Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Igen, de nagyon bekockultam, és rengeteget játszottam. Annyit már most nem játszok, de a fejlõdés mértékét ó lenne feltartani. Amúgy a dungeonok egész jók, most csináltam végig az egyiket, rögtön egy szint, csomó cucc hullik.
Desolation vagy Piken Square ha szerver.Class pedig amelyik tetszik😊
Warrior talán a legkönnyebben játszható.Nézz pár Class bemutató videot,hogy mégis melyik az amelyik igazán tetszik is.
Amúgy mindegyik nagyon jó:-)
Felhúztál pár nap alatt 50+ Necrot.Nem értem a kérdésed
nem, azok a heartok amik a map completehez kellenek
persze jól lehet velük haladni, de nem lesz optimális a fejlõdés

a living story az most pl brisbainbõl nyílik

elsõ karakter esetében azt javaslom hogy fedezz fel adott mapokat + csináld a personal storyt

ha nagyon akarsz haladni akkor pedig edge of mist, de az monoton

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Olvastam szintezéshez, hogy a living story questjeit érdemes eleinte csinálni. Ezek a "random" eventek, mint a nagy boss-ok, vagy gyûjtsünk páncélt a kisgyereknek a hóemberseregéhez jellegû questek, ugye? Szeretném a lehetõ legjobban felgyorsítani a fejlõdésem, hogy tényleg mindenhova tudjak menni.
én is pont erre gondoltam a wvw support healer elén

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

nomad stat érdekes, ki kell próbálnom wvw gua-n 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fun/Casual Guildet keresek Desolation szerveren!
Név:StormTH.2950
Kérdõívvel meg ilyen kérdezz felelek dolgokkal hagyjatok ha lehet,teljesen felesleges úgyse töltök ki:Ð
Spvp,WvW,Pve mehet minden ami csak belefér,köszi!
DarkHorSe
Hello, ma kezdtem a jatekot. Milyen karit erdemes kezdeni az elejen? Melyik szerveren kezdjek?

Swedish people are albino monkeys

bardocz
Fú, derossz új karaktert kezdeni, és kezdeni elõröl az egészet 😄
Ele Healing skill Pvp-re melyik lenne jobb a két 25 pontosból?Inkább ranged használnám
matt visual már várja az S2-t 😄

Acidlich
Elvileg a ma esti peccsben lesz uj terulet, ha jol tudom sivatagos kornyezet.

Na sikerült a Monthly.Event már megvolt kora este csak a WvW kill kellett amit 1-2 óra alatt behúztam Ele+Staff-al😊meg léptem vagy 10 szintet közben szinte észre se vettem:o
Az szart se ér. Új terület, új szint, új kaszt. Ez kéne nem a living story. BTW a dual trait rendszer mikorra várható?
bardocz
Másnak sem akar bejelentkezni?
Mc Wolfy
havi 3 dollár fölött jön átlagosan minden játékosoktól shopból (ha jól emlékszem). nem tudom hány accountot adtak el, de az azt hiszem csak az elõvétel anno 800.000 darab volt és csak azért, mert annyiban maximalizálták

Never underestimate the power of the dork side!

Korábban valami olyasmit írtak, hogy elég bevételük van shopból, ezért egyelõre nem csinálnak kieget, hanem apránként berakják az új tartalmat patchekben.

Nem kéne már valami kiegészítõnek jönnie? Lassan ideje lenne nem?
bardocz
Igen igen, az. Akkor kibontom.
Most azt csinálom a lenti javaslatra, hogy a ládákat nem nyitom ki amit kapok, csak majd magasabb szinten.
account szinten igen

citadel of flame tokenre gondolsz?

bardocz
Pénzt azt account szinten számolja? Kaptam egy dobozt, amiben olyan fizetõeszköz van elvileg(charr), ami csak 75-ös szinten kapható.
válassz egy kezdõt és fedezd fel fullon 5-6 eventbe belefutsz

charr talán a legjobb erre

bardocz
Jaja, arról 😊
Én nem merek most belekezdeni Spvp-be.Elõzõ Account-om ami volt azon csak Spvp-s karakterek voltak.LVL47-ig vittem(sõt volt még egy amit 32-ig😊.Se PVe és WvW-al nem foglalkoztam annyira rámentem Spvp-re.
Úgyhogy most ezt másképpen fogom kezelni,mindennek adok lehetõséget!
Már,hogy ha arról írtál vagyis arról volt szó..

