Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ha ezt írja akkor csak nyomkodni kell a login gombot?

Either here is no current Guild Wars 2 event or
this account is not authorized to participate in
one. If you believe event is running that you
shold have access to, please contact Customer
Suppert. For additional support, please visit
....

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Running
Álmomban 5v5 pvp-ztem. Valszeg azért, mert az járt mostanában a fejemben, hogy ma kipróbálom az elével az 5v5 pvp-t. Rég nem vártam ennyire játékot, kõkemény ez a remegés, pedig van rendesen elfoglaltságom a való életben.

Ti mit csináltok majd? Nekem nehéz eldönteni wvw pvp, pve? Bár mivel este lesz fáradt is leszek, lehet kipróbálok egy új kasztot mert pvp-hez figyelni kell, wvw-ben meg sok az üresjárat.

TDC Geronimo
Amúgy meg 8 óra és stress test \o/

Bár 7 fele elkezdek már logolgatni hátha megint felkapcsolják hamarabb :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Van életem, de ha valami tetszik arra "rászállok" rendesen és általában képben vagyok mindenben. Akik ismernek tudják 😄

spybot919
Ezen a videón még nem nagy a külömbség. Szokásos dolgok térnek el pl kikapcsolt árnyék, Anizotop szûrés , Anti aliasing. De ha tovább kattintotok a next high vs low gombra akkor meglátják a TERA-t milyen. Nahát annál borzalmas a külömbség.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Ahet
Bár ténylegesen még korai ezekbõl a videókból építkezni, minden esetre gondolatébresztõnek megfelel. Nem volt érkezésem meghallgatni (majd este) mond-e valami érdemi információt, nekem olybá tûnik, mintha a végén el lenne rontva a textura ... zöld vs sárga/õszi növényzet. Nem lett volna rossz ha levette volna az ultra beállításnál is a fényeket/árnyákokat, és úgy megnézni... na mindegy. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

spybot919
Álmodban legalább nem halnak le a login szerverek szóval *fuck that shit* Irány az ágy.😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Azt hittem ezek az álmok amiket ti ide irkáltok nagy kamuk. És lám ma én is álmodtam vele. NA ez már nem normális. Azt álmondtam hogy tesóm megveszi a gw2 õt pedig ö rühelli a guild warsokat😄

Ahet
No és álmodban, melyik belinkelt boss-od kergetett? <#vigyor2>

Terawatt
Második részben van valami, régen én is csináltam ilyet és most, hogy mondod be is vált.(off) Álmokra visszatérve nekem ma komolyan mondom a legrosszabb rémálmom volt a D3mal. 😄 Tisztára úgy éreztem magam mint Leah amikor felkeltem.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

- én 'irányított álom'ként ismerem a jelenséget (keresésre kicsit mást kaptam eredményül). Ha valami jár az ember fejében akkor azt alváskor az agy tovább gondolja (mivel egészséges embernél az agy általában nem tud teljesen leállni vagy csak kevesebb idõre mint amire a testnek szüksége van)
- nem vagyok az agykontroll elkötelezett híve, de régebben elalvás elõtt szoktam egy éppen aktuális problémán agyalni aminek a megoldása reggelre 'eszembe jutott'. Játék esetén ez a dolgok továbbgondolását jelenti, vagyis álmában is játszhat -- az igazi kocka ébren is tud (gép és játék nélkül is), de az igazi baj nem ez, hanem ha csak ebben a valóságban hajlandó létezni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
Nevettem mikor a GW2 álmokról volt szó, erre ma nekem is GW2-õs álmom volt. Elementalista PVP-t nyomtam, futottam rohantom ugrottam varázsoltam, jól el is fáradtam, nehéz volt a felkelés. <#hehe>

Aki figyeli és olvassa a játékkal kapcsolatos híreket ilyesmivel azért simán képben van.

LeWyTy
Az<#banplz> Lenne rá pénzem és is only AFK lennék IRL ben<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
GW2-rõl van szó...milyen életrõl beszélsz? There is no Real Life, only AFK.<#hehe>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LeWyTy
De nem kötekedni akarok de neked nincs életed? Már hogy mindíg minden körülmények között tudsz és jól válaszolsz?<#eljen><#taps><#worship><#worship><#worship><#worship>

TDC Geronimo
Szerver/login terhelés. Elsõ BWEn elég gázos volt elsõ 2 nap, de fõleg az elsõn. Random DC-k, lagos szerver, lehaló loginszerver. Most állítgattak szerveren és ezt szeretnék testelni.

