63345
  • Jani Hun
    Nekem régen minecraftal volt hasonló, aztán kiderült a videokártya halt be, ha van ismerös kérd kölcsön egy körre. nekem csak az volt a probléma. Persze teljesen más játék, de hátha "csak" annyi
  • Mc Wolfy
    akkor a géppel van valami gond. jobb esetben rakd újra játékot, rosszabban egész windowst
  • mefiszto24
    Üdv mindenkinek
    olyan probléma merült fel nekem hogy el indítom a játékot és fogja magát és ki fagy a játék a géppel együtt és csak a gép ujra indítással lehet helyre állítani,mi lehet a probléma?
    Előre is köszönöm válaszotokat
  • Mc Wolfy
    új társaság kell. ami érdekes, hogy ezek a nemzeti guildek mindenhol bomlanak föl és alakulnak át nemzetközivé
  • Kata
    Nekem a régi társaságom szétszéledt, de ha van kivel, akkor mai napig játszom.
  • Mephike
    Nos ha ez tipp volt, akkor nem jött be :)
  • JaSoN HuNTeR #61530
    Már ti se nagyon játszotok mi?
  • Mc Wolfy
    de, gyorsabb lett. abból meg mindig csak baj volt, ha többen is hozzáfértek egy acchoz.
  • SmylE
    Nem hiszem, hogy egyébként annyira kihalt lenne, ugyanis Megaserver System van már régóta... egy map-ra rakja a különböző szerveren lévő játékosokat PVE-ben.
  • Kata
    Nem hiszem, az korábban is olyan gyors volt. Aztán 20 után kezd lassulni.
  • Probatbicol
    Én meg nagyon-nagyon hosszú idő után frissítettem újra a programot, gondoltam most hogy ingyenes, megtelik élettel a kezdő, így is van. Csináltam egy új karaktert. Újra elképesztett, hogy ez mennyivel jobb, változatosabb, szebb, mint bármely más mmo ami a piacon van jelenleg. Magába is szippantana újra ha lenne időm. A norn kezdő hangulata fenomenális.

Mondjuk annak nem örülök, hogy a karaktereknél közös lett a pénztárca meg a karma, mert ketten használtuk a családban az accountot, ha mégis folytatnánk újra akkor ez gondot jelentene.

Azt jól érzem, hogy a fejlődést meggyorsították az elején? Gyakorlatilag minden szív teljesítésével lépek egy szintet.
  • Jani Hun
    nincs rhc meg gearscore
  • Mc Wolfy
    szerintem gw pont nem az a játék, amiről 2 nap után lehet véleményt mondani
    de azért érdekelne az indokod
  • BoneDragon
    Na nekem elég is volt ennyi a játékból. Időközben eszembe jutott miért is hagytam anno abba 2 nap után... :D
  • Mc Wolfy
    le kell venni megjelenítendő modellek számát. kb 3x annyi fps mint előtte volt
  • TomStorm
    Az úgy nem hangzik rosszul.Érdemes kipróbálnod Pvp-t hátha lesz stabil 30 frémed valami csoda folytán:)
  • TomStorm
    Minek teszteljem.Kezdőn van 30fps,WvW-n lesz 5:D
    sokszor erősebb gépemen volt WvW 20fps vagy 30 már nem tudom pontosan,az se valami csoda Frame:)
  • mkfdd
    Ha tesztelni akarjátok, hogy tömeg pvp-n mennyire esne le az fps-etek, akkor menjetek el vmi world bossra. Ott is rengetegen szoktak lenni, úgyhogy ideális hely belőni a grafikát. A legtöbben a karakter részletességen és megjelenített karakterek számán spórolnak. Ezek talán amik legjobban igénybe veszik a gépet ilyenkor.

Itt egy link a world bossok menetrendjéről
  • BoneDragon
    Megoldottam új reggel, viszont nálam nincs gond az fps-el. Kezdő városba 55-60fps, kint 100-120. Viszont nagyon tud ugrálni, főleg gyors kameramozgásnál... Eltudom képzelni milyen jó lehet pvp-be az fps...
  • BoneDragon
    Azt írják már meglévő trial accot is lehet használni, hát engem nem enged...
  • TomStorm
    Gyenge frame.20-30 között kezdőn.Néha felugrik 50-re fogalmam sincs,hogy miért aztán vissza 25.Felejtős..
  • TomStorm
    Na el is indult Trial,mehet a game
  • TomStorm
    Nem rossz,legalább kipróbálom,hogy megy a játék jelenlegi gyenge PC-men:)
  • JaSoN HuNTeR #61513
    Ingyen GW2 elsejéig!
  • Mc Wolfy
    ma pedig olyan végtelenül tehetséges voltam, hogy warriorral egész raid alatt trinketek nélkül mentem
  • Mc Wolfy
    megvan r1500 :D
  • Hitmanus
    http://gw2.guildex.org/guilds/eu/desolation?sort=language&order=asc&p=4
    http://gw2.guildex.org/guilds/eu/piken-square?sort=language&order=asc&p=2

Én Desot javaslom többen vannak magyarok, több guild is van.
    Utoljára szerkesztette: Hitmanus, 2014.09.13. 06:44:54
  • Negritis
    én Deson tudok 2 klánt, de ugye a server az wvw miatt számít, nem tudom az mennyire fontos neked
  • Asawa
    Sziasztok. Nem olyan régen játszom a játékkal. Most per pillanat 56-os rangerem van Piken Square szerveren. Keresnék egy aktív guildet akikkel lehet együtt lógni minden felé. Szeretem a PvP-t, de PvE-ben is még sok a látnivaló. Aki tud egy jó kis klánt, vagy van kedve együtt barangolni az vegyen fel pls barátnak. Asawa HUN.5319
  • Mc Wolfy
    vauban
    ja az másik játék
  • Tuvok #61504
    Guardian
  • DarkHorSe
    Warrior vagy Ranger
  • HyperManiac
    ranger
  • Mc Wolfy
    warrior
  • Hitmanus
    Szerintetek mit érdemes indítani Warriort vagy Rangert?
  • Mc Wolfy
    100b sebzése magasabb és jobban szorozza a power, mint a rapid firet
  • HyperManiac
    Jah kurva jó lett a ranger longbow. remélem nem nerfelik :)
  • Kasthor
  • HyperManiac
    Na megnéztem, orr szigeti elitbe tolok annyit rangerrel most mint warri HB-el. A gear ugyanaz a berserker. Benéztem vagy ekkora nerfet kapott a warri (rá is fért)?
  • Hitmanus
    Sziasztok! Linkelne valaki egy jó solo pve/WvW warrior buildot? eléggé új vagyok a játékban. köszönöm