Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Végre, már kezdett nagyon erõsen jelentkezni az elvonási tünet <#idiota> Egyébként vicc, de semmivel nincs kedvem gamelni BWE óta, nem tudom hogy ilyen mikor volt utoljára, talán swg elõtt 10 éve.
Running
Az, hogy valaki idõnként benézi, az ok, még talán az is, hogy nem nézi át teljesen az elsõ 30 hszt, de amikor szinte egymást követi ugyanaz a hír, az már a súlyosan értelmi fogyatékos kategória.

most jön az,h mindenki olvasás nélkül elkezdi ide posztolgatni,h lesz stresszteszt?😄

Running

We’ll be conducting a stress test on Monday May 14 from 11 AM to 6:00 PM PDT (-7 GMT).

This special test event is open only to Pre-Purchase customers who have registered their accounts. With your help, we can conduct important tests and address some of the issues we identified during our first Beta Weekend Event. During this event, all you need to do is play normally with a new or existing chara...cter on your Beta account using the same game client. Please note that since this is a stress test of our servers, you may experience some in-game performance issues. If you’ve pre-purchased Guild Wars 2 and wish to participate in the stress test, we recommend that you register the account and download the game client.

Pre-Purchase customers, log in to the Beta Forums for more information and/or to download the Beta client if needed.
drop
ops nem is néztem pedig álltalába végig olvasom a dolgokat

Running
#40225 - vótmá!

drop
We’ll be conducting a stress test on Monday May 14 from 11 AM to 6:00 PM PDT (-7 GMT). igen

DummyBoy
Szerintem aki dolgozott már versenyszférában, annak errõl a "túl szép hogy igaz legyen" jut eszébe.

A Valve a világ legjobb munkáltatói közé talrtozik, de ezek a részek könnyen félremagyarázhatóak:

"Pl. nincs hierarchia, mindenki azon dolgozik amihez kedve van, ha egy project-et megunsz átmész egy másikhoz 😊"

Ezeket én is el tudom mondani magamról (Bár van fõnököm, managerem, de 90%-ban én döntök arról mivel foglalkozom ... mi döntünk arról melyik projekten dolgozunk ...) de azt hozzá kell tenni, hogy a végén MINDEN projektnek el kell készülni ... ergó hiába unok meg egyet, átmehetek máson dolgozni, de utána vissza kell menni, és befejezni az eredetit ...

Szóval kicsit marketing szagú ez a dolog 😊 Ettõl függetlenül lehet tévedek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

http://www.valvesoftware.com/company/Valve_Handbook_LowRes.pdf

Érdekes olvasmány, de azért azt érdemes fejben tartani hogy
"Of all the people at this company who aren’t your boss,
Gabe is the MOST not your boss, if you get what we’re saying"

DummyBoy
Ezt nehezen hiszem el ... Szerintem ott valami infó félrecsúszott 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ja, és felejtsük már el a kóreai-t bazzze...<#falbav>
koreai, hosszú o nélkül.
És? Addig várnak a kiadással míg nem lesz, vagy mi? ROTFL
Valami gond van az oldallal mert nem mutatja a hozzászólásokat csak a neveket
TDC Geronimo
Hétfõn este 8tól hajnal 3ig stress test lesz minden pre purchases embernek \o/

Fb-n kint a link. Elõzõ eventes kliensel menni fog

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JethroHUN
Ezért nincs még mindig Half Life 3.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Rosszul, csak azt írtak pár hétig read only lesz.

Unknow
Azt mondták ,hogy "fore few weeks until the next beta event", vagy rosszul emlékszek tán?
Mondták, bár néhány hetet mondtak, ez meg kb 1,5 hét volt, hát ki mit ért néhány hét alatt 😊

TDC Geronimo
Beta fórumon wipeolták a postokat... Amagad mi készül :y

Zomil
Én a Valve-hoz mennék dolgozni szivesen...nah ott nem semmi körülmények között dolgoznak az emberek. Pl. nincs hierarchia, mindenki azon dolgozik amihez kedve van, ha egy project-et megunsz átmész egy másikhoz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mi? Vannak területi vagy közeledben (akár teljes körben) sebzõs skillek. PvE-ben játékos nem sérül más játékos támadásától (arra ott a PvP ügye), szóval ha Elementalist egy Meteor Showert idéz oda ahol állsz nem kell tartanod tõle, fehér körrel jelzi a szövetséges vagyis játékos (PvP-ben csapattag) területre ható skilljét (van ami gyógyít szóval nem feltétlenül támadó), még piros körrel az ellenséges támadó területet (gondolom ha területi gyógyító skillt nyom az enemy akkor azt nem jelzi neked ha nem okoz sérülést, de nem sok ilyen lehet, inkább PvP-n lehet érdekes ez a kérdés).

