Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem valakinek a magánszorgalma (becslése, tesztje?), és nem hivatalos, de kb így fogják bírni a különbözõ videokártyák a játékot.
Ami ugye inkább CPU mint GPU függõ jelenleg.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mehetne egy kicsit gyorsabban a szekér azért na..
★ 汤姆 李
Ráadásul én még egyetlen-egy weblap-on sem láttam GW2 hírdetést, plakátokról meg TV spotokról nem beszélve, ha nagyot akarok mondani.
Azt hogy a fanboyok már háromszor elélveztek egy darab bétán, nem nevezném marketingnak. Az eladások kis részét képezik a core játékosok, a többieknek valszeg még fogalmuk sincs a játékról.
Az operációs rendszeren is túl...
With that as our goal, the development team is working extremely hard to address your current feedback and prepare Guild Wars 2 for the next Beta Weekend Event. Once they're finished, they'll be ready for you to head back to Tyria for the next phase of testing.
We're going to adhere to a monthly schedule as much as feedback and development allow, so it may be a little more or a little less each time, depending on how things progress. For now, we will have more information on upcoming Beta Weekend Events and stress tests as soon as we're able, and we thank each of you for being an important part of the creation of Guild Wars 2. ~RB22
Nyári megjelenésnek úgy néz ki lõttek
★ 汤姆 李
Másik félénél a marketing hype csúcsán hagytak 2-3 hónapot, hogy mindenki megvegye a játékot, toltak még egy kis bétát az extra hype-ért, aztán "szinte a semmibõl" megjelent a játék (lásd SWTOR). Szerintem Arenanet legalább 3 hónapos ráhagyást ad, így kifut a WoW kiegészítõ körzetébõl is.
Azok akik már kifizették, már nem számítanak. Majd ha benyögik a megjelenést, akkor marketing gépezet rástartol azokra, akik még nem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont ennek semmi köze ahhoz,hogy az Anet mit mondott. Az Anet nem mondott semmit, nem erõsített meg semmit. Itt mindenki találgat, mindenki próbál egy logikai lépcsõt felépíteni.
Pl -> Nagy marketing, sok helyen 28.-ai dátum -> Nem érdemes késõbb kiadni mert a gem store most hozná a legtöbb pénzt. (Már pedig a store lesz az amibõl ez a játék élni fog hosszú távon.)
Vagy
A játékot addig csiszolják amíg lehet -> Próbálják minnél tökéletesebben kiadni,hogy az emberek lássák ezért megéri pénzt befektetni a gem storeba -> augusztusi / szeptemberi megjelenés.
--------------------------------
Amirõl te beszélsz , az az,hogy az Anet amit mond, azt elhiszik nekik. Tehát, hogy mi itt minden készpénznek veszünk, pedig nem szabadna, mert csak manipulálnak minket. Errõl viszont szó sincs, mert az Anet pont, hogy az égvilágon semmit nem mond.
...ugye ez most csak valami rossz vicc? 😄 Nem tudom eldönteni ,hogy trollkodsz -e vagy csak szimplán... hát érted.
Pickup Tournament: Ez egy teljesen egyszerû hagyományos bajnokság, egyenes kieséses alapon. Nyolc csapat küzdelme, 3 fordulós körökben, a gyõztes kvalifikációs pontokat (qualifier points) kap.
Monthly Tournament: Havonta kerül megrendezésre, ahogy csatlakozni tudjunk, megfelelõ mennyiségû kvalifikációs pontra (qualifier points) lesz szükségünk.
Yearly Tournament: A Monthly Tournament gyõztesei csapnak össze.
Player-Run Tournament: Ezeket teljes mértékben a játékosok szervezik, õk döntenek róla, hogy milyenek legyenek. Az Arenanet régóta mondogatja, hogy szeretne utat nyitni azon elképzeléseinek, hogy a GW2 pvp-je igazi e-sportá válhasson.
The gods have disconnected you ...
Bár a wvw mellett plusz ínyencség lenne csak. 😄
-"Mi nem mondtuk,hogy minden hónapban lesz egy béta, mi azt mondtuk,hogy SZERETNÉNK,hogy legyen havonta 1!
"
-"Azt a dátumot nem mi mondtuk! Mikor adjuk ki? 2012-ben!"
Arenanet "We didnt say that!"™

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2:ettõl függetlenül miért is lehetetlen az, hogy kiadják juniusban?😄 Ha itt a junius vége és még nem lesz kiadva utánna lehet cryolni, de ettöl függetlenül én nem emlékszem egyetlen anetestöl sem olyan mondatra amiben azt mondták volna hogy juniusban kiadják