Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel a balance eleinte gyakran fog változni én inkább elképzelhetõ és számomra élvezetesnek tûnõ kombókban gondolkodom nem 'tuti' buildben.

(Másrészt: Ha megint beskatulyázódnak a classok 1-2 buildbe akkor heves hasmenést kívánok minden devnek, nincs kedvem még egy olyan mmo-val játszani ahol kb mindenki aki szembe jön ugyanazt tudja - mert az a tuti...)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

- igen, segítség. Én elsõre leragadtam a 'nincs megjeleníthetõ szöveg' résznél
-- játék hiányában szerintem felmérem a lehetõségeimet, 'tuti build' az úgyis csak játék során fog kialakulni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ez segítség?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Category:Elementalist_skill_icons

Direkt nem URL + címkébe tettem mert a lényeg az, hogy ha itt az 'elementalist' helyére guardian-t, engineer-t vagy megfelelõ class nevet írsz nekem kilistázta az összeset.

Elméletben ha az egész oldalt lemented onnan már csak válogatnod kell.
('disclaimer': ugye ez Anet property, ne lopkodd stb. ettõl függetlenül elérhetõ.)

Konkrét ikon kitet nem láttam, gondolom megjelenés után lehet azért ilyenre számítani.

Itt is egy lista
Kezdõbetûk szerint mindenféle fajta ikon

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

- gw1-hez volt ikon kit amihez hasonlót keresnék gw2-höz de nem találok
- gw2tools-nak valahonnan megvannak az ikonok (leírással együtt) de onnan kissé nehézkes lenne egyesével levadászni õket ... valaki esetleg találkozott ilyen ikon kittel gw2-höz?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zomil
engem ezzel a videoval vett meg a Thief kilora... 😄
Emiatt még a stabil mesmer elképzelésemet is dobtam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen ez az.<#puszi>
Köszönöm.
Tetszik ez a kombó nagyon. A játékot sajna még nem tudtam megvenni úgy hogy csak a videók maradnak. Természetesen csak a thief videókat gyûjtöm össze.<#buck>

Zomil
Esetleg ez? Én linkeltem, de már régebben:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valami jellegzetesre nem emlékszel? Pl kb mikor lehetett az a linkelés? 😊
Vagy hogy kb milyen hosszú volt a videó?

Sziasztok.
Valaki linkelt/beszúrt ide egy pvp videót régebben. Egy thief arc tolta íjjal és tõr/kard összeállításban.
Struktúrált PvP volt.
Visszanéztem egy rakat oldalt és nem találom. Valahol eltûnt a flame tenger és a magyar nyelvtan lecke között.
Hálás lennék érte.<#vigyor4>

TDC Geronimo
BRÉKING

új leakelt asura képek az új buildbõl

Most nézem õket én is :y

SZEG007
jol tolja a srác

Unknow
Hm, így most a tûz effectrõl eszembe jutott...vajon következõ bétára normalizálják a csilli-villit tovább?
TDC Geronimo
nesztek random videó trollkodások közepette

Atisz
Remélem hogy kb. csak kisiskolás vagy (és akkor az ebbõl a zsenge életkorból eltöltött 3 éves külföldi tartózkodás meg is magyarázza, hogy miért szocializálódtál ilyen khm ferdén) és ezt a "szégyellem, hogy magyar vagyok"-ot valami kedves européer "demokratától" hallottad.
Az efféle embereket minden egészséges társadalom kilöki magából (ja és ezt ne vedd fenyegetésnek, mert baromira nem az).

Offtopic vége, vissza GW2-hoz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TDC Geronimo
legjobb!4

Zomil
Nagyon élvezetes...pedig csak gondoltam megnézem BWE-n, h mégis mi a fene ez, aztán nagyon megtetszett 😄
Bár az biztos, h nem az elsö karakterem lesz, de 2. vagy 3. simán. Egyedül a bugos skillek zavartak iszonyatosan, de az meg a béta miatt van 😊

Kifejezetten megtetszett a guardian, pedig nem a stílusom.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ahet
Mondjuk egy necro, aki boon-bol, condition-t csinál?

The gods have disconnected you ...

Úgy gondolom nem kell állandóan széttörölgetni a fórumot, ennek a flémnek is például pedagógiai értéke van, nézzétek csak meg honnan indult és hova jutott "helyesírásilag" a srác... más kérdés, hogy közben sikerült lejáratnia magát.

