Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Enyémre aszongyák médium<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem valakinek a magánszorgalma (becslése, tesztje?), és nem hivatalos, de kb így fogják bírni a különbözõ videokártyák a játékot.
Ami ugye inkább CPU mint GPU függõ jelenleg.
Szerintem nem errõl szól, ezt a sok BWE sírónak szól, hogy legyenek türelemmel, remény szerintem még nem szállt el nyári megjelenésre.

TV spot? Hát nem tudom hol élsz te ilyet kb Blizzard engedhet meg magának, meg EA mondjuk. Szóval a nagyok, nem hiszem hogy NCSoft ennyit fog költeni marketingre, többe kerülne mint maga a játék.

Ha már reagáltál rá, még ott a jelenlegi nagy hype a játék körül, ezt nem fogják és nem is tudják sokáig fenntartani, szóval nyár ide vagy oda ki kell adniuk a játékot. Erre utal minden ami mostanában jött hír, nem rég facen írták hogy nagyon fejlesztik a játékot hogy lehetõ legjobb legyen a játék megjelenéskor (ezt igazából a sok BWE-s sírás miatt írhatták, hogy az emberek megértsék nem azért nem jelentik be a következõ BWE-t, mert nem is tudom húzzák az idõt, hanem teljes gõzerõvel a játék fejlesztésén vannak és nem érett meg a következõ BWE még és megjelenés se egyenlõre). Szóval dolgoznak rajta, nagyon ami azt jelenti amint kész lesz ki is fogják adni, játékot eladták már lényegében semmi okok rá hogy sokáig húzzák a megjelenést, csak még nem állnak készen. Persze lehet mondani én megeszem a dumájukat, igen így van, hiszek nekik mivel eddig nem adtak okot rá hogy ne higgyek nekik.

EZ má volt?
Kis olvasnivaló.
putting a nail in the coffin

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Mikor prepurchase livera ment április 10én minden mmo oldalon kint volt a bannerbe a hirdetés. Sõt IGN en és gamespoton is. Most is fent van 1-2 oldalon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bizony és ezt az utóbbi években már átéltük ami most is van megint csak annyi különbséggel,hogy többen bétáznak idén.Minden más ugyanaz,ezeket már demo-ban láttuk 2010-ben ami most is van na jó wvw-t nem de azt is tudtuk milyen lesz..
Mehetne egy kicsit gyorsabban a szekér azért na..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Blacksheep333
Ti amúgy miféle "marketing hype csúcsról" beszéltek? Egy kibaszott trailere sincs a játéknak, egyedül egy darab teaser.
Ráadásul én még egyetlen-egy weblap-on sem láttam GW2 hírdetést, plakátokról meg TV spotokról nem beszélve, ha nagyot akarok mondani.

Azt hogy a fanboyok már háromszor elélveztek egy darab bétán, nem nevezném marketingnak. Az eladások kis részét képezik a core játékosok, a többieknek valszeg még fogalmuk sincs a játékról.

Az operációs rendszeren is túl...

TDC Geronimo
"We know you are all very eager to begin the next Beta Weekend Event. Our community did an amazing job in the previous Beta Weekend Event and stress tests, providing our team with great feedback. Our goal has always been to do this right and treat the beta testing process as what it should be: a way to work out the bugs beforehand and give you the best game we possibly can at launch.

With that as our goal, the development team is working extremely hard to address your current feedback and prepare Guild Wars 2 for the next Beta Weekend Event. Once they're finished, they'll be ready for you to head back to Tyria for the next phase of testing.

We're going to adhere to a monthly schedule as much as feedback and development allow, so it may be a little more or a little less each time, depending on how things progress. For now, we will have more information on upcoming Beta Weekend Events and stress tests as soon as we're able, and we thank each of you for being an important part of the creation of Guild Wars 2. ~RB22

Nyári megjelenésnek úgy néz ki lõttek

Vagy 10 HSZ-t töröltem és szeretnék gratulálni,hogy feleslegesen írkáltatok vagy 1 oldalt..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Utóbbi idõben kétféleképp jöttek ki játékok: egyik részénél fél-egy évvel elõtte már volt egy fix megjelenési dátum (volt aminél csúszott ez is pár hónapot, D3, TSW). GW2 egyértelmûen nem ezek közé tartozik.

Másik félénél a marketing hype csúcsán hagytak 2-3 hónapot, hogy mindenki megvegye a játékot, toltak még egy kis bétát az extra hype-ért, aztán "szinte a semmibõl" megjelent a játék (lásd SWTOR). Szerintem Arenanet legalább 3 hónapos ráhagyást ad, így kifut a WoW kiegészítõ körzetébõl is.

Azok akik már kifizették, már nem számítanak. Majd ha benyögik a megjelenést, akkor marketing gépezet rástartol azokra, akik még nem.
Te tényleg nemérted..😄
Pfff, feladom bazzze...
Unknow
Dehát most lett elmagyarázva,hogy miért mondtál hülyeséget... Hihetetlen vagy XD
Attól, hogy te nem tudod felfogni, attól még igazam van. de annak is örülök, hogy így ismeretlenül, a neten keresztül így kianalizálsz. Nem akarsz a Budapest TV-ben fellépni Gyurcsók mellett?
Ertem hat akkor lehet veszek inkabb egy kodot 10-ert, kar jol lett volna a a dobozos... :/
Running
Kb annyi, mint hogy Running 100 kiló alá fogyassza magát. Semmi. <#hehe>

Zomil
semennyi, mert 15ezer a dobozos változat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
szerintem zéro

Mennyi az eselye annak hogy a dobozos sima Guild Wars 2 ara 10e HUF korul lesz itthon ?
SZEG007
Jimboval nem kell foglalkozni, hülyeséget irt, nem volt igaza, de tipikusan az az ember aki ebbe nem hajlando beletörödni, igy nincs is értelme reagálni rá, mert olyan nincs hogy ö hibázhat, és esetleg másnak is lehet igaza.

Unknow
Példának hoztam fel a dolgot, hogy lássa, hogy nem az Anet nyomatékosított itt semmit, hanem mi voltunk azok akik ezeket találgatták.
SZEG007
Mondjuk hogy te hogy következtetted ki hogy a gem store majd nyáron fogja hozni a legtöbb bevételt azt nem tudom, de szerintem pont nem nyáron fognak az emberek virtuális shoppingolásba kezdeni, amikor mindenki aki tehetösebb elhuz nyaralni, és a repülöjegyre, buszjegyre, benzinre, szálodára, kempingre költ, mintsem hogy bevásároljon xp boost poitont amikor nem is játszik.

Unknow
...most nem tudom,hogy sírjak -e vagy nevessek. Pontosan, szerintem még most is júni. 28 a megjelenés. Már elmondtam ,hogy miért, és miért tartanám hülyeségnek ha hagynánk enyhülni ezt a hypeot ami a játék körül van.

Viszont ennek semmi köze ahhoz,hogy az Anet mit mondott. Az Anet nem mondott semmit, nem erõsített meg semmit. Itt mindenki találgat, mindenki próbál egy logikai lépcsõt felépíteni.

Pl -> Nagy marketing, sok helyen 28.-ai dátum -> Nem érdemes késõbb kiadni mert a gem store most hozná a legtöbb pénzt. (Már pedig a store lesz az amibõl ez a játék élni fog hosszú távon.)

Vagy

A játékot addig csiszolják amíg lehet -> Próbálják minnél tökéletesebben kiadni,hogy az emberek lássák ezért megéri pénzt befektetni a gem storeba -> augusztusi / szeptemberi megjelenés.

--------------------------------
Amirõl te beszélsz , az az,hogy az Anet amit mond, azt elhiszik nekik. Tehát, hogy mi itt minden készpénznek veszünk, pedig nem szabadna, mert csak manipulálnak minket. Errõl viszont szó sincs, mert az Anet pont, hogy az égvilágon semmit nem mond.
Pedig, ha jól emlékszem pont te voltál, aki mindig azzal jött hogy ilyen marketing után nem lehet, hogy ne adják ki, ha jól emlékszem, akkor viszont kettõnk közül nem én vagyok, az aki, hát érted...
Inkább olvassátok a szivárgós cikket varianceon.

Unknow
"Hol is írtam, hogy a fejlesztõk mondták? Itt nyomatták többen is a topikban, hogy nyáron tutti jön, mert amit az Anet megígér az szentírás."

...ugye ez most csak valami rossz vicc? 😄 Nem tudom eldönteni ,hogy trollkodsz -e vagy csak szimplán... hát érted.
SZEG007
GW1-ben ugy nézett ki a tournament, hogy volt naponta 3 daily tournament, ezekre tournament tokenekkel lehetett jelentkezni, amit jelképes összegért megkaptál. A daily tournyken szerzettt helyezésekért x mennyiségü kvalifikácios pont járt, ezekkel pedig a monthly tournamentre lehetett jelentkezni, ahol hardver nyeremények, illetve vásárlási utalvényok voltak nyerhetöek. Volt 3 nagy lan event, ahol zöldhasut lehetett nyerni, de ilyet már régota nem rendeznek,valamint a havi bajnokságokért se jár ma már hardvernyeremény.

