Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
És iggeen!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
mennek!!!!!
Rubint
Megy már az.

TDC Geronimo
rohattak :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
mi lesz mááááááááááááá 😄D
LeWyTy
Nyilván egyszerre akarnak ráereszteni mindenkit, hogy tuti behaljanak a szerverek az elsõ percben.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
direkt, hogy remegjél! <#shakehead>
TDC Geronimo
Csaknem idõben indulnak és nem hamarabb, mint múltkor? Felháborító!4 :y

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
ááá dehogy 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Hát<#idiota>

s0n1c
Ti is nyomkodjátok ezerrel a log in-t? <#idiota>
JethroHUN
szavidõ legalább lejárt?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

GW2 twitter-en azt írták 20 perce, hogy 1 óra múlva kezdõdik. Vagyis tartják a 8 órát 😊
LeWyTy
he?

Unknow
Majd meglepõdik mikor megáll a városba tömni magát, aztán hírtelen eltûnik a város <#hehe>
LeWyTy
Ezeket úgy kaptam régebben és hasonló alkalomra tartogattam 😛 (megtaláltam a fiókban)

Tényleg nem gonoszkodásból, de ha ilyen nasikra telik, simán összegyûjthetnél GW2-re megjelenésig.
Akkor ne aggódj, kliens gondolom leszedte már a játékot, a hiba jelzés teljesen normális többi este kiderül.

LeWyTy
pre-purchase és még csak nem is saját<#eplus2>(de attól még "remeghetek" nem?)

Hát elég rendes kalória bomba, tény.
GW2 nem az a játék mikor egy kézzel játszol a másikkal majd tömöd magad, de majd gondolom megoldod 😊

Mennyit fizettél a játékért? Ha 1500 Ft-ot, preorder, nem fogsz ma játszani, ha 15-16k-t, akkor pre-purchase, játszhatsz.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

LeWyTy
<#vigyor2>Ezekkel készültem:
-Monster ripper
-KitKat chunky
-Chio Chrispers
-mogyi crasssh!
-Boci mogyis
Kér valaki?

Most nekem is ezt írta, ezt annak tudtam be hogy most nincs épp még event.
Múltkor ment BWE.

Egy kérdés: Pre-purchase volt tutira, vagy csak Pre-order?
Múltkor elcseszték és sok pre-order emberke is kapott beta behívót pedig csak pre-purchase kaphatott volna. Ez esetben lehet, hogy van accod de nem megy majd a beta mert nem és kész.

Egyebet nem tudok elmondani.

Ha megnyugtat ismétlem, nekem is ezt írta ki pár napja. Lehet én is lemaradok. Akkor már minimum ketten leszünk. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Gyógyszereket készítsd ki.

Honnan tudjam? Majd ha elindul a béta kiderül. Van pre-purchased? Ha van be kell jutnod ha nincs akkor meg most elvileg tényleg nem lehet bejutni majd mással.

spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Unknow
Mindenkinek azt írja most,hogy vagy nincs béta event, vagy az account nem jogosult arra ,hogy részt vegyen azon ami éppen van. További infoért...

Nyugodj meg, úgyis lesz majd itt 2-3 ember biztos, aki befogja postolni hamár lesz szerver.
LeWyTy
MINIMUM EZ!

Jó nem spamelek tovább majd lesz valahogy

Győri Devi
Mi lesz mikor annyira leterhelt lesz az egész, hogy egész stress beta alatt nem tudsz bejutni?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Raaaage
LeWyTy
De már direkt húzzátok az idegeimet vagy magamtól vagyok idegbeteg?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE A KIBASZOTT BÉTA ALATT EZT KIBASZOTT HIBÁT ÍRTA!! A KÉRDÉS MEG AZ HA EZT A KIBASZOTT HIBÁT ÍRJA A MAI KIBASZOTT BÉTA ALATT AKKOR CSAK PRÓBÁLKOZZAK TOVÁBB?MERT ÉPP NEM SIKERÜLT BELÉPNI ARRA A KIBASZOTT SZERVERRE??ENNÉL KIBASZOTT ÉRTHETÕBBEN MÁR NEM LEHET LEÍRNI EZT A KIBASZOTT KÉRDÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444

Spoiler szóval neszójábe!

Zomil
Itt egy számlálo aki nem tudja mennyi idö van hátra 😊

Most még biztos nincsen engedélyezve a szerverre való belépés szóval szerintem felesleges, de ha ennyire ráérsz csináld csak.

Hát ugyan olyan nyilván nem, mivel elég csúnya lenne a low poly textúrás GW-s tárgyak GW2-ben.
Esetleg átalakítással, de hogy válaszoljak is a feltett kérdésre (juteszembe) Fiery Dragon Sword lesz benne, HoM pontokból lehet szerezni (is gondolom). Diamond Aegis is lesz most nézem, Fellbalde (az mondjuk egyik legjobb skines sword GW-ben), Stygian Reaver is ismerõs még.

LeWyTy
De múltkor béta alatt is ezt írta.(az a kérdés hogy ha ezt írja csak próbálkozni kell tovább?)

Most nem lehet belépni és teljesen normális üzenetet ír ki, amit ilyenkor szoktak.

Running
500 ezer like ding:

spybot919
Arra van esély ,hogy gw1 es item fog bekerülni kettõbe? Most gondolok itt armor set-re vagy fegyverre.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

LeWyTy
Okés... csak biztosra akarok menni... a múltkor nem próbáltam elégszer<#vigyor2>
Nagyon ki akarom már próbálni<#circling><#ijedt><#email><#guluszem1><#wow3>

- múltkor be tudtam lépni (elõre kifizettem) és nekem is ezt írja ki jelenleg

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

LeWyTy
Kép<#banplz>

LeWyTy
Újra fogalmarom a kérdést:
Ezt a hiba üzit kapom ha be tudnék lépni csak épp nem sikerült?(a loginszerver vagy valami hiba miatt)

Smithwarden
Gondolom az ekezetek hianya miatt. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Hehe. <#action>

spybot919
Egy két ember kommentje fõleg smith é olyan mintha google fordítóval fordítaná át magyarra. De ez csak az én észrevételem.

TDC Geronimo
"Szep jatek, nagyon jo jatek, stb, de nem indult be meg a remeges erte. 😊"

Itt egyedül neked kell orvos... <#idiota>

Kicsit se tudsz angolul?

Smithwarden
Runningnak: Orvost, orvost! <#bee1>
Geronak: Foorvost, foorvost!! <#eplus2>

En is orulnek annak ha ennyire varnam a jatekot, de nem fogtam teljesen padlot a legutobbi beta alapjan.
Szep jatek, nagyon jo jatek, stb, de nem indult be meg a remeges erte. 😊
Bar az is igaz, hogy tul sokat meg nem sikerult jatszani vele (ossz kb 10 orat).

- az én álmomban el sem indulnak a szerverek (ami másnak rémálom nálam az az alap 😊 ) ... de pár év óta ritkán emlékszem vissza az álmaimra. Mindenki álmodik (normál agytevékenység következménye) de nem mindenki tudja visszaidézni õket
- van ami jobban foglalkoztat most a játéknál, el tudnék benne merülni de nem vagyok ráizgulva (azt hiszem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM