Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guardiannal játszott valaki huzamosabban ? én olyat szeretnék kezdeni és érdekelne pvpben mik a tapasztalatok ,ha már valaki próbálta😊

Én most egy skandináv/holland/ír guildben vagyok, még a skandinávokkal értem meg magam legjobban. Plusz elég jók pvp-ben 😊

Másik, hogy õk nagy valószínûséggel angolul fognak beszélni generalon, és max nagyritkán magyar szöveget lehet majd látni az angol mellett.
LeWyTy
ÉS megérteted magad egy Dutch/Scandinavian Server-en?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Addig jó, amíg redditen ki nem írják valamelyikre, hogy unofficial hungarian server, aztán jönnek megint a "francba oda akkor nem megyünk" beszólások. 😊

Listából nekem a Far Shiverpeaks a szimpi, az északiak miatt.
drop
ez csak a beta alat megy ha jól tudom,majd remélem változik

LeWyTy
A fort ranik full francia... mit akarnak ott a magyarok? Nem angol szerver kéne?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Nem olyan kell ami nem népszerû, olyan kell amire az angol community fog majd menni. Reddit topicokat majd nézni kell, az nagyjából összeszedi, hogy melyik szerver milyen lesz.

A franciákat én is rühellem :S
BWE1 szerver választás cikk

Végül ingyenes lett, és többször is lehetett váltani, mert a legtöbb szerver azonnal megtelt és utána kínkeservvel lehetett csak bejutni.

Szerintem lesznek új szerverek, de az SWTOR-ból kiindulva az új emberek is az ismerõsökhöz mennek, amitõl megint iszonyat tömegek lesznek egyes szervereken... a többin meg alig.
frango
Hála isten... Na akkor gyorsan nyerek valahonnan egy béta kulcsot.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Lesz.

frango
Na errõl jut eszembe... Lesz character transfer lehetõség ugye? Némi valutáért😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Ja a franciákat én sem csípem...elég lámák.

Na elérkezett ez is.
Thanks for purchasing Guild Wars 2!

És a mailbox mostvan meghalva... xD
Hogy nekem mért oda kellet regelnem a master accountom.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

DummyBoy
Ráadaásul jobb lenne valami ami nem ennyire ... francia ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Akinek van, az megvette. Próbálj nyerni valahol...

Tomy - Megjelenéskor a szerver választás, hogy fog történni? Marad ez a Fort Ranik, vagy sanszos, hogy valami új lesz terítéken. Vagy ez majd a 3 napos headstart elején lesz inkább téma?
Csak azért, mert nem biztos, hogy ez a Ranik, ez tuti, mert régóta megy és kúrvasokan támadják majd le. Lehet valami újat kéne majd választani, ami nem ennyire népszerû. Szerintem emberhiány nem lesz sehol, habár a prok felé kéne orientálódni, mert egy lámaszerver nagy szopoda lesz késõbb...

Szia mindenki.Elég régóta olvasgatom ezt a fórumot és nagyon várom már a gw2.Nincs véletlenül valakinek egy beta kulcsa elfekvõben?Nagyon szeretném kipróbálni mielõtt megvenném.Elõre is köszönöm a válaszokat.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

500 kulcs? Mikor több százezren elõvásárolták a játékot? Ehhez képest nem sok, mondjuk ahhoz képest igen, hogy eddig nem adtak ki béta kulcsokat.

TDC Geronimo
RT @garygannon: We Have 500 @GuildWars2 Beta keys for BWE2 to Giveaway!. Stay tuned for details on how to get a key 😊 #gw2 #gw2beta

Eléggé szórják a kódokat a mostani hétvégére. Kíváncsi vagyok hány új szerver lesz a kapacitás növelése után

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na beszúrtam azért egy mondatot hátha lesz belõle valami😊

★ 汤姆 李

Na ez az ami még nem jött be a mai nap folyamán 😄
Nem mintha érintene.

★ 汤姆 李

Én úgy tudtam el kell vinni HoM-ig a karaktert be kell vele lépni oda és akkor lesz foglalva.
Mondjuk így még jobb ahogy írod.

★ 汤姆 李

Jó,akkor ez a Júniusi hirdetésed😊
Következõ Júliusban<#wave>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

FalseHeLL
Nagyon senki új nem nézegeti ezt a topicot, mióta reklámozod a klánodat. Próbálj másik fórumot.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Alapba foglalja a GW karaktered neveit GW2-be, ha ebben az évben legalább egyszer beléptél, ha 1. szintû akkor is, elég készíteni egyet.

Sziasztok!
Klánunk Hungarian Unreal Nomination jelenleg aktív toborzást tart a jelenlegi 30+ fõ mellé, ha szeretnél egy baráti-segítõkész társaság tagja lenni, akkor ne habozz 😊 küldj egy rövid leírást magadról emailben és ha elmúltál 16 éves akkor szívesen látunk téged vagy akár csapatod 😊 leveled a [email protected] emailre küld 😊
Amugy ez a legjobb modszer xD Mi nem mondtuk semmit, de tobb helyen felbukkan a datum.

Veni, vidi, vici

Unknow
Hadd válaszoljak neked Arenanetesen:
-Nem mondták,hogy akarnak még egy béta eventet, õk csak azt mondták, hogy most lesz egy béta event.
------

Btw, a mezek, ez a kép + az ,hogy rengeteg helyen van ez a dátum feltûntetve, ad okot a bizakodásra, hogy ez lesz a release date.

Ettõl függetlenül, õk semmit nem mondtak! 😄
Tudom mindenki hulye csak te vagy helikopter xD
"41401" En agusztusra tippelek de talaltam egy ilyet, ami vagy kamu vagy nem viszont junius 28 szerepel rajta 😉
"41401" Ez nem trolkodasnak vagy paraszt vakitasnak lett linkelve mivel a cikkekben is leirjak, hogy NCsoft illetve Arenanet nem adott meg fix datumot
"41401" 2 link is azt mondja hogy nincsen megerositvse se NCSoft se Arenanet reszereol, sot ok meg cafoljak is. Ergo en nem alitottam, hogy ez egy hivatalos plakat lenne.

"41402" Ezt a képet felejtsük már el kérem!

Erre az egyetlen képre hivatkozik mindenki.
Ha a június 28.-ra rákeresel, akkor hivatkozásként csak és kizárólag ez a kép szerepel, amit egy bolt rakott ki, és a twitteren az Arenanet letagadott.

Na mar most olvasd el azokat amiket beszurtam es eszre veszed, hogy miert mondtam azt, hogy nemtudsz olvasni. 😊 De a nevedbol kifolyolag nem vartam toled semmi extrat 😉

Veni, vidi, vici

Tudod, csak azért válaszoltam rá, hogy keress rá, és vedd észre, hogy ezt a képet már agyon posztolták, tök fölöslegesen.

És én arra reagáltam, hogy újra és újra és újra elõkerül, és egyszer végre el kéne felejteni, mert totál egyedi eset, valakinek a magánakciója, csak rácuppant az egész kibaszott internet, és kiírthatatlan mint a parlagfû.

Köszönöm, hogy böfögésnek vetted, és semmi értelme nem volt, hogy ezt leírtam neked, mert kettõnk közül nem én vagyok, aki nem tud olvasni.
Koszi a valaszokat 😊 es remelem, hogy ugy oldjak meg mint lolban mert ott 4 emberrel is lehetett jelentkezni es keresett egy random embert. Nyar kozepes dologrol meg csak annyit, hogy arra meg tenyleg nehez mar talalgatni. :/ Mert ugye nyaron szokott uborkaszezon lenni a jatek iparban, de nem mindig ezert arrol nehez velemenyt alkotni. De remelem hamar kijon 😄 mivel en nem nagyon szeretem a PvE tartalmat, viszont valahogy GW2 PvE resze megfogott ugy hogy PvP parti vagyok, PvE ra volt eroltettve az emberre a gear miatt viszont itt nem. Itt azt eroltetik rad hogy elvezd mind3 vilagot amit ok eled raknak. Meg egyszer koszi az infokat 😊

Veni, vidi, vici

Azt hiszem véglegesben olyasmi lesz mint LoL-ban, de BWE1-ben csak 'random' volt. (mármint nem volt garantált hogy egy oldalon steamrolloltok)
Valódi szervezett csapatos móka BWE2-ben talán már lesz, legalább is a kiszivárgott closed beta patch log alapján van már valamiféle rendszer erre.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ha minden igaz akkor most 9-en lesz majd egy BWE es elvileg akarnak meg egy BWE-t.
De 2 BWE nem lesz egy honapon belul szoval akkor eselyesebb a juliusi release, nem ?

(Vagy az mar nyar kozepe es akkor inkabb nem adjak ki ?)
Stressz teszten 4 fõs partyban jlentkeztünk sPVP-re. Akkor még random oldalakra dobálta a party tagjait. Hátránya, hogy mindenki látta az ellenséges csapatban lévõ partytag pozícióját. Remélem ez változni fog és normál módban is lehet csapatban sPVP-zni.
Tevedni emberi dolog 😊 , viszont akkor mostmar lenne egy kerdesem is GW2-el kapcsolatban. A sPvP normal resze ahol nem 5 fos kesz csapattal jelentkelezel, hogyan is mukodik pontosan? Itt arra lennek kivancsi, hogyha mondjuk en 1 vagy 2 esetleg 3 haverral akarok jatszani, van ra mod hogy ugy induljunk partyba a jelentkezesre? Vagy only random van es remenykedni kell, hogy egy csapatba dob minket? Errol sajna nemtalaltam infot, vagy nem kerestem jo helyen .

