Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This special test event is open only to Pre-Purchase customers who have registered their accounts. With your help, we can conduct important tests and address some of the issues we identified during our first Beta Weekend Event. During this event, all you need to do is play normally with a new or existing chara...cter on your Beta account using the same game client. Please note that since this is a stress test of our servers, you may experience some in-game performance issues. If you’ve pre-purchased Guild Wars 2 and wish to participate in the stress test, we recommend that you register the account and download the game client.
Pre-Purchase customers, log in to the Beta Forums for more information and/or to download the Beta client if needed.
A Valve a világ legjobb munkáltatói közé talrtozik, de ezek a részek könnyen félremagyarázhatóak:
"Pl. nincs hierarchia, mindenki azon dolgozik amihez kedve van, ha egy project-et megunsz átmész egy másikhoz 😊"
Ezeket én is el tudom mondani magamról (Bár van fõnököm, managerem, de 90%-ban én döntök arról mivel foglalkozom ... mi döntünk arról melyik projekten dolgozunk ...) de azt hozzá kell tenni, hogy a végén MINDEN projektnek el kell készülni ... ergó hiába unok meg egyet, átmehetek máson dolgozni, de utána vissza kell menni, és befejezni az eredetit ...
Szóval kicsit marketing szagú ez a dolog 😊 Ettõl függetlenül lehet tévedek 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Érdekes olvasmány, de azért azt érdemes fejben tartani hogy
"Of all the people at this company who aren’t your boss,
Gabe is the MOST not your boss, if you get what we’re saying"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
koreai, hosszú o nélkül.
Fb-n kint a link. Elõzõ eventes kliensel menni fog
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(az elég hülyén hat hogy nem csak 1 enemyre hat a támadásom... de a csapattársam nem sérül tõle.)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ott is van virágos hajviselet ami elég mókásan hat egy 'kemény', becsvágyó harcosnál. 😊
De az tény hogy tera más kategória, az már egyszerûen taszít.
jó hogy férfi vagyok és szeretem a nõi idomokat de ne magyarázza meg senki hogy egy acél tanga olyan jó védelem...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Maga a játék egyértelmûen US/EU piacra készült, mint ahogy az elsõ rész is.
The gods have disconnected you ...
Az arcoknak / hajaknak is egy jó része inkább keleties jelleg.
Ezen felül... kb semmi.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem koreai, csak az emberünk vak egyszerûen, vagy hülye, nincs ezzel gond, hagyni kell ezeket. Mindenkinek amúgy sem tetszhet, ha már valamirõl nem írnak rosszat akkor is ki lehet találni valami negatívumot.
Egyébként engem komolyan érdekelne,hogy a GW2-ben mi az isten a kóreai. Mert én komolyan rühellem a kóreai stílust , de akárhogy próbálom nem veszem észre a kóreai vonásokat. Sõt, igazából nekem ezekkel a ruhákkal, designel sokkal inkább hajaz a nyugatra mint bármi más. Kicsit Fable/Dragon Age jut eszembe róla.
Kis célzott dolgokkal operálnak, amúgy meg hagy vigyék az emberek a hírét.
Nézzetek szét a fórumban, mi is (de én legalábbis tuti), lecsapok majdnem mindenre ami új anyag van legalábbis még nem láttam.
A mostanság jellemzõ eljárásokhoz képest halál szerényen és halál nyugodtan intéznek mindent. (Aztán hogy belül mekkora a feszkó meg a korbácsok csattogása esetleg az más kérdés.)
Szóval... sajt.
A sikerességrõl meg: EVE online kb 300-400 ezer embert mozgat meg stabilan. Ebbõl a pénzbõl CCP azóta megvette a White Wolfot, FPS-t és World of Darkness MMO-t fejleszt. Olyan communityja van ami felprédálna bármi mást. Nekik õk a célpont, a célközönség. Más világ, nem túl masszív számokkal, de ismerek embert aki ott dolgozott, és azok a körülmények amik ott vannak (azt leszámítva hogy szétdolgozod magad) a besza behu kategória. Kisebb példa: Míg én itthon a saját fizetésem költöm reggelire / ebédre, hogy dolgozni bírjak, ott (azt hiszem nem csak) reggel svédasztal van.
Egyébként TSW-s témához még annyit,hogy az ötlet nagyon jó, a facebookos hülyeség is nagy ötlet volt. Ügyesen csinálják a srácok na... Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játék, de félek nem fog túlságosan tetszeni ezzel "papírból" vannak a karakterek dologgal.