Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Másrészt: Ha megint beskatulyázódnak a classok 1-2 buildbe akkor heves hasmenést kívánok minden devnek, nincs kedvem még egy olyan mmo-val játszani ahol kb mindenki aki szembe jön ugyanazt tudja - mert az a tuti...)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
-- játék hiányában szerintem felmérem a lehetõségeimet, 'tuti build' az úgyis csak játék során fog kialakulni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Category:Elementalist_skill_icons
Direkt nem URL + címkébe tettem mert a lényeg az, hogy ha itt az 'elementalist' helyére guardian-t, engineer-t vagy megfelelõ class nevet írsz nekem kilistázta az összeset.
Elméletben ha az egész oldalt lemented onnan már csak válogatnod kell.
('disclaimer': ugye ez Anet property, ne lopkodd stb. ettõl függetlenül elérhetõ.)
Konkrét ikon kitet nem láttam, gondolom megjelenés után lehet azért ilyenre számítani.
Itt is egy lista
Kezdõbetûk szerint mindenféle fajta ikon
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
- gw2tools-nak valahonnan megvannak az ikonok (leírással együtt) de onnan kissé nehézkes lenne egyesével levadászni õket ... valaki esetleg találkozott ilyen ikon kittel gw2-höz?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Emiatt még a stabil mesmer elképzelésemet is dobtam 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszönöm.
Tetszik ez a kombó nagyon. A játékot sajna még nem tudtam megvenni úgy hogy csak a videók maradnak. Természetesen csak a thief videókat gyûjtöm össze.<#buck>#buck>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy hogy kb milyen hosszú volt a videó?
Valaki linkelt/beszúrt ide egy pvp videót régebben. Egy thief arc tolta íjjal és tõr/kard összeállításban.
Struktúrált PvP volt.
Visszanéztem egy rakat oldalt és nem találom. Valahol eltûnt a flame tenger és a magyar nyelvtan lecke között.
Hálás lennék érte.<#vigyor4>#vigyor4>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az efféle embereket minden egészséges társadalom kilöki magából (ja és ezt ne vedd fenyegetésnek, mert baromira nem az).
Offtopic vége, vissza GW2-hoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár az biztos, h nem az elsö karakterem lesz, de 2. vagy 3. simán. Egyedül a bugos skillek zavartak iszonyatosan, de az meg a béta miatt van 😊
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Az, hogy milyen az életvitel, életfelfogás, általános hozzáállás külföldön, azt hagyjuk, kérlek. Én is éltem külföldön még piciként (Moszkva), sok külföldit ismerek, és élni is fogok külföldön, ha minden jól megy.
Külföldi fórumokban se mindenhol vevõk arra, hogy 'yo bro, my mb heatz as hell what sud i do?' 'RTFM GTFO n00b g3t 4 l1f3' és barátai...
Ende.
/On
Azért support guard mennyire tanky már. Az egy dolog, hogy ránézésre önmagában nem öl meg senkit, de mégis... 4-5 ember reszeli majd 2 percig mire elvérzik?
Tökéletesen alkalmas arra hogy kivegyen embereket a játékból és / vagy kiszürkítse a pontokat. Ha nincs ott mindenki úgyse verik le. Ha magára hagyják akkor meg foglalja a pontot és megy a következõre.
El is gondolkodtam mivel lehetne megszivatni, bár mivel rengeteg HoT meg egyéb heal ketyeg nála a poison kapásból jó ötletnek tûnik. (Egyik class se volt poison huszár azokból akikkel hacolt, vagy nem tudatosan pakolták rá.)
projecttyria.blog
★ 汤姆 李
Vicodine-nak is sikerült,tud õ ha akar😊Persze a mondanivalója már bajos de ezen mi már nem tudunk segíteni:/
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ha megnézed a késõbbi hozzászólásait, ott már pontosabban fogalmaz és helyesebben ír. Ha a jelenlegi szint marad, az tökéletesen elég.