LeWyTy
Kérdés...Team damage nincs ugye?
(az elég hülyén hat hogy nem csak 1 enemyre hat a támadásom... de a csapattársam nem sérül tõle.)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nézõpont kérdése. Igen, lehet qrvásnak is tekinteni de inkább egy öltöztetõs babaház érzésem van tõle. Fõleg hogy a legtöbb karakter ránézésre 16 max. Norn kivétel lehet, ha nem azokat választod.
De ott is van virágos hajviselet ami elég mókásan hat egy 'kemény', becsvágyó harcosnál. 😊

De az tény hogy tera más kategória, az már egyszerûen taszít.
jó hogy férfi vagyok és szeretem a nõi idomokat de ne magyarázza meg senki hogy egy acél tanga olyan jó védelem...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Szerintem meg mindegy, hogy keletiesnek mondjuk vagy koreai stílusúnak, mert ugyan arra gondolunk. De hagyjuk inkább, pont a fenti okok miatt is.

Mert vakok.
Unknow
A Silkroadtól a Perfect Worldig szerintem ezt a "generic korean style" -t mindenre rálehet húzni. Viszont GW2 -nek a grafikája, systeme..az egész nyugatias. Ezért nem értem,hogy sokan miért húzzák be a kóreai stílusú MMO-k közé.
És azért mert a legtöbb kóreából jön már inden kóreai lesz? Ugyan már! Ázsiai kultúra, és ha végignézed az ázsiai játékokat észreveszed mennyire hasonlít mind. Ezért szeretem inkább az "ázsiai stílust" használni a kórei helyett. Kb ugyan az amikor a dd kasztokat dps-nek nevezik. Valahol igazis meg nem is.
Akkor meg minek írod be a nyilvánvalót.

Komolyan?<#nevetes1>
Legtöbb Koreából jön, azért mondják így.

JethroHUN
<#eljen>+1

Ha valaki "kóreai" , de inkább mondjuk, hogy ázsiai stílust akar látni az nézze meg a Tera-t, és hasonlítsa össze a Gw2-vel. Szerintem a Gw2 pont, hogy igenis nyugati stílusú.
Jól van mondjuk csúnya lenne ha kis kosztümbe menne csatázni a kis ele csaj, "meggyepálná" egy nagydarab Norn Warrior és a végén szakadt véres minden felé cafatokban lógó ruhákkal (és béllel) fejezné be a csatát 😄

Mondjuk az elsõ részt nagyon nyomták Dél Koreában, voltak pénzdíjas versenyek is és szponzorált teamek. Most is meg fogják próbálni szerintem, hiszen mondták már hogy e-sportot szeretnének belõle.

JethroHUN
Kislányos?! ezt komolyan modod? lol te hol élsz? milyen ruhák vannak feléd. <#vigyor> ahány videót láttam mindegyikben, háát, olyan..khm qurvás a nõ karik ruhái. Ezen amúgy mindig mosolygok játékokban, pl kis lenge valami de felfogja a kard vágást, a golyót, a tüzet és stb. "Fantasy, mert a stat számít nem a textúra" <#idiota>

Ahet
Az emberek gyakran alkotnak ítéletet hallomásból, rossz tapasztalatból ... de mindenképpen megfelelõ információk hiányában. Ez a koreai jelzõ véleményem szerint abból alakult ki, hogy az NCsoft áll az ArenaNet mögött.
Maga a játék egyértelmûen US/EU piacra készült, mint ahogy az elsõ rész is.

The gods have disconnected you ...

Nem néztem nagyon részletesen a karakter generálót, de szerintem lehet ilyet is meg olyat is csinálni. GW-re is mondták ezt és abban is elég jó nyugati jellegû csajokat lehetett generálni, necrom is ilyen lett, persze lehet tipikus keletiest is csinálni, GW2-ben meg még sokkal több a lehetõség. Mellesleg meg kell nézni a Nornokat, igazán nõiesek tudnak lenni, mivel teljesen északi típusúak mint svédek pl. Olyan nõt lehet csinálni amin van mit fogni ahogy szokták mondani.

Vagyis TES annak rövidítik rosszul írtam.

