Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én most ezt használom pve-ben.

#61236 Akkor vagy guardian vagy warrior lesz majd a második karakter. Ezzel már "félúton" vagyok, lvl 40.
Mc Wolfy
pve ele build ilyesmi. rakj ha kell frost bowt és van boss, ahol meteor miatt cserélned kell staffra
edgen meg tök mindegy mivel mész, rakjad jó tankosra, úgy van esélyed túlélni 😄 ja és staffstaffstaff!

Never underestimate the power of the dork side!

De mist-ben néha megjelenek, úgyhogy egy wvw is jöhet 😊
Mc Wolfy
minden kaszt máshol jó. wvwben GWEN (guardian, warrior, ele, necro), pveben guardian, warrior, ele a meta, de thieffel is lehet szépeket durrantani, roamingban mesmer, thief, engi, pvpben rangeren kívül mindennek van jó buildje, rangeren meg jókat lehet nevetni, de mondjuk pvpben van egy nem olyan rossz buildje és pveben is lehet belõle egy közepes sebzést kihozni, csak kb ilyen kamikaze, mert sword az totál irányíthatatlan

Hááát inkább pve, nekem a wvw még mindig nem jön be.
Mc Wolfy
mire kell ele? pve vagy wvw? wvwt este tudom megkérdezni

bardocz
Az azért kár, hogy ennyire nincsen egyensúly a kasztok között.
Linkelnél egy ele buildet is ha lehet?
Wolfynak (sajnos) igaza van. PVE-ben el lehet bohóckodni mindennel, de ha hatékony akarsz lenni akkor kell hogy hallgass másokra.
Én is most warriorral tolom és iszonyat a különbség sebzésben pl. Egy warri 4-5x annyi sebzést tol ki mint egy ranger pl.
bardocz
Második karakternek, ami népszerûbb pvp-ben akkor érdemes kezdõként mondjuk warriort, guardiant, elét kezdeni? Most ugye necrom van, dupla daggerral és well-ek használatával pve-ben egyáltalán nem rossz, hátrányát nem érzem.
Mc Wolfy
true story bro

Mc Wolfy
ele most elég erõs lett. pillanatnyilag a legnagyobb burst sebzést abból lehet kihozni, dungeonokban pedig a fiery great sword segítségével kb minden stackelhetõ bosst meg lehet ölni 1 sec alatt (szó szerint 1 sec ALATT)
open pveben nem is annyira lényeges, hogy mivel tolod. van másik 80 játékos, ahol a te teljesítményed elolvad a tömeg átlagában
wvwn viszont nagyon fontosak a buildek. nem véletlen, hogy egy rendezett, 25 fõs csapat hülyére ver egy 2-3x akkora pugot. egyszerûen mindenkinek van egy szerepe, amit tökéletesen kell vinnie. pl ezért nincs ranger/engi/thief a HC guildek zergében. ha nem azt csinálod amit kell, akkor megborul a partyd, a partyddal meg feltámad az ellenség és mindenkit 5x kell megölni, ami macerás.

Csak hogy ami neked bejön, az nem biztos hogy hatékony. Lásd ranger longbow.
nekem pl így alakulgat folyamatosan a condi necrom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mi ezekben a különleges?
Meg szerintem már nem másolnak játékosok build-et.Maguk állítják össze fõleg így,hogy levitték trait-ek számát.Attól lesz jó a game ha mindenki self build-et használ.
Tegnap kezdtem egy Elementalist és csak nézek olyan durva dolgokat hozok össze vele.Eszméletlen jó class lett belõle.Érzõdik,hogy ki fogja nõni magát Main karakteremmé annyira bejön.Viszont eszem ágában sincs copy-paste build-et használni mert ami másnak jó az nem biztos,hogy nekem is..
Mc Wolfy

Mc Wolfy
Golden Horde warrior build

bardocz
Basszus, félreértettem akkor, kösz. Ez a death shroud amúgy nálam nem túl effektív, mármint arra jó, hogy ne halljak meg, de olyan hûdenagy sebzéseket nem hozok vele össze.
Nem healel, hanem Life Force-t generál. Nézd meg a 'life force' link mire mutat.
bardocz
Ez a skill ha jól értem folyamatosan healel, miközben csatában vagyok. Direkt nézem, és semmit nem csinál. Bug? Tegnap egy bug miatt azt érzékelte folyamatosan, hogy csatában vagyok, ami miatt nem töltõdött az életem ahogy végetért, és nem csinált semmit. De csaták közben sem.
bardocz
Köszi, akkor viszont sok olyanom van. Nagyobb lényektõl kapott cuccokat általában adom el, mert én nem tudom használni. Vagy ha olcsó bontom.
a karmából vett cuccokat nem tudod bontani csak és azok ugye egybõs soulboundosak is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Guildbõl sokszor mennek teq-re. Nekem egyelõre van 4, amit végig tudok csinálni szint alapján.
Ennek a soulbound dolognak mi értelme? Ha valamit felveszek se lebontani, se eladni nem tudom. Legalább bontani engedné.
a minimap feletti ládát és a boss halála utáni nagy ládát a world bossokból csak napi 1x kapod meg
szal napi 1x éri meg megcsinálni ezeket (kb 2 óra alatt meg lehet csinálni kb mindet)
valamint ugye van a 3 "nagy" karka,teq,3kukac ebbõl utóbbit csak communitys TS használattal van esélyed kb, az elsõ 2 viszont azon múlik hogy menj oda idõbe

