Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
original minõségre rakva gyönyörû
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ezel elvagyok most bárjób lenne béta
Azóta nem játszottam semmivel, egyszerûen nincs máshoz kedvem 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ip figyelõ hülyeség lenne! miért ne játszhatnál mondjuk haver gépén vagy a tesódén stb......bizom benne,hogy menni fog neked legközelebb és nem leszel ilyen peches😛😊
Valami olyat írt hogy vége a bétának próbálkozzak legközelebb is.
Az lehetett gond hogy valami figyeli az ip-t és az accountot?(mer ugye úgy kaptam az accot)
Összefoglalót az elõzõ betaról, WvW statokat stb. Azt ígérték lesz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nos aki tényleg érdekel a téma, és az nem csak ilyen homokos fellángolás, azt hajítson már rám egy privit névvel, aztán összedobnunk egy listát a jelentkezõkrõl. <#love11>#love11>
Bemelegítésnek pedig jó lesz a kövi béta. TS3 szerverünk van, mienk. Minden adott egy csoportos gw2 hokihoz. 😊)
Amugy igen, még mindig áll, h csatlakoznék, illetve 2-en, mert a barátom is jönne 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
★ 汤姆 李
Megijedni nem kell, csak én vagyok primitív, a többiek jó arcok. Én képviselem a csapat sötét oldalát. <#idiota>#idiota>
★ 汤姆 李
Lehet még innen is csatlakozik pár arc. Zomil már jelezte, hogy jönne, ha még nem gondolta meg magát.