Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik, hogy õk nagy valószínûséggel angolul fognak beszélni generalon, és max nagyritkán magyar szöveget lehet majd látni az angol mellett.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Listából nekem a Far Shiverpeaks a szimpi, az északiak miatt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A franciákat én is rühellem :S
Végül ingyenes lett, és többször is lehetett váltani, mert a legtöbb szerver azonnal megtelt és utána kínkeservvel lehetett csak bejutni.
Szerintem lesznek új szerverek, de az SWTOR-ból kiindulva az új emberek is az ismerõsökhöz mennek, amitõl megint iszonyat tömegek lesznek egyes szervereken... a többin meg alig.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Thanks for purchasing Guild Wars 2!
És a mailbox mostvan meghalva... xD
Hogy nekem mért oda kellet regelnem a master accountom.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tomy - Megjelenéskor a szerver választás, hogy fog történni? Marad ez a Fort Ranik, vagy sanszos, hogy valami új lesz terítéken. Vagy ez majd a 3 napos headstart elején lesz inkább téma?
Csak azért, mert nem biztos, hogy ez a Ranik, ez tuti, mert régóta megy és kúrvasokan támadják majd le. Lehet valami újat kéne majd választani, ami nem ennyire népszerû. Szerintem emberhiány nem lesz sehol, habár a prok felé kéne orientálódni, mert egy lámaszerver nagy szopoda lesz késõbb...
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Eléggé szórják a kódokat a mostani hétvégére. Kíváncsi vagyok hány új szerver lesz a kapacitás növelése után
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
★ 汤姆 李
Nem mintha érintene.
http://www.killtenrats.com/2012/05/30/gw2-guild-wars-2-beta-key-contest/
★ 汤姆 李
Csak belinkelem az infót, hogy lásd nem a kisujjamból szoptam ki.
Mondjuk így még jobb ahogy írod.
★ 汤姆 李
Következõ Júliusban<#wave>#wave>
★ 汤姆 李
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Klánunk Hungarian Unreal Nomination
Veni, vidi, vici
-Nem mondták,hogy akarnak még egy béta eventet, õk csak azt mondták, hogy most lesz egy béta event.
------
Btw, a mezek, ez a kép + az ,hogy rengeteg helyen van ez a dátum feltûntetve, ad okot a bizakodásra, hogy ez lesz a release date.
Ettõl függetlenül, õk semmit nem mondtak! 😄
"41401" En agusztusra tippelek de talaltam egy ilyet, ami vagy kamu vagy nem viszont junius 28 szerepel rajta 😉
"41401" Ez nem trolkodasnak vagy paraszt vakitasnak lett linkelve mivel a cikkekben is leirjak, hogy NCsoft illetve Arenanet nem adott meg fix datumot
"41401" 2 link is azt mondja hogy nincsen megerositvse se NCSoft se Arenanet reszereol, sot ok meg cafoljak is. Ergo en nem alitottam, hogy ez egy hivatalos plakat lenne.
"41402" Ezt a képet felejtsük már el kérem!
Erre az egyetlen képre hivatkozik mindenki.
Ha a június 28.-ra rákeresel, akkor hivatkozásként csak és kizárólag ez a kép szerepel, amit egy bolt rakott ki, és a twitteren az Arenanet letagadott.
Na mar most olvasd el azokat amiket beszurtam es eszre veszed, hogy miert mondtam azt, hogy nemtudsz olvasni. 😊 De a nevedbol kifolyolag nem vartam toled semmi extrat 😉
Veni, vidi, vici
És én arra reagáltam, hogy újra és újra és újra elõkerül, és egyszer végre el kéne felejteni, mert totál egyedi eset, valakinek a magánakciója, csak rácuppant az egész kibaszott internet, és kiírthatatlan mint a parlagfû.
Köszönöm, hogy böfögésnek vetted, és semmi értelme nem volt, hogy ezt leírtam neked, mert kettõnk közül nem én vagyok, aki nem tud olvasni.
Veni, vidi, vici
Valódi szervezett csapatos móka BWE2-ben talán már lesz, legalább is a kiszivárgott closed beta patch log alapján van már valamiféle rendszer erre.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
De 2 BWE nem lesz egy honapon belul szoval akkor eselyesebb a juliusi release, nem ?
(Vagy az mar nyar kozepe es akkor inkabb nem adjak ki ?)
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
http://www.guildwarsinsider.com/developers-weigh-release-date-conspiracy/
Legkozelebb kerlek probald elolvasni amit irnak, mielott reagalsz egy uzenetre 😊
Mellesleg ez egy Texasi boltban volt, amit vagy sajat magan akciora hasznaltak fel, hogy megtobett adjanak el esetleg mas celjuk volt vele. DE senkise alitotta, hogy ez egy igazi datum lenne, illetve a plakat az 100%-ig eredeti datumot tartalmaz, megis csak szimplan letamadod az embert.
ui.:mielott irsz kerlek olvasd el, hogy mire irsz vissza 😊
Veni, vidi, vici
Erre az egyetlen képre hivatkozik mindenki.
Ha a június 28.-ra rákeresel, akkor hivatkozásként csak és kizárólag ez a kép szerepel, amit egy bolt rakott ki, és a twitteren az Arenanet letagadott.
GW 2 Junius 28??? vagy KACSA? 😊
ugyan az csak angol oldal
Ez nem trolkodasnak vagy paraszt vakitasnak lett linkelve mivel a cikkekben is leirjak, hogy NCsoft illetve Arenanet nem adott meg fix datumot.
Kellemes csamcsogast kivanok az info morzsahoz 😉

Veni, vidi, vici
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem BWE-ben másfél nap után lett 16os a karakterem úgy, hogy sokat craftoltam, felderítettem, olvastam, bambultam.
A többi idõt egyéb karakterekkel töltöttem.
Stress test alatt 3 óra alatt (annyi jutott aznap) csak WvW volt, ott is léptem 2 szintet.
Szóval aki nagyon akar haladni annak megvan rá a lehetõsége, de aki szeret szüttyögni az se marad ki sok mindenbõl, szerintem. Sõt, sok részlet felett így is átrohantam. Én tuti megpróbálom a csigább módszert, ez végre egy olyan játék ahol nem csak átszínezett quest hubokat láttam hanem valamiféle életet. 😊