kivéve ugye living storys cuccokat, mert ott van hogy többször is (pl most pavilon, bazaar)

bardocz
Nekem azért fura, mert úgy emlékszem én egy nap többször is kaptam 😄 Na mindegy, így ha ezeket lenyomom, akkor utána inkább felfedezek, meg gyûjtögetem a skillpontokat.
Mc Wolfy
ja igen 😄 mondjuk erre nem gondoltam, nekem már triviális

bardocz
Guildben azt mondták, hogy egy eventhez egy nap csak egyszer jár. Pedig eddig szinte mindig kaptam, kivéve, amikor meghaltam közben.
Mc Wolfy
1x1x van ilyen bug, én még sosem találkoztam vele

bardocz
Miért nem kapok eventnél semmi rewardot? Behemothnal gold medal a részvétel, az érte járó xp-t megkaptam,d e semmi mást, nem volt láda.
Mc Wolfy
hehe. igen, ezért nem nagyon teszi be oda sok játékos sose a lábát. pár kudarcélmény után végleg föladja. mondjuk 80 alatt nincs is sok értelme, mert csak husi leszel a darálóban. ha jó a csapat és te is jó vagy, az ellenfél unja meg a sok rohangászást

bardocz
Valami csapathoz odatársultam, és mentem velük. De pár halálozás után meguntam a sok sok mászkálást.
Mc Wolfy
wvwhez kell egy jó csapat. legalább 20 ember.

bardocz
Huh, kipróbáltam mindkét pvp módot, hát nem egyszerû. Talán mégnehezebb, mint az gw1-ben. Fõleg, hogy a skilleket, meg traiteket még nem ismerem túlzottan...😄
Mc Wolfy
nekem sok volt, mert én nem karma traineltem. de amikor igen, egy hét alatt egyszer sikerült a 100 szint

Acidlich
grat😊, az kb hany ora jatekido lehetett?😊

Mc Wolfy
megvan rank 1200 wvwn. tumdadumm

ez akkurátusabb
http://dulfy.net/2014/04/23/event-timer/

bardocz
Jaja, fõleg a magasabb szintû karmás dolgok a jók.

http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en
Ezt szoktam még nézni, és mehetek behemotot ölni, vagy a frozen maw-ra.
Mc Wolfy
aukciós ház az licitálós. van, hogy a vevõ kínál árat és te automatikusan eladod a legdrágábbat kínálónak. van egy opció, hogy berakod, és megvárod, hogy a tiédet akarja megvenni egy általad beállított összegért, az utolsó opció, hogy berakod annyiért, ami legkisebb összegért már más is berakott ugyanolyan tárgyat.

ha piacon akarok eladni cuccot akkor 3 lehetõséget kínál fel, a 3 közül az elsõ az amolyan licitáló féleség?
Illetve tegnap wvwben szereztem lvl80as exotic Truth nevû axe-ot azt mennyiért érdemes eladnom? me naponta párszor ránézek hogy éppen mennyibe kerül a legolcsóbb és van mikor 2,5 aranyért látom de láttam egyszer hogy 15arany volt a leolcsóbb.
Mc Wolfy
pár ezüstért vehetsz zöldet, de a karmás tényleg neked most legjobb megoldás.
http://www.gw2crafts.net/ ez meg egy nagyon jó kis craftolós oldal

bardocz
Na akkor csak gyûjtögetem a cuccokat, bankban elfér, és majd akkor nekiállok. Most ha karmakereskedõnél van jó cucc, azt megveszem, pénzért még nem találtam jobbat, mint ami van. Néha egész jó dolgok hullanak a lényekbõl, de ritkán jó necronak.
Mc Wolfy
craftolás az szintezésre jó. a matikat drágábban lehet eladni, mint a kész terméket 😄 1-80-ig bírd ki a random zöld-sárga cuccaidban, majd dungeonokban, wvwn szedd össze az exoticot. ha ez is megvan akkor jöhet ascended craft/farm

bardocz
Ejjejj, a lvl25 group event nem azt jelenti, hogy két 25 karakter megcsinálja...😄 Egy nagy trollt kellett volna szétcsapnunk, sebezzük, sebezzük, de meg se mozdul a csík, közben a másik embert megölték, majd amikor énis földre kerültem, egyet elkaptam még, és sikerült megmenekülnöm valahogy. De biztos nem megyek vissza mégegyszer 😄
mé van az hogy a tatyómban van 5 darab aetherkey piece amire ha rákattintok elvileg egy aether key-é kéne változnia de akármennyiszer nyomok rá semmi.
bardocz
Persze, igazából venni sem tudok jobb cuccokat, mint ami esett, csak ahhoz, hogy fejlõdjek craftolásban, kéne soksok jute.
sztem ne craftold a saját ruhád,legalábbis az elején elég az ami esik lootból vagy esetleg ha megcsinálod a sziveket ott tudsz karmáért venni 1-2 cuccot ami nagyon kell

bardocz
Ahogy nézem, iron meg silver az alap cuccal is szedhetõ, eddig csak fával volt gondom.
Jute scrap-ot hogy érdemes szerezni? Light armourt abból tudok csinálni, legalábbis a fejlõdéshez kéne. De nagyon kevés van.
Arra mindig figyelj hogy a területnek megfelelõ gathering tool legyen nálad, különben csak ruimed cuccokat szedsz ki.
a quartz crystal vagy a charged quartz crystal ezek valahol fizetõeszköz vagy mire használhatom?
illetve ha veszek skill pointért trait papírt és felhasználom akkor plusz trait oldódik fel?