Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Hát az a portal-golem kombó nagyon mókás volt. Várta a zerg a towereknél/keepeknél, hogy megérkezzünk. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem, jön még valaki, aztán zúzunk a golem alakulattal :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Nem úgy voltunk négyen? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
+1, raynek valami matekja 😄

BEAST
Mi is leszünk legalább négyen. Az elõzõ béta hétvégén már rohangáltunk a tRs guild taggel. 😄

TDC Geronimo
Téged is kitagadlak! :y

Running
Fenébe. <#vigyor> Már beszéltem Gero-val, hogy közösen kéne nekifutni, nem szétszórva. Eddig úgy tûnik a Horda+PT-6+7th+Darton együtt kalandozik majd, ez kb ilyen 20+ ember. Valszeg lesz valami közös gíld, így no para, hogy ragaszkodik mindenki a saját kis csapatnevéhez.

BEAST
Esélyed sincs! Amúgy is inkább geronál próbálkozz, õ remeg mindannyiunk helyett is. 😄

Azért szétoffolni még nem kell a topikot...
Running
#39927 - A lényeg, hogy látványosan meg kell védenem Beastet, hátha ezzel be tudom nyalni majd magamat, meg a bunkó csapatomat a pro gw2 gílgyükbe!<#hehe>

DummyBoy
Én már többször említettem, hogy nagyon félek hová degradálódik a mai fiatalság ...

De eljutni oda, hogy egy kockatopikban felháborodást kelt egy teljesen konszolidált, gyönyörû lányról készült kép ...

Na ez a vég.

Elõre félek, hogy az USB4-nek vajon milyen típusú csatlakozója lesz és vajon mekkora átmérõvel ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ööö, hova lett a hsz-em amire a bosst kaptam?

Amúgy pont vmi hasonló képre számítottam... ;D

Nem, de felesleges ide. Van barátnõm is, szerintem felesleges ide ilyen képeket linkelni, ennyi.

Running:
Én vagyok primitív? Saját megnyilvánulásod hogyan minõsítenéd?
Nem bántottam Beastet, véleményem írtam kulturált keretek közt, nem úgy mint egyesek. Itt mondjuk nem csoda, valaki nem ért egyet egy posttal egybõl megy az oltás.

Running
Stevyxix: Mielõtt nekem ugrasz, én igenis primitív vagyok, ahogy a hsz-em is az volt. Beast-et viszont nem szabad bántani, mert ha õt bántod, akkor engem is bántasz, meg sokunkat még. Tetszik érteni? <#rolleyes>
Beast: <#love11>

Na itt van akkor egy rendes idõs boss😊))

nõundorod van?😊

Running
de primitív vagy baszod

Ez egy fórum, fent adott téma. Szóval nem itt kell verni (sõt inkább keress nõt magadnak, ne képet), annak is megvan a "fóruma". Ez is legalább olyan mélységû vita, mint a raid.

BEAST
Szerintem meg ez a topic nem csupán a játékról szól, hanem a játék köré épülõ (jövõbeli?) társaságról is. Éppen ezért szinte bármi belefér amit a többség elvisel. A bugyuta raid-nemraid, wowverõ-nemwowverõ témák megszakításával külön jól jöttek.

Running
Mi az, hogy nem ide való, BOSS volt.

Szerintem se ide való, nem képpel van a gond hanem a topik nem errõl szól. Tragédia persze nem történt egyszer elmegy.

lol
Hát ezen jót röhögtem, kösz. 😄
Running
Ha neked izgalmasabb 3 napig a raid, nem raid, wow nem wow hsz-ek tömegét olvasgatni, akkor tedd azt, én ennél többet nem tudtam hozzátenni a topikhoz. Ha neked fáj idõnként rápillantani valami dögös nõre, az a te bajod, sokan mások kívánják és szinte követelik ezeket a képeket, akár ebben a topikban is.
Nem akartam egyébként a lelkedbe gázolni, nem tudtam, hogy ekkora törést okozok nálad csinos nõk képeivel.

Győri Devi
wtf? XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
azért az szép, h reggel 10orátol fél nap alatt sikerült 200hsz-t végigflame-elni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hoppá, másik oldalon voltam a raid flame-nél <#banplz>
basszátok meg, nincs jobb dolgotok?
uhhh de durva!😄 azok megkapták😄

Igen ebben mindenképp, én már nem találgatok egyszerûen, de ebben egyetértünk.

Unknow
"I like how the audience just walks away as if nothing happened. Fucks given? None."

Legjobb komment XD Remélem nem valami personal questes spoiler , mert én a cirkuszos vonalat viszem , és nem gyõztem meglepõdni a dolgokon ott.

Amúgy amikor elindul a zene egy ilyesmi GW2 videóba mindig eszembe jut a Fable, Skyrim, Dragon Age és elkap a fantasy érzés. Mondjuk ilyen zeneszerzõvel nem is csoda, de valami eszméletlen jóra sikeredett. Kár,hogy nincs OST - m :S
ugyan minek iskola? már diplomások sem találnak munkát.
LeWyTy
Menjélmáraludni... holnap iskola.<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

volt.
Alakazam<#fejvakaras>Alakazoom<#fejvakaras>Alakazap<#sniffles>AlakaBOOM😄D
k...a nagy lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
vége üt 😄

LeWyTy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szétszakattam a röhögéstõl

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
Nem tudom volt e már:

GW2 builds / calc
TDC Geronimo
😄DD najó

TDC Geronimo
Kis bomb squad. De "szerettem" ezeket warba 😄

remélem lesz commando ruha cash shopbol,de nem lesz,hisz furcsán nézne ki fantasy világban.
TDC Geronimo
Asura kommandó :d

pro kis set <3

kösz a tanácsot,már elkéstél vele!
már stabil az állapotom xD
Saccard
Azért nehogy szívinfarktust kapj amiért szép nõt kell nézned 😄 ratyik... mindenhol van belõlük 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

jaj istenem........
Lamellus

-tRs-Raymond

SZEG007
Ez valami standard hogy 1-2 hetente beszursz valami dögös macát a topikba? Ha Blikk cimlapot akarok nézni akkor nem a GW2 topicba jövök.

Na erre írtam, hogy nem kell gearjutalom, nem is lehetne, mert nem fejlõdik a geared max szint után. Aki a lootért raidel, annak nem jönne be, aki magáért a raidélményért, annak viszont minden további nélkül.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Tatyla
wasd skill na az nincs 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

OMG WORLD FIRST KILL!!!!! legyöztük az ugynevezett "NAGY ÕT" bosst! szép volt srácok,mindenkinek fizetem a sört!