63345
  • Mc Wolfy
    ezt biztos ide kellett? :D egyébkén linkbe is lehet ám foglalni :P
  • Negritis
    http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-11-blizzard-reveals-rogue-only-goblin-auto-barber-hearthstone-card?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

eh :D
  • bowden
    Eladó egy üres acc, esetleg cserélném diablo3-ra vagy más hasznosra.
    E-mail fiókot, cd-keyt adom hozzá.
  • bardocz
    Már akkor kaptam, amikor még nem volt gw2 acc-om :DD
  • Negritis
    facebookhoz meg kevésbé lényeges fórumokhoz, ahol tudom hogy van esély spamre elfér még
    fontos cuccokhoz van 3 másik mailem
  • Mc Wolfy
    ki használ még freemailt?
  • Negritis
    én a facebookos fremailemre kapom dögivel :D
    meg ugyanez a b.net accra :D

még jó hogy full másikon vannak a normál regjeim :D
  • Mc Wolfy
    hehehe :D
    na igen. már én is kaptam
  • Shaenis
    Biztos nem én vagyok az első, aki account lopós átverős emailt kapott, de azért felhívnám a figyelmet, hogy ne dőljetek be annak ha ilyet kaptok. Az email amúgy első látásra egész hihetőnek tűnik, de abban a pillanatban kilóg a lóláb, amikor megnézed, hova mutat valójában a login link. Na erre NE kattintstatok rá: "http://account.guildwars2.comet1jqabjoe6vdai2w-36w-fjkxcf-i2aryrvz-q7hdvwgzoe7.vazb-m57y-lo360j-00q9k-0w4brh.tk/"

Guild Wars 2 Account Will Be Shut Down Inform

We are sorry to inform you that your login account [email protected] will be shut down or partially limited within 72 hours due to currency transactions or abnormal login. If you want to remove restrictions, please click the following link to validate:
    https://account.guildwars2.com/login?
    Please keep in mind that Guild Wars 2 is a global game with hundreds of thousands of players. This means that standards of behavior must be upheld. For your convenience, you can obtain more information about our rules at the address listed below.

https://www.guildwars2.com/en/legal/

Guild Wars 2 Account Support Team

• Mc Wolfy
    bocsi, raideltünk. sfr-t nagyon el kellett gyepálni, kicsit szemtelenek voltak, de felvettelek friendbe.
    mac wolfy vagy mc wolfy néven te is megtalálhatsz engem
  • Kata
    Most onlány vagyok, aki szeretne "roamerkedni" ((c) Wolfy), az írjon rám. Katalin.7062
  • Mc Wolfy
    nézd meg cdi-t official forumon. problémáznak (jogosan) játékosok, hogy egyszerűen az számít, hol van több játékos, szóval valami megoldást csinálnak majd
  • erasmus4
    A borderek is olyanok lesznek mint edge? Vagy pontosan mit hallottal?
  • Mc Wolfy
    ott is terveznek ilyesmit
  • erasmus4
    Ezt mire erted hogy meg egy ideig?
  • Mc Wolfy
    attól függ mire. van egy summonolt fegyver, a kalapács. az elég keményen vereti. scepter/daggernek hatalmas burst sebzése van, dagger/daggernek nagy dpse, botból lehet úgy tudom valami irgalmatlan sebzést kihozni, ráadásul területi. nézz youtubon pár vifdeót. de úgyis meglesz minden fegyvered.
    ja és pve-re csak a berzerker
  • Tuvok #61560
    Dagger/dagger.
  • Prof William
    Tehát a Power. :) Köszönöm. :)

Fegyvernek mit javasoltok? Bot, Sceptre, vagy Dagger? Most botom van.
  • Mc Wolfy
    itt nincsenek igazi varázslatok, minden támadásnak minősül. ha bevakítanak, akkor még a területi támadásod is missel, amibe beleálltak :D
  • Prof William
    Elementalistnál is a power adja a sebzést ?
  • JaSoN HuNTeR #61556
    Mikor lesz kiegészítő a játékhoz?
  • Mc Wolfy
    a szerverek már csak wvw miatt lényegesek (még egy ideig)
  • Negritis
    már nincs kifejezett piken square, megaserverek vannak
  • empie
    Valóban az átalakulás végett hittem azt, hogy nem jó helyen járok. Köszönöm a tájékoztatást.

