63345
-
#61656 annyira tuti, hogy gemért lehet majd megvenni a kiegészítőt -
#61655 A hétvégén a PAX (és a HoT bejelentés) miatt dupla XP van és a játék 75%-kal olcsóbban kapható! -
Negritis #61654 ha agyatlanul zergelsz wvw-n akkor megérdemled
a pvp pedig akkor dögunalom ha pugolsz -
#61653 Az spvp 5-10 meccs után dögunalom. A wvw meg az agyatlan zergelés miatt szar. Sajnos. -
YakHead #61652 80 után megáll az élet GW2-ben? Hát sok mindent lehet a játékra mondani, de ezt talán pont nem :D A PVP-jét eleinte nem szerettem. Viszont ha az ember rászán egy kis időt a karakterére és megnéz pár buildet, akkor bizony elég hosszú ideig le tud kötni (sajnos van, hogy tovább, mint amennyire idő lenne )
Mindent összevetve nem egy el....ott játék na -
Negritis #61651 a sörivós acsi elég kemény a végére amúgy :D -
#61650 Látod ez a baj a mai MMO játékosokkal, nekik/tek csak a dungeon csak a gear számit, de sose ittál még egy sört egy random emberrrel LA-ben fogadni mernék. Ha hardcore mmo-t akarsz mennyél silkroadozni, vagy wowozni. A GW2 szerintem pont egy mmoROLE-PLAYINGgame ahol,folyamatos farmolás nélkül is élvezhető a játék. akinek csak a gear meg a szint számit, azt csak sajnálni tudom sajnos:(
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.22. 18:08:18 -
#61649 Mint kizárólag PvE játékos a GW2-ben, nem értek egyet. :) Amikor a karaktered eléri a 80-at, a térképek majd' kétharmada még gyakorlatilag üres, felderítetlen, azokat végig meg lehet csinálni (én is ezt szoktam). Dungeon-öket nem játszok, így arról nem tudok nyilatkozni. A boss hunting jó móka, de most sikerült szétcseszni az új daily rendszerrel, így már sajnos nem fun, hanem csak "munka" (jóideje nem is foglalkozom már a daily-vel). Fraktált már próbáltam, az is jó mókának tűnik, de jobb lehet összeszokott csapattal csinálni (és/mivel a daily ezt is elk*rta).
Korábbi kérdésedre: a Living Season állítólag baromira megy. Fórumokon és a G+ stream-jükben látom, hogy minden rész után oda, meg vissza vannak tőle az emberek. Én még nem jutottam el odáig, hogy belekezdjek, nem tudom megítélni, milyenek.
A GW1-hez meg nem évente jöttek kiegészítők. A Prophecies, a Factions és a Nightfall némileg hasonló kampányok voltak, mint most a Living Season, bár új területeket is nyitottak és jöttek be velük extra profession-ök is. Hivatalosan egy kiegészítője volt, az utolsó, az Eye of the North. A GW2-ben ezek nagy része már alapból benne van (mint lore, vagy bejárható terület).
-
Negritis #61648 menj fraktált, ott ha sarokba stackelsz a bosson akkor gyorsan fexel -
nyomiarty #61647 Üdv fiatalok! Lenne egy kérésem ami kb. egy percbe kerülne annak aki segít nekem. Játszom egy kis böngészős játékkal és ha erre a linkre kattintva valaki belép,kapok egy kis plusz cuccot. Csak egyszer be kell lépni,aztán lehet hagyni a francba az egészet.
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.01.22. 13:21:48 -
#61646 Nem óhajtok vitát generálni, de a játék megjelenése után ennyivel a tank/healer/dps felállás után ácsingózni teljesen értelmetlen. Ha ez kell ott a WoW és még sok hasonló játék. Ez nem a Te játékod ezek szerint, kár ragozni. -
Vicodine #61645 de ha lenne is "NAGY" taktika,akkor is 1 taktikaval mindig le lehetne olni oket, szal pve sosem kihivas, ezert nem is ertem azokat,akik kihivast szeretnenek de idegenkednek a pvptol, pedig egyedul az,ami mindig mas szituacoban van,es barmi lehet,e s egyszeruen megunhatatlan. a pve herok azok lehet h gyorsan megunnak 1-1 mmot,ami pedig alapjaiban igen faszak, de hat pve..:D -
#61644 A bossharcok össze-vissza káosz ugrálások a piros körökből, semmi más. Nulla taktika. Ez a baj. -
Vicodine #61643 A pvp nem csak wvwbol all! Insta bossokrol meg annyit,h azert,m ert a sok barom 100%ra leakarja olni a bossokat,es minel gyorsabban,ezrt a legprimitivebb es legegyszerubb modjat valasztjak a bossolasnak,az nem a jatek hivbaja,hanem a sok jatekose,akik nem elvezik a kihivast, mert aki kihivast akar, az nem a sarokban oli a bossokat alapveto class felallas mellett! -
