Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a lényeg hogy hiába éred el a lv80at ugyanúgy van szintlépés, csak nem ténylegesen lépsz szintet, hanem kapsz SP-t és csók
ezen kívül a világba van bõven SP challange valamint champ bagbõl eshet scroll ami szintén ad
a traitek voltak érdekesebb kérdés régen, de most már azok bármikor újraoszthatóak

Egy valahogy tudod kikapcsolni,hogy ne messze jelenjenek meg az pedig a Character model limit ha ezt "lowest" állítod úgy eltûnik a játékosok bizonyos % de ez is random.Ez az egy beállítás van rá semmi más.Tehát nem skálázható ez GW2-ben ezért is gépigényes
Alul beállításokban ahol pipálni kell EFFECT LOD-Limit Detail of particles effect
Nem az amit te írsz én azt vágom hanem lennt az mi?😊
Bementem Svanirs dome-ba 14-es karakteremmel, de csak félve a nagyobb ellenfelektõl. Erre jött valami 11es warrior, és szétkapott mindenkit, nagyon keményen. Marha sokat tud sebezni hozzám képest. Mondjuk én béna is vagyok 😄
Skillpontokat a késõbbiekben ugye szét tudom osztani újra? Vagy van elég az összes megvételéhez?
Effect LOD erre gondoltam
Ha úgy nézzük hogy körülötted mekkora rádiuszban töltse elõ a textúrákat, mármint ahol már átvált "homály távolság" textúráról, rendesre.
Effect LOD különbség ha ki van kapcsolva vagy ha be😊
Mit limitál pontosan,ajánlott e bekapcsolni levesz a grafikából ilyenekre gondolok
az infinite watchknight tonic csak skint ad vagy esetleg stat buffot vagy egyebet?
illetve hogy végtelenszer használható?
a két játékmód teljesen különbözõ. aki az egyiket szereti, gyakran rühelli a másikat.
megj: edge of the myst nem wvw!
Never underestimate the power of the dork side!
kisebb csaták Edge of the Mist-ben,supply,kis ostrom stabil 60 fps tartja Vsync.Nagyon szépen kihajtja a VGA-t,i3 se volt kutya de ez azért látszik,hogy jobb.
Tehát most így kis szinten 1 óra után folyamatos 60 FPS volt a WvW.Már amikor ránéztem és ha ingame FPS mérõ jól mûködik.Nem tudom a valós értéket mutatja e de sebaj mert van bõven tapasztalatom abból kifolyólag,hogy lássam a Frame valódiságát.
Nekem ez így már mondhatni bõven megfelel.Kapott egy kis grafikai tuningot de ezt még ki kell tapasztalnom mennyit bír így a VGA.
A nagyobb ütközetek még vissza vannak és a nagyobb World boss-ok is.Az viszont tisztán látszik már most,hogy ez a 20K Upgrade-re nem az ablakon kidobott pénz volt😊