Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát ennyi kódot még nem osztottak ki. Jó sokat javíthattak a betan, ha ennyire biztosak a dolgukban.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Jaaa hú akkor jól rá is próbálok.

Tehát 1 és 3 körül?
Ezt az oldalt kell figyelni?
Csak másolom és beillesztem és kész?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valami nagyon készül itt, ha sikeres lesz a béta akkor akár...
Egykor és kettõkor ki fognak rakni újakat, meg holnap is ugyanebben az intervallumban.
TDC Geronimo
"Beginning this afternoon at 3:00pm PST, I will update this blog every hour with a very large batch of beta keys for you all to grab, and will conclude tonight at 5:00pm PST. Tomorrow, I will run more codes during the 3-5pm PST window."

Lesz még rakat kód hajnali 1kor meg 2kor is, sõt holnap is éjféltõl 2ig

😞 akkor sajnálom
LeWyTy
Igen

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Azt a rengeteget mind végigpróbáltad?
LeWyTy
Na errõl lemaradtam áááááá<#falbav>

köszi szépen 😊 sikerült szereznem kulcsot, örök hála neked.

TDC Geronimo
20 perc múlva lesznek fent itt az elsõ adag kódok. Sok sikert akinek kell.

IGN-es kulcsosztás

FB kockák elviszik mindig mindet 5 perc alatt

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Unknow
Az szomorú, mert sehogy nem tudunk összeszedni 3 darab plusz keyt 😛 Viszik mint a cukrot...meglepõ ám marhára...

Na mindegy, marad megint a "Játsz az accountomon!" rendezvény.
BEAST
Ogre matekok nélkül is bevédtük a tornyunkat! :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem 500. Rengeteg oldal kapott 500-1500 kulcsot. Több ezret/tízezret osztanak most ki. Massively is most írta, hogy az 500 key, amit kapott elment 5 perc alatt.

- eredményes WvW úgy tudom adhat buffokat pve-re

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo
bíszt! Itt vannak az ogre matekok 😄

Zomil
1500 béta kulcs, hátha valakit érdekel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
lammer PvE kockák azok😛

Blacksheep333
Én a Vabbi-ra szavazok, már csak a 4chan miatt is. El sem bírom képzelni, milyen õrültségeket fog szervezni az a közösség. Mindig is úgy gondoltam a 4chan-re, mint az SG pszichésen (és szexuálisan) összezavarodott nagybátyjára. 😄D

Ha Shaenis-nek igaza van és a DVDF tényleg olyan fasza guild, akkor az csak plusz pont.

Az operációs rendszeren is túl...

Nem végig volt ingyenes, vasárnap már biztos hogy nem volt az szóval BWE-n se korlátlan a szerver transzfer.

TDC Geronimo
jó, ráfrissítettem ctrl+f5el és jó lett -.-

TDC Geronimo
Amúgy csak nálam szar a topik design megint (chrome) ?

Nincs háttér és a logok sincsenek.

TDC Geronimo
Remélem a a blogpostot még a héten látjuk, amiben részletesen elmondják miket változtattak elõzõ eventhez képest.

DVDF jó kis veterán GW guild, rendben vannak a srácok

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Győri Devi
Én úgy vagyok vele, hogy amíg klánnal meg haverokkal együtt vagyok teljesen mindegy. Az, hogy kik vannak még a szerveren sokat nem számít. Mindenhol vannak normális meg idióta emberek, itt viszont pveben sokat nem fog számítani. Egyedül WvW miatt lényegesek, hogy melyik szerverre megy az ember de azt, hogy melyek lesznek erõsek majdcsak élesben lehet látni.

Zomil ha van jobb témád minthogy egy olyan dologról beszéljünk amikrõl csak erõs spekulációink vannak és nem megy át flamebe csak nyugodtan hozd fel.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Omlás
2012.06.28 <#idiota><#nezze>
<#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Ezzel csak az a baj, hogy teljesen logikus lenne már a megjelenés elõtt eldönteni a kérdést, fõleg mivel a Pri-pörcséz-hez jár 3 nap headstart is ... Szvsz senki sem transzferrel akarja kezdeni a játékot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zomil
Fölösleges a szerver témán pörögni, elöbb egy megjelenési dátum kéne... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mi az hogy "pvps karakter"? Késõbb biztos lesz guild vs guild, csak nem megjelenéskor.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

FalseHeLL
Mi a Far Shiverpeaksel szemezgetünk ismerõsömmel. Azt mondta nincsenek franciák, se spanyolok.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

A jós beszéljen belõled😛 Egyébként a pvps karakternél ilyen nagy várharc szerû mint a WvWvW nem lesz? csak ilyen 5-10 fõs guild pvp k ? sajnos errõl találni a legkevesebb információt.

Smithwarden
Akkor megis mi alapjan valasztanal / valasszunk szervert?
Hasrautes power? 😄 <#heureka>
(Nagyreszt franciakkal teli szerveren nem fogok maradni abban biztos vagyok.) 😊 <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kata
Amelyikre mi megyünk, az milyen nyelvû lesz?

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Ha 84 klán lenne akkor sem számít, ha a szerverek kapacitása kitudjamennyi ezer fõ...

