Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Elkezdtem egy nagyobb szintû területen fát vágni. Kijött 3 ruined log<#idiota> Most szívességeket csinálgatok, hogy fejlõdjek 20ig, aztán folytatom a questeket. Nem jó alacsonyabb szinten menni, egyszer majdnem meghaltam, de földönfekvésbõl felkeltem, mert meghalt valaki körülöttem.
legyen nálad egy csákány és ha látsz platinát vagy iron-t akkor szedd ki, gyorsba meg is van az ára kb bárminek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Ja hogy ez is növekszik? Jó tudni. Emberek fõvárosa eléggé durva, alig találtam ki belõle, hiába néztem a térképet 😄
emlékszem én régebben olyan hülye voltam hogy gyalog mentem emberektõl a charokig az asura gate-ek helyett XD
Vadnokedli
Hát késõbb 1,5 ezüsttõl 5 ezüstig terjed majd az ára.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bardocz
Különbözõ fajok területei között ti hogyan utaztok? Nornoktól átmentem asura kapukkal az emberekhez, de látom, hogy ezt ki lehet hagyni, és lehet waypointokkal utazni, igaz még drágának tûnik az 50 bronz érte. Gondolom ez késõbb nem fog érdekelni.
júli 2vel jön az új content

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vadnokedli
7 napod van.

Azt esetleg tudja valaki hogy ez a four wind-s event hanyadikáig fog tartani?
bardocz
Köszi, akkor "elrontani" nem lehet.
bõven van elég az összeshez, SÕT a skillpontok késõbb fizetõ eszközként is funkcionálnak különbözõ receptekhez

a lényeg hogy hiába éred el a lv80at ugyanúgy van szintlépés, csak nem ténylegesen lépsz szintet, hanem kapsz SP-t és csók
ezen kívül a világba van bõven SP challange valamint champ bagbõl eshet scroll ami szintén ad

a traitek voltak érdekesebb kérdés régen, de most már azok bármikor újraoszthatóak

bardocz
Gondolom azért nem lehet szabadon állítani teljesen, mert akkor a gyengébb géppel rendelkezõk erõsen hátrányban lennének.
Na ez jó kérdés.Én is éppen most mentem be.Régóta nem voltam bennt és teljesen más lett minden-.-
Ja megvan ok látom.Akkor az lehet,hogy õ maga automatikusan limitálja a távolabbi Füst,gõz és ilyesmi effect-eket tehát javasolt ON hagyni.Ha jól értelmezem akk.marad on
Na itt:kurzor rajta
SPVP-ben hová lettek az ingyen kivehetõ fegyverek egy gearek?
Vadnokedli
De ott van alul, elvileg a minõsége az efekteknek ; azon belül kisebb részeinek. (ezt veszem ki belõle) Persze az az opció arról szól hogy on/off. Asszem.

Neked nincs olyan beállítás?
Az csak a karakterek és a messze lévõ texturákra vonatkozik,hogy milyen felbontáson legyen de mindenkinek ugyanolyan távolságon jelenik meg mindenki erre nincs beállítás csak a kinézetre.
Egy valahogy tudod kikapcsolni,hogy ne messze jelenjenek meg az pedig a Character model limit ha ezt "lowest" állítod úgy eltûnik a játékosok bizonyos % de ez is random.Ez az egy beállítás van rá semmi más.Tehát nem skálázható ez GW2-ben ezért is gépigényes
Vadnokedli
<#nemtudom><#hehe>

Jézus mi van veled?😄
Alul beállításokban ahol pipálni kell EFFECT LOD-Limit Detail of particles effect
Nem az amit te írsz én azt vágom hanem lennt az mi?😊
Vadnokedli
Level Of Detail - LOD

bardocz
Igen, én is hasonlóan értelmeztem, csak nem tudom, hogy pl a karaktereket akkor ezen a távolságon kívül megjeleníti-e valahogy, vagy nem.

Bementem Svanirs dome-ba 14-es karakteremmel, de csak félve a nagyobb ellenfelektõl. Erre jött valami 11es warrior, és szétkapott mindenkit, nagyon keményen. Marha sokat tud sebezni hozzám képest. Mondjuk én béna is vagyok 😄

Skillpontokat a késõbbiekben ugye szét tudom osztani újra? Vagy van elég az összes megvételéhez?
Nem.
Effect LOD erre gondoltam
Vadnokedli
Lehet szarul tudom;
Ha úgy nézzük hogy körülötted mekkora rádiuszban töltse elõ a textúrákat, mármint ahol már átvált "homály távolság" textúráról, rendesre.

bardocz
Akkor attól függ, hogy mi milyen messzirõl látszik? Leírás alapján félreértettem, azt hittem milyen messzirõl tölti be a textúrákat szépen. Mentem egy meta eventre, és ott a sok ember között eléggé leesett az fps, nameg fények, villanások mindenhol 😄 De a pvp is valszeg hasonló lesz, szóval már be van állítva legalább.
Azt vajon mikor teszik bele hogy a petek neveit ki lehessen kapcsolni? Elég zavaró hogy mindig ott a csík.
Vadnokedli
LOD Distance? Távolság, amilyen távolságra még megjeleníti az objektumokat/effekteket.