most akkor értelmezd azt is amit most irtal meg amit elotte is..😊 na es akkor meg is lesz amit reagaltam
Gyere vissza, ha megtanultál olvasni, idióta<#mf1>
Hol is írtam, hogy a fejlesztõk mondták? Itt nyomatták többen is a topikban, hogy nyáron tutti jön, mert amit az Anet megígér az szentírás.
Ahet
Ismereteim szerint, az egyes bajnokságok adott idõközönként lesznek elérhetõek, más-más jutalmazási rendszerrel/szinttel. Azért, hogy a kevésbé tapasztalt csapatok is kellemes élményekkel gazdagodjanak és jól érezzék magukat egy-egy ilyen versenysorozaton, a hardcore játékosok számára külön bajnokság lesz. A bajnokságok 5v5ös csapatok részvételével zajlanak majd.

Pickup Tournament: Ez egy teljesen egyszerû hagyományos bajnokság, egyenes kieséses alapon. Nyolc csapat küzdelme, 3 fordulós körökben, a gyõztes kvalifikációs pontokat (qualifier points) kap.
Monthly Tournament: Havonta kerül megrendezésre, ahogy csatlakozni tudjunk, megfelelõ mennyiségû kvalifikációs pontra (qualifier points) lesz szükségünk.
Yearly Tournament: A Monthly Tournament gyõztesei csapnak össze.
Player-Run Tournament: Ezeket teljes mértékben a játékosok szervezik, õk döntenek róla, hogy milyenek legyenek. Az Arenanet régóta mondogatja, hogy szeretne utat nyitni azon elképzeléseinek, hogy a GW2 pvp-je igazi e-sportá válhasson.

The gods have disconnected you ...

Hmm, afelett átsiklottam. Roster is lesz meg minden, kíváncsi vagyok hogy következõ bétában fog-e mûködni. Elvileg ígértek ugye egész éves folyamatos tournamentet, meg havi rendszerességût a meghívásos tornák mellé. Gondolom még semmit nem tudni az elsõ kettõ mechanizmusáról.

Ahet

TDC Geronimo
Olvasd el a patch notet. Van benne szó spvprõl meg tournamentekrõl is.

Simán jónak tûnhet még mindig az a júni vége, júli eleje amit beideologizáltunk még hetekkel ezelõtt. Bár egyvmi beugrott, mégpedig hogy mi van a rated spvp rendszerrel? Semmi hír nincs felõle viszont azt mondták belekerül, nem?
Bár a wvw mellett plusz ínyencség lenne csak. 😄

Ahet
Csak a sorrendre figyelj oda! <#vigyor2>

Egyesek erre nem érnek rá, a remegés napi 25 órás tevékenység 😄

Meg amugy is nem tökmindegy mikor jelenik meg?😄 Itt a nyár, csajokrol leesik a ruha lehet menni szétszedni öket meg berugni, hányni rengeteg szép dolog van még...
TDC Geronimo
Olvasgatva a patch notet, eléggé ilyen last minute polish cuccok kerülnek már bele. Hintek pl minden szarra stb. Ezek már a vége felé szoktak bekerülni, akkor van jelentõsége. Én azt mondom, hogy nyár vége esélyes. Augusztusban kb. De csak tipp! :y

Te vagy az agymosott, semmit nem mondott az Anet a megjelenéssel kapcsolatban, úgyhogy aki csak a fejlesztõkre hallgat épp nincs megvezetve.

Running
Szerintem azért van spekuláció, mert nem szoktak egy játékot elõrendeltetni, elõvásároltatni, ha nincs közel a megjelenés.

A spekulaciokkal az a baj, h nemtudjak megmondani hogyan is all a jatek, ugy is akkor adjak ki ha keszen lesz...
Nah hát ennyi...
Unknow
Idézetek az Anettõl:

-"Mi nem mondtuk,hogy minden hónapban lesz egy béta, mi azt mondtuk,hogy SZERETNÉNK,hogy legyen havonta 1! "

-"Azt a dátumot nem mi mondtuk! Mikor adjuk ki? 2012-ben!"

Arenanet "We didnt say that!"™

LeWyTy
JA hoppá. elnéztem bocsi<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

1:mikor is mondták a fejlesztõk, hogy ki lesz adva most juniusban, amit elhittek itt sokan??
2:ettõl függetlenül miért is lehetetlen az, hogy kiadják juniusban?😄 Ha itt a junius vége és még nem lesz kiadva utánna lehet cryolni, de ettöl függetlenül én nem emlékszem egyetlen anetestöl sem olyan mondatra amiben azt mondták volna hogy juniusban kiadják
LeWyTy
Szerintem teljesen egyértelmû hogy karácsonyi ajándék akciót is akarnak..."pénz" és aztán kiadják.