Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen szarságokra mint nagybetü meg . meg hasonló dolgok na ne már gyerekek ez most komoly...vaze ekkora faszság miatt oltani a másikat ez hihetetlen, itt mindenki nyelvtan szakos? Lelehetne már szakadni erröl a témáról, ekkora fail témát még nem láttam egyetlen forumon sem pedig páran ismernek innen és tudják h nem vetem meg sem a flémet sem a szidást de ez félelmetesen retard duma a helyesirás miatt basztatni vkit
TDC Geronimo
Na kéne keresnem valami új videókat, hogy legyen értelmes beszédtéma 😄 BWE még odébb van, megjelenés még inkább 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
"ééééééés meegvaaaan😄 köcce igy már mindjárt jobban megy a gépelés:F"
1. Mondat kezdõ nagybetû
2. Mondat végén pont
3. Mondat kezdõ nagybetû
4. Vesszõ hiány
5. Mondat végén pont

Na gratulálok, így most már csak 5 hibát vétettél a 9 szóból álló hsz-edben. Határozott fejlõdést látok...

MeoH
Hallelujja! 😊

fuck mmo's..i.,

Omlás
Ne kiabáld el <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zomil
hurrá, akkor már emiatt sem lesz flame 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ééééééés meegvaaaan😄 köcce igy már mindjárt jobban megy a gépelés:F
FalseHeLL
Akárhányszor benézek ebbe a topicba, sosem gw1-2rõl van szó. Hogy csináljátok...? -.-<#falbav>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Otthon megnézem Win7-et, itt még az én gépem XP (komaptibilitást ezen is kell nézni), de a srácok + rendszergazdi azt mondja, hogy ott is kell legyen regional beállítás, azon belül keyboards, azon belül meg change keyboards.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ez már elég régóta kering FB-n, meg mindenfelé, úgyhogy szerintem a többségnek megvan<#wave>
Az megvan hogy nem én írtam ezt? (lol ugylátom tényleg flame nap van) Én is csak kaptam és gondoltam beszúrom ide ha már ilyen írás/helyes írásról volt szó, s már engem is basztattok 😄😄😄

BDO: Jordine

na neha kihagy a bill.😄
Ez eleg gyengusz,ahogy neztem egybol ugy olvastam is>😉 de azert jo,gyerekeknek keszsegfelszto😄
3Z 4 5ZÖV3G 7ÖK KÖNNY3N 0LV45H470<#wave>
OFF
Ne legyetek nyub ok, el lehet olvasni az ékezetek nélküli szövegeket simán.

Itt 1 nehezebb demonstráció :

Az ember agya tök jó dolgokra képes. Ha eltudod olvasni, erõs az elméd! 😊

3Z 4Z UZ3N37 4Z7 4 C3L7 5Z0LG4LJ4, H0GY B3B1Z0NY1754
M1LY3N C50D4L4705 D0LG0KR4 K3P35 4Z 4Z 3LM3.
3LK3P35Z70 D0LG0KR4! N3H3Z V0L7 3L05Z0R 3L0LV45N0D
3Z7, D3 M1R3 1D33R5Z 3HH3Z 4 50RH0Z, 4Z 3LM3D
4U70M471KU54N 3L 7UDJ4 0LV45N1.
4N3LKUL H0GY G0ND0LK0DN0D K3LL3N3 R4J74.
L3GY BU5ZK3! C54K K3V35 3MB3R K3P35 3L0LV45N1 3Z7.
H4 7375Z377, 05ZD M3G M450KK4L 15!

Soz 😊
ON

BDO: Jordine

Nekem ilyen text service nincsen,ezt win 7re mondod gondolom.Nekem az van,es sajna nem sikerult beallitani,de azert meg probalkozom hatha sikerul ott megtalalnom amivel attudom.regen volt a talca sarkaban egy kis ikon,amivel atlehetett allitani angolrol magyarra,de most az valahogy elmaradt...
Windowsba állíts be 2 nyelvet billentyûzetnek és ALT+Shift kombó váltja is õket mint a kisangyal.
(Control panel -> Regional and language options -> Languages ->text services, details gomb.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Running
Na, ne lankadjon a flém, becsúszunk 10. alá... <#hehe>

ez most komoly?😄

Ja úgy kb.ennyi lenne de látod nem megy ez sokaknak:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Itt találsz segítséget: magyar helyesírás online

3 evig toltam angol billentyuzeten, elegge gyorsan is irok, es tegnap ota magyar van, sehogy nemtudom angolra atallitani, es neha meg be-be csuszik, de most tenyleg ebbe belekotni eyen a forumon ne nevettessetek mar...
Running
Az írásjelek pontos helyére, megfelelõ alkalmazására, mondatkezdõ nagybetûkre, és a helytelen rövidítésekre is tessék vigyázni.

