Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nehéz, vagy éppen rommá nerfelt kasztot kezdessz is, jobban boldogulsz, mint más játékban, tényleg annyira buta a pve. Warrior a leg egyszerûbb, szinte mindenre, és talán még a legjobb dps is.
Warrior longbowal jobb, mint a ranger, riflevel meg jobb, mint az enginer. Ez gondolom elárul vmit. De tényleg azt kezdjél ami tetszik, itt rohadt mindegy, wvw-re meg simán jó a nekró, eventekre is, sok aoe=loot. Üdv a gw2 ben 😊
a pavilon eventes szobákban kérsz egy taxit egy gold szerverre, amikor bekerülsz, örülsz.
donatolsz 2x1 silvert a robotnak, az egy event, keveset ad, nem muszáj. utána ha elindult az esemény, megjelent a 6 boss, te körbeszaladsz, minden bossba beleütsz 2-3 ezer sebzést és mész tovább. én a destroyernél kezdtem és a kalóz irányába mentem körbe, általában amikor minden boss kész volt, én már az ogrénél voltam és a kivégzésénél nyomtam bele dps-t. amikor összeesik mind a 6 boss, akkor az 6 event + 1 ilyen összesítõ, ami rengeteg xp. kapsz egy ládát meg tokeneket. a ládát csak 80on nyisd ki, mert lootot a szintednek megfelelõt fogsz kapni. tokenekbõl meg vegyél szintes könyvet. kb 2 kör 1 szint. így átlagban. 2 óra alatt kb 10 szint megvan, hozzá rengeteg láda.
Never underestimate the power of the dork side!
Az elsõ részt mesmerrel kezdtem, ráadásul a factionst vettem meg elsõnek. Emiatt az IW-t nem tudtam használni sokáig, azt csak az elsõ részben lehetett megszerezni. Most amúgy pont necrót akartam 😊
Szegény ha már új, legalább had élvezze, lesz még része ilyesmiben, bõven.
Minimum low az még esetleg belefér de inkább medium.
A model quality az mehet lower az annyira nem érdekel
A GW1 VOLT PvP orientált, itt meg inkább csak van, úgy ahogy, sokan szeretik, viszont GW1 szintet meg sem közelíti.
Ne várd azt, hogy GW1 folytatást kapj, mert nem fogsz, egy teljesen új játék kapott egy GW köntöst, világot, viszont nem sok köze van hozzá. Ettõl függetlenül jó, csak ne folytatást várj, mert kiba kevés a hasonlóság.
WvW meg hatalmas újítás, mint TomStorm is írja, viszont ez leginkább egy baromi nagy zergfest, ahol 15 fps-el szaladgálsz másik 150 ember közt és spammeled ami épp nincs CD-n és amit a serverlag enged, olykor még auto attack se (így volt fél éve, azóta lehet stabilabb)
PvE eventek szintén, 50-100 ember egykupacban próbálja a lehetó legtöbb mobot tagelni, hogy legyen loot, bár ezen talán majd most változtat s2, de ígéretekre nem nagyon szabad adni. 2 év alatt nem jött érdemleges, perma content. Vagy egy droid farmer vagy, vagy fizetsz gemér és azt adod el. (bár elõbbit utóbbi miatt mindig ellehetetlenítik /anti farm/ és állandó nerfek.)
Összességében viszont jó játék, megéri az árát, exploration legjobb, art kurvajó, mapdesign szintén kimagasló, combat szerintem eddigi legjobb, animációk szintén korrektek, graf meg még ha nem is a legmodernebb, artnak köszönhetõen az összkép lehengerlõ.
Vedd meg nyugodtan.
Na lehet nekemesni
Azt láttam, hogy a kasztok megmaradtak, meg hogy már nem csak embereket lehet választani.
