Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/off

Mivel esténként rendszerint GW2 stuff olvasgatással telik én is rendszeresen álmosok a játékkal, ami némileg ritka. BWE után volt olyan hogy félálomban 'vergõdtem' órákig annyira nem tudta az agyam elengedni.
Hogy agymosás törpént vagy tényleg ennyire beleéltem magam nem tudom, de számomra ez jó jel.

/on

Ha már felmerült a zene.
Szóba került már, hogy van/lesz rendszer arra hogy mindent átszabj zene ügyileg? Konkrétan megfelelõen elnevezett pl.: MainMenu zene lejátszási listákat tehetsz majd be a saját zenéiddel. Ha akarod nyan catre masírozhatsz a kedvenc charroddal vagy GW1 zenéket is tehetsz alá. Most így utólag én TA illetve Atlantica online combat zenékben tudnék még gondolkodni, bár nagyon szeretem Soule munkásságát és most is jót alkotott.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
#40429 -ben linkelt térkép mostmár müködik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
*insert inception horn

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
még a végén kiderül hogy pszihológiai fegyver teszt a gw2, most tesztelik hogy mennyire képesek az emberek gondolatait/álmait befolyásolni!!!
Deeeeeeper! :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zomil
Milyen guild funkciokra gondolsz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
egyszer én is <#idiota>

na de 3* egymás után... 😄

Nevetni fogsz, kétszer én is álmodtam már a játékról, pedig nem is vagyok fangirl... 😉

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

TDC Geronimo
The past three nights I've had dreams of GW2 and for me that is rare to dream of the same thing twice in a row, let alone three times. I seldom ever dream about a game, but doing so three times in a row is just ridiculous. My first dream was me just playing in PvE, for some reason there was a lot of bright mixed colors in the grass/textures. Second night I was at ANet's office talking with Colin. Third night I was sieging in WvW. I think my brain is trying to sell me something here, this kinda started as the flow of info died down and I got distracted with other things so I think it's trying to tell me that GW2 isn't done with me yet (hopefully someone catches the reference there). Am I alone in this or has this happened to other people as well?

jólvan megnyugtat azért, hogy vannak nálam is betegebbek <#idiota>

mindegy,kicsit igaza volt...nem olvastam el rendesen a mai hozzászólásokat biztos már a töke televolt az offolással😛

TDC Geronimo
Itt megtalálod mind a 84 számot. Ha nem a beszúrt videót nézed, alulra berakja és lehet váltogatni közöttük.

Unknow
Igazából az egész zenei cd felkerülhetne már valahova 😛 Nagyon király lett a muzsika benne.
TDC Geronimo
ószom gw2 soundtrack amíg várunk a köv testre :y

"Szerintem erre a mondatra már fölösleges volt külön postot benyomnod."

faszér' kell mindenbe belekötni emberek...
direkt 😊
Unknow
Szerintem erre a mondatra már fölösleges volt külön postot benyomnod. Értette mindenki anélkül is, hogy neked se tetszik a játék 😛 Egyébként van ám topicja a TSW-nek, beírhatod róla oda a véleményedet, nem feltétlen kell a GW2 topicba. (Legalábbis, azokután,hogy itt már ez ki lett tárgyalva totál felesleges.)
nah még az kimaradt: az egész olyan mint egy gagyi browseres MMO....:S😞

sry muszáj beirni,de a TSW-re csak annyit irnék,hogy : EZ MI? EZ KOMOLY?
oltári mellélövés az a játék.....2 órát szenvedtem vele ,de már le is szedtem...pedig a videók alapján kiváncsi voltam rá nagyon.....
Ui,zene,graf,mozgás,hangok,effektek a világ, a helyszinek min-mind-mind siralmas a szó szoros értelmében....nemtudom mennyien fogják megvenni,de nagy jövõ elõtt nem áll.
Pedig mekkora lehetõség volt benne! maga az ötlet a templomosokkal,illuminatival meg,hogy modern kor meg hogy föld ésatöbbi hibátlan,de a kivitelezés.....

GW2 csont nélkül mossa le ha hasonló idõben jelennének majd meg!
elnézést a minor offért,de mint ahogy valaki korábban irta igazából minden MMO összefügg egy picit a másikkal😛

Unknow
Számomra egyedül a tûz volt az ami káosz közeli állapotot teremtett. Oké, a necro is problémás egy - két dologgal, de a többivel nincs túl sok probléma.
mindenképp vissza kell venni jócskán,mert már 3-4 emberrel a képen is káoszközeli az állapot😛😊

Unknow
Ez az effektes téma érdekes. Szerintem is sok, csak aztán elkezdtem gondolkozni,hogy ha visszavesznek belõle akkor az a pvp rovására is mehet. Pl kombók miatt, amiatt, hogy lásd mit csinál pontosan az ellenfél.

Igazából szerintem a tûzzel mint jelenséggel kéne valamit csinálni, és azzal, hogy a képernyõ 90%-a ne vegyen át effecteket. Ez alatt értem azt,hogy a képernyõ oldala változik jegesre meg hasonlókra bizonyos varázslatok után.
sooooooooooooooooooooooook az effekt!még mindig😛😊 60-80%-al is visszavehetnének belõle még mindig....

