Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Elixir ugye WvW-ben nekem bejött.
Bombákról láttam, hogy jók, de kéne ugye a lángszóró is CC-re. Nehéz a döntés. 😊
Minden esetre mikor kvázi egyedül fedeztem a visszavonulásunkat gáránátokkal az epikus érzés volt. Folyamatosan belenézett az elsõ sor a chill grenadebe az utánuk jövõk a concussionbe, és szép lassan visszahátráltunk a várig veszteség nélkül pedig akkor épp másfélszer annyi ellen volt.
Supportnak elixir gun cripplet meg healt lövögettem, meg a jó vastag méreg fröcskölés is ijesztõ lehetett mert nem nagyon mertek közel jönni. Amikor meg a többiek is elõvették a rendes aoekat és nem csak rohantak hátra akkor lezártuk a hidat és annyi. Aki leugrott hogy megkerüljön minket azt meg levadásztuk, igaz ezt csinálták velünk is pár perccel elõtte másik hídnál. Végül gyõztünk, részben megint a gránátok miatt, de repült ott minden nem mondanám hogy én voltam a császár.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
WvWvW meg teljesen más oda védésnél egy grenade / mortar build biztos effektív 😊 Flamethrowernek meg remélem kitolják a range-t, mert nem tudtam várfalról lángszórózni <#rinya>#rinya>
Én sem vagyok egyébként túl pvp orientált játékos, de ez a WvW valami hihetetlenül jól van megcsinálva és élvezetes. Egyedül is jó játszani, egyszerûen figyelni kell a térképet, hogy hol dúl a csata és máris egy csapatban találod magad. Próbáltam kicsit bejárni a területet is, egy szó jutott eszembe: monumentális.
Egy olyan helyen harcoltam, ahol két erõd viszonylag közel van egymáshoz, az egyik fent egy szirten, a másik lent a vízparton. Mi a lentit, a pirosak a fentit védtük, felváltva. Nagy csata volt és kezdenek is kialakulni a harcmodorok, azt a kiugró részt a várfalon, ahol a kaput ostromlókat lehet támadni, rangerek egész csapata tartotta folyamatosan aoe alatt. Sajnos közel volt a piros fõ bázis, így végül gyõzött a túlerõ, de még ez is élmény volt: valami hihetetlen nyomorult érzés látni, ahogy betörik a kaput, és hömpölyög be a piros tömeg, elözönlik a várat, aztán levágnak, és tudod, hogy ez itt a vég, mert nem fog már felkelteni senki...
Így van értelme a pvp-nek.
Pve-ben viszonylag keveset játszottam most, de azt is élveztem, mondjuk itt észrevettem két dolgot, hogy legyen negatívum is. A múltkor nem tûnt fel, hogy a mobok mintha túl könnyen 'evade'-elnének, tehát feladják a harcot és visszafutnak a helyükre. Mondjuk közben is lehet õket sebezni néha, de pl. egy story questben a kentaur chieftain, két dodge meg egy elementalist hátraugró, tüzet pukizó skill (nem tudom a nevét) után simán visszaszaladt a helyére és felgyógyult.
A másik viszont már bosszantó szívás volt, ugyanebben a story questben, a kentaur hajítógépeket kellett volna lerombolni, ahogy harcoltam az utolsóért egy kõ pont telibe talált, jól leamortizálta az életemet, ahogy végeztem az aktuális warriorral, ki akartam szaladni a hajítógép hatókörébõl. Igen ám, csak nem vettem észre, hogy az instance terület szélén vagyok és rossz irányba futok, a játék figyelmeztetett is, de kb. egy másodperc alatt kivágott az instance-ból, lehetett volna elölrõl kezdeni az egészet.
Nagyon jó a tolvaj, a dupla tõrös ugrálós, aprítós élvezetes, csak könnyen megfekszik.
Guardiant kb nekem találták ki, csak jó lenne ha 3 fegyver kombináció közül választhatna.
Mace+shield a support, 2-es 3-ast cd-n tolva határozottan tovább élnek az emberek körülötted. 😊
Sceptre+focus a ranged felállás, bár elég kicsiket üt a melee-hez képest.
Sword+focus volt nálam a pvp, a focus utility skilljei nagyon jók erre.
2hsword pedig a wvwvw tömegpusztító fegyver
És akkor most melyik 2 legyen, amikor kell a support is, meg a ranged is, meg a dps is...
Healingre Signet of Resolve nagyon bejött, guardian condition leszedése jópár class ellen nyerõ.
Nem vártam túl sokat ettõl az 5v5 témától egyébként, mivel annyira sose voltam ügyes pvp játékos, és inkább pve sztorikban mozogtam, de nagyon mulatságos, egyszerû és jól átgondolt a játék eme része is. Rég nem volt már játék, amely ennyire lekötött.
Azon kívül, hogy sokszor jó béna voltam, az feltûnt, hogy a guardian mennyire nehezen ölhetõ. 1v1-ben nekem nem nagyon sikerült bántanom, max döntetlen, vagy közbeszólt valaki és eldõlt a játszma. Más kasztokat nem volt annyira nehéz kivégezni, pár air, pár fire és arcane skill és hasaltak, de guardian-nél volt amikor 2x-3x pörgettem végig rajta sorozatot és még mindig élt 50% hp-val. Ennyi idõ alatt nem tudom, hogy nagyon jó volt a játékos, vagy a kaszt ilyen erõs, de folyamatosan 2-3 játékos kellett ahhoz, h elhasaljon a guardian játékos.
A játékstílus meg teljesen különbözõ, mint amit eddig láttam más mmo-nál (l2, aoc, war, aion). Jóval több odafigyelés és koncentrációt igényel. A megállok és nyomom 1-9-ig a skilleket játék itt teljesen hasztalan, fél perc alatt bedarálnak. Mozogni kell, helyezkedni, okosan játszani, emiatt jóval nehezebb is a játék, cserébe viszont dinamikusabb és szórakoztatóbb. Itt nincs az, hogy pvp, pve közben téped a söröket, a milkát, kened a vajaskenyeret, tömöd a búrádba a bundikenyeret.
A mostani élményekbõl kiindulva a játék 5v5 pvp része is köröket ver, minden eddigi mmo megoldásra. Engem lenyûgözött, pedig nem vagyok egy pvp hokigép.
Másról nem tudok beszámolni, max arról, hogy a kameramozgásom bugzott jópárszor, lagok voltak idõnként, invitálások, barát hozzáadás meg ilyenek nem nagyon mûködtek, vagy macerásan.
WvWvW-n voltam de nekem nem tetszett, nagyon nagy elvesztem a tömegben, mindenki ment amerre látott és nagy volt a fejetlenség. Ha lesznek jól mûködõ csapatok akkor biztos jobb lesz de így nem.
Voltam viszont normál pvp-n néhány órát azt kell mondjam nagy fun volt. Random dobált be és nem 5 embert volt hogy kb 20-an voltunk a nem túl nagy pályán. Elõször nem tetszett mindjárt bedobott a csatába ahogy rányomtam, csak nekem staff ill mace és shield volt a kezemben, amiket annyira nem komálok. Miután nagy nehezen kijutottam az "elõváróba" (azt is keresgéltem egy darabig hogy lépjek ki egyáltalán) végre építhettem a karimat. Vettem neki (ingyen voltak a pvp fegyverek sõt upgrade is beléjük) megfelelõ fegyokat (kard+focus kedvenc párosomat) és utána kezdtem gondolkodni mit is lehetne hirtelen kihozni egy Guardianból. Sok Trait ad bónuszt a Spirit Weaponokra, gondoltam miért ne ott lesz mellettem akár 3 fegyo is amik aktívan segédkeznek a harcban, egy Trait arra is adott hogy bonust hogy specko támadásuk után nem semmisültek meg, szóval így kezdtem neki elsõ komolyabb pvp kalandomnak.
Nem számítottam sok jóra, de kellemesen csalódtam. Pörgõs gyors gyilkos összecsapások voltak minden felé (mint CS csak RPG-ben varázslatokkal) és elég jól szerepeltem a szellemfegyverekkel felszerelve. 1v1 általában nem volt gond, egyetlen Thief volt a az utolsó játékban (mielõtt kivágott a váróhelyre) aki nagyon keményen osztott (na azért nem adtam könnyen a bõröm). Volt hogy lenyomott de szerintem elégett mert õ is lefeküdt utánam, de mindig nagyon szoros volt a kettõnk összecsapása (bevallom kicsivel nyert azért). Viszonyításképp volt hogy cap pontra futottam mikor észrevettem hogy valaki lövöldözi a hátam, bevártam majd szinte lemészároltam alig sebzett belém szerintem negyed percet nem töltöttem el szegénnyel. Akikkel nyomtam itt a végén nem voltak rossz játékosok, mindenki mozgott lõtt sokszor tényleg csak kapkodtam a fejem. Nagyon élvezetes volt és még ment is, csapatomba rendre a legtöbb pontot szerzõ voltam és emlékezetem szerint egyszer sem kaptunk ki. Azt nem tudom hányat nyertünk de nem egyet, csapat mondjuk folyamatosan változott mivel mindenkit dobált ide oda.
Kár hogy bohóckodtam eleinte pve-ben (direkt pvp-t akartam megnézni), WvWvW egyenlõre nem jött be, oda kisebb csapattal kell menni akár Guild szinten vagy barátokkal/ismerõsökkel. 5vs5 ügye nem volt, csak ez a Random Arena szerûség, de nagyon élvezetes volt.
Általában 50-60 fps volt most végig pvp-n(nem WvW) viszont pve sokszor 20-30 körül volt fõleg az eventeknél.Sima mob ölés meg páran még a környéken akkor vsync-el stabil 60 fps.
Nagyon szép a játék és fantasztikusak a hangok mindemelett egy igazi Mmorpg.Hihetetlen mennyit fejlõdött elsõ részhez képest nagyon meg kell dicsérni fejlesztõket nem semmi azért!
Most mielõtt kidobott volna lementem gyorsan víz alatti világot csekkolni hát nem hittem el amit láttam annyira ki van az is dolgozva.
Thief-t kezdtem caster-t,ranger-t elég gyorsan leöltem warrior és enginer ellen nem volt esélyem.
Igaz 6-9 skilleket csak elnyomtam mindig még most se tudom azok mik voltak.Weapon skillek viszont elég jól tudtam már használni pár óra után😊
Nagyon kevés idõ volt ez a mai béta de abszolút jó véleménnyel vagyok a játékról egyet kivéve,hogy szûk helyen pvp-n bizony átláthatatlan a harc sajnos a sok effect miatt.
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Keep in mind that this is the same client from the last Beta Weekend and we’re just stress testing some back-end changes today. We’re working on optimization constantly and it will improve in the future."
Ahogy ebbõl kiveszem már a következõ eventnél számíthatunk optimalizálásra.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
rifle skillek <3
Majd köv betaba tuti ezt kezdek
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
😄
Hihetetlen hogy mennyire jó mindenben :y
Gem shop és egyéb trade nekem nem ment, webes 403 errort dobott.
FPS kaka volt, de ami jobban zavart a rubberbanding. Egyébként ha nem volt sok player 30-50 FPS, ha tömegmészárlás volt akkor 8.
Fura, mert amúgy annak már nagyon játszhatatlannak kéne lennie, ehhez képest egész jól elvoltam, csak fárasztó.
@LeWyTy:
Ha nem saját az acc nem sokat tehetsz. HA saját, menj fel tech supportra és írd meg nekik a helyzetet.
Még arról se tudok hogy antivirus vagy firewall megfogná, nincs jobb ötletem.
@Engineerek:
Med kit epikus. Elixir gun meg totál support, nehezen használható soloban. 1-2 esetben jó, de pff... cripple / poison keveset ad sima pve-ben, menekülni viszont segít. Az elsõ skill meg valamiért nem auto shotos és resetel ha átállítom és kiteket váltok. WvW-ben viszont hasznos volt.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Vagy ennyire nincs szerencsém.
Minden esetre😞jelenleg pont nem érdekel hogy off)
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ha neked ez GW szintû grafika akkor sajnállak.
De mint mondtam ez még ugyanaz a build. Következõ BWEre lesz új, reméljük ott már optimalizálnak is
やられたらやり返す。倍返しだ!
(de az az 1 perc amíg bent voltam gyönyörû volt)
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)