bardocz
Némelyik pvp körben a legtöbb pontot szerzem, és egész eredményes vagyok. Egy másikban meg olyan ellenfelek vannak, hogy 3sec alatt lenulláznak. És nem vicc, tényleg ennyi kell nekik.
De nem akarom így csinálni az eventeket.Sorba akarom PVE területen ahogy jönnek,na😊
menj fel edge of mistbe, beálsz a karma trainbe ott minden foglalás eventnek szokott minõsülni

Oda jövök én is pvp is kell még kicsi hozzá azt hiszem!Eventet megoldom.Frienlist-be bennt vagy majd rádírok ha látlak online
bardocz
http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en
Fél óra múlva lesznek ezek. Negyed óra alatt megvan mind. Én a havi dologhoz a pvp-t fogom befejezni ma, nem kell túl sok.
Ja nem vacakolok ilyennel.Folyamatosan akarom csinálni az eventeket amik jönnek sorba.
Talán meglesz egyedül is,mind1
bardocz
http://wiki.guildwars2.com/wiki/The_Frozen_Maw
Ez, 15ös szint kell hozzá csak.
Nem tudom mi az.Közben tudnék szintezõdni ha valaki segítene
bardocz
Ha csak 12 event kell, akkor frozen maw-ot csináld teljesen végig, szóval elkíséred az embert elõtte, utána hátrébb sétálsz, a megjelenõ portálokat sebzed, majd visszafutsz, a totemet sebzed, és végül a boss-t. Ezek asszem mind külön eventnek számítanak.
Nem tudna esetleg ma valaki nekem segíteni?A havi részbõl vissza van még 12 event azt kellene még ma behúzni.Persze egy olyan karakter kellene vagyis játékos aki tudja a gyors megoldást,hogy minél elöbb végezzünk.
Akár most is kezdhetnénk köszi!
bardocz
Amikor odamentem random, még a silvert sem sikerült elérni. Tény, nem mentem ts-re 😊 De amúgy nem tûnik lehetetlennek. Így is ma már elég sok szintet léptem, közben pvp-ben is mentem. Egyik körben ~500-95-re nyertünk, és egyszer sem haltam meg, ez nekem már siker.
bardocz
Csak egyszer mentem oda, nem figyeltem 😄
Hello!

Tudtok wvw-s és PVE necro buildet ajánlani elõre is köszönöm.

Hello!

Tudtok wvw-s és PVE necro buildet ajánlani elõre is köszönöm.

Mc Wolfy
amikor elindul a boss blitz van egy timer, nem tûnik föl? 😄

bardocz
Jaa, hogy az idõ is számít.
Mc Wolfy
azért gold, mert ha hamar megölitek a bossokat, akkor 10 zacsit kapsz a ládából, ha lassan, akkor kevesebbet 😞

bardocz
Ezek a gold pavilonok a lebegõ platformok, ahol bossokkal lehet küzdeni egyedül? Azt, hogy a ládákat magasabb szinten éri meg kinyitni nem is tudtam, de gondolhattam volna abból, hogy minden a szintemnek megfelelõ dolgokat dob...
Mc Wolfy
ha gyorsan akarsz szintezni és pénzt szerezni, keress egy taxit egy gold pavilonba. föl kell menni ts-re (ts.gw2community.com) és ott joinolni valakire, aki bent van. körbeszaladsz, minden bossba belesebzel 2-3k-t a tokenekbõl meg veszel szintes könyvet. ha jól megy egy óra alatt 5-10 szint. a ládákat meg csak 80ason nyisd ki. ládánként úgy kb 1 gold jön legalább, ha szerencsés vagy akkor 2 óra alatt 30-40g is akár. már csak a keddi patchig van ez az event

bardocz
Itt még nem is jártam.

Queens gauntlet arena elég jó, 41-es szinten bementem, 4 boss leölésénél ott voltam, mindegyikért járt 4k xp. Persze közben sokszor a földre kerültem, de sok segítõkész ember van, én is rohangáltam újjáéleszteni a többieket. Elég jó móka.
Mc Wolfy
Ele wvw build GH ajánlásával

Mc Wolfy
ezen a fórumon kicsit nézz körbe buildekért, ajánlom, hogy youtubon is keress rá videókra, de nézd, hogy ne legyen túl régi

bardocz
Ugyan ez, csak elit skillnél plague-vel teljesen jó eddig pvp-ben. Solo arenaban mentem csak, mivel csapatom nincsen, de voltak killjeim, és nem daráltak be úgy, mint egy másik talált builddel.
rendberakását illetõen*
Jah ranger 1h sword nagyon gáz, csak csapkod és még dodge-olni sem lehet. nem tudom mire várnak még a radberakását illetõen. Nagyon gáz a ranger.