Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Szerver kérdést a release-re vonatkozóan dobtam fel, itt azért körvonalazódik, hogy milyen guildek mennek az egyes szerverekre. Biztos, hogy lesz kinevezett hun szerver, bár engem ez nem érint, mert oda megyek ahova a guild mondja 😄

LeWyTy
dettó csak kérdeztem<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Omlás
Én special a "magyar" szervert tuti kerülöm ... eddigi évek során a tapasztalat utólagosan mindig negatív volt szinte minden kipróbált/játszott mmo-ban itt majd ha lehet körültekintõen megtartom a távolságot 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zomil
biztos lesz 😊
bár ha van jo guild igazábol nem nagyon érdekel, h kik vannak a szerveren 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Kinevezett magyar szerver max. Azért még ott nem tart az ország,hogy külön szervert csinálnak nekünk.
LeWyTy
Lesz magyar szerver?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

/Off
Munkakörülmények vs munkavégzés minõsége.

Azért egy fejlesztésben az iroda, a környezet ugyan szembeötlõ, inspiráló és igényes lehet, azt nem tudjuk milyen is ott dolgozni. Lehet pl, hogy a belsõs teszterek sz*rba se vannak véve és agyon vannak sztresszelve. Nem ez lenne az elsõ se az utolsó cég ahol ez megtörténhet.

/Off 2
Játékfejlesztés nem kléasszikus értelemben, de nagyon verseny. Megy ám itt az ipari kémkedéstõl kezdve minden.

/On
+ 1 a franciák ellen.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
Én is inkább a franciák miatt mennék onnan, nem a magyarok miatt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

általánositás? a general 90%-a franciául ment és amikor valaki szólt érte azt asárga földig lehordták...nekem erre nincs szükségem! Én sem magyarul kommunikálok a generalon!

A tirpákok nevében kikérem magamnak 😊
BEAST
Az általánosítás nagyon megy azt látom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és PVP-ben is kegyetlen szarok😛

Unknow
Ez mondjuk bennem is felmerült,hogy a csigazabálókat ott kéne hagyni. Rendkívül tirpák banda.
errõl jut eszembe újfennt! a kiválasztott szerverrõl tünjünk a francba,mert a farnciák kegyetlen prosztón viselkedtek a BWE alatt.....persze a bétékra okés,de mikor a release-nél szervert választ a magyar community messze kerüljük el a francia többségü szervereket!

Én beta alatt az Istan server en voltam, s nem volt gond az ottani ombrékkal 😊 lehet release után is ott maradok, tudom hogy ebbõl volt már flame hadjárat de én tuti elkerülöm a magyar "gyûjtõ" server t.

BDO: Jordine

Unknow
Az nem kérdés. Ahova kreáltad a karaktert ott maradsz. Ez most stress teszt, tehát nem volt reset.
s0n1c
Tessék téma: szerver kérdés
spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Hát van, de lehetne jobb is, kicsit unalmas ez a dio vs GW2 téma, lehetne már valami új, fõ a változatosság.
Még a megjelenési hisztéria is jobb talán.

Unknow
Mert õ még beszélgetni szeretne errõl. A fórum meg erre van, hogy mindenféle hülyeségrõl beszélgessünk. Attól mert téged már nem érdekel, õ még beírhatja ide. Örülj neki ,hogy van mirõl beszélni, ha az Aneten múlna csak annyit írnánk mindig ide,hogy:
-"Mikor kész lesz."
-"Az Anet nem mondott semmi biztosat."
-"Nem, ezt sem erõsítette meg az Anet."
-"Talán, az Anet nem mondott semmit."

Így legalább van téma 😛
LeWyTy
Elég stresz teszt kibírni a megjelenésig<#falbav>

Már kedd van, lemaradtál a stress testrõl.

