63345
  • Jani Hun
    Én nemtudom, alapjába véve szerintem(csak thieffel játszok, más role is tetszik de nem tudom ugy bele élni magam mint a thiefbe) classokkal nincs baj, mindenek megvan a maga hangulata, szóval a balance engem annyira nemérint, aminek örülök az a tp VU-ja lesz, az eléggé rosszul áll szeintem, föleg hogy bebugol néha és nemtudom eladni a cuccokat a bagemböl.. Én folyamatos living storynak örülnék, föleg olyannak ami hasonló a SUper Adventure Boxhoz, ahol nem a farmolás a lényeg. Szerintem ilyesmiböl kéne több
  • Mc Wolfy
    igazából nagy dolog nem fog történni. egy hónapja folyamatosan fanfár szóval jelentenek be naponta valamit, de kaptunk pár dolgot ami kínában már bent van, wvw terén 2 ember egy hétvégés munkáját, class balance terén meg olyan dolgokat, aminek kezdés óta így kellett volna lennie és kb szintén 2 ember egy hétvégés munkája
  • Mc Wolfy
    burst buffot kapott ranger, de max gvgken lesz így hely ezek után
  • Negritis
    a GS-t nerfelik eléggé, de az axe kap kis buffot

fiery GS-t is nerfelik

amúgy a ranger signetek elvileg erős buffot kapnak, nem játszok vele így nem tudom
  • HyperManiac
    ok csak a ranger annyira fos hogy csak egy brutál buff tenné használhatóvá. Warrior nerf kemény?
  • Jani Hun
    hosszabb távn ez buff... kevesebb idő alatt castol el ugyan anyni dmget. innentöl kezdve több AA fér bele, ami gondolom 1s cd-s szóval +2 aa 10 másodpercenként ha csak azt nyomogatod
  • HyperManiac
    Oké ez mind szép, de a rangerre egy kis buff ráfért volna, főleg a longbow ágra. A legszarabb és leggyengébb kaszt és 2 éve szarnak rá.
  • Negritis
    i love haters

nem 4 secig tart a cucc hanem 2ig -> kevesebb idő van megszakítani, kevesebb ideig kell aoetől félni és van idő másik skillre ...
  • HyperManiac
    És ennek mi értelme? A cooldown marad 10 sec. Mi értelme ennek? Inkább a cd-t vették volna le. De nem írják hogy a sebzés marad, csak hogy kevesebb ideig tolja. Jópár class skilljénél odaírták hogy xy unchanged. Itt nem.
  • Mc Wolfy
    nem a sebzést felezik meg te :D
    ugyanannyi sebzést nyom le kevesebb idő alatt
  • HyperManiac
    Na megnéztem a patch tartalmat. Ranger NERF bazz... Normálisa ezek????
    Idióták:

Rapid Fire: Reduced activation from 4½ seconds to 2½ seconds
    marad a 10sec cooldown, de most már nem 4 secig tolja csak 2 secig. Kb megfelezik a sebzését. Ezt komolyan nem hiszem el...
  • HyperManiac
    Mi várható a pathc-ben? Remélem ranger buff, és pet név elrejtése :)
  • Jani Hun
    na igen, várom énis már h több targetet üsseg daggerrel a thiefemen + az uj trading post, nameg a crafting interface is fellesz dobva hálistennek. végre lekövethetö lesz rendesen.
    Amugy most töltöttem le tabomra a gw2hud-ot ami mutatná a map completitiont például. nos az a baj hogy valamiért nem akarja megtalálni a gépemet, valami ötlet? valaki próbálta már?
  • Mc Wolfy
    szerintem mindenki várja a patceht
  • Jani Hun
    Miért van ennyire kihalva a fórum? itt olvasgatnék sztorikat erre semmi, abbahagytátok a játékot?
  • lezlionas
    Sziasztok!

