Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Erröl meg egyszerûen megfeledkeztem FAIL<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JethroHUN
"After the realise day, you would need to apply the full retail game serial number to continue playing the game."

NEM! ez a csak a CE-hez járó plusz dolgok, magát a játékot nem kapod meg! Elég undorító ajánlat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

maffi
közben megtaláltam rá a választ 😄 sztornó az egész

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

maffi
így hogy szóba került az ebay, szét is néztem rajta és találtam egy elég érdekes dolgot. Ez most az aminek látszik? jól értelmezem? digitális gyûjtõi kiadás durván 12 000 magyar forintért? vagy ez csak a bétákra jó, 3 nappal korábbi kezdést és pár digitális extrát ad?

Persze még a commenteket is cenzúrázza ez a debil akinek a kezébe ennyi kulcsot adtak, hogy szórja ki ily leleményes módon.

LeWyTy
BUNDA!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

maffi
épp ezen gondolkodtam én is. ha szétnéznék e-bayen tuti találnék párat jó pénzért.

Elég elcseszett egy módja beta kódok kiszórásának... Legalább a 70% lefogadom hogy egy aberrált kezében van és most épp pénzért árulja.

LeWyTy
Na majd még eldõl a 20 vareiances serial sorsa is<#zavart2>

maffi
megint eljutottam az adatok megadásáig, de mivel az autofill bõvítmény semmit nem töltött ki, így teljesen esélytelen volt a dolog. nem lesz ebbõl már béta én úgy érzem

LeWyTy
De ezt ennél gyorsabban már nem lehet!!!!
2sec-en ként a spammeltem az f5-öt... kódon meg a mailon kívül csak halandzsáztam és így sem voltam elég gyors. A ****** **** *** ****ba már!!!4

Esélytelen, sok kibaszott bot abban a pillanatban behúzta mindet amint kirakták.

LeWyTy

TDC Geronimo
Hát majd meglátjuk. Ezért beta a beta. Én ezért se nézegettem annyira mélyen a skilleket/traiteket, mert biztos volt, hogy mire kijön még variálnak vele egy csomót.

Akkor bizony nekik a qrva anyukájuk. 😊
Nem az volt a mondás hogy freeedom? Így majd megint lehet 30/30/10 buildekben gondolkodni mert az értelmes traitek nyilván maxon lesznek.

Annyira szerettem volna ha szabadon csinálok magamnak karaktert azokkal a traitekkel amik nekem tetszenek anélkül hogy feleslegesen tennék pontot arra ami amúgy nem érdekel.

Így legalább várom a bwe-t, hogy megfikkantsam.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
skill tierezés igazából csak szintezés alatt számít, max szinten már nem. Szerintem ezt azért rakták be, hogy érezze az ember a fejlõdést, ugyanúgy, mint a fegyverskill unlockoknál.

Traiteknél meg ugye van a 3 szint, ez eddig is így volt. Na most ha pl teszel 10 pontot egy ágra akkor ott az elsõ major traitnél csak 6 elérhetõ. Ha teszel 20at és átmész a másik ágra, akkor ott a major traitnél már 10 érhetõ el, az utolsó tierbe pedig 12.

2 óra a videó, megnézem ígérem, de két kérdés elöljáróban:

Trait rendszer átalakítás miben merül ki? X pontért csak bizonyos traiteket vehetsz ki? (Tehát mondjuk a jobbakhoz 30 pontot be kell dumpolni ha akarod a traitet?)

Skill tier. Miért jó? 'Noob friendly' megoldás hogy ne zavarodjon meg senki ha újként csöppen a gaméba, vagy ez is erõltetése a kevésbé népszerû skillek használatának?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BoneDragon
Huh az meg lehet, igazad van. Már el is felejtettem olyan régen volt... <#smile>

TDC Geronimo
nem jelentkeztél anno még mikor elõször fellõtték?

BoneDragon
Komolyan, én is meglepõdtem. Pedig ma szenvedtem béta kulcs szerzéssel, erre egyenesen tõlük kapok meghívást... O.o

TDC Geronimo
? :o

BoneDragon
Na most kaptam egy beta meghívót. Érdekes, nem is jelentkeztem.

TDC Geronimo
Mondjuk ez dev build volt így nem biztos, hogy minden bekerül BWEbe is.

azt láttam de az nem igazán érdekel, nekem az a fontos, hogy minél jobban menjen mert a határon vagyok pvp-ben nem szaggat de bossoknál mint pl a shadow behemoth-nál iszonyat szaggattam.. igazából ha lejjebb tudnám húzni az effekteket minden jó lenne
TDC Geronimo
3:19nél general options.

Max camera distance slider és use first person camera beállítás!

TDC Geronimo
animations az új beállítás ott. General résznél volt egy csomó

3:26 -nál vannak a grafikai beállítások nem láttam semmi újat sajnos...
TDC Geronimo
Már vége, de itt meg lehet nézni az egészet

TDC Geronimo
pc gamer is streaming a press build and it seems the tier system for skills is like this:

spend x amount of points to unlock the 2nd tier of skills and so on.

Also, he got a PM from someone at ANet saying there will be a new zone in BWE2.

Dodge bar is above the health bubble now and boons/conditions are where the dodge bar was. Boons/conditions also now have a timer on them where a white outline moves clockwise from the top center point of the icon around to tell time.

Oh and keybind modifiers are working.

TDC Geronimo
skill tierek

TDC Geronimo
Bekerült optionsbe animációk minõségének beállításai és ahogy elnézem a general beállításoknál rengeteg új dolog van, de azt csak egy pillanatra láttam

Ahogy nézem skillek tieresen el lettek rendezve. 3 tier, elsõre kell 5 pont, hogy tovább mehess és így tovább.

TDC Geronimo
heh felkerült félkör alakba a hp kör fölé a dodge bar. Minimap is nézem mintha téglalap (?) alakú lenne.

Elég szarul megy nála stream mert akad, de azért nézhetõ. Mintha a combat text számok is változtak volna egy kicsit.

TDC Geronimo
Hoppé megy az épp aktuális buildõl egy live stream

Erre tessék fáradni!

New minimap
New dodge UI
Skills are now tiered to where you have to buy a certain amount of points in one tier before you are allowed to buy any in the next tier.
Buffs and debuffs now show duration times

Ahet
Sardelac Sanitarium-ban, keresd Necromancer Munne-t! 3 Honeycomb-ért ad neked 6 db gyertyát.

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Remélem ma azért lesz értelmesebb blogpost is, mondjuk egy changelisttel 😄

TDC Geronimo
gw2es content manager tetkója 😊

Köszönöm a segítséget, mindenem van csak votive candele-m nincs. Ezt hol tudom beszerezni?
Chai
Utána csak a HOM-ban végig hallgatod, ahogyan Gwent kikosarazza. Majd ismét kimész Ice Cliff Chasms-ba. Majd megcsinálod (ha még nem tetted volna) az Asuran Allies-t és ennyi.

Chai
Segítened kell a szíve hölgye meghódításában. 😊
Ez amolyan kincs-keresõ küldi, különbözõ tárgyakat kell adni neki. Itt a pontos lista.

TDC Geronimo
Amúgy szerintem elképzelhetõ, hogy ezután a BWE után nem sokkal kapunk egy bejelentést a megjelenési dátumról. Ezt a többezer keyt már szimplán reklámból osztogatják szét.

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a War in Kryta questben. Elakadtam az Ebon Vanguard Alies questben. Gwennel beszéltem Hall of Monuments-ben, õ kiküld Ice Cliff Chasms-be Keiran-el beszélni. Beszélek vele s foglamam sincs, hogy innentõl kezdve , hogyan tovább. Kér tõlem különbözõ dolgokat, amik nálam vannak és ezért ad csomagot, de nem tudom innentõl kezdve, hogy mitévõ legyek.

Aki tudja, kérem segítsen.

Elõre is köszönöm, sziasztok

TDC Geronimo
Hodor from #GameofThrones has some #GW2beta codes to give away! Follow him @KristianNairn to find out how to get some! #GW2 #HODOR ^RB

lol 😄

BoneDragon
És itt mit kell csinálni? Megnyitom azt az oldalt, de page not found. Nem vágom.<#fejvakaras>

frango
Na lett kódóm. TenTonHammer😊 Legalább így nem kell éjjel a gép elõtt ülnöm... Az autofill egyedül a hónapot és a napot töltötte ki amúgy, de hála istennek nem kellett kapkodnom. 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TDC Geronimo
Guild Wars 2 hivatalos twittert is érdemes nézni, mert most is kb 5 percenként retweetelnek beta kód nyerési lehetõségeket.

LeWyTy
zsír<#ravasz1>

FalseHeLL
Holnap éjfél.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
Ez idehaza mikor is van?

Today's batch is done. Tune in tomorrow at 3:00pm PST for another chance!

Sorry a dupla posztert, de ezt muszaj belinkelni 😊
Sokan mondtak, hogy jo lenne egy controller tamogats GW2 ala, de akkor en inkabb ilyet szeretnek 😄
Ultimate Guild Wars 2 Controller

Veni, vidi, vici