A lustaságodra ne hivatkozz,ez szánalmas kategória..

Zomil
nem azzal van baj, h nem használsz ékezetet, a baj az, h nem veszed a fáradtságot, h legalább az y/z felcserélést korrigáld...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kb kit erdekel az egyeni velemenyed kajak nemvagom minek ebbe belekotni,mivel nemtudok ekezetet irni a billentyummel, (meg rajtam kivul eleg sokan nem hasznalnak meg), szal tenyleg csak kotekedsz, kilehet olvasni, az h te magyar tanar vagy meg kb kutyat sem erdekli,nem is ertem minek eyt felhozni tiszta ovi...
tegyük hozzá,h pl ha telóról neteznék és írnék, én sem szarakodnék ékezetekkel, vagy ha külföldön élnék, és ottani gépet használnék...
valamint azért ha már épp vkinek az írását elemzed, legalább helyesen tedd, ne tele hibával😊

Pedig legtöbben utáljuk az ilyen dolgokat,hogy nincs ékezet meg nekünk kell összerakni mit is írsz éppen.Ha ennyire Angolos vagy írj Angol topikba ott nem kell ékezet,mi itt még mindig Magyarul írunk,olvasunk helyesen.

I mean, I apologize. He did not want to hurt you ... google translator. 😄

Running
Értem, elnézést kérek. Nem akartalak megbántani... google fordító. <#vigyor><#hehe>

Teljesen kiolvashato amit irok,annyi h nemtudom atallitani angolra a billt es keverem neha a betuket,ay h van h szunetet nem hagyok kozben meg azert van mert gyorsan gepelek es neha elmarad, de egy ily helyen a helyesirasrol beszelni az dobbenet mekkora retardsag
😊

Running
Az oké, hogy nincs ékezet, de az, hogy a 6 sorban kb 500 egyéb helyesírási hiba van, az döbbenet igénytelen. Nem mertem feltételezni elsõre, hogy igénytelen, vagy az általános iskolai tanárai voltak ennyire elnézõek, felelõtlenek, így arra gondoltam, más felelõsöket kell keresni, pl a google fordítót.

sztem csak hu-en billentyûzetre volt egy failtrollkodás😊

Ezt nekem szantad?ha igen akkor magyarazd mar el mire irtad mert nemnagyon esik le
Running
google fordító?<#wilting>

De kajak nemertem ezeket a hozzaszolasokat.Szerinted ha tudnak h mikor adjak akkor nemmondanak meg:?Jo lehet h nem, de attol fuggetlenul 100% h fingjuk sincsen mikor lesz kiadva, ok is csak tippelni tudnak, ha belegondolsy, h egz mmo keszitese kozben ha egy fejleszto ceg csuszik 1-2 evet, akkor az tok normalisnak szamit, akkor honnan tudjak mikor lesz kiadva ha meg nincsenek olyan fayisban?ugyanis azt kb kiadas elott egy honappal tudjak megmondani.miert?mert akkor amikor mar teljesen keszen vannak, akkor mondanak olyat,h na akkor jovo honap kozepen kiadjuk skacok figzeljetek,esaddig elvegzik az utolso simitasokat.nyilvan nincsenek meg ebben a stadiumban, rakas bug is tuti van,nem is ertem sokan mire gondolnak
Omlás
Pontosan rövid leállásokkal igazán mehetne egy CB szerver az elõvásárlóknak béta tesztelõknek.

Persze ez plusz költség lenne ez érthetõ, viszont így meg azért nem érzem teljesen korrektnek a dolgot, ha már sokan megelõlegezik nekik a bizalmat és megveszik elõre fizetnek akkor már ne havonta egyszer (talán) egy hétvégére nyomjanak be nekik egy szervert.

Persze nem ígértek semmi extrát de szimplán máshogy is állhatnának a dolgokhoz, lehet az a "kis" plusz kiadás egy CB szerver parkra a végén több plusz bevételt termelne mert több játékost szippantana be mert aki megvette szólna "pistikének" te gyere nézd meg próbáld ki vedd meg ha tetszik stb...

Persze ez saját meglátásom csak nem hiszti megértem az üzletpolitikájukat egyrészrõl, de mint elõvásárló egy picit azért "savanyú a citrom" bármennyire is szeretem :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
<#eplus2> - de gonosz

az van,hogy sztem írok nekik, hogy adják vissza a pénzem. aljas módon megvetették velem a játékot és még béta sincs minden nap pedig nem is ígértek ilyet, még apróbetûben sem volt benne, de nekem jár. mit fogok így csinálni addig amíg meg nem jelenik a játék??? annyira sivár az átlagember élete, hogy játék nélkül nem tudom kitölteni estéimet. miután ilyen aljas módon nem akarják júniusban kiadni a játékot, ezért szemét módon,ha kijön novemberben, akkor felhúzott orral nem fogom megnyomni a login gombot, mert ezt nem tehetik meg velem!

ennyire azért nem vészes a helyzet mint ahogy beállítod....nekünk pusztán más az elképezlésünk arról,hogy ha már egyzser ilyen rendesek vagyunk,hogy bizalmat adtunk kapjunk is érte cserébe egy kis csontot😛

Igazad van a bétának nem a játék a célja,DE ha már a mézes madzaggal elérték egy rakás embernél,hogy "hé ha kifizetitek akkor játszahttok a bétában" akkor az lenne a korrekt ha 2-3 hetente 1-2 napra beengednék a "hitelezõiket".....

A megjelenés titkolása is kezd mostmár bosszantó lenni.....

Smithwarden
A betak mostanaban atvettek a demok szerepet sajnos.
Szinte csak igy lehet kiprobalni vasarlas elott a legtobb jatekot.
Mi is a GW2-ot kb 7-en neztuk meg egy accounttal, hogy erdekel-e egyaltalan es tenyleg annyira jo, mint ahogy beharangoztak.
Persze ehhez egy embernek most ki kellett fizetnie "latatlanban" a teljes arat. :p 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Emberek világosan leírták mi lesz! Lesz BWE amin majd részt lehet venni pre-purchaseval. Semmi mást nem ígértek (persze headstart és heros band, de ez most nem lényeges), innentõl kezdve kár itt sírnotok. Egyre szánalmasabb ez az egész topik, kezd átmenni sírjunk megjelenésig topikba, nõjetek már fel. Anet nem baszott át senkit ti magatokat veritek át a sokszor képzelt bemagyarázott hülyeségekkel. Én is várom a következõ BWE-t meg a megjelenést is, de még se kapok sírógörcsöt és nem menstruálom tele a fórumot.

Semmi nem kotelezo, en pl ezert nem betazom soha, nemsok ertelme van,szenvedjen mas...😄
Smithwarden
A beta celja nem a jatek. Igen persze, elvileg ennek igy kellene lennie.
De pontosan tudjak, hogy a jatekosok kb 95%-a nem bugvadaszatra hasznalja a betakat, hanem kis "elojatekra" es "demokent" a vegleges jatek elott.
A teljes arat el is kertek ezert, innentol kezdve nem sok ertelme van csak bugvadaszatrol beszelni.
Megveszi mindenki fel evvel elore a gamet, hogy csak melozhasson nekik hetvegeken a hibakon. 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Szerintem már másnap. <#vigyor>

Tökéletes játék nincs. Ez sem lesz az, bármeddig is húzzák, már a kiadást követõ héten jönni fog hozzá az elsõ patch, ezt bámennyiben le merem fogadni<#wink>
Braikingboss
A bétának nem az a célja hogy tudj játszani 3 napot hanem hogy azon a 3 napon tapasztalt dolgokat te véleményezed nekik és a hibákat jelzed. Na most ha még nem bírtak kijavítani mindent amit az elõzõ béta eseményen jelentettek nekik meg mondjuk nem végeztek + dolgok módosításán addig minek is indítanának egy újabb béta hétvégét? Azért hogy az emberek megint leírják azokat a hibákat amivel már tisztában vannak ?😄 A bétának a tesztelés és fejlesztés a célja nem az hogy játssz.

Értem én hogy azért ingerültek az emberek mert megvették teljes áron már nagyon gamelnének béta esemény meg lófütty de kicsit túl van ez reagálva. Lehet jövõ héten lesz béta lehet nem. Majd ha úgy érzik a fejlesztõk hogy õk belerakták azt amit akartak akkor indítanak még 1 et és kész.

Mondjuk én nem húznám sokáig ezt a minél jobban tökéletesebben adjuk ki a játékot dolgot mert minek? Egy jelentõs ember már így is megvette a játékot. Nem havi díjas, így ha még lesznek benne bugok is (ami biztos) nem húznak le rólam havi 4k-t. Engem annyira nem is érdekelne. Én pl már így is simán tolnám vele😄 és szerintem még sokan így vagytok ezzel. Õket is meg lehet érteni mert, úgy akarják kiadni hogy az újonnan érkezõ emberek ne egy bugtengert lássanak és ne ábránduljanak ki 😄

Don Kartács :)

Celdatum?Persze az is volt biztos,szerintem olyan 2011 tavasza....😄
Unknow:pont ezert mondtak el..