63345
-
#61494 Én nemtudom, alapjába véve szerintem(csak thieffel játszok, más role is tetszik de nem tudom ugy bele élni magam mint a thiefbe) classokkal nincs baj, mindenek megvan a maga hangulata, szóval a balance engem annyira nemérint, aminek örülök az a tp VU-ja lesz, az eléggé rosszul áll szeintem, föleg hogy bebugol néha és nemtudom eladni a cuccokat a bagemböl.. Én folyamatos living storynak örülnék, föleg olyannak ami hasonló a SUper Adventure Boxhoz, ahol nem a farmolás a lényeg. Szerintem ilyesmiböl kéne több -
#61493 igazából nagy dolog nem fog történni. egy hónapja folyamatosan fanfár szóval jelentenek be naponta valamit, de kaptunk pár dolgot ami kínában már bent van, wvw terén 2 ember egy hétvégés munkáját, class balance terén meg olyan dolgokat, aminek kezdés óta így kellett volna lennie és kb szintén 2 ember egy hétvégés munkája -
#61492 burst buffot kapott ranger, de max gvgken lesz így hely ezek után -
Negritis #61491 a GS-t nerfelik eléggé, de az axe kap kis buffot
fiery GS-t is nerfelik
amúgy a ranger signetek elvileg erős buffot kapnak, nem játszok vele így nem tudom -
HyperManiac #61490 ok csak a ranger annyira fos hogy csak egy brutál buff tenné használhatóvá. Warrior nerf kemény? -
#61489 hosszabb távn ez buff... kevesebb idő alatt castol el ugyan anyni dmget. innentöl kezdve több AA fér bele, ami gondolom 1s cd-s szóval +2 aa 10 másodpercenként ha csak azt nyomogatod -
HyperManiac #61488 Oké ez mind szép, de a rangerre egy kis buff ráfért volna, főleg a longbow ágra. A legszarabb és leggyengébb kaszt és 2 éve szarnak rá. -
Negritis #61487 i love haters
nem 4 secig tart a cucc hanem 2ig -> kevesebb idő van megszakítani, kevesebb ideig kell aoetől félni és van idő másik skillre ... -
HyperManiac #61486 És ennek mi értelme? A cooldown marad 10 sec. Mi értelme ennek? Inkább a cd-t vették volna le. De nem írják hogy a sebzés marad, csak hogy kevesebb ideig tolja. Jópár class skilljénél odaírták hogy xy unchanged. Itt nem. -
#61485 nem a sebzést felezik meg te :D
ugyanannyi sebzést nyom le kevesebb idő alatt -
HyperManiac #61484 Na megnéztem a patch tartalmat. Ranger NERF bazz... Normálisa ezek????
Idióták:
Rapid Fire: Reduced activation from 4½ seconds to 2½ seconds
marad a 10sec cooldown, de most már nem 4 secig tolja csak 2 secig. Kb megfelezik a sebzését. Ezt komolyan nem hiszem el... -
HyperManiac #61483 Mi várható a pathc-ben? Remélem ranger buff, és pet név elrejtése :) -
#61482 na igen, várom énis már h több targetet üsseg daggerrel a thiefemen + az uj trading post, nameg a crafting interface is fellesz dobva hálistennek. végre lekövethetö lesz rendesen.
Amugy most töltöttem le tabomra a gw2hud-ot ami mutatná a map completitiont például. nos az a baj hogy valamiért nem akarja megtalálni a gépemet, valami ötlet? valaki próbálta már?
-
#61481 szerintem mindenki várja a patceht -
#61480 Miért van ennyire kihalva a fórum? itt olvasgatnék sztorikat erre semmi, abbahagytátok a játékot? -
lezlionas #61479 Sziasztok!
Eladnám GW2-es accountomat, van rajta egy maxos Elementalist sok extrával. :)
Ár: 5000 Forint
Érdeklődni itt: [email protected] (hamar válaszolok) -
#61477 Na es mennyi gold egy havi feltoltes amugy? -
Dobronski #61477 Xd -
#61476 milyen havi föltöltés? -
Toki1350 #61475 Eladó egy Digital Deluxe acc rajta egy nagy és több kis karakter, valamit kifarmolva egy havi feltöltés. -
#61474 nem mindenhol lesz ez. pl wvwn marad a faj, hotjoinban szintén (legalábbis azt írták, hogy csak a bajnokságokon, meg ilyesmiken használják) -
Negritis #61473 a mostani feature patch elhoz egy beállítást hogy pvp-ben egy egységes modelt fogsz látni (mindenki human)
ezzel tervezik elérni azt hogy a gw2 pvp egy legit esport lehessen azáltal hogy "tanulható" lesz minden mozdulata az ellenfélnek de pve-ben megmarad a faji diverzitás és más animációk
kétlem, hogy sikerülne de legalább próbálkoznak -
#61472 faj az csak esztétika. ha pvpzni akarsz, akkor asura, mert az kicsi, amúgy tök mindegy. kasztnak meg warrior, guardian talán. azok mindenhova kellenek és viszonylag könnyen játszhatóak -
#61471 Megvettem a játékot, most hogy féláras (6500ból kijött utalással együtt).
Kérlek ajánljatok nekem frankó faj / kaszt párosításokat amiből tudok választani.
Lehetőleg a legműködőképesebbekből (eventekhez).
Köszi! -
Negritis #61470 valamelyik nap nem lehetett kb dungizni mert ott volt perma lagg, de mindenkinek -
#61469 Engem spvp-ben talált meg magának, de olyan szinten kivágott, hogy utána jó ideig be sem tudtam loginolni a játékba. -
#61468 mások is panaszkodtak rá. időnként kinéz magának egy csoportot a lag és nem hagyja. engem pl a héten vagy 3-4x kidobott pveben -
#61467 Csak nekem lagol a játék mostanában elég sokszor? :S -
#61466 megvan gold rank wvwben :D -
#61465 jó kis all in one -
#61464 Üdv, accountom eladó: vatera link -
#61463 nagyon hasznos overlay UI addon/ -
ktomi22 #61462 hy .. haverokkal van egy barati kornek fenntartott 10 slotos ts3 szerverunk... gamelunk ezt azt (cs:go, lol, gw2. stb).. nameg csak ugy dumalgatni sok szeretettel varunk mindenkit.. aki nem troll :D
..jaj .. az IP: 212.187.247.41:9206 -
#61461 hanyadik accot adod már el? :D
azért örülnék, ha az üzletszerű kereskedés nem itt menne -
TomStorm #61460 Van eladó Acc.Olcsó,nem kérdez honnan van stb,használ és játszik:)
(Van hozzá számla is meg cd.key is persze)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.06. 17:46:50 -
Negritis #61459 én most is naponta látogatom mert fogaskeréktől kezdve mindent lehet bányászni ott
nemrég a basic ore-wood node-t is megvettem
de sztem nem éri meg, mivel hoelbrakban pont a wp mellett van a bejárat
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.06. 15:23:02 -
#61458 Szerintetek ez a home portal stone mennyire éri meg? Főleg a későbbi időkre gondolok, amikor talán több tartalom lesz ott. -
#61457 első wvw videóm
golden horde féle gyepa -
#61456 írj megint :(
csinálom, pill, külön oldalnak nem tudom fejből parancsát, de keresem majd -
DarkBlade #61455 Tegnap elhagytam a mobilom, írtam support -nak ma hogy a mobil authenticatort szedjék le az accountrol.
Jött a válasz hogy le van szedve, erre mikor beakarok lépni az account -hoz, még mindig kéri a kódot.
Tök jó mi?