Egy viszont furcsa lehet ha a következõ Class-ok közül volt main-ed elsõ részben illetve tetszett😄ervish,Paragon,Ritualist.Teljesen eltüntek,nyomuk se maradt😞
A megszokott osztályok itt is visszaköszönnek mint a Necro a minionokkal a Guardian mint a Smiter Monk aki volt aztán Ele,Mesmer és a többi.
Mindegyik class nagyon nagy fejlesztésen esett át egyszerüen a szavam elállt mikor GW1 után belekezdtem a folytatásba😊
Persze zavartak a kimaradt dolgok amik elsõ részben megvoltak,nehéz volt átállni azért én is csak 5-6 évet letoltam elsõ résszel de aztán rohadtul belejöttem.
Az Spvp része a játéknak egyenesen lehengerlõ meg nem unható a WPVP/WvW szintén hatalmas újítás.
PVE része is teljes revampot kapott érdemes utánanézned
-Itt már nem Co-op van hanem MMO-k az alapok(ezért nincs is szükség hench-ekre),nincs elkülönítve bárkivel találkozhatsz.
-A játék népszerü
7000 Ft-ért már boltban is kapni, eredeti verziót.
Én a Digital Deluxe verziómat is 6000 Ft-ért tudtam eladni, pedig annak több ingame extrái vannak, mint a Heroic Edition-nek, de te tudod!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Guild Wars 2 Heroic Edition (PC) játékszoftver (7.000FT)
Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékszoftver (9.000FT)
A kettõ együtt "akciósan" 13.500FT-ért elvihetõ
A termékekhez tartozik DVD tok illetve papírok - igény esetén - ezeket postázással tudom elküldeni, aminek az ára a vevõt terheli.
ÉRDEKLÕDNI PÜ-ben!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
persze shoutos staff guával m1, mer csak 1-loot,1-loot 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
így látod ha mondják ki a commander viszont nem megy 30fps alá kb sose
nem véletlen hogy pl a pro sc-sek akinkek olyan gépe van, hogy pislogsz is minimum grafikán tolják
ha competitiv cucc van akkor m1 a külcsíny
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Aláírásomban lévõ laptopon low-on 100 fps nativban. High-on 40. Intel proci a lényeg.
Nekem most nincs doboz,ezt sajnálom is.Viszont találtam egy GW2 posztert azt kiraktam😊
Meg persze alatta sorakoznak a GW1 és kiegészítõi,az is valami
Desolation szerveren.Guild még nincs.
Spvp-t most hanyagolom de van akkora tapasztalatom,hogy bármikor ha beugrok simán megállom a helyem(azért csak elvittem pvp43-ig a régi acc.-ot+még másikat is).Hiába hagytam ki idõt a játékból azt nem lehet elfelejteni😊
A game nagyon rendben van még mindig sõt jobb is lett.
Mivel a szabályzat nem tartalmaz olyan dolgot, hogy nem foghat össze két szerver, ez a játék része. Ha tetszik, ha nem. Ha nem tetszik, akkor is ez van/lesz. Lehet legközelebb a Te szervered fog össze mással, hogy lenyomjatok egy harmadikat.
Ha ez nem tetszik, akkor olyan játékot kellene keresned, ahol 1v1 van.
Na részemrõl ennyi. Sose fogunk közös nevezõre jutni, ez tuti. Az pedig, hogy én milyen életet élek, nem itt fogjuk megbeszélni, de megnyugtatásodul közlöm, hogy büntetlen elõéletû vagyok, és nem vagyok eltiltva az emberi közösségektõl. Tudom ez szerinted óriási hiba, hiszen minimum egy szökésbiztos börtönben lenne a helyem, de a legjobb lenne ha nem is ezen a bolygón élnék, esetleg meg sem születtem volna...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ha ez csak egy játék, akkor miért is kell ennyit sírdogálni? Hm? Jah, hogy mégiscsak komolyan éled meg, hiszen nem kevés sort írtál a témában. Csak én érzek logikai ellentmondást a soraidban?