Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Amelyik olcsóbb...😄 Szép a dobozos, de csak a port fogná úgyis, de nem feltétlenül probléma.
Dobozos vagy digitális?
bardocz
Honnan érdemes megvenni a játékot? Nem nagyon találok boltot ahol lenne éppen, de hátha tudtok valamit.
Mc Wolfy
spvpben lehet, nem tudom, ahhoz nem értek, régen jó volt. pveben a maximális sebzés minimális idõ alatt a lényeg. bownak nagyjából fele a sebzése, mint shortswordnek (dps, nem egyszeri tikk)
szerintem arra várnak, hogy már nem tudnak mit fejleszteni, aztán hirtelen bedobják a nagy ranger peccset. nagyon sok dolgot visszatartanak hónapokkal, fél évvel. pl wvw szint egyesítést pl 3-4 hónappal elõtte legalább megvolt. új wvw traitek már fél éve készen, de még nincsenek bent...

Never underestimate the power of the dork side!

Spirit se életképes?
Biztos nem ugrálnék meg pörögnék Shortsword-al a kezében,inkább legyen gyengécske de Bow neki,távolság és max sebzés,sz.tem
Még 2 éves sincs a játék,persze ez tudom nem vigasztal😊

Valamiért visszatartják ezt a Ranger dolgot az tény de sajnos én se tudom a választ.
Mc Wolfy
van meta buildje. shortsword, max sebzéssel, spirit, sick em, meg gyorsítás. de azzal a builddel még dodgeolni se lehet

Az a baj, hogy akármit csinálsz a rangernek, meg se fogja közelíteni a többi kasztot. nem értem az anet ezzel miért nem csinál már valamit 3 éve. Az összes fórum tele van ezzel és basznak rá.
Egyébként én is nagyon kedvelem a Rangert.Csináljunk v.mi meta buildet
Mc Wolfy
ranger fosabb, mert a többi az erõsebb lett. ezzel a builddel nem halsz, mert minden boss kb elõbb lehal, mint hogy egyet ütne. (mellesleg meg kell tanulni dodgeolni, nem facetank, az tény)

Ranger továbbra is fos mi?
Pedig isten látja lelkem, próbáltam a warriort annyira élvezni mint a rangert, de nem ment. Sajnos (vagy nem), én a legjobban a rangerrel szeretek játszani. LB+SB. Ez van...
Július 1-tõl jönnek még át dolgok elsõ részbõl.Neked pont jobb lesz mert könnyebben megbarátkozol majd az egésszel
Ez a pve full zerk. Nagyon papír, hal sokat nem?
Mc Wolfy
de lehet. ingyen és bérmentve, bármikor, bárhol csatán kívül

bardocz
Itt nem lehet csak úgy váltogatni a skilleket, hogy már az elején az engame buildre hajtasz?
köszönöm
Mc Wolfy
de én ezt használom. elég nagy darálógép, a hibákat is jobban tûri mind tõlem, mind a szövetségesektõl

Mc Wolfy
pve
wvw bár ez kb csak a legjobb csapatokkban mûködik, amikor mindenki a metát futtatja. nem szeretem és nem értek vele egyet. red guardot majmolja

Na csak kipróbáltam a warriort...
Valaki linkelne egy endgame pve és egy wvw buildet
Vadnokedli
ASUS VGA hoz járó GPU Tweaknek van egy ilyen kis szenzoros/grafikonos része.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mivel tudtad ezt egyébként mérni ha szabad még kérdeznem?😊
Ok köszi akkor 2GB bõven elég neki.
Vadnokedli
Native/Supersample + Minden csutkán; 1200MB (szerintem 1,5GB VRAM nem árthat)

másik~fps Avg: 29.992 - Min: 11 - Max: 58

Vadnokedli
nekem 512 nél többet nem nagyon evett még a játék(emlékeim szerint.) De mindjárt megnézem pl egy world event nél.

Amihez Vram vagy GPU memory van írva beállításokban ahoz lehet tudni mennyi is a valós ami kell neki?Teszem azt:
low=1GB
Med=2Gb
High=3/4GB?

Odaírhatnák mert ezt így honnan lehet tudni?Ilyen pl kimondottan ugye a shader opció
Vadnokedli
Egy kis irányadó

4670K - R9 280X (1100/6500) -

2014-06-19 15:22:04 - Gw2
Frames: 4677 - Time: 134348ms - Avg: 34.813 - Min: 0 - Max: 63
LA - Mystic Forge-tol vízesésig (pörögtem forogtam, skilleztem zoomoltam, váltottam, stbstb)

AA : Nincs -
LOD Distance : High -
Shadows : High -
PostProcessing : Low -
Model Limit : Medium -
Model Quality : High
Native
(többi maxon)

VSync ugye be volt kapcsolva mert anélkül eszméletlen ahogy szétesik a kép.