Illetve a Piken Sqauren nem sok játékost látok lion's archban sem.. hova tűnt mindenki ? :)
    Utoljára szerkesztette: empie, 2014.10.05. 14:59:52
  • alyr2
    LA meg mindig mukodik(bar at alakult) szoval nalad van valami problem:D
  • empie
    Régebb óta nem léptem be, és látom, hogy lion's archba most nem is lehet. Hol gyülekezik jelenleg a nép, mármint melyik fővárosban?
  • JohnLawrence
    Amúgy szivesen belépnék valami klánba is ha 1 kezdő Gw-s játékost fogadnának. 18+ bőven megvan ts3 van hétvégén vagyok leginkább aktív de hétköznap is szoktam fent lenni. Desolation a szerverem.
  • JohnLawrence
    Köszönöm a válaszokat!
  • Mc Wolfy
    mindennek a sebzését egy alap sebzés adja, ez megszorzódik a powered bizonyos százalékával. ez skillenként változik. van esély kritikus találatra. ezt a precision határozza meg, hogy hány %. a kritikus sebzés nagysága pedig az alap sebzés megszorozva a crit dmg-eddel.
    a kondik sebzését másik stat befolyásolja, ezeknek a hatóidejét is külön stat befolyásolja.

egy idő után meg minden traited megszerzed majd, ráadásul annyi fölös pontod lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. a skilleket pedig unlockolni kell. vagy megveszed a könyvet, vagy megcsinálod a feltételét, ami a skill melletti távcső ikonra mutatva látható
  • Jani Hun
    egyenlöre a skillpontot arra költsd el amit értelmesnek találsz, idövel az összeset unlockolni fogod és skillpontod is lesz böven. nekem msot mind kivel unlockolva és olyan 400~ skillpontom van fölöslegesen. de mondmo egyelöre csak azt ami hasznos. amugy meg majd késöbbiekben szituáciüófüggö lesz hogy melyiket használod, a könyveknél pedig ha jólsejtem(nem huzta uj karit a traitsystem rework ota) megkellesz venned mindet de msot is csak azt ami hasznos ugye
  • JohnLawrence
    Üdv! Az lenne a kérdésem(warrit kezdtem huzni) hogy vannak a slot skillsek ott mindent meg kell tanulni idővel? Vagy ki kell válogatni mi lesz a hasznos nekem? MEg fővárosban a trainernél van 1 rakat könyv,ha jól láttam 5 kategóriában. Azok is kellenek majd mind? Előre is köszönöm a választ!
  • Prof William
    Elementalistnál a Power szint határozza meg hogy varázslatokkal mennyit sebzek? Vagy milyen tárgyakat érdemes viselni.
  • Mc Wolfy
    szakmázás pedig nem első kari húzására van. egyszerűen rakd el nyersanyagokat. inventoryt ha megnyitod, jobb felső sarokban klikk a fogaskerékre és ott rakhatod egyenesen be bankodba őket. 80 után bőven elég elővenni
  • JohnLawrence
    Köszi! Indulásnak megteszi.
  • mkfdd
    buildek
    szakmák 400ig
    dungeon guide
    world boss menetrend
  • JohnLawrence
    Sziasztok! 3 napja vettem meg a játékot ismerkedem még vele és ha valaki ráérne 1 ki beszélgetésre azt megköszönném. Kasztok felépítése mit hol merre találok szakmák húzása érdekelne leginkább. Pm ben adnék skype nevet vagy mehetünk ts re is beszélgetni. Előre is köszönöm.
  • Mc Wolfy
    deson jössz roamerkedni? :)
  • mkfdd
    ez mennyire vicces már :)
  • Kata
    Ha valaki szeretne segítséget a szintezésben vagy bármiben, szóljon vagy hallgasson örökre. :)
  • mefiszto24
    köszi akkor próbálkozok :)