LeWyTy
De most pontosan mi is a célja ennek a 6órás jóságnak ami holnap lesz?(mármint az arenanet részérõl)

Egy valami nem teljesen világos:
Átmegy a pisztolylövés. Ez eddig oké.
De robban is a hátsó targeten és akkor poison dartra is mûködik ami mérgez akkor mindenkit?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

baromi jó 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo

Sziasztok!
Klánunk Hungarian Unreal Nomination jelenleg aktív toborzást tart a jelenlegi 20+ fõ mellé, ha szeretnél egy baráti-segítõkész társaság tagja lenni, akkor ne habozz 😊 küld el elérhetõséged nekem emailben és ha elmúltál 16 éves akkor szívesen látunk téged vagy akár csapatod 😊 leveled a [email protected] emailre küld 😊 Saját ts szerverünk adatait emailben küldöm vissza a személyes ismerkedés kapcsán 😊
FalseHeLL
Bárcsak én lennék ekkora kocka. Nekem nem jutott az eszembe. :\

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Most is frissült a kliens 40 megát 😛
Kata
unatkoztál? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL

aukcios haz nagyon bejovos, nektek hogy tetszett?
"There was a horrible error! Try going back home?"

Szóval nekem még loginig se jut el. 😊

Más:
A kukoricás örömködõs srácnak van ám jópár videója. "Szakmailag" nem egy nagy szám, de legalább õszinte.
Örül ez mindennek. 😊 Szerencsére a marhaságot amit mond azt feliratozva javítgatja.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

FalseHeLL
<#hehe> Na vajon hány hasonló lesz majd ingame?

drop
hibát ir ki a forumra nekem is

Nektek mûködik a béta fórumba való belépés? Nekem folyamatosan incorrect passwordöt jelez, még megváltoztatás után is egybõl...

Ahet
Beer Hat

<#vigyor2>

Hádde nem gyullad meg... 😊

Viszont látom a dude is lepetézett nem csak én.
Bár jellemzõen épp ezekre nem tudsz figyelni harc közben.

Tényleg... hogy fogok játék közben sörözni ezután? Itt kell majd mindkét kezem a harchoz.

LeWyTy
Szencségsértés!!Csak az halgassa meg aki szereti a Trance zenét.

TDC Geronimo
Na ez az 😄

TDC Geronimo
Nem haluztad be. Hat a fizika a növényzetre. Régebben linkeltem a kukoricás videót amiben fireballokkal lövöldözött közöttük 😊

FalseHeLL

LeWyTy
(ez után nem tudom kiverni a fejembõl)
OFF: De ezt nem hagyhattam ki.

A barlangos videórészletnél... a növényzet beleng mikor robbantgattak a környékén, vagy csak distort effekt volt? (a bokor balra magától mozgott, de jobbra a fû szerintem nem... má megint egy részlet amit ha nem én haluzok be akkor igen jópofa.)

LeWyTy
Legyen már!<#eljen>

Rubint
Nem kell ugyanúgy elnevezni a karaktereidet, mint az egyesben, csak fenn van neked tartva. Ha összelinkeled a két accot (gw1 és gw2), akkor az összes GW2 karaktered megkapja az achievementeket.

TDC Geronimo
Fura kiejtésû srác újabb informatív videója. Most a combatot vesézi ki

...LEGYEN MÁR HÉTFÕ 😄

Most hogy lehet egy tagú karinevet csinálni, lesz valami megoldás, hogy a hom achievementeket azok a karik is megkapják, vagy no way?

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

TDC Geronimo
gw2be meg lehet nézni trading postban, hogy mi a sorrend itt

Rubint
Kevesebb az a százalék azért, pármillióan tolták az 1-est is.

fehér - világoskék - lila - aranysárga - zöld

(meg a piros pvp cuccnak)

Ez volt a rarity színezés.

Hát ez nekem kimaradt hogy a GW-ben volt kék item is... : DD
Zomil
GW1-ben is igy volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GREENS ARE BETTER THEN BLUE!!

erre figyeljetek oda😛 /megjegyzem elég nagy szopatás,mert a játékosok 99,99%-a épp az ellenkezõjéhez van szokva😛/

Ma sikeresen befejeztem a Factions(mármint a sztoryt).Hát eléggé gyenge lett a vége.
Ahhoz képest,hogy a Prop. utolsó küldije sokkal hosszabb volt. 2.38 alatt csináltam meg.
Viszont jó pofa,hogy a végén ott van az összes NPC.
Remélhetõleg ma befejezem az NFet.És holnap az EoTN-t.