#61642 Nekem a PvE fontos. Ha van elég jó minőségű tartalom, leköt. A WvW agyatlan zerg nem köt le. Alapvető változások kellenének, pl tank/healer/dps szerepek. Mert most annyi a dungeonok nagy része, hogy kell 2 guardian meg 3 warrior, stack egy sarokban és mindeféle taktika nélkül nuke. Ez egy alapból elcseszett koncepció. Le kellene cserélni. -
alyr2 #61641 Azert 80 utan is lehet mit csinalni! Nem unalmas az annyira -
Vicodine #61640 Dogunalom?:D Azert unalmas neked,mert keveset pvpzel, pvp tartalmat tekintve messze a legjobb, pve meg a kutyat nem koti le hosszutavon, bemesz egy instaba, megcsinalod, masodszorra mar unalmas...Egyedul a pvp tartalma az mmoknak ami evekig lekoti a jatekost, mindig mas, kihivas stb... -
#61639 Én nem toltam a GW1-et csak a 2-t, de lvl80 után egy tartalom nélküli dögunalom az egész. Állítólag a GW1-ben évente jöttek a kiegészítők. Elképzelhető, hogy a fejlesztők rájöttek hogy ezek a living story-k a kutyát sem érdeklik? Esetleg elképzelhető egy olyan kieg amiben új kaszt, esetleg szint emelés is lesz? -
#61638 A Heart of Thorns jön, ez biztos... csak az nem, hogy mi is lesz ez. A legtöbben új kieg-re tippelnek és persze van már konteó is: az MCSoft/ANet pénzügyi előrejelzései a harmadik negyedévre jeleznek jelentős (több, mint négyszeres) kiugrást, ebből többen arra következtetnek, hogy új, nagyobb fizetős tartalom lesz (azaz kieg), illetve a korábbi Living Season részek egyike sem volt logózva és trademarkozva, tehát a HoT nem lehet a LS3 sem, valamint van még egy nagyon komoly konteós érv: a PAX után pontosan három hónappal, április 25-én lesz kereken 10 éves a GW1...
Más. Egy profi tervező fogta és pár hetes munkával készített egy nem hivtalos játék UI és weboldal re-dizájnt, amit közzé is tett. Érdemes megnézni, egész jó elképzelései vannak.
-
Vicodine #61637 mmositeon uccso gw2es bejegyzes -
#61636 nekem nem jó a link -
Negritis #61635 valami be van jegyezve ami jó eséllyel kiegészítő lesz
de én azért amíg nem jelentik be addig nem hiszem el -
alyr2 #61634 Már be van jegyezve a Guild Wars 2 kiegészítő. Valószínűleg 3 nap mulva jelentik be mikor jön... -
Negritis #61633 ezt így 3 nappal azelőtt hogy nagy bejelentés jön, bátor :D -
Vicodine #61632 ??? -
#61631 Jan. 27-én kisebb balanszok jönnek. -
#61630 mindenre lehet buildet csinálni, csak van amire nem érdemes :D -
#61629 Nem feltétlenül. Láttam olyan build-eket, amelyek arra épülnek, hogy a shortbow alap, három ellenfelet is elérő, pattogó támadása háromszor is crit-elhet, amit talentekkel crippling-re és immo-ra használnak, amire aztán mehet a choking gas és a cluster bomb, és akkor még combo is lesz belőle.
-
Negritis #61628 +blastol :D -
#61627 shortbow az üldöző és menekülő fegyver thiefnél -
alyr2 #61626 AC esetleg..de arah az nem 10 perc ha jol csinaljak akkor sem! :D -
#61625 Vágm a dolgokat, sokat nyomtam egy féléve kb, amugy a shotbow is jó, de bossfightkor én DD thiefre esküszöm -
#61624 Init-et az utility-kből kell szívni, van néhány, ami ad pluszban (és talent-ek is).
-
#61623 Ja, S/P jó volt, de már nem annyira az, ahogy észrevettem (az egyik karakterem ilyen). Most shortbow-val próbálkozok nála, elég dinamikus az is. -
#61622 dungeonok kb 5-10 perc, ha jól csinálják. ha nem, akkor egy óra :D -
#61621 Én DD thief voltam, és ugy igen csak kaptam a dmget ha csak dpseltem, viszont ha spellt használtam dodgehoz akkor nemvolt elég intiative, vagy mim, és nemtudtam volna dpselni, szóval azért átvan ez gondolva, de ettöl függetlenül szerintem egy viszonylag bonyolult kaszt ha jól akarsz dpselni és dodge-olni is egyszerre :D
Annyit beszélünk róla hogy kedvet kapok hozzá megint:D -
Negritis #61620 sword pistol 3 elég táp dps volt anno és közbe ugye nem is sebződik :D -
#61619 A thief-nek azért jó pár skilljébe bele van "építve" a dodge/evade/stealth, igaz, ők erre (is) vannak kitalálva. :) Cserébe nem sebeznek olyan jól (ugyanezekkel a skillekkel).
-
#61618 Én pont azért nyomtam thieffel mert szerintem hangulatos ahogy ugrál és dodge-ol fight közben, itt regalább nem azvan mint wowban hogy 25en körbeálnak egy bosst, és csak egy emberre fókuszál a boss.. elég logikátlan szerintem. -
Negritis #61617 amúgy (3 hónapja swtorozok) de én arra emlékszem hogy warival a dungizás kb abból állt hogy sarokstack :D