63345
-
#61536 Nekem régen minecraftal volt hasonló, aztán kiderült a videokártya halt be, ha van ismerös kérd kölcsön egy körre. nekem csak az volt a probléma. Persze teljesen más játék, de hátha "csak" annyi -
#61535 akkor a géppel van valami gond. jobb esetben rakd újra játékot, rosszabban egész windowst -
mefiszto24 #61534 Üdv mindenkinek
olyan probléma merült fel nekem hogy el indítom a játékot és fogja magát és ki fagy a játék a géppel együtt és csak a gép ujra indítással lehet helyre állítani,mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm válaszotokat -
#61533 új társaság kell. ami érdekes, hogy ezek a nemzeti guildek mindenhol bomlanak föl és alakulnak át nemzetközivé -
#61532 Nekem a régi társaságom szétszéledt, de ha van kivel, akkor mai napig játszom. -
#61531 Nos ha ez tipp volt, akkor nem jött be :) -
#61530 Már ti se nagyon játszotok mi? -
#61529 de, gyorsabb lett. abból meg mindig csak baj volt, ha többen is hozzáfértek egy acchoz. -
#61528 Nem hiszem, hogy egyébként annyira kihalt lenne, ugyanis Megaserver System van már régóta... egy map-ra rakja a különböző szerveren lévő játékosokat PVE-ben. -
#61527 Nem hiszem, az korábban is olyan gyors volt. Aztán 20 után kezd lassulni. -
Probatbicol #61526 Én meg nagyon-nagyon hosszú idő után frissítettem újra a programot, gondoltam most hogy ingyenes, megtelik élettel a kezdő, így is van. Csináltam egy új karaktert. Újra elképesztett, hogy ez mennyivel jobb, változatosabb, szebb, mint bármely más mmo ami a piacon van jelenleg. Magába is szippantana újra ha lenne időm. A norn kezdő hangulata fenomenális.
Mondjuk annak nem örülök, hogy a karaktereknél közös lett a pénztárca meg a karma, mert ketten használtuk a családban az accountot, ha mégis folytatnánk újra akkor ez gondot jelentene.
Azt jól érzem, hogy a fejlődést meggyorsították az elején? Gyakorlatilag minden szív teljesítésével lépek egy szintet. -
#61525 nincs rhc meg gearscore -
#61524 szerintem gw pont nem az a játék, amiről 2 nap után lehet véleményt mondani
de azért érdekelne az indokod -
#61523 Na nekem elég is volt ennyi a játékból. Időközben eszembe jutott miért is hagytam anno abba 2 nap után... :D -
#61522 le kell venni megjelenítendő modellek számát. kb 3x annyi fps mint előtte volt -
TomStorm #61521 Az úgy nem hangzik rosszul.Érdemes kipróbálnod Pvp-t hátha lesz stabil 30 frémed valami csoda folytán:) -
TomStorm #61520 Minek teszteljem.Kezdőn van 30fps,WvW-n lesz 5:D
sokszor erősebb gépemen volt WvW 20fps vagy 30 már nem tudom pontosan,az se valami csoda Frame:) -
mkfdd #61519 Ha tesztelni akarjátok, hogy tömeg pvp-n mennyire esne le az fps-etek, akkor menjetek el vmi world bossra. Ott is rengetegen szoktak lenni, úgyhogy ideális hely belőni a grafikát. A legtöbben a karakter részletességen és megjelenített karakterek számán spórolnak. Ezek talán amik legjobban igénybe veszik a gépet ilyenkor.
Itt egy link a world bossok menetrendjéről -
#61518 Megoldottam új reggel, viszont nálam nincs gond az fps-el. Kezdő városba 55-60fps, kint 100-120. Viszont nagyon tud ugrálni, főleg gyors kameramozgásnál... Eltudom képzelni milyen jó lehet pvp-be az fps... -
#61517 Azt írják már meglévő trial accot is lehet használni, hát engem nem enged... -
TomStorm #61516 Gyenge frame.20-30 között kezdőn.Néha felugrik 50-re fogalmam sincs,hogy miért aztán vissza 25.Felejtős.. -
TomStorm #61515 Na el is indult Trial,mehet a game -
TomStorm #61514 Nem rossz,legalább kipróbálom,hogy megy a játék jelenlegi gyenge PC-men:) -
#61513 Ingyen GW2 elsejéig! -
#61512 ma pedig olyan végtelenül tehetséges voltam, hogy warriorral egész raid alatt trinketek nélkül mentem -
#61511 megvan r1500 :D -
Hitmanus #61508 http://gw2.guildex.org/guilds/eu/desolation?sort=language&order=asc&p=4
http://gw2.guildex.org/guilds/eu/piken-square?sort=language&order=asc&p=2
Én Desot javaslom többen vannak magyarok, több guild is van.
Utoljára szerkesztette: Hitmanus, 2014.09.13. 06:44:54 -
Negritis #61507 én Deson tudok 2 klánt, de ugye a server az wvw miatt számít, nem tudom az mennyire fontos neked -
#61506 Sziasztok. Nem olyan régen játszom a játékkal. Most per pillanat 56-os rangerem van Piken Square szerveren. Keresnék egy aktív guildet akikkel lehet együtt lógni minden felé. Szeretem a PvP-t, de PvE-ben is még sok a látnivaló. Aki tud egy jó kis klánt, vagy van kedve együtt barangolni az vegyen fel pls barátnak. Asawa HUN.5319 -
#61505 vauban
ja az másik játék -
#61504 Guardian -
#61503 Warrior vagy Ranger -
HyperManiac #61502 ranger -
#61501 warrior -
Hitmanus #61500 Szerintetek mit érdemes indítani Warriort vagy Rangert? -
#61499 100b sebzése magasabb és jobban szorozza a power, mint a rapid firet -
HyperManiac #61498 Jah kurva jó lett a ranger longbow. remélem nem nerfelik :) -
Kasthor #61497 -
HyperManiac #61496 Na megnéztem, orr szigeti elitbe tolok annyit rangerrel most mint warri HB-el. A gear ugyanaz a berserker. Benéztem vagy ekkora nerfet kapott a warri (rá is fért)? -
Hitmanus #61495 Sziasztok! Linkelne valaki egy jó solo pve/WvW warrior buildot? eléggé új vagyok a játékban. köszönöm