Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel esténként rendszerint GW2 stuff olvasgatással telik én is rendszeresen álmosok a játékkal, ami némileg ritka. BWE után volt olyan hogy félálomban 'vergõdtem' órákig annyira nem tudta az agyam elengedni.
Hogy agymosás törpént vagy tényleg ennyire beleéltem magam nem tudom, de számomra ez jó jel.
/on
Ha már felmerült a zene.
Szóba került már, hogy van/lesz rendszer arra hogy mindent átszabj zene ügyileg? Konkrétan megfelelõen elnevezett pl.: MainMenu zene lejátszási listákat tehetsz majd be a saját zenéiddel. Ha akarod nyan catre masírozhatsz a kedvenc charroddal vagy GW1 zenéket is tehetsz alá. Most így utólag én TA illetve Atlantica online combat zenékben tudnék még gondolkodni, bár nagyon szeretem Soule munkásságát és most is jót alkotott.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Deeeeeeper! :p
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na de 3* egymás után... 😄
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
jólvan megnyugtat azért, hogy vannak nálam is betegebbek <#idiota>#idiota>
faszér' kell mindenbe belekötni emberek...
oltári mellélövés az a játék.....2 órát szenvedtem vele ,de már le is szedtem...pedig a videók alapján kiváncsi voltam rá nagyon.....
Ui,zene,graf,mozgás,hangok,effektek a világ, a helyszinek min-mind-mind siralmas a szó szoros értelmében....nemtudom mennyien fogják megvenni,de nagy jövõ elõtt nem áll.
Pedig mekkora lehetõség volt benne! maga az ötlet a templomosokkal,illuminatival meg,hogy modern kor meg hogy föld ésatöbbi hibátlan,de a kivitelezés.....
GW2 csont nélkül mossa le ha hasonló idõben jelennének majd meg!
elnézést a minor offért,de mint ahogy valaki korábban irta igazából minden MMO összefügg egy picit a másikkal😛
Igazából szerintem a tûzzel mint jelenséggel kéne valamit csinálni, és azzal, hogy a képernyõ 90%-a ne vegyen át effecteket. Ez alatt értem azt,hogy a képernyõ oldala változik jegesre meg hasonlókra bizonyos varázslatok után.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hihetetlen mintha egy teljesen új cég lépett volna a piacra úgy beszéltek az Anetrõl, nem már letett valamit az asztalra, még ha sokan nem is ismerik itt.
Hétfõn 7 órás stress test! :y
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
The gods have disconnected you ...
[/cserf][/fülünyúl]
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Lehet keverem már a sok játékot/infót de gw2-ben lesz az hogy a fõzés receptjei már-már rendes ételek receptjeire fognak hasonlítani? 😊
War, war never changes.
Még annyit hozzátennék, hogy ki dönti el, hogy kinek mi hasznos fontos információ, engem például érdekel a többiek véleménye akik kipróbálták GW2 õt is a többi mmo ról alkotott képük, véleményük.
A variance-n vagy egyébb blogokba úgyis fennt van az összes új információ.
Még annyit ,hogy hétfõn lesz streszteszt utána szerintem megint mindenki elárasztja a többeieket a saját videóival, képeivel, új felfedezésével. 😊
De ezt a jellegû offolást is lezárom részemrõl, mert ezzel is csak feleslegesen töltöm/töltjük a topikot. Elmondtam én is a véleményem, de lehet, hogy csak nekem is megjött. 😉
Jelenleg rengeteg a spekuláció, gondolkodás, agyalás. Mivel a játék jövõjét a konkurencia is meghatározza, ha van kötõdés, értelem a hozzászólásban akkor nem látom akadályát hogy szóba kerüljön itt is.
Aki pusztán hírekre vágyik az megtalálja úgyis õket a megfelelõ lapokon.
Természetesen azt is megértem, hogy az a legkényelmesebb ha csak releváns infók vannak, netán ki is emelve, de valószerûtlen hogy ekkora várakozás közepette mindenki csak az aktuális facebook vagy twitter bejegyzést szúrogassa ide.
A hangnem ettõl teljesen független, azt ne keverjétek ide.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A Te hozzászólásodnak is sok értelme volt.
OF:
GW2 megjelenés után fognak bekerülni a guild funkciók vagy elõtte? valakinek van már róla infója?
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
★ 汤姆 李