Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*ellent

eléggé fasza😊 ügyesen becsalták az ellen funnelre alkalmas helyre

TDC Geronimo

original minõségre rakva gyönyörû

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Atisz
Hmm, értem. Nos ez így a formalitás puszta felrúgásának tûnik mindössze, mivel úgyis azokkal fogsz egy csapatban játszani, akikkel neked jó - tökmind1, hogy guildnek, vagy csapatnak hívjuk ezt a közösséget.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

JethroHUN
Egyre jobb ez a francia oldal, skill kalkulátor is nagyon jó,m ostmár crafthoz is van. Csak kár h a többi anyag az oldalon csak fr és nincs en.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Gondolom WvW. Elõzõ CBn szinte csak azt toltam. BWE-re megfogadtam fogok PvEni is. Igaz Queensdalet kivittem 100%ra, de ettõl függetlenül WvWben szerintem megint többet voltam 😄

engem is hasonlóan beszippantott😊

hát én szombaton volt,hogy egy órán át próbáltam belépegetni😛😊

LeWyTy
Én már most így vagyok... már vagy fél éve de már csak azért is ki akarom próbálni<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

drop
crafting tool
ezel elvagyok most bárjób lenne béta

TDC Geronimo
Amúgy elmondom, hogy ne akarj vele játszani. Hidd el csak rosszabb lesz beta hétvége után :/

Azóta nem játszottam semmivel, egyszerûen nincs máshoz kedvem 😄

LeWyTy
O_O csak többet kellett volna próbálnom?

MOst valami ilyenre gondoltam.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nekem is kiirta párszor,hogy bnem fut béta próbálkozz késõbb.....😛
Ip figyelõ hülyeség lenne! miért ne játszhatnál mondjuk haver gépén vagy a tesódén stb......bizom benne,hogy menni fog neked legközelebb és nem leszel ilyen peches😛😊

LeWyTy
Hát olyan vasárnap este 7-8 körül és hétfõn 4-5körül.
Valami olyat írt hogy vége a bétának próbálkozzak legközelebb is.
Az lehetett gond hogy valami figyeli az ip-t és az accountot?(mer ugye úgy kaptam az accot)

persze,peched volt legutóbb ,mert szerintem mindig rosszkor próbálkoztál! én betudtam vele lépni....próbáld újra majd ha jön a béta!

LeWyTy

hát ez nem túl rózsás! kitartás!

LeWyTy
Jaaaaa azt hittem az már nem aktuális.De így ismét köszönöm szépen<#worship><#worship><#worship>

LeWyTy
Legutóbb anyu húzott le hogy legyen mit enni...apámmal nem állok szóba... amúgy is elinná...mama épp 150et perkált ki nekem tanfolyamra...barátnõm nincs.Legalább munkám lenne<#wilting>

TDC Geronimo
Jut eszembe Jabar te olvasod a topikot még? Ha igen megvetted már, jössz köv eventre?

TDC Geronimo
Menjél húzzad le anyut, aput, mamát, barátnõt/feleséget. Esélyed bejutni vétel nélkül még a 0nál is kisebb, ha engem kérdezel.

szia! a béta amit adtam még mindig funkcionál😛 nem változtattam meg a kódot,a következõnél is próbáld majd újra! Ha neked nem megy akkor odaadom másnak is

TDC Geronimo
Nem, én még mindig tartom, hogy leghamarabb hónap végén, de az ünnep miatt inkább június elején lesz. Csak ideböföghetnének már valamit :p

Összefoglalót az elõzõ betaról, WvW statokat stb. Azt ígérték lesz.

LeWyTy
<#worship>

MeoH
Imadkozol.

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
HOgy tudom növelni az esélyeimet hogy bejussak a kövi bétára? A pénzes megoldásokon kívül???

reménykedsz egy hétvégi betaban?😛

TDC Geronimo
Most már jöhetne valami blogpost, akármi :y

már csak 40 komment!!! 40.000 powaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pedig úgy tudom nem lesz benne GW-ben megszokott GvG. 5v5 lesz és nem a Guild lesz a meghatározó hanem maga a csapat tagja, mindegy milyen Guildba vannak egyébként.

Atisz
Kizárt. Ezért is Guild Wars a játék neve 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MeoH
Az 😊 De az elotte levo mondatat inkabb nem ideztem. 😛

fuck mmo's..i.,

Torrente!<#taps>
MeoH
GW2 hoki jo lenne. De aztan semmi buzulas!

fuck mmo's..i.,

<#puszi>
Zomil
miért neked nincsenek barátaid?..sajnállak...akkor haverom, ha ugy kevésbé buzis neked...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Nos ez tény, ezért csak szájhúzva tudom azt mondani, hogy próbáljuk meg. <#hehe>
Nos aki tényleg érdekel a téma, és az nem csak ilyen homokos fellángolás, azt hajítson már rám egy privit névvel, aztán összedobnunk egy listát a jelentkezõkrõl. <#love11>
Bemelegítésnek pedig jó lesz a kövi béta. TS3 szerverünk van, mienk. Minden adott egy csoportos gw2 hokihoz. 😊)

buzi-e vaty?
Zomil
Nem, én annyira besértödtem azon a csajos képen, h kizárt, h veled együtt játszak... <#idiota>
Amugy igen, még mindig áll, h csatlakoznék, illetve 2-en, mert a barátom is jönne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wow jóabb.
JethroHUN
Majd én is mennék guildbe szívesen. Hamarosan meg lesz azt új gépem. Egy HP pavilon, de még nem tudom melyik típus. Azon már kellene majd futni és akkor elõ is vásárlom a gamet. Amúgy az elõvásárlás az meddig él?

Nem igazán értem az apropóját, mivel az odamondós hsz-eket benthagytad, a poénkodósakat meg kitörölted...

lényeg,h pepsi legyen nálad😄

Bár gondolom nincsenek olyan kvalitásaim mint Katának, de lehet mi is csatlakoznánk egy kis csapattal. 😄

5v5 battle.Ez mehet a guild névvel is a bajnokságba(tournament).Errõl tudok de tényleg érdekes lenne ha nélkülöznék a GVG-t hiszen játék nevébõl ahogy írtad elsõnek gvg jut eszünkbe<#confused>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Esetleg lenne még valaki aki jönne és értelmesnek érzi magát? Pl Kata? <#vigyor>
Megijedni nem kell, csak én vagyok primitív, a többiek jó arcok. Én képviselem a csapat sötét oldalát. <#idiota>

#39923-tól törlés volt pár hsz.Volt ami kérésre és volt amit úgy gondoltam,hogy nem kell ide.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Hamarosan szerintem tartunk egy ilyen közös megbeszélést TS-en. Ha megvan az idõpont, akkor fixáljuk a részleteket, ha ti is benne vagytok. Szerintem praktikusabb együtt játszani, mint 5 db 2-4 fõs alakulatokkal.
Lehet még innen is csatlakozik pár arc. Zomil már jelezte, hogy jönne, ha még nem gondolta meg magát.

JethroHUN
Ha már guild wars. Guildek között lesz valami harc lehetõség?