Az más kérdés, hogy mire ezt sikerült elérni. addigra már kaptunk 50 kifogást, egy gyûlölöm az országomat és a fajtámat kombót, meg egy ostoba tudathasadásos majmot, aki annyira fogyatékos, hogy az sem tûnt fel neki, hogy akit támogat, az éppen két hsz-el ezelõtt szégyenkezett miatta is pl.
Az offolást én is befejezem most már, mert rám fognak szólni és jogosan!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egyébként lehet itt éppen szemet szúrt nektek ez a helytelen írás, de itt is bárkit meg lehetne kövezni, egy jó nyelvtan tanár kiosztana itt mindenkit egytõl egyig, szóval kár kövezni a másikat. Másrészt ez valahol globális probléma, nem csak nálunk máshol is, nyelv is átalakul, sok minden változik, ékezet miatt én nem szóltam volna semmit, mert épp mobilról is írhatok azon meg nem biztos, hogy veszõdök az ékezettekkel, ha ettõl függetlenül érthetõ, tagolt, áttekinthetõ akkor az ékezet hiányától senki nem lövi magát fõbe szerintem.
Hihetetlen hol tartunk és min fent nem akadunk ezen a fórumon, csak ne szóljon senki hogy offoljuk a topikot mert azt is lehurrogjátok.
Viszont gratulálok, te vagy az elsõ ember a fórumon akit részemrõl ignorálni fogok. Pedig én szeretem a trollokat, de ez... Szerintem rossz helyen jársz ezzel a mentalitással. Lehet más helyet kéne ám keresned.
Részemrõl ignore...
Csupán segíteni próbáltam, hogy megértsd, hogy miért nézik ezt rossz szemmel sokan. A magyar nyelv pedig szép,fordulatos,gazdag. Erre, ha másra nem is, büszke lehetsz mint magyar.
Itt is ez a helyzet. Amennyire lehetséges, törekedni kell a szép, tiszta, helyes fogalmazásra, anélkül, hogy a magyar nyelvet megerõszakolnánk. Az, hogy ha szerinted nem fontos leírni helyesen a mondandódat azt mutatja mások felé, hogy valószínûleg olyan ember vagy akinek nem érdemes a szavára adni.
Miért? Mert még a saját véleményedet se tiszteled annyira, hogy idõt és energiát fektessél abba, hogy mások elé tárjad a dolgot. Bizonyára a fiatalabb korosztályhoz tartozol, mert õk azok akik leginkább igénytelenek magukra, és õk azok akik mindig azzal védekeznek,hogy :"dehá' akkó is tod ,hogy mit akartam mondani nem ecsém? akkó meg nem mindegy?".
Amennyiben nem így van, és offenzívnak érezted ezt a kijelentést, akkor viszont téged is az zavar ami itt a többieket, ergo igazat adtál azoknak akikkel vitatkoztál.
/off
Akkor hol kell gyakorolni? Papírra, ceruzával - mondjuk levelet - manapság már nem nagyon írnak az emberek, ilyen és ehhez hasonló fórumokon, blogokon, stb. használjuk az anyanyelvünk, és igenis legyen egy minimális, alapvetõ tartás mindenkiben, hogy megtiszteli azzal önmagát és a társait akivel kommunikál, hogy helyesen használja az anyanyelvét!
Arról nem is beszélve, hogy egy fórumon (a mondani valóján túl) az írás(mód) alapján ítéljük meg a másikat. Ha neked tetszetõs az a kép, hogy nem AKARSZ helyes mondatokat írni - akkor ennyi. Így is túlbeszéltük a témát.
The gods have disconnected you ...
Értem az álláspontod, és nekem se tetszik hogy ha ebbe belekötnek - én is szoktam sietni, van hogy sms stílusban írok, ékezet nélkül stb. - de azért ne védjük már ezt a hozzáállást ilyen módon.
Engem is kezd zavarni ha ez "f*szának" számít valahol, én már 'köcce' szóra is felvonom a szemöldököm. A balt.
Annó mikor idõ és (néha pénz) spórolásból vagy simán a haveri közösség (IRC, majd ICQ, sima text mail listák vagy 'fórumok') miatt ezeket elkezdtük nem az volt a cél hogy ez legyen az alap bárkinél is, ha közösségbe ír.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?