Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Igazából a WoW most kiszolgálta az idejét, a pandák pedig csak rontanak ezen a helyzeten. Részemrõl úgy érzem ,hogy a Secret World átvehette volna a helyét egy jó megvalósítással és ügyes marketinggel, de így...
Most úgy tûnik a GW2 lesz az ami felváltja, aztán ha a kritikus félévet kibírja. Tehát folyamatosan nõ a játékosok száma, a játék kiszolgálja a playerek igényet és hasonlók...
Ami biztos,hogy a WoW szerverek kezdenek kihalni, lassan csak a fanok és hc gamerek járnak fel chaten kívül másra. A chatelõk nagyrésze is azért van fent, hogy ne menjen kárba az elõfizetés.
Legalábbis én úgy látom ,hogy a WoWnak befellegzett most ténylegesen, persze így is kiszolgálta az idejét.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszonyításképp az egész kliens volt 200 valahányezer szal jó nagy update ez. Így már számítok egy"kis" optimalizálásra is mert gondolom nem kevés dolgot újraírtak.
You kidding me?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Veni, vidi, vici
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Megduplázták :o
Itt egy nagyon jó kis videó azoknak, akik lemaradtak a gw1es loreról
The gods have disconnected you ...
Tud valaki ajánlani még mûködõ GW 1- es guildet nekem?
Elõre is köszönöm!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kell hozza ten ton hammer account.
1. erra ra katt : http://www.tentonhammer.com/giveaways/success/88 mail cimed megadod
2. Valasz a kerdesre Dolyak
Ez a tegnapi kerdes, es azt irja hogy nincs mar kulcs de nekem erre adott egyet, es nem kaptam meg.
Lehet hogy csak valami hiba.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
1. Tartani fogunk egy chat kvízt 2012.06.02. Szombaton 20:00-kor a Variance Network Chaten. Különbözõ témákban, különbözõ nehézségû kérdéseket fogtok kapni (minél nehezebb egy kérdés, annál több pont jár érte). Az elsõ helyes válaszadó viszi a pontot. A kvíz végén az elsõ 10 helyen álló játékos kapja a kulcsokat (a szabályok változtatásának jogát fenntartjuk).
2. Küldenetek kell egy emailt a [email protected] címre (A téma legyen “BWE2 Béta kulcs”, más témájú emaileket nem veszünk figyelembe!), hogy miért is szeretnétek részt venni a bétán. Ezután a beérkezett levelek kapnak egy sorszámot és random generatorral kiválasztunk tízet. A kiválasztottak leveleit pedig közzétesszük a blogon. Csak azokat a leveleket tudjuk elfogadni, amelyek június 2-a, szombat 24:00-ig beérkeznek.
További információ itt. Sok sikert mindenkinek!
Üdvözlettel a Gw2 Variance csapata.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
De persze. Ennek is megvan az elõnye csak a most bevezetett új dolgok ellenébe mennek azzal a filozófiával amit eddig hirdettek.
A gw2guru fórumon volt egy remek idézet az egyik Anetes fõnöktõl régebrõl ami kb így hangzott:
"Mindenki játsszon ahogy akar."
Igazából ha NAGYON sarkosan elemeire szedem a játékot, a holy trinity kivétele és a coop barát megvalósítás mellett nekem nagyon fontos volt az, hogy végre ne csak papíron tehessek azt a karakteremmel amit akarok.
Többek közt ezért adtam érte 55 eurót.
Enélkül az érdeklõdésem egybõl megzuhant bármilyen logikus lépések/gondolatok vannak mögötte, még akkor is, ha hosszútávon az derül ki hogy ez a tuti megoldás. Mondom ezt úgy, hogy az õ oldalukról is át tudom érezni/látni a dolgot (nem is kicsit), nem csak a sértettség beszél belõlem.
Eddig kiálltak elvek és elképzelések mellett, most viszont egyszerre két területet adtak fel ('a játék nem fogja a kezed', 'szabad vagy').
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szerencsére elvileg vissza lehet majd állítani a régire. legalábbis ezt írták
Amúgy csak nekem van megint totál szétcseszõdve a topik? logo nincs, banner nincs, gombok helyén "a kép nem található" ikon van
Igazából ez az új tierezett rendszer sem olyan nagy katasztrófa, de tény, hogy a szabadságfokot áldozták be a még könnyebb balanszolhatóságért.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A trait rendszer pusztán passzív vonulata, hogy 2 statot növel jelen esetben + minor traitek jelenleg érdektelen mert ami most változott az a Major traitek elérhetõsége.
Ezt az új rendszert, amibõl kijöttek shotok senki se látta a bent ténfergõ pár firkászon kívül, de nem kell atomtudósnak lenni hozzá hogy látni lehessen az elõnyeit / hátrányait, melyekbõl nekem nyilván jobban fájnak a hátrányok.
Azzal is mellélõttél, hogy nem láttam még a játékot. Nem levegõbe beszélek.
Értem amit mondani akartál a kommenteddel, de ez simán mellément annak, amivel nekem gondom van.
Ami dióhéjban:
- Eddig minden major trait elérhetõ volt akár 10 pont befektetéssel.
- Most meg majd nem.
- Welcome talent system.
U.I.:
Természetsen látom azt hogy ez mennyire lehet képes visszafogni a BWE1 alatt kialakult 'überebb' buildeket, mennyire könnyebben korrigálható, milyen diverzitást okozhat az a tény hogy egy-egy line végén a 2 'legjobb' traitbõl csak 1 lehet nálad, stb.
De ez engem egyszerûen nem érdekel. Azt vártam a játtéktól amirõl eddig végig szó volt: Addott a professionod (egy tág keret), a többi meg rád van bízva (minden más mesterséges akadályok nélkül).
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Itt meg lehet nézni hogy mûködik. Van 5 különbözõ ág,
- minden leosztott pont növel vmilyen két passzív értéket, amik áganként mások (hp, power, precision, crit chance, stb.),
- 5/15/25 pontonként van vmilyen fix minor trait,
- 10/20/30 pontoként kb. 10-15 komolyabb traitbõl lehet választani 1-1-et.
Összesen 70 elosztható pont van az 5 ág egyenként 30 helyére. Éppen ezért elég nagy a variálhatósága, pláne úgy, ha jók az alternatívák, hiