Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Many of you have been asking about when we will have our second Beta Weekend Event. As we are approaching a long weekend in many parts of the world, we understand that some of you want to make plans for that. To help you with that we can confirm that we will NOT be running BWE2 this coming weekend.
Our BWE1 was super successful, we exceeded our expectations. As some of you might have experienced first hand, this lead to some technical issues. To make sure we are not running into the same situation for BWE2, we recently had a stress test, and we are currently deploying a lot of additional hardware in our datacenters.
We will be able to tell you exactly when BWE2 will take place as soon as all the hardware has been deployed. We are not withholding a date intentionally, we want to make sure that BWE2 will be a really great experience for all of you.
I hope this helps a bit in understanding where we are standing – you all have a really relaxing long weekend! ~MK
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Fogják, jelentsék be,hogy mittom én: júni 8-tól béta, addig ne várja senki. Senki nem vár csodát, csak információkat, amiket már valszeg tudnak.
De sajnos túlságosan rácsavarodtam már a játékra és egyre inkább hányinger kerülget az egyre késõbbi launchtól. (Ahhoz képest aminek örülnék, persze.)
Szakmailag még így is azt mondom, hogy kb szeptember tûnik reálisnak. Korábban csak akkor ha szívükhöz kapnak BWE2-3 után, hogy "Jószagú szent marhaláb, de hisz kész is a ware!". Vagy ha NCSoft meglengeti a pallost.
Jó lenne tudni milyen a munkakapcsolatuk, NC mennyire ugat bele dolgokba. Könnyen lehet hogy néhány ottani öltönyös fogja kávézaccból kitalálni a tuti dátumot. Ami 2014 feb 12. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Most mindenki megint elkezd tippelni juni-tól szeptemberig,vicces..
★ 汤姆 李
2012ben jön ki és 1 hónap van még ebbõl a félévbõl. Kurva sokat közöltek megint 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ó vaze most esett le ki az a Neo akirõl talán Running mesélt hogy PT-6 tag. Rövid már az agyam. Talán BF2 vagy BC2 volt az utolsó ahol együtt játszottunk. 😊
Szóval nagy ipar a játék ipar, de még mindig nem Hollywood ahol egy film nem is film ha nincs több milliós vagy inkább több tízmilliós reklámja, játékot is el lehet adni de ezt lehet közösség építéssel és a weben is, Anet is közösségépítést csinál. Weben pedig játékokkal foglalkozó oldalakon megfelelõ reklámmal ismertté teszik. Mást ne mondjak tipikus gamer nem a tv-bõl ismeri meg a játékokat, nem tv spotból fogja azt mondani, igen én ezzel akarok játszani. Tv-bõl az ismeri meg aki egyáltalán nem követi a játék ipart és ez a legutolsó célközönség, az elsõ a gamer társadalom.
Persze szerintem, de tény hogy drága a TV-ben reklámozni egy játékot, lehet eladtak 1 milliót kb a GW2-bõl (bár ez se biztos mert szerintem ha 1 milliót eladnak azt beharangozták volna), de ez még magában kevés, többe kerülne a reklám mint a várható haszon (sõt nem is haszon hanem a befektetett pénz visszanyerése, hiszen évek óta fejlesztik nulla bevétellel, lehet a GW termelt de egy ekkora projektet nem hiszem hogy tudott finanszírozni, 6 millió eladott példány ide vagy oda).
Tény viszont az hogy Anet semmit nem jelentett be leszámítva hogy idén jelenik meg.
Lehet valaki ezt nem érti, de ott már toronyban van a hiba, szóval szerintem ennyi a történet.
Csak beláttam, hogy fölösleges tûkön ülni, nem fogunk egyhamar GW2-zni, mint ahogy azt pre-purchase-kor gondoltuk.
Az operációs rendszeren is túl...
komolyan jobban foglalkoztat,h majd skindredre menjek, vagy sonata arcticára, vagy majd rohangáljak színpadok között😄 (vagy akár everlast, vagy hatebreed, fene essen a szervezõkbe,h egy idõpontra raknak nagy neveket😄 )
- lehet fanboyozni, de mit nehéz abban megérteni, hogy konkrét bejelentés hiányában pár embernek van 1-2 tippje?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Én vagy augusztus végére tippelek vagy õsz elejére. Karácsonyig csak nem húzzák el...
Lehet a Diablo 3 kiadásától ijedtek be, de a nyári uborkaszezonnak biztos köze van a dologhoz.
Viszont ha a kiadó nem mond egy dátumot, a fejlesztõk képesek a végtelenségig csiszolni a játékot. 😊
Azt tartom valószínûnek hogy ha meglesz a release bejelentés akkor lesz egy hiperkampány és a csapból is ez fog folyni legalább kiadásig.
Az más kérdés, hogy gyûlölöm a mesterséges hypeot. Így, hogy kvázi a userek viszik a hírét (persze kérdéses mennyire hatékonyan de nem rosszul szvsz), sokkal szimpatikusabb.
Egyébként van arról infó hogy mennyi pre-purchase volt?
Mintha BWE1 elõtt valami millió feletti adatot hallottam volna, de tegnap 200-300 ezer emberrõl olvastam valahol.
A marketing minden. A legsikeresebb játékok bõven költenek annyit marketingre, mint developmentre vagy még többet, ld. pl. MW2 (dev - 50m, marketing 150m).
Amíg csak a neten van, az még nem igazi hype. Majd ha minden boltban életnagyságú charr figurák fogadnak, tv-spotok, mass live eventek, stb. Bármennyire is meglepõ, a nagyon sikeres játékok az eladások jelentõs részét még mindig nem a netes reklámoknak/hírterjesztésnek köszönhetik, bár már javul a helyzet.
Mert itt sokan úgy beszélnek a gw2-t körülvevõ hype-ról, mintha tényleg a tv-ben is ez menne.
Itt SG-n is a sok fanboy nem érti meg, hogy nem fogják júniusba (vagy nyáron) kiadni, aztán a sok hülyeségével alámagyarázza magának, hogy legalább önmaga elhiggye, aztán megnyugodjon.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?