TDC Geronimo
Hétfõ van már? :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudom minek írtad, végre kezdett kikopni innen ez a téma, erre újra fel kell hozni. Hagyjuk már, majd jön GW2 is, biztos van okuk rá hogy nem adnak ki infot, dio3 meg jön nemsokára, akit az érdekel írogasson a dio topikba. Itt maradjunk most már a GW2-nél (vagy GW-nél mivel a témában az is benne van).

de még GW2 elõtt vagyunk😛😊

spybot919
legalább látod milyen arcot vágok mikor a kommenteket olvasom.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Running
Kérlek ne szúrd be többet ezt a képet, mert azt fogom gondolni, hogy elment az eszed.

spybot919

Nem mindegy mi MMO és mi nem az ? Annyira nem tudtok logikusan gondolkodni ,hogy beszarás.
Használjuk már a paraszteszünket. Nem azért fogják megvenni az egyiket mert az MMO és a másik nem az. Nem mindegy milyen játék stílus? úgy is az fog dönteni ,hogy tetszik -e az adott embernek vagy nem. Innentõl kezdve tök mindegy hogy milyen játék stílus. És hogy a GW2 -nek nincs vetélytársa.? Nemár! szerintem a dio3ból még is több fogy/fogyott mind a gw2 bõl de amúgy is mindegy mert nem erre megy az ANET.... És most nem csak a diablo 3-ról van szó.

GW2 után engem nem nagyon izgatna a D3 😊
még a Dió openingrõl is lecsúszom majd, csak ha kedden délben kelek sasolom meg.....

nem remegek,mert hétfõn baarpult party van este/hajnalban😛😊

ráadásul lehet, hogy inkább stressz lesz az mint teszt... 😉
darth devil
Ennyire nem remeghettek 7 óra stressz teszt miatt. 😄

War, war never changes.

DummyBoy
Utolsó off: Igaz, hogy a számítógépes játékok piaca nem annyira versenyszféra, de egy komolyabb cégnél ez nem mûködhet így. Lehet kisebb helyeken mûködhet, de nem ennyire szabadon.

Ismeretségi körben dolgozik "álommunkhelyen" programozó, de neki is van fõnöke, határidejei, stb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bwe óta játszottam 15 percet a firefall bétával és ennyi! nagyon komolyan gw2 only lettem😊)

Egoraptor
Hát a massive a multiplayer és az online külön-külön stimmel - csak épp nem fogsz találkozni soha masszívan sok emberkével magad körül egy térben<#eplus2>

Braikingboss
Én BWE óta ugyan úgy tolom swtor-t és mikor felbaszom magam mindig mondom mikor jön már ki az a ... GW2 <#idiota>

Don Kartács :)

Omlás
OFF
Amennyiben te nem a Valve-nál dolgozol ez nem más mint spekuláció maradjunk azért ennyiben 😉
ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zomil
Hiába tul szép, h igaz legyen, a Valve-nál tényleg igy mennek a dolgok 😊
Persze ennek megvan a hátránya is, ugyanis vannak olyan dolgok amik nagyon késön készülnek el, pont emiatt a modszer miatt.
Lehet dolgoztál már versenyszférában, de a Valve teljesen különbözik a többi átlagos cégtöl 😊

TDC Geronimo
Az a durva, hogy olvasva külföldi fórumokat, rengetegen vannak így 😄

A 7 órás stress test után még rosszabb lesz elárulom. Hamar eltelik az a 7 óra 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Teljesen egyetértek azzal amit írtál, én is úgy voltam vele mikor elõször beléptem d3 beta ba hogy ez 1 rakat fos, ugyan olyan mint a 2 csak kicsit szebb, aztán 1-2 nap múlva ismét beléptem (nem volt gw2 s valami kellett de sw be képtelen voltam belépni) és olyan fél óra múlva azt vettem észre ez annyira nem is rossz, kikapcsolt a hent de 1-2 óránál többet nem bírtam vele mert meguntam.

So nekem is csak ilyen pótlás lenne a spanok miatt míg nem foghatom a kezembe a gwt.

