha visszatalálsz, téged is beírlak😊 Aktívabbak: Kretusz.8356, Reiki.1948, Gigassus.6235, greey.4280, erasmus.4851, Ceed.2304, csaba.5269.

mystic forge

Mc Wolfy
mfezhetõ?

badges szett nem jelenik meg se mfben és nem is salvázható 😄
karmás legalább mfezhetõ 😄

Mc Wolfy
legtöbb páncél setet megveheted badgebõl meg 5 aranyból, minek a 300k karma? kis szerencsével abból jóval több pénzt csinál 😄