Ismét lenne egy grafikai opcióval kapcs.kérdésem:
Effect LOD különbség ha ki van kapcsolva vagy ha be😊
Mit limitál pontosan,ajánlott e bekapcsolni levesz a grafikából ilyenekre gondolok
bardocz
Igen, sajnos ez azoknál pont nem figyeltem meg, mert pörgés volt. De jó ez a szintezõs dolog, nem lesz halál unalmas más fajok kezdõ területe.
Ha látsz egy lefelé mutató nyilat szint mellett akkor az egy nagyobb karakter csak vissza van szintezve a területre.Lehet ezért sebez nagyobbat elvégre több mindene van..
bardocz
Egyelõre még távolmaradok mindkettõtõl, és csinálom a pve-t, hogy szokjam. Végül necrot kezdtem, mert mondtátok, hogy ne...😄 Még nem volt vele gondom, de azt néhol láttam, hogy mások, ugyan azok a szinten sokkal többet sebeznek mint én.
Vadnokedli
Nem ad semmit, Végtelenszer használható ha ott van mögötte hogy Infinite és ez mind le van írva az item Descrpitionjába.

A Ring of Fire szerón játszik valaki?
az infinite watchknight tonic csak skint ad vagy esetleg stat buffot vagy egyebet?
illetve hogy végtelenszer használható?
Mc Wolfy
itt 2 féle pvp van. az egyik a normál pvp. itt pontokat foglalgattok körbe, egy meccs pár percig tart. meg van a wvw, ami a világok harca. itt egy meccs egy hétig tart. mindhárom oldalon 80-90 ember harcol egyszerre egymás ellen. várakat foglalnak, építkeznek és igen nagy tömegekben verekednek (én ezt szeresem)
a két játékmód teljesen különbözõ. aki az egyiket szereti, gyakran rühelli a másikat.
megj: edge of the myst nem wvw!

Never underestimate the power of the dork side!

bardocz
Ha belejövök majd mindenképp érdekel egymás gyilkolása is 😄 Elsõ részben is voltak nagyon jó pvp meccseim, random csapatokkal.
Mc Wolfy
ha igazi wvwt akarsz, akkor ne menj sfr-re, ott agyatlan blobolás van 😛 én most mentem vissza desora és megint öröm volt wvwzni. amennyiben nem érdekel az egymás gyilkolása, akkor végülis random is nyomhatsz szervert

Vadnokedli
Szerintem. Várj meg még 1-2 veteránt. Hátha van hozzá fûzni valójuk.

bardocz
Köszi!
Vadnokedli
Nem. Desolation-t vagy Seafarer's rest-et. A szerver már csak WvW szempontjából releváns

bardocz
Piken Square szervert érdemes majd szerverválasztásnál választani? Itteni szavazás alapján ott a legtöbb magyar.
bardocz
Igen, de nem mûködött. Ahol elfogadom, nem pipáltam ki azt, hogy mindig elfogadja. Most jó, de érdekes. A lényeg, hogy már jön le a játék 😊
Mc Wolfy
neked küld egy emilt, amiben van egy link, arra klikk. biztonsági megoldás, hogy ne lopják el accod

bardocz
Amikor letöltöttem a klienst, és elõször jelentkeztem be, felkínált valami emailes dolgot, hogy azt lehet hitelesíteni. Ezt elfogadtam, de most a gw oldalán nem tudok bejelentkezni, mert elõször emailt kell küldeniük, amiben van egy link, ott engedélyezem a bejelentkezést, de be már nem jelentkezik. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vadnokedli
BAN

https://www.youtube.com/watch?v=hAY0-N4Teko
Mc Wolfy
azért nagyobb wvw csatákra kíváncsi lennék

Na gyors helyzetjelentés:
kisebb csaták Edge of the Mist-ben,supply,kis ostrom stabil 60 fps tartja Vsync.Nagyon szépen kihajtja a VGA-t,i3 se volt kutya de ez azért látszik,hogy jobb.
Tehát most így kis szinten 1 óra után folyamatos 60 FPS volt a WvW.Már amikor ránéztem és ha ingame FPS mérõ jól mûködik.Nem tudom a valós értéket mutatja e de sebaj mert van bõven tapasztalatom abból kifolyólag,hogy lássam a Frame valódiságát.
Nekem ez így már mondhatni bõven megfelel.Kapott egy kis grafikai tuningot de ezt még ki kell tapasztalnom mennyit bír így a VGA.
A nagyobb ütközetek még vissza vannak és a nagyobb World boss-ok is.Az viszont tisztán látszik már most,hogy ez a 20K Upgrade-re nem az ablakon kidobott pénz volt😊
bardocz
<#eljen>
Megy PM