Nah mind1 elég ennyi a d3 ról és soz az off ért de nincs semmi új hír a gw2 rõl amirõl lehetne beszélni max annyit hogy jöv hét hétfõn stress test 😊

Bizonyos idõközönként ez mindig vhogy elõjön, hogy "nem vetélytársa, mert nem ugyanaz a kategória". Olyan ez mintha azt mondanád, hogy az a szõke lány nem lehet vetélytársa a barna lánynak, mert más a hajszínük. 😊

Játék mindig vetélytársa egy másik játéknak, mert egyfajta szabadidõd van, amit abba ölsz, ami a legjobban szórakoztat, ami a legjobban leköt, ennélfogva ha pl. ugyanazon a napon jelenne meg a kettõ, akkor a GW2 biztos nem számíthatna azokra a vásárlókra, akik a diablo emlékének bûvkörében élnek.

Ezt is írtam már korábban, hogy az a személyes véleményem, hogy a diablo játékmenete, koncepciója, 12 évvel ezelõtt még megállta a helyét, de ma már pont az ilyen sokrétû mmo-k miatt iszonyatosan kevés lesz az, hogy az adja a játék gerincét, hogy mész elõre és széjjelklikkeled a százhúszezredik zombit is a színes dropban reménykedve, hogy ugyanezt csinálhasd aztán vég nélkül. Szerintem az elõzõ rész nosztalgikus emléke, a blizzard neve, marketingje adja el, aztán jön majd a lassú/gyors kiábrándulás, amit nem tudnak majd hova tenni, megfogalmazni. Ki tudja, aztán lehet, hogy túlbecsülöm a zemberek igényeit, tévedek és elég lesz nekik, de a tapasztalataim alapján így gondolom. Félreértés ne essék, játszottam én is a kettõt, végigjátszottam én is a bétáját, de ezt már a közepétõl kezdve rettenetesen untam, szóval max csak a barátok kedvéért neveznék be rá GW2-ig, mert pár hét szórakozás talán lehet benne.

Igen ezt mondjuk én se értettem hogy mit keres ott 😊 bár volt valami iylen szavazás hogy kerüljenek e fel más game ek is (persze mmo hoz közelik) ill lehet hogy a d3 nál volt ilyen kérdés, vagy csak simán flash em van 😄

Hát ha D3 mmo akkor gw2 offline stratégia. 😄
mmorpg.com-on diablo 3 is ott volt a listán (torchlight 2 mellett), szóval innentõl szerintem mindegy 😊

Chris azért szerintem ez erõs, mert még most is vannak bõven akik tolják a d2 öt másfelõl szerintem nem lehet 1 lapon emlegetni 1 mmo val, mert teljesen más stílus én is d2 õztam anno elég sokat, fan nem vagyok mondjuk de most mivel uborkaszezon van én is gondolkodom rajta hogy megveszem, mert 1-2 órát el lehet vele pötyögni, kicsit hentelni de annyi.

So szerintem a d3 semmilyen szinten nem lehet vetélytársa a gw2 nek. (ez az én véleményem 😊)

Na ez egy nagyon logikus kis spekuláció, reális érvekkel, ahogy arról már beszéltünk, kb. ugyanígy gondolom.
Szerintem június végéig a Diablo nemhogy kifut, hanem unalomba fog fulladni, még nagyobb figyelmet terelve ezzel a GW2-re. Plusz egy hónappal a megjelenés elõtt fellõnek egy jó kis reklámhadjáratot, ami az olyan konkurencia nélküli dolgokra fókuszál, mint a WvW és megvesznek mindenkit kilóra.

spybot919

nincs, de hétfõn lesz stresszteszt.

Nyugodj meg nem veled van a baj, én is ugyan ebben a cipõben járok.

Jah és az megvan hogy hétfõn lesz stress test??? 😄😄😄😄: (na jó befejeztem)