/Off
Az, hogy milyen az életvitel, életfelfogás, általános hozzáállás külföldön, azt hagyjuk, kérlek. Én is éltem külföldön még piciként (Moszkva), sok külföldit ismerek, és élni is fogok külföldön, ha minden jól megy.

Külföldi fórumokban se mindenhol vevõk arra, hogy 'yo bro, my mb heatz as hell what sud i do?' 'RTFM GTFO n00b g3t 4 l1f3' és barátai...

Ende.

/On
Azért support guard mennyire tanky már. Az egy dolog, hogy ránézésre önmagában nem öl meg senkit, de mégis... 4-5 ember reszeli majd 2 percig mire elvérzik?
Tökéletesen alkalmas arra hogy kivegyen embereket a játékból és / vagy kiszürkítse a pontokat. Ha nincs ott mindenki úgyse verik le. Ha magára hagyják akkor meg foglalja a pontot és megy a következõre.

El is gondolkodtam mivel lehetne megszivatni, bár mivel rengeteg HoT meg egyéb heal ketyeg nála a poison kapásból jó ötletnek tûnik. (Egyik class se volt poison huszár azokból akikkel hacolt, vagy nem tudatosan pakolták rá.)

Milyen sok idõt töltöttünk ezeknél a szobroknál.TOA-The Fissure of Woe nekem nagy kedvenc volt vagy Grenth ahogy az alsó egyik képen van,Underworld.Jó,hogy benne lesznek második részben kis nosztalgia😊
projecttyria.blog

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem a te hibád,talán én kezdtem,nekem szúrt szemet elõször a dolog.Viszont ahogy láthattuk a többség még mindig szeret összefüggõ értelmes,helyesen leírt hozzászólásokat olvasni.
Vicodine-nak is sikerült,tud õ ha akar😊Persze a mondanivalója már bajos de ezen mi már nem tudunk segíteni:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Nehéz a régi szokásokat levetkõzni.<#vigyor>

BEAST
Már megint te. Érzem sok bajunk lesz még veled. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Én hibám az off, elnézést Tommy Lee. Igyekszem jobb arc lenni.<#puszi>

Omlás
Kb az egész tegnap délutáni "termés" mehet a darálóba Tomy Lee <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Én indítottam a vitát, de csak azért, mert szemet szúrt, hogy 5 mondatban 500 hiba volt. Senki nem beszélt arról, hogy csak hiba nélkül szabad írni. Arra hívtam fel a figyelmét, hogy kicsit kapja össze magát, mert már igénytelen, ahogy fogalmaz és ír.
Ha megnézed a késõbbi hozzászólásait, ott már pontosabban fogalmaz és helyesebben ír. Ha a jelenlegi szint marad, az tökéletesen elég.
Az más kérdés, hogy mire ezt sikerült elérni. addigra már kaptunk 50 kifogást, egy gyûlölöm az országomat és a fajtámat kombót, meg egy ostoba tudathasadásos majmot, aki annyira fogyatékos, hogy az sem tûnt fel neki, hogy akit támogat, az éppen két hsz-el ezelõtt szégyenkezett miatta is pl.
Az offolást én is befejezem most már, mert rám fognak szólni és jogosan!

+1

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

"Ezért rühellem ezt az országot" athiszem a továbbiakban én sem vagyok kíváncsi a mondanivalódra......GONDOLKOZZ EL RAJTA,HOGY MIKET MERSZ ÍRNI!