Nõi ruhák egy része olyan 'kislányos' mint a keleti MMO-kban.
Az arcoknak / hajaknak is egy jó része inkább keleties jelleg.

Ezen felül... kb semmi.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Úgy õszintén érdekel hogy nem akar GW2-ni? Ha õ leírta ilyennek akkor ez van, szerintem nem veszítünk semmit. The Elder Scrolls Online meg nálam kapálta el magát, ha GW2-ben bárgyú a harc akkor ESO-ban meg nem is tudom maga a halál dög unalom szánalommal egybekötve (nem tudok kicsinyesebb jellemzést írni rá).
Nem koreai, csak az emberünk vak egyszerûen, vagy hülye, nincs ezzel gond, hagyni kell ezeket. Mindenkinek amúgy sem tetszhet, ha már valamirõl nem írnak rosszat akkor is ki lehet találni valami negatívumot.

Unknow
Btw, ehhez a "kóreais" dolgot csak szeretném megjegyezni,hogy szerintem nem csak én találkozok ilyen emberekkel. Lásd itt pl.

Egyébként engem komolyan érdekelne,hogy a GW2-ben mi az isten a kóreai. Mert én komolyan rühellem a kóreai stílust , de akárhogy próbálom nem veszem észre a kóreai vonásokat. Sõt, igazából nekem ezekkel a ruhákkal, designel sokkal inkább hajaz a nyugatra mint bármi más. Kicsit Fable/Dragon Age jut eszembe róla.
Azért Anet irodáját elnézve nem éppen a rabszolga munka képe jött le. Amit ott van elképesztõ. Nem mondom hogy biztos hú de boldogan jár mindenki dolgozni oda, de a képekrõl az biztos hogy a munkakörülményeik kiválóak.

GW2 marketing szempontból zseniális.
Kis célzott dolgokkal operálnak, amúgy meg hagy vigyék az emberek a hírét.

Nézzetek szét a fórumban, mi is (de én legalábbis tuti), lecsapok majdnem mindenre ami új anyag van legalábbis még nem láttam.

A mostanság jellemzõ eljárásokhoz képest halál szerényen és halál nyugodtan intéznek mindent. (Aztán hogy belül mekkora a feszkó meg a korbácsok csattogása esetleg az más kérdés.)

Szóval... sajt.

A sikerességrõl meg: EVE online kb 300-400 ezer embert mozgat meg stabilan. Ebbõl a pénzbõl CCP azóta megvette a White Wolfot, FPS-t és World of Darkness MMO-t fejleszt. Olyan communityja van ami felprédálna bármi mást. Nekik õk a célpont, a célközönség. Más világ, nem túl masszív számokkal, de ismerek embert aki ott dolgozott, és azok a körülmények amik ott vannak (azt leszámítva hogy szétdolgozod magad) a besza behu kategória. Kisebb példa: Míg én itthon a saját fizetésem költöm reggelire / ebédre, hogy dolgozni bírjak, ott (azt hiszem nem csak) reggel svédasztal van.

Unknow
Ja, ez a combat system dolog nekem is fájó. Õszintén szólva a "papír" vagy nem is tudom milyen combat nem csak erre jellemzõ. Nekem ez volt a bajom a Terával is. Olyan mintha papír késekkel és stb-vel aprítanám az enemyt.
Azokért az emberekért nem is kár, nemhiszem hogy te is örülnél ha lépten nyomon oltári nagy faszokba botlanál ingame...Nem kell h gw2vel 10 millioan játszanak, ami tuti, h lesz teli szerver böven amik közül tudunk majd választani, a többit ki nem fossa le
TDC Geronimo
Hát én megnéztem ebbõl a TSWbõl egy 2012es GDC prezentációt, hogy valamennyire képben legyek a mostani beta hétvégére de... a világ még elmegy meg az átvezetõk, de valahogy az összes többi a combattal együtt olyan gagyi fíling, hogy hihetetlen :/

Unknow
Most mit jelentsenek be? Jövõ héten Diablo 3. Szerintem igazából bármit bejelenthetnének, akkor se lenne akkora visszhangja most mint bámikor máskor.

Egyébként TSW-s témához még annyit,hogy az ötlet nagyon jó, a facebookos hülyeség is nagy ötlet volt. Ügyesen csinálják a srácok na... Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játék, de félek nem fog túlságosan tetszeni ezzel "papírból" vannak a karakterek dologgal.
TDC Geronimo
Én megveszem dio3at is meg már megvettem gw2õt is. Na ilyenkor mivan <#fejvakaras>