Eladnám GW2-es accountomat, van rajta egy maxos Elementalist sok extrával. :)

Ár: 5000 Forint

Érdeklődni itt: [email protected] (hamar válaszolok)
  • Acidlich
    Na es mennyi gold egy havi feltoltes amugy?
  • Dobronski
    Xd
  • Mc Wolfy
    milyen havi föltöltés?
  • Toki1350
    Eladó egy Digital Deluxe acc rajta egy nagy és több kis karakter, valamit kifarmolva egy havi feltöltés.
  • Mc Wolfy
    nem mindenhol lesz ez. pl wvwn marad a faj, hotjoinban szintén (legalábbis azt írták, hogy csak a bajnokságokon, meg ilyesmiken használják)
  • Negritis
    a mostani feature patch elhoz egy beállítást hogy pvp-ben egy egységes modelt fogsz látni (mindenki human)
    ezzel tervezik elérni azt hogy a gw2 pvp egy legit esport lehessen azáltal hogy "tanulható" lesz minden mozdulata az ellenfélnek de pve-ben megmarad a faji diverzitás és más animációk

kétlem, hogy sikerülne de legalább próbálkoznak
  • Mc Wolfy
    faj az csak esztétika. ha pvpzni akarsz, akkor asura, mert az kicsi, amúgy tök mindegy. kasztnak meg warrior, guardian talán. azok mindenhova kellenek és viszonylag könnyen játszhatóak
  • Sheltem
    Megvettem a játékot, most hogy féláras (6500ból kijött utalással együtt).

Kérlek ajánljatok nekem frankó faj / kaszt párosításokat amiből tudok választani.
    Lehetőleg a legműködőképesebbekből (eventekhez).

Köszi!
  • Negritis
    valamelyik nap nem lehetett kb dungizni mert ott volt perma lagg, de mindenkinek
  • Mephike
    Engem spvp-ben talált meg magának, de olyan szinten kivágott, hogy utána jó ideig be sem tudtam loginolni a játékba.
  • Mc Wolfy
    mások is panaszkodtak rá. időnként kinéz magának egy csoportot a lag és nem hagyja. engem pl a héten vagy 3-4x kidobott pveben
  • Mephike
    Csak nekem lagol a játék mostanában elég sokszor? :S
  • Mc Wolfy
    megvan gold rank wvwben :D
  • Mc Wolfy
    jó kis all in one
  • chilios
    Üdv, accountom eladó: vatera link
  • Acidlich
    nagyon hasznos overlay UI addon/
  • ktomi22
    hy .. haverokkal van egy barati kornek fenntartott 10 slotos ts3 szerverunk... gamelunk ezt azt (cs:go, lol, gw2. stb).. nameg csak ugy dumalgatni sok szeretettel varunk mindenkit.. aki nem troll :D
    ..jaj .. az IP: 212.187.247.41:9206
  • Mc Wolfy
    hanyadik accot adod már el? :D
    azért örülnék, ha az üzletszerű kereskedés nem itt menne
  • TomStorm
    Van eladó Acc.Olcsó,nem kérdez honnan van stb,használ és játszik:)
    (Van hozzá számla is meg cd.key is persze)
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.06. 17:46:50
  • Negritis
    én most is naponta látogatom mert fogaskeréktől kezdve mindent lehet bányászni ott
    nemrég a basic ore-wood node-t is megvettem

de sztem nem éri meg, mivel hoelbrakban pont a wp mellett van a bejárat
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.06. 15:23:02
  • Mephike
    Szerintetek ez a home portal stone mennyire éri meg? Főleg a későbbi időkre gondolok, amikor talán több tartalom lesz ott.
  • Mc Wolfy
    első wvw videóm
    golden horde féle gyepa
  • Mc Wolfy
    írj megint :(
    csinálom, pill, külön oldalnak nem tudom fejből parancsát, de keresem majd
  • DarkBlade
    Tegnap elhagytam a mobilom, írtam support -nak ma hogy a mobil authenticatort szedjék le az accountrol.
    Jött a válasz hogy le van szedve, erre mikor beakarok lépni az account -hoz, még mindig kéri a kódot.
    Tök jó mi?