Running
Dehogy érünk rá, két hónap és megjelenés.<#ravasz1>

Győri Devi
Aztán ezek a klánok hány fõsek 10-20? Sokat nem számít. Mindegyiknél szerepelnek nagyobb közösségek is Vabbinál ott van 4chan /vg/ de azok se adják ki majd a szerver nagy részét.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Szerintem ezzel ráérünk akkor foglalkozni amikor már minden végleges és kint a játék 😊

Nekem még mindig Desolation a szimpatikus.

Smithwarden
Az lehetseges, de megis tobb a valoszinusege, hogy egy klanokkal es egyeb kozossegekkel teli szerveren tobben lesznek, mint ahova alig vannak irva. 😊

Győri Devi
Az, hogy a Vabbira csak ennyi van felsorolva nem fogja jelenteni, hogy ott kevesebben lesznek.

Smithwarden
Vabbi:
Third UK Server, 4chan, /vg/, mmorpg.pl, GWOnline.net, DVDF, Euphoriaguild.eu (UK/US), Xispes Maria

Gandara:
Second UK Server (English), (UK Guild x4), (German Guilds x2) GW2guru, Futilez(RU), Friskyttarna, Minions (DE), Reaction(Turkey), Cloud Cult (DE), Hawke Company (EU), Elite Kings (PL), Special Bear Service (UK), Elite Kings (PL)

Desolation:
First UK Server, (UK Guilds x6), Rock Paper Shotgun, PC Gamer, AbsoluteLegends.net, Purge , Destiny's Edge, Guild Wars Finland, Frozen Dawn (FI), Unseelie Court (FI), Desert Foxes (FI), AstralRiders (EU/PvX), Trix Lorena (EU/PvX), Gatekeepers (EU), DoubleDutch (NL), Will of Vengeance (PL), Sanctuary (US/EU/PvX)

Talan a Vabbi UK szerver lenne a szimpatikus az elejen, hogy ne legyen tomeg / lagg / stb problema.
Azutan lehet koltozni ugyis mashova, ha mar csillapodik a start koruli orulet.
A nagy populacios szerver gondolom PvP-ben hasznos, WvWvW-nel.
Vagy masban is elonyosebb lehet, a low popos szerverekkel szemben?

FalseHeLL
A hollandok már nem azért általában 4 nyelven beszélnek, a skandinávok megint 3.
Nagyobb az esélyed megértetni magad azokon mint francián/magyaron.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Running
Mi oda megyünk, ahol a variance és Tomy-ék lesznek, ha külön csapatban vagy. Nagy tömeget nem fogunk képviselni, cirka olyan 15-20 embert, a bf3-ban megkeseredett arcokat. <#hehe>

Élesben mi sem (variance) a Fort Ranik-ra megyünk, de egy béta idõtartamára már nem fogjuk átcipelni az egész guildet másik szeróra. Az biztos, hogy én meg még szerintem mások is, körbe fogunk nézni, hogy melyik szerveren van olyan légkör (nem franciául beszélnek 24/7-ben), ahova mehetnénk megjelenéskor.
Másik,hogy nem írunk ki ajánlott szervert hanem csak a Guild-ek/Szerverek listát?!

UK szerver van tervben startra.Ez a mostani Ranik kizárólag bétára vonatkozik ez biztos nem lesz továbbra ajánlott szerver csak a béta idõszakok alatt.
Ahogy megkapjuk majd a hivatalos szerver listát akkor fogunk választani.Megpróbálunk Variance-al azonos szervert kijelölni ez persze nem kötelesség de ajánlott szerintem õk is inkább Angol szerver felé húznak.
Nagy tömeg mindenhol lesz és késõbbiekben is,talán attól nem kell aggódnunk,hogy "szellem szerver" alakul belõle ahol kezdtünk(Ala:Aion,SwTOR,Conan,hogy felhozzak pár példát),így egyszerü lesz az egész.

TDC Geronimo
"Just got off the phone with my roommate who is a an occasional writer for GuildWars Insider. He says Seven is pissed about how anet handled things with them in the last few months. and the site is going back to doing what they want. Supposedly they have had closed beta access and other info and tomorrow they are going to start putting out stuff . I dont have the email to post but if you check out this tweet http://twitter.com/GWInsider/status/208029387147313153 and just about everything coming from the other twitter feed http://twitter.com/xseven you can see where it lines up.

Sounds like fun! 😉"

Köszi a leírást 😛 engem pont a supportos oldal miatt érdekel ezért a mace shield kombó nagyon bejön😛 még nézegettem engineert is de annak a játékstílusa nem tetszik , nekem olyan egyhangú volt, egy az elementalistát meg a warriort nézem még majd kitapasztalom 😊

Tapasztalat az, hogy kevés a 2 fegyver lehetõség 😊
Én a Sceptre + focust és a kétkezes kardot szerettem spvp-ben, ahol sok a rohangászás, wvw-re pedig mace+shield -el nagyon jól lehet segíteni a többieket, a hammerrel meg nagyokat írtani.
És a 4-bõl egyszerre csak 2-t választhatsz. 😊

Mace-el meglepõen jó a damage-e, nem a klasszikus tank.
Sceptre egy picit gyenge.

Ha nem akarsz support lenni, gyógyítani, státuszt leszedni, akkor nézd meg a warriort,