Jó ok.Pénz se ártana hozzá,hogy megvegyem😄
Holnap itt van!Majd tesztelem
kastil
mikor jön meg? sikítsad majd de gyorsba hogy hogy fut!!

Hát csak egy sima i5 3570-et.Beszámoltak i3 2120+20k amit dobtam rá
Vadnokedli
6 magos i7 nem árthat. Mondjuk egy 4930K mert hogy semmilyen gépen nem fut jól az ziher. 😄

kastil
mit adtál el, mit vettél?

Ma viszont csak nézek ki a fejembõl mert a régi procimat már megvették,elvitték nincs gépem^^
Tudtam,hogy ez lesz.Visszatértem a játékba és már rendeltem is meg az új Processzort😄
Holnap itt is van!
Tudjátok miért??MERT ez a játék megérdemli!!!
Bazz akkorát World pévéztem tegnap,hogy ilyen játékélmény nem volt az utóbbi pár hónapban egyszer sem ha MMO-rol van szó.Valami brutál nagy játék volt amit csináltunk😊
És basszus bevergõdtem 15s szintel ÉS lehetett érezni,hogy érek valamit,durva.
Mc Wolfy
inkább, hogy mennyi idõt töltesz a pve tartalmakkal. wvw körökben pl ugratások gyakori célpontjai azok, akiknek sok pontjuk van.

bardocz
Akkor ez olyasmi lehet, mint a wot-ban az efficiency. Az azért elég jól mutatta, hogy ki menyire tud játszani, és már a meccs elején elkönyvelhetõ volt, hogy melyik csapat fog nyerni.
Mc Wolfy
achivement points igazából azt méri, mennyire vagy pve kocka. lazán lehet úgy 5k játékórád, hogy van vagy 1500 achi pontod, mert mondjuk csak wvwzel. na jó, mióta havi és napi teljesíthetõ csak wvwben, azóta talán kicsit bepörgött, szóval mondjuk akkor legyen 3k

az Achievement pont kis túlzással a kockaméter
nagyjából azt méri hogy mennyit toltad a játékkal

ettõl függetlenül láttam olyan 18k acsis elét aki kérésre SEM rkaott icebow ac p1en a burrowknál

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

khm 13252 achi pont khm <#beka3> 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Vadnokedli
Lehet rá verni az e-péniszt. <#alien> 5-6k nem árt. Sok idióta még CoF / SE-be is igényli a 6-7K pluszt... olyankor sírva fakadok <#hehe> (Pedig már mentem 2,2K achi pontos thieffel 49 es fractált.)

bardocz
Ezt a hozzászólást majd pár hét múlva fogom teljesen érteni azt hiszem 😄D
Gondolom ez az acsi a játékteljesítménytõl függ, és látják a többiek.
nyugi az elején ha nem visznek valahova az nem azért lesz mert meso vagy, hanem mert lesz 8-900 acsid
3-4k alatt nem csipázzák a "hc"k a játékosokat (warit is kivágják 5k alatt a speedrunról)

fraciba meg eleve inkább csak "csapattal" éri meg menni a guilden belül

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na csak kipróbáltam a warriort...
Valaki linkelne egy endgame pve és egy wvw buildet?

Bittedanke (hogy a klasszikust idézzem) 😊
bardocz
Elsõ részt is mesmerrel kezdtem, ami egyik legnehezebb talán, úgyis csinálok majd valószínû több karaktert is késõbb. De majd eldõl.
kastil
Szerintem a legtöbb ember rerollol valamire igen rövid idõn belül, akkor meg szerintem legyen az elsõ szar(abb)

Mc Wolfy
csak beírod chatre, hogy lf taxi és aki írja anevét, arra joinolsz, aztán jobb klikk a party ikonjára és join overflow vagy mi. de ahogy gondolod 😊

Dehogy megyek nemzetközi TS-re.Magyarra is alig megyek😄
Meg a többit se értem-.-mind1 inkább kihagyom
Mc Wolfy
csak mondjuk dungeonba nem fogja vinni egy normális csapat se, ahogy fractalba se

Mc Wolfy
nekrót nem nagyon szeretik pveben vinni. a sikerélmény miatt elsõnek én warriort ajánlanék, esetleg guardiant, elénél okosan kell használni a kombókat, érdemes utána olvasni, mert pillanatnyilag eléknek van a legnagyobb sebzésük, de trükközni kell hozzá