Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Helyette van egy halom nem aktuális kép roluk, mert azota remake-elték öket és azota alig jött valami info/kép roluk.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Guild Wars április 28.-án nyitja meg kapuit. Elõtte három bétatesztre hívják a kalandozókat. Elsõ fázis február 18.-20.; Második fázis március 18.-20.; harmadik fázis április 15.-17. idõszakokban kerül megrendezésre.
Elõtte csak egy full free volt amit írtam is ezek már zártak voltak fent.
Asura/sylvari képek betaból. Ahogy elnézem az utolsó képen a gem storet, teljesen más, így gondolom új build lehet. Vajon ki leakelte ki? 😄 Mailcíme látszik a képernyõn, úgyhogy jó láma volt :y
De ha valaki kíváncsi így is megbírkózik a copy-paste kihívásaival (és gyorsan megöregszik).
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Egész légiónyi ember van ezen a theorycrafting vonalon. 😊
Itt Apocalyptic hozzászólása ( a táblázatos) a vicces.
http://www.guildwars2guru.com/topic/29165-speculative-release-date-part-eight/page__st__1860__p__1303372#entry1303372
De van egyéb hely is, ebben hintek lehetnek:
http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/
Van aki arra esküszik, hogy GW1 fél évig volt BWE jelleggel, havi egyszer futtatva.
Szóval... mielõtt szívgyógyszerre szorulnék, inkább várok, max jól meglepõdök. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jön ha jön, kár találgatni. Úgyse tudjuk meg csak ha bejelentik majd valamikor.
A másik meg az, hogy azt mondták min 1 hónappal elõtte bejelentik. Akkor ezek szerint 2 héten belül be kéne, úgy hogy a köv beta még akkor el se kezdõdik.
http://kotaku.com/5910509/guild-wars-2-retail-ad-shows-june-28-release-date
hát igen, 7ora alatt nem lehet kivesézni nagyon a játékot 😄
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Nézegettem youtubeon videókat, van ahol 16k máshol meg akár 22k HP-ja is van a Guardiannak.
Hát majd egyszer talán rájövünk erre is.
Amúgy kicsit jobb volt, csak nagy tömegekben és érdekes mód inkább csak pve-ben esett le az fps-em, sPvP-ben még Fraps mellett (videó felvétel) is volt 30 fps-em, lehet néha lejjebb is esett, de Fraps nélkül meg biztos hogy nem volt gond, stabil maradt még nagyobb ütközetekben is.
Klánunk Hungarian Unreal Nomination
(Utility) Skillek:
Elementalista nem válthat fegyvert, de nem is baj mert ott van neki 4 elem ami között cserélgethet.
Scepter + dagger - állítólag ez a legjobb a "burst kombo"
Heal - Signet of akármit használ Minden spell-használatnál életet tölt. Melós mert állandóan váltogatni kell az elemeket, de simán megéri.
Arcane blast + Arcane Wave - mindkettõ hatása hogy critelni fogsz a következõ skilleddel
Mist Form - 3 secig halhatatlan vagy és szabadon mozoghatsz, de nem kasztolhatsz
Elite skill - elementált idéz, az adott Attunement-tõl függõen, amiben vagy Fire-t szokott, szerinte az a legjobb a sebzésre (valószínû)
Traitsek:
Ezek egyértelmûek ... + sebzések, condi leszedés, és egyéb finomságok
(Weapon) Skillek:
Nagyjából az összeset használja, és tapasztalata szerint a legnagyobb burst damage az Air attunement skillekkel érhetõ el, ezért érdemes erre használni a biztos crittet. És így tovább...
Nem értek az elementalistához, gondolom ti jobban átlátjátok. De összességében egész jól átgondold és a videó alapján mûködõképes valami.
The gods have disconnected you ...
Tudnátok valami jó fegyver összeállítást ele -nek spvp -re?
Nem volt kedvem felhúzni más kombinációt, elég szívás volt staffra is a 4 elem …
Amugy nincs gondom a balance-al, mielött valaki itt félreérti, egyedül a egyik? thief kétpisztolyos skilljét tartom csak erösnek a többivel nincs baj(talán az unload az, ha jol emlékszem, azzal kaptam ilyen 5-6ezres sebzés ami azért 12k hp-nál a fél életem 😄 )
Meg megjegyeztem, h az ele jo kezekben nagyon brutális 😊
Mondjuk amugy azt sem nagyon értem, hogy a fenében van a guardiannak olyan kevés hp-ja, mert a legjobb esetben is 14ezernél nem tudtam többet kihozni.
