Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
NEM! ez a csak a CE-hez járó plusz dolgok, magát a játékot nem kapod meg! Elég undorító ajánlat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2sec-en ként a spammeltem az f5-öt... kódon meg a mailon kívül csak halandzsáztam és így sem voltam elég gyors. A ****** **** *** ****ba már!!!4
Nem az volt a mondás hogy freeedom? Így majd megint lehet 30/30/10 buildekben gondolkodni mert az értelmes traitek nyilván maxon lesznek.
Annyira szerettem volna ha szabadon csinálok magamnak karaktert azokkal a traitekkel amik nekem tetszenek anélkül hogy feleslegesen tennék pontot arra ami amúgy nem érdekel.
Így legalább várom a bwe-t, hogy megfikkantsam.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Traiteknél meg ugye van a 3 szint, ez eddig is így volt. Na most ha pl teszel 10 pontot egy ágra akkor ott az elsõ major traitnél csak 6 elérhetõ. Ha teszel 20at és átmész a másik ágra, akkor ott a major traitnél már 10 érhetõ el, az utolsó tierbe pedig 12.
Trait rendszer átalakítás miben merül ki? X pontért csak bizonyos traiteket vehetsz ki? (Tehát mondjuk a jobbakhoz 30 pontot be kell dumpolni ha akarod a traitet?)
Skill tier. Miért jó? 'Noob friendly' megoldás hogy ne zavarodjon meg senki ha újként csöppen a gaméba, vagy ez is erõltetése a kevésbé népszerû skillek használatának?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Max camera distance slider és use first person camera beállítás!
spend x amount of points to unlock the 2nd tier of skills and so on.
Also, he got a PM from someone at ANet saying there will be a new zone in BWE2.
Dodge bar is above the health bubble now and boons/conditions are where the dodge bar was. Boons/conditions also now have a timer on them where a white outline moves clockwise from the top center point of the icon around to tell time.
Oh and keybind modifiers are working.
Ahogy nézem skillek tieresen el lettek rendezve. 3 tier, elsõre kell 5 pont, hogy tovább mehess és így tovább.
Elég szarul megy nála stream mert akad, de azért nézhetõ. Mintha a combat text számok is változtak volna egy kicsit.
Erre tessék fáradni!
New minimap
New dodge UI
Skills are now tiered to where you have to buy a certain amount of points in one tier before you are allowed to buy any in the next tier.
Buffs and debuffs now show duration times
The gods have disconnected you ...

Ez amolyan kincs-keresõ küldi, különbözõ tárgyakat kell adni neki. Itt a pontos lista.
A segítségeteket szeretném kérni a War in Kryta questben. Elakadtam az Ebon Vanguard Alies questben. Gwennel beszéltem Hall of Monuments-ben, õ kiküld Ice Cliff Chasms-be Keiran-el beszélni. Beszélek vele s foglamam sincs, hogy innentõl kezdve , hogyan tovább. Kér tõlem különbözõ dolgokat, amik nálam vannak és ezért ad csomagot, de nem tudom innentõl kezdve, hogy mitévõ legyek.
Aki tudja, kérem segítsen.
Elõre is köszönöm, sziasztok
lol 😄
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Today's batch is done. Tune in tomorrow at 3:00pm PST for another chance!
Sokan mondtak, hogy jo lenne egy controller tamogats GW2 ala, de akkor en inkabb ilyet szeretnek 😄
Ultimate Guild Wars 2 Controller
Veni, vidi, vici