Győri Devi
Biztos sok Ascalon Catacombs videót látott már mindenki de ebben szereplek én is! 😊 (party alján lévõ ele vagyok)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
😞

Jabar
nem vettem meg még, nincs most rá della, majd megjelenéskor^^

Gw épp elég jó példa erre.
Hihetetlen mintha egy teljesen új cég lépett volna a piacra úgy beszéltek az Anetrõl, nem már letett valamit az asztalra, még ha sokan nem is ismerik itt.

TDC Geronimo
megvetted már ? 😄

Hétfõn 7 órás stress test! :y

Jabar
szuper, köszi, nem láttam még

FalseHeLL
Ha esetleg nem láttad volna.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Ahet

The gods have disconnected you ...

http://gw2.luna-atra.fr/craft_tool/ itt egy crafting tool, meg receptek persze még közel sem az összes, de megnézegetheted, hogy mik vannak.
Jabar
Szuper, köszi a válaszokat, craft beszámolókat meg várom sok szeretettel majd! 😊

Kata
Igen, azt mondták, hogy a cooking gyakorlatilag valós receptek alapján fog menni, ezért érdemes keresgélni majd a Google-n recepteket és kipróbálni a játékban. Nagyon sok összetevõ szerepel majd a játékban, úgyhogy lehet majd kísérletezni ezerrel. Az elõzõ bétán szinteztünk, eventeztünk, mászkáltunk a világban, felfedeztünk; a következõ bétán valószínûleg a kraftolásokat fogjuk nyúzni.

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL
“If you think you are close to figuring out one of the combinations, google a recipe for the food you suspect it might be, and odds are, you can find a bunch of recipes for things like that to try out.”

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Jabar
Ha már bukta receptek!
Lehet keverem már a sok játékot/infót de gw2-ben lesz az hogy a fõzés receptjei már-már rendes ételek receptjeire fognak hasonlítani? 😊

Kata
Megjelenés után.

[/cserf][/fülünyúl]

darth devil
Kösz.

War, war never changes.

5v5 nél, a statjaid 80-as lesz illetve kapsz pvp ruhát , egy alap fegyot de vendornál megtudod venni a többit. Az utility unlockolva van mind, tehát azt állítasz be amit akarsz. A traitek meg bevan állítva egy alap de lelehet resetelni és akkor eloszthatod úgy ahogy szeretnéd.
pamparampa
+1

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

darth devil
5v5nél hogy van? Ott is csak azok a traitek/utility skillek vannak meg, amiket már kiváltottál vagy megadja mindet?

War, war never changes.

Egyetértek Lemminggel,

Még annyit hozzátennék, hogy ki dönti el, hogy kinek mi hasznos fontos információ, engem például érdekel a többiek véleménye akik kipróbálták GW2 õt is a többi mmo ról alkotott képük, véleményük.

A variance-n vagy egyébb blogokba úgyis fennt van az összes új információ.

Még annyit ,hogy hétfõn lesz streszteszt utána szerintem megint mindenki elárasztja a többeieket a saját videóival, képeivel, új felfedezésével. 😊
Ez mind csodálatos, de olvasd el csak az utóbbi 5-600 hozzászólást. 😊 Mellesleg nem is arról volt szó, hogy csak pusztán hírek, ez csak egy béna argument volt valakitõl. Egyszerûen egy swtor flémnek, vagy hogy ki próbálta ki melyik noname mmo-t és az hú ilyen meg olyan dolgoknak egyszerûen nem itt van a helye. Ha csak 1-2 ilyen hozzászólás lett volna, senkit nem zavar, átgörgeti. De amikor több oldalon keresztül csak ez megy, és az arányok megfordulnak, úgy gondolom jogosan nehezményezzük itt néhányan.
De ezt a jellegû offolást is lezárom részemrõl, mert ezzel is csak feleslegesen töltöm/töltjük a topikot. Elmondtam én is a véleményem, de lehet, hogy csak nekem is megjött. 😉

Én azon az állásponton vagyok, hogy egy játékról szóló fórum, de annak a közösségét szolgálja, õk beszélgetnek itt.
Jelenleg rengeteg a spekuláció, gondolkodás, agyalás. Mivel a játék jövõjét a konkurencia is meghatározza, ha van kötõdés, értelem a hozzászólásban akkor nem látom akadályát hogy szóba kerüljön itt is.

Aki pusztán hírekre vágyik az megtalálja úgyis õket a megfelelõ lapokon.
Természetesen azt is megértem, hogy az a legkényelmesebb ha csak releváns infók vannak, netán ki is emelve, de valószerûtlen hogy ekkora várakozás közepette mindenki csak az aktuális facebook vagy twitter bejegyzést szúrogassa ide.

A hangnem ettõl teljesen független, azt ne keverjétek ide.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

<#eljen>

+1

FalseHeLL
+1. Lehetne kicsit törölgetni a sok idióta, felesleges hozzászólásból? Sajnos már nem merek benézni ide, mert építõ hozzászólást nem nagyon látok. Elõre is köszi

spybot919
OFF:
A Te hozzászólásodnak is sok értelme volt.
OF:
GW2 megjelenés után fognak bekerülni a guild funkciók vagy elõtte? valakinek van már róla infója?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
Be lett fejezve a más játék téma, ehelyett bejött egymás baszogatása. Ez aztán tényleg jobb 😄

<#eljen>

Ez nagyon szánalmas megnyilvánulás volt, ugye érzed? 😊

Légyszives fejezzük be más játékról a témát itt.Van mindennek külön topikja tessék oda benézni és ott kitárgyalni.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;