Szóval Thieftõl el kell mozogni vagy ha már Guardian vagy ajánlom a sword+focus kombinációt, közelharcra a legjobb mivel két támadásod vakítást okoz még egy skill 3 blokkot ad, így sokkal könnyebb bármilyen fegyveres támadóval szemben, legyen az Thief, Wari vagy Ranger, vakon nem találnak el akár pöröghet is rajtad a Wari.
Tömeg PVP-ben Shortbow: Alaptámadása a targeten kívül még 2 emberre is rápattan, így egyszerre 3 embert sebez. Illetve a Cluster Bomb, elég durva AOE-t sebez. (Kilõ egy gránátot, amit fel lehet robbantani a levegõbe nagyobb szórás érdekében.)
Critcal Chance -em 40%-os volt, ami WvW-ben felment 50%-ra.
Heal skill-nek azt raktam, be ami az adott sebzés %-át átviszi életbe. (Ehez szereztem 2 trinketet, ami ad plusz healinget. 😄) Aztán 1 AOE lövés az életem negyedét felvitte. (Mondjuk csak 15,000 HP-m volt.)
Tömegbe öngyilkosság volt késsel szurkálgatni, még Shadowsteppel is. Kicsinálnak mint a szart. Ha menekülni kell a Stealth sem segít, olyan rövid, az csak manõverezésre való.
1v1-be viszont lehet aprítani. Guardiant jó sokáig kell vagdalni, meg a Warriorral vigyázni kell. Mesmerrel, Engivel nem találkoztam, a papírclassok elég hamar menekülõre fogják, ami kb a legrosszabb döntés. 😄 Shadowstep (ez egy rakat képesség mellékhatása), lassító dagger, stunnolós nyíl, stb.
Kíváncsi leszek milyen lesz, mikor "kiforr" a játékmenet. Egyelõre tényleg csak zergelés, a játékosoknak még ki kell ismerniük a WvW-t.
Próbálgattam bemenni az ellenséges hadsereg mögé (ha pl ajtót vertek) kiszedni a low hp-sokat, de ha már egy embernél több van ellenem, akkor már menekülésre sincs esély. Aztán rámentem azokra, akik a Spawn-pontról térnek visszafele a csatába, azokat meg lehetett lepni. 😄
Amúgy elég hamar sérülnek a cuccok, és egyedül a kezdõn van javító, pedig simán elférne egy középre is, meg a kisebb várakba.
Következõ béta hétvégén vagy Warrior, vagy Ranger. Bár azt hallottam a pet system elég szar.
Az operációs rendszeren is túl...
Viszont az initiative erõsen korlátozza a burstjüket, nem tudja azt csinálni, mint pl a warrior, hogy indít longbow-val, amíg a levegõben van a nyíl átvált kétkezesre, és charge, és gyakorlatilag eltolja a legjobb cd-it mindkét fegyveren. Tolvaj meg a kezdeti burtsön kifogyott, ha az ellenfél él, a tolvaj halott.
Röviden, a különféle kasztok némely skill-je hatással van egymásra. (pl. Egy lerakott tûzfalon átlõtt nyílvesszõ, tûz sebzést is okoz.)
The gods have disconnected you ...
War, war never changes.
De természetesen ijesztegetni jó. Elixir gun conditionek teszeget nem sebez, gránátnál iszonyat repült a damage ha sokan álltak egy helyben, persze nem per karakter, de minek tartom a szerverem többi részét ha nem arra hogy ezek után megverje õket. Rendkívül jó aktív supportnak lenni. Ha nekem kell ölnöm akkor meg 1-2 embert el tudok kapni érzésem szerint. (Class függõ.)
Ele is nagyon brutális, a 7orábol kb. 5orán át sPvp-ztem és találkoztam néhány nagyon jo elével, hát velük sem tudtam sokat kezdeni. Viszont a többieket elég szépen le lehet rendezni 1v1-ben, 2v1-ben kell némi szerencse is, de az is megoldhato, ha nincs ott ele vagy thief.
A necro meg iszonyat brutál pont védéshez. Volt egy necro aki a clocktoweres pályán azt játszotta, h felment a clocktower tetejére és onnan védte a pontot...és hát elég nehéz volt ellen csinálni valamit.
Mondjuk ilyenkor azt csináltam, h feltepeortáltam hozzá, majd a hammer skillemmel leütöttem a tetöröl...ezt több emberrel is eljátszottam, elég vicces 😄
Amugy nagyon élvezetes ez az sPvp, csak a játékosoknak kellene fejlödniük, mert csomoszor azt láttam, h ment a zergelés meg 1ponton harcolt a 2csapat elég sokáig és ilyenkor azon a pár játékoson mult a játék akik a maradék pontokat foglalgatták.
Amugy nagyon kevésszer vesztettem, és igy elég szépen jön a glory pont, ki is vettem a rank1 chainW set-et az árustol 😊