Hát k*rva messze vagyunk egy komoly újságtól, de nyugodtan megnézheted az online sajtót, mondjuk indexet, nehéz olyan cikket találni ami hibátlan. Szóval szerintem ez egy fórum, nem kell mindennek helyesnek lennie, fõleg nem helyesírásilag, mikor mi is számos hibát vétünk most itt (magyarul igen nehéz helyesen írni, nem jut eszembe a címe de hallgasd meg a rádió mûsort ami a Kossuthon megy és pont ezzel foglalkozik, olyan példákat dobnak fel akár a sajtóból vagy akár országos sajtóból, amin te vagy én simán átsiklik, nincs egyszerûen ennyire jó és szakmai helyesírásunk). Elég ha érthetõ, tagolt, áttekinthetõ, nem baj ha próbál figyelni a helyesírásra is, többit majd szabályozza az admin.
Egyébként lehet itt éppen szemet szúrt nektek ez a helytelen írás, de itt is bárkit meg lehetne kövezni, egy jó nyelvtan tanár kiosztana itt mindenkit egytõl egyig, szóval kár kövezni a másikat. Másrészt ez valahol globális probléma, nem csak nálunk máshol is, nyelv is átalakul, sok minden változik, ékezet miatt én nem szóltam volna semmit, mert épp mobilról is írhatok azon meg nem biztos, hogy veszõdök az ékezettekkel, ha ettõl függetlenül érthetõ, tagolt, áttekinthetõ akkor az ékezet hiányától senki nem lövi magát fõbe szerintem.
Hihetetlen hol tartunk és min fent nem akadunk ezen a fórumon, csak ne szóljon senki hogy offoljuk a topikot mert azt is lehurrogjátok.

Csak neked mondom mert nem akarok általánosságban beszélni, de pont a hozzád hasonlóak miatt kell szégyenkezni. Mert nem a helyes Írás az ami mérvadó, itt mindenki Ítélkezik, megÍtél embereket,....Persze lehet saját véleményt alkotni . Lehetsz te a világ legfaszább embere, ha itt ezt a bunkó stilust tolod, hogy meg Ítélsz embereket ismeretlenül, ez azért eléggé komolyan ellened szól. Nekem nem is kell téged megÍtélni mert magadat oltottad le😊 Ezért rühellem ezt az országot, itt a hozzád hasonló emberekkel meg elõÍtéletekkel van tele minden, kint ilyen faszságokat mint helyesÍrás meg stb kutyába sem vesznek, és mégis barátságosan válaszolnak minden kérdésre, itt meg annak kell örülni ha nem néznek le mert nem Írsz helyesen,phöööö szánalom.Vicc ez az egész flame ami itt el lett indÍtva, az ilyen flegma kis magamutogató(én tudok helyesen Írni te is tudjál meg a többiek is....) style valahogy nem gyere be, max sznobéknál. Na most már tényleg le lehet szállni a témáról, nem hiszem, hogy ennek a fórumnak errõl kellene hogy szóljon.Azért ez még kell a végére ifjú helyesÍrás bajnokai😄
JethroHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Unknow
Számomra pont te képviseled azt a magyar mentalitást amit szégyelni kell. Azért kellett szégyelned a nemzetiségedet, mert ahogy látom te pont azok közé a magyarok közé tartozol akik miatt rossz a vélemény az országunkról.

Viszont gratulálok, te vagy az elsõ ember a fórumon akit részemrõl ignorálni fogok. Pedig én szeretem a trollokat, de ez... Szerintem rossz helyen jársz ezzel a mentalitással. Lehet más helyet kéne ám keresned.

Részemrõl ignore...
Voltam kint 3 évet külföldön, és ha valamit kibaszottul szégyenlenem kell, akkor az az, hogy magyar vagyok. Zsigereiben utálom a magyar létezés minden formáját, a világ szégyenei vagyunk kb, hát legyünk rá büszkék igazad van😄 Addig még vki nem él kint normális emberekkel körülvéve egy darabig, nem is tudja milyen az normális embernek lenni, itt is sokan közületek az alapján Ítéltek meg másokat, hogy hogyan Írnak, nem pedig az alapján amit, az elfogultság mindenkibõl sugárzik, azt hiszitek, hogy szentbeszéd amit itt elõadtok, és nem érzitek a dolog másik oldalát, hát igen, ez magyarország, én Így szeretlek😄D Megjegyzem nem válthatnánk témát?😄
Unknow
Azon már gondolkoztál, hogy ha mindenki nyelvtan tanár körülötted, akkor netán neked kéne változtatnod a dolgokon? 😛 Ja igen...és ez sok mindent elmond rólad. Na mindegy, ahogy gondolod, részemrõl a téma lezárva.