Veni, vidi, vici

Igen, elírtam.

Az a gond ezekkel, hogy ha ugynezzuk mindegyik gyanus xD , foleg a mezeshez szolo komment, de sajnos amig ok nem mondanak valamit addig ez meg mindig csak talalgatas. 😊 Legyen igaza annak aki June 28-at adta meg, de en maradok agusztusnal.

Veni, vidi, vici

Faki
Igen, de erre nem a szokásos sablont ejtették el, szóval éppen ezért lehet akár gynus is 😊

Mindegyikre reagalnak, viszont kivancsi leszek melyik datum lesz az igazi. En tartom magam agusztushoz, de remelem valaki mas gyoz xD aki elobbre tippelt.

Veni, vidi, vici

Faki
De oda van írva hogy erre reagáltak Anetesek. Bár kérdés az, hogy a reagálásuk is valami trollkodás-e.

Ooo nem akarok kotekedni,de a mezeken nem 28.06.2012 szerepel? Vagy csak en vagyok vakhangya? Amugy az ilyen utalasok viccesek tudnak lenni illetve otletesek.

Veni, vidi, vici

Esetleg most jó lesz?

Elõzõleg elqrta az URL-t.

Illetve az eredeti teória júni 26 volt, az meg azért, mert NCsoft / Anet standon úgy voltak egymás mellé lógatva a mezek, hogy az jött ki belõle.

http://www.guildwarsinsider.com/developers-weigh-release-date-conspiracy/

Tyrpak tanulj mar meg kerlek olvani. Oda en is leirtam illetve a 2 cikkben is levan irva, hogy ezt a NCSsoft es Arenanet nem erositette meg. Innentol kezdve foloslegesen bofogtel ide 😉
Legkozelebb kerlek probald elolvasni amit irnak, mielott reagalsz egy uzenetre 😊
Mellesleg ez egy Texasi boltban volt, amit vagy sajat magan akciora hasznaltak fel, hogy megtobett adjanak el esetleg mas celjuk volt vele. DE senkise alitotta, hogy ez egy igazi datum lenne, illetve a plakat az 100%-ig eredeti datumot tartalmaz, megis csak szimplan letamadod az embert.
ui.:mielott irsz kerlek olvasd el, hogy mire irsz vissza 😊

Veni, vidi, vici

Ezt a képet felejtsük már el kérem!

Erre az egyetlen képre hivatkozik mindenki.
Ha a június 28.-ra rákeresel, akkor hivatkozásként csak és kizárólag ez a kép szerepel, amit egy bolt rakott ki, és a twitteren az Arenanet letagadott.
Nem akarom a tuzet szitani, meg a vegen a junius partiak fognak nyerni. 😛 En agusztusra tippelek de talaltam egy ilyet, ami vagy kamu vagy nem viszont junius 28 szerepel rajta 😉
GW 2 Junius 28??? vagy KACSA? 😊
ugyan az csak angol oldal

Ez nem trolkodasnak vagy paraszt vakitasnak lett linkelve mivel a cikkekben is leirjak, hogy NCsoft illetve Arenanet nem adott meg fix datumot.

Kellemes csamcsogast kivanok az info morzsahoz 😉

Veni, vidi, vici

Zomil
Csak hiába haladsz csiga modszerrel, hiába fedezel fel mindent, probálsz ki minden eventet, itt nincs olyan, h egy területen nem tudsz tovább fejlödni, mert kinötted, igy bármit csinálsz, ugyis fejlödni fogsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tegyük hozzá hogy sok függ a 'hogyan játszol?' kérdéstõl.
Nekem BWE-ben másfél nap után lett 16os a karakterem úgy, hogy sokat craftoltam, felderítettem, olvastam, bambultam.
A többi idõt egyéb karakterekkel töltöttem.

Stress test alatt 3 óra alatt (annyi jutott aznap) csak WvW volt, ott is léptem 2 szintet.

Szóval aki nagyon akar haladni annak megvan rá a lehetõsége, de aki szeret szüttyögni az se marad ki sok mindenbõl, szerintem. Sõt, sok részlet felett így is átrohantam. Én tuti megpróbálom a csigább módszert, ez végre egy olyan játék ahol nem csak átszínezett quest hubokat láttam hanem valamiféle életet. 😊