Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
bár ha van jo guild igazábol nem nagyon érdekel, h kik vannak a szerveren 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Munkakörülmények vs munkavégzés minõsége.
Azért egy fejlesztésben az iroda, a környezet ugyan szembeötlõ, inspiráló és igényes lehet, azt nem tudjuk milyen is ott dolgozni. Lehet pl, hogy a belsõs teszterek sz*rba se vannak véve és agyon vannak sztresszelve. Nem ez lenne az elsõ se az utolsó cég ahol ez megtörténhet.
/Off 2
Játékfejlesztés nem kléasszikus értelemben, de nagyon verseny. Megy ám itt az ipari kémkedéstõl kezdve minden.
/On
+ 1 a franciák ellen.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BDO: Jordine
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Még a megjelenési hisztéria is jobb talán.
-"Mikor kész lesz."
-"Az Anet nem mondott semmi biztosat."
-"Nem, ezt sem erõsítette meg az Anet."
-"Talán, az Anet nem mondott semmit."
Így legalább van téma 😛
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nem mindegy mi MMO és mi nem az ? Annyira nem tudtok logikusan gondolkodni ,hogy beszarás.
Használjuk már a paraszteszünket. Nem azért fogják megvenni az egyiket mert az MMO és a másik nem az. Nem mindegy milyen játék stílus? úgy is az fog dönteni ,hogy tetszik -e az adott embernek vagy nem. Innentõl kezdve tök mindegy hogy milyen játék stílus. És hogy a GW2 -nek nincs vetélytársa.? Nemár! szerintem a dio3ból még is több fogy/fogyott mind a gw2 bõl de amúgy is mindegy mert nem erre megy az ANET.... És most nem csak a diablo 3-ról van szó.
Ismeretségi körben dolgozik "álommunkhelyen" programozó, de neki is van fõnöke, határidejei, stb ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Don Kartács :)
Amennyiben te nem a Valve-nál dolgozol ez nem más mint spekuláció maradjunk azért ennyiben 😉
ON
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Persze ennek megvan a hátránya is, ugyanis vannak olyan dolgok amik nagyon késön készülnek el, pont emiatt a modszer miatt.
Lehet dolgoztál már versenyszférában, de a Valve teljesen különbözik a többi átlagos cégtöl 😊
A 7 órás stress test után még rosszabb lesz elárulom. Hamar eltelik az a 7 óra 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
So nekem is csak ilyen pótlás lenne a spanok miatt míg nem foghatom a kezembe a gwt.
Nah mind1 elég ennyi a d3 ról és soz az off ért de nincs semmi új hír a gw2 rõl amirõl lehetne beszélni max annyit hogy jöv hét hétfõn stress test 😊
Játék mindig vetélytársa egy másik játéknak, mert egyfajta szabadidõd van, amit abba ölsz, ami a legjobban szórakoztat, ami a legjobban leköt, ennélfogva ha pl. ugyanazon a napon jelenne meg a kettõ, akkor a GW2 biztos nem számíthatna azokra a vásárlókra, akik a diablo emlékének bûvkörében élnek.
Ezt is írtam már korábban, hogy az a személyes véleményem, hogy a diablo játékmenete, koncepciója, 12 évvel ezelõtt még megállta a helyét, de ma már pont az ilyen sokrétû mmo-k miatt iszonyatosan kevés lesz az, hogy az adja a játék gerincét, hogy mész elõre és széjjelklikkeled a százhúszezredik zombit is a színes dropban reménykedve, hogy ugyanezt csinálhasd aztán vég nélkül. Szerintem az elõzõ rész nosztalgikus emléke, a blizzard neve, marketingje adja el, aztán jön majd a lassú/gyors kiábrándulás, amit nem tudnak majd hova tenni, megfogalmazni. Ki tudja, aztán lehet, hogy túlbecsülöm a zemberek igényeit, tévedek és elég lesz nekik, de a tapasztalataim alapján így gondolom. Félreértés ne essék, játszottam én is a kettõt, végigjátszottam én is a bétáját, de ezt már a közepétõl kezdve rettenetesen untam, szóval max csak a barátok kedvéért neveznék be rá GW2-ig, mert pár hét szórakozás talán lehet benne.
So szerintem a d3 semmilyen szinten nem lehet vetélytársa a gw2 nek. (ez az én véleményem 😊)
Szerintem június végéig a Diablo nemhogy kifut, hanem unalomba fog fulladni, még nagyobb figyelmet terelve ezzel a GW2-re. Plusz egy hónappal a megjelenés elõtt fellõnek egy jó kis reklámhadjáratot, ami az olyan konkurencia nélküli dolgokra fókuszál, mint a WvW és megvesznek mindenkit kilóra.

Jah és az megvan hogy hétfõn lesz stress test??? 😄😄😄😄: (na jó befejeztem)