Csupán segíteni próbáltam, hogy megértsd, hogy miért nézik ezt rossz szemmel sokan. A magyar nyelv pedig szép,fordulatos,gazdag. Erre, ha másra nem is, büszke lehetsz mint magyar.
Nagyon fel lett fújva ez a dolog, ha ti nyelvtanozni akartok hát hajrá, elõadjátok itt a szép magyart, miközben mindenki lefossa, ha meg ez alapján ítéltek meg vkit, atya világ mekkora szánalom...Kb úgy adjátok elõ a dolgot, mintha erre a retek nyelvre büszkének kellene lennünk...vicc b+ komolyan ennyi nyelvtan tanárt 1 helyen hihetetlen
Unknow
Csak abba gondolj bele,hogy ha az újságokat nem érdekelné az,hogy helyesen közlik a mondadójukat avagy sem, hanem azt mondanák,hogy "a hír érték számít", te mennyire fel lennél háborodva.

Itt is ez a helyzet. Amennyire lehetséges, törekedni kell a szép, tiszta, helyes fogalmazásra, anélkül, hogy a magyar nyelvet megerõszakolnánk. Az, hogy ha szerinted nem fontos leírni helyesen a mondandódat azt mutatja mások felé, hogy valószínûleg olyan ember vagy akinek nem érdemes a szavára adni.

Miért? Mert még a saját véleményedet se tiszteled annyira, hogy idõt és energiát fektessél abba, hogy mások elé tárjad a dolgot. Bizonyára a fiatalabb korosztályhoz tartozol, mert õk azok akik leginkább igénytelenek magukra, és õk azok akik mindig azzal védekeznek,hogy :"dehá' akkó is tod ,hogy mit akartam mondani nem ecsém? akkó meg nem mindegy?".

Amennyiben nem így van, és offenzívnak érezted ezt a kijelentést, akkor viszont téged is az zavar ami itt a többieket, ergo igazat adtál azoknak akikkel vitatkoztál.

/off
Ahet
/Off
Akkor hol kell gyakorolni? Papírra, ceruzával - mondjuk levelet - manapság már nem nagyon írnak az emberek, ilyen és ehhez hasonló fórumokon, blogokon, stb. használjuk az anyanyelvünk, és igenis legyen egy minimális, alapvetõ tartás mindenkiben, hogy megtiszteli azzal önmagát és a társait akivel kommunikál, hogy helyesen használja az anyanyelvét!
Arról nem is beszélve, hogy egy fórumon (a mondani valóján túl) az írás(mód) alapján ítéljük meg a másikat. Ha neked tetszetõs az a kép, hogy nem AKARSZ helyes mondatokat írni - akkor ennyi. Így is túlbeszéltük a témát.

The gods have disconnected you ...

Faki
alt+j és alt+i

Kinek mi, nekem egy ilyen helyen a hirérték ami számit, másnak meg, hogy ki hogyan ir helyesen.Hosszú "i"-t nem tudok irni mielõtt belekötnétek😄 Addig mig kitudom olvasni mit akar a másik, sosem reklamáltam ez miatt, meg gondolj csak bele, ha pl egy olyan emberrel kerülsz szembe, aki totál iskolázatlan viszont alapból tök jó fej, most elcsesznéd a kedvét...Nem attól lesz valaki valaki, hogy helyesen tud irni, persze nem árt ha valaki ismeri a nyelvet de nem ilyen fórumokon kell ezt gyakorolni, szerintem tényleg hanyagoljuk a témát mert eléggé fárasztó, de még annyit hogy azért "köcce" a helpet 😄 (mondjuk ezzel a szócskával nem tudom mi a bajod..😄 )
/Off
Értem az álláspontod, és nekem se tetszik hogy ha ebbe belekötnek - én is szoktam sietni, van hogy sms stílusban írok, ékezet nélkül stb. - de azért ne védjük már ezt a hozzáállást ilyen módon.

Engem is kezd zavarni ha ez "f*szának" számít valahol, én már 'köcce' szóra is felvonom a szemöldököm. A balt.

Annó mikor idõ és (néha pénz) spórolásból vagy simán a haveri közösség (IRC, majd ICQ, sima text mail listák vagy 'fórumok') miatt ezeket elkezdtük nem az volt a cél hogy ez legyen az alap bárkinél is, ha közösségbe ír.

Pedig jó, nekem konkrétan jobban bejött mint a WvWvW.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

hmm pedig én csak ilyen videókat tudok linkelni mert ebbõl mentettem el sokat =/
TDC Geronimo
sPvPt nem szeretem 😞

LeWyTy
A zen dejó<#ravasz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tessék...=)