Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

augusztus legkésöbb szeptember.
ha tartani akarják a marketing dolgot,akkor nyáron kiadnák augusztusban,mielött mindenki dolgozni megy/suliba stb (szeptember)
ha tippelni kéne június-szeptember közt😛

s0n1c
Nézd, egyrészt nem ez volt a kérdésem, másrészt, mint mondtam elõbb a helyszíni javítás és a rohad a gép a sarokban 1 hónapig között óriási különbség van. Szolgáltatónál dolgozom, amit az ipon garszerviz címen csinál az nem ügyfélélmény, hanem egy fos. De felesleges ebbe belemenni, valószínûleg úgyis az lesz, hogy visszaviszem hozzájuk, mivel ott van a gar, ahogy te is írtad. Csak elõtte szeretném átnézetni valakivel, aki ért is hozzá és nem szarik az arcomba, mert lehet, hogy én vagyok a béna és csak kalibrálási hiba, viszont én nem értek hozzá.
sziasztok!

nemtudja vki h mikor adjak ki a vegleges jatekot? mar non szeretnek jaccani de nemakarok sokat varni...........<#phone><#phone><#phone>

szal mikor?
Néhány hét minimum kell bárhova is viszed. Fõleg ha cserélni kell mondjuk mert ügye azt nagykernél fogják csinálni. Másrészt nem mindent helyben szervizelnek, van hogy megnézik tényleg hibás-e vagy user hiba és utána hivatalos szervizbe küldik tovább.

s0n1c
Az azonnal és az 1 hónap között van némi különbség, és igen, a minõségi szolgáltatásért inkább fizetek.
s0n1c
Eddig nekem sem, ez a harmadik konfig amikhez az alkatrészeket náluk veszem, de most egy picit kiverték a biztosítékot.
Olyan szerviz szerintem nincs ahol azonnal megoldanak neked mindent.
Másrészt meg a garanciád oda szól ha ott vetted, inkább fizetsz a szervizelésért?

Nekem nem volt velük bajom,ugy néz ki,hogy IPON válogatja az ügyfeleket.
s0n1c
😊 Aham, hát pont õket szeretném elkerülni, vettem náluk egy összeválogatott konfigot, második héten vittem vissza, 1 hónapig(!) állt náluk, emailekre a sablon majd kész lesz le vagy szarva szöveg jött vissza, majd visszakaptam, a hiba valóban megszûnt, de most szarakszik a vga. Úgyhogy nem szeretném megint parkoltatni 1 hónapig a gépem.
Ipon,velük maximálisan meg vagyok elégedve.
s0n1c
off

tudtok valami minõségi szgép szervizt Bp-n, ahol értenek is hozzá és az ügyfelet sem szarják le?
Zomil
jo kérdés...még meg sem jelent a játék...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

guildwars 2 guru forumon : http://www.guildwars2guru.com/topic/30030-complete-list-of-all-links-of-guild-wars-2/ hát érdekes.
hogyan tévedtek egyáltalán ilyen fals oldalakra??

<#felkialtas> https://gemstore.ncplatform.net/ ezzel vigyázzatok,az a furcsa,hogy ott kell login,azaz gw2 login account adatai,kerüljétek el ! <#felkialtas>
Nem döltem be,de ami furcsa,hogy amint loginra kattintasz átirányit a hivatalos gw2 account management oldalra?!
5*

Running
Ha nem lesz szar, ez lesz a kövi mmo amit megveszek...

Off
Én nem temetném😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Caliph
fire arrowra felgyulladhatna leéghetne és újranõhetne...vagy sokat akarok?😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TDC Geronimo
Az olyan apró dolgokra való odafigyelés, mint amikor a kari lába alkalmazkodik a domborzathoz vagy, mint pl ez :

nagyon ott vannak szerintem. Spellekre meg karakterre is reagál a növényzet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

drop
nagyon jó irás köszi szépen

5-8 év múlva.....😊

Íme a következõ játékos: Linkecske <#beka2>
afelöl nincs kétségem,ezt jol megmondtad <#taps>
TDC Geronimo
hero engine, már most bukta. Jöhet a következõ :p

The Elder Scrolls Online jövöre esedékes a megjelenés 😄
JethroHUN
Hát ha fps nincs... <#shakehead> vmin huszárkondi kell ugye?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én rangerrel nyomtam, pénteken pve-ztem, szombat-vasárnap csak pvp, úgyhogy arról írok.

A petek, ha jól választod ki õket, akkor nagyon hasznosak tudnak lenni, nekem a primary egy lynx volt, mert jó a speckó skillje(bleeding + nagy dmg), a secondary pedig valami szivárványos-sárgás valami, aminek a spec skillje regenerációt nyomott a területre. Értelemszerûen a lynxxel támadtam, a másikkal menekültem, sok résztvevõs fightban nyomtam be a spec skillt. Valahogy az embereknek nem esett le, hogy lehet petet váltani, mert szinte minden ranger medvével mászkált(attól meg még az alapból 2. pet, a stalker is jobb - mondjuk csak sok szereplõs fightokban).

