Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1. Mondat kezdõ nagybetû
2. Mondat végén pont
3. Mondat kezdõ nagybetû
4. Vesszõ hiány
5. Mondat végén pont
Na gratulálok, így most már csak 5 hibát vétettél a 9 szóból álló hsz-edben. Határozott fejlõdést látok...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
BDO: Jordine
Ne legyetek nyub ok, el lehet olvasni az ékezetek nélküli szövegeket simán.
Itt 1 nehezebb demonstráció :
Az ember agya tök jó dolgokra képes. Ha eltudod olvasni, erõs az elméd! 😊
3Z 4Z UZ3N37 4Z7 4 C3L7 5Z0LG4LJ4, H0GY B3B1Z0NY1754
M1LY3N C50D4L4705 D0LG0KR4 K3P35 4Z 4Z 3LM3.
3LK3P35Z70 D0LG0KR4! N3H3Z V0L7 3L05Z0R 3L0LV45N0D
3Z7, D3 M1R3 1D33R5Z 3HH3Z 4 50RH0Z, 4Z 3LM3D
4U70M471KU54N 3L 7UDJ4 0LV45N1.
4N3LKUL H0GY G0ND0LK0DN0D K3LL3N3 R4J74.
L3GY BU5ZK3! C54K K3V35 3MB3R K3P35 3L0LV45N1 3Z7.
H4 7375Z377, 05ZD M3G M450KK4L 15!
Soz 😊
ON
BDO: Jordine
(Control panel -> Regional and language options -> Languages ->text services, details gomb.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
valamint azért ha már épp vkinek az írását elemzed, legalább helyesen tedd, ne tele hibával😊
★ 汤姆 李
Persze ez plusz költség lenne ez érthetõ, viszont így meg azért nem érzem teljesen korrektnek a dolgot, ha már sokan megelõlegezik nekik a bizalmat és megveszik elõre fizetnek akkor már ne havonta egyszer (talán) egy hétvégére nyomjanak be nekik egy szervert.
Persze nem ígértek semmi extrát de szimplán máshogy is állhatnának a dolgokhoz, lehet az a "kis" plusz kiadás egy CB szerver parkra a végén több plusz bevételt termelne mert több játékost szippantana be mert aki megvette szólna "pistikének" te gyere nézd meg próbáld ki vedd meg ha tetszik stb...
Persze ez saját meglátásom csak nem hiszti megértem az üzletpolitikájukat egyrészrõl, de mint elõvásárló egy picit azért "savanyú a citrom" bármennyire is szeretem :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A megjelenés titkolása is kezd mostmár bosszantó lenni.....
Szinte csak igy lehet kiprobalni vasarlas elott a legtobb jatekot.
Mi is a GW2-ot kb 7-en neztuk meg egy accounttal, hogy erdekel-e egyaltalan es tenyleg annyira jo, mint ahogy beharangoztak.
Persze ehhez egy embernek most ki kellett fizetnie "latatlanban" a teljes arat. :p 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De pontosan tudjak, hogy a jatekosok kb 95%-a nem bugvadaszatra hasznalja a betakat, hanem kis "elojatekra" es "demokent" a vegleges jatek elott.
A teljes arat el is kertek ezert, innentol kezdve nem sok ertelme van csak bugvadaszatrol beszelni.
Megveszi mindenki fel evvel elore a gamet, hogy csak melozhasson nekik hetvegeken a hibakon. 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Értem én hogy azért ingerültek az emberek mert megvették teljes áron már nagyon gamelnének béta esemény meg lófütty de kicsit túl van ez reagálva. Lehet jövõ héten lesz béta lehet nem. Majd ha úgy érzik a fejlesztõk hogy õk belerakták azt amit akartak akkor indítanak még 1 et és kész.
Mondjuk én nem húznám sokáig ezt a minél jobban tökéletesebben adjuk ki a játékot dolgot mert minek? Egy jelentõs ember már így is megvette a játékot. Nem havi díjas, így ha még lesznek benne bugok is (ami biztos) nem húznak le rólam havi 4k-t. Engem annyira nem is érdekelne. Én pl már így is simán tolnám vele😄 és szerintem még sokan így vagytok ezzel. Õket is meg lehet érteni mert, úgy akarják kiadni hogy az újonnan érkezõ emberek ne egy bugtengert lássanak és ne ábránduljanak ki 😄
Don Kartács :)
Unknow:pont ezert mondtak el..