A fegyvereket nem érdemes külön tárgyalni, a régi beidegzõdések kicsit hátráltattak az elején, mert meg kell szokni, hogy ha közel van az ellenség és nincs tölt a point blank shot(knockback), akkor váltani kell közelharci fegyóra, mert minél közelebb van az ellen, annál kisebbet sebez a longbow(én a shortbow-t csak kipróbáltam párszor, de hiányzott a knockback és a longbowban pont az a jó, hogy már messzirõl lehet sorozni az ellent, ez elveszik shortnál). A skilleket amúgy érdemes nem sorban nyomni, hanem ha opening strike van, akkor sima attackkal vagy point blankkel kezdeni, mert ennek a kettõnek a legnagyobb a sebzése, és így a critical is, utána hunter's shot, hogy vulnerable legyen a target és onnantól érdemes rapid shotot belelõni(most nem jut eszembe, lehet nem ez a neve, 2-es gomb). Második fegyónak nekem az alap kétkezes kard jött be, mert ugye akkor váltasz közelharci fegyóra, ha közel jön egy melee kari, a kétkezes 3-as skillje meg blockot és knockdown-t nyom a támadóra, a 4es skill meg dupla sebzést ad a pet következõ támadására(ekkor érdemes használni a lynx pet skillt a nagy sebzésért).

Utility-bõl nekem a flame és a spike trap jött be, a saját flame trapeddel lehet kombózni is, ha jól rakod le és jól helyezkedsz, emellett volt még a speedes signet, elitnek meg az entangle és a rao jött be, játékstílustól függõen.

Nekem a szívás a guardian 1v1 volt a block skilljei miatt, mert ha kulcs skillt blockol, akkor kihealeli magát és megszívod, ellenük sok volt a döntetlen(otthagytuk egymást). A wariknál jól kell idõzíteni a knockbacket, a mesmerek meg egyelõre szerintem a tükörképeikben gyönyörködnek, mert messze nem volt olyan nehéz ellenük, mint azt vártam, a nekrók viszont egészen gyorsan lementek, szerintem rajtuk még változtatnak bõven. A legnagyobb furcsaság nekem a thief volt, aki ha full kombópontokkal vagy mikkel jött oda és nem max hp-n voltam, vagy késõn vettem észre akkor sajnos aránylag könnyen le tudott szedni(ezt mondjuk be lehet tudni a 2 csapdás skillbarnak is).

A pvp-rõl meg általánosságban pár szó: napról napra láthatóan jobbak lettek a játékosok, vasárnap már egész sokan foglaltak, látszott hogy tudják a rövidebb utakat. Persze annál rosszabb volt, mikor sok olyan játékossal került össze az ember, akiken látszott hogy akkor léptek be elõször pvp-be(volt olyan fight, ahol 220 pontot szereztem, mégis kikaptunk). Szombaton még bõven lehetett 160-180 pontokat csinálni meccsenként, ez vasárnap már inkább 120-140 pontokat jelentett(többször halt az ember). Nekem pozitív volt, amellett hogy WvW-t nem nyomtam, mert értelmetlennek tartottam pár skillel és lvl7 gearrel odamenni és a 80-as hpval rendelkezõ embereket lõni 180-as bowwal.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

LeWyTy
Juhú... de ez nem a chat.hu<#rolleyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

egy idö után nem lesz elég.
jah kommenthuszár vok...
LeWyTy
Nem elég ami van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Ahogy néztem elsõ résznél minden kieggel jött 2, úgyhogy valószínû

DummyBoy
És még offol is ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szerintetek esélyes,hogy kiegészitökkel uj kasztot kaphassunk?
hát az ember nem tökéletes <#smile>
Running
Lehet, de mindent leromboltál azzal az egy hozzászólásoddal. <#vigyor>

egyszer ellöttem egy troll szmájkot és már troll vagyok?😮 amugy vannak értelmes kommenteim,ami nem sértö senki számára,gw2 dolgokkal kapcsolatban irtam ezt-aht.
JethroHUN
Mi van unatkozol, mert :forever alone: vagy és bejösz random topikba trollkodni? Jó gáz vagy.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

<#mf1>
BoneDragon
<#falbav>

OOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWNNNNEEEEEEEEEEEEED
régebbi filmekben elismerem a munkájukat pl: rambo filmekben,terminátor stb,ezek jelentették a klasszikus akció filmeket, de most minek eröltetik ezt.
Nem csak a filmel kapcsolatban, de gyakorlatilag leszaroztad 2 generáció legnagyobb filmcsillagait, akik filmjein felnõtt itt a többség, de gyanítom túl fiatal vagy ezekhez a 18as karika miatt.

elnézést ha megbántottam valakinek az érzékeny lelkivilágát a filmmel kapcsolatban.
#39339 "Nem igazán kedveljük a te fajtádat errefelé!"

Running
majom

TDC Geronimo

ilyen fos filmet,leöregedett,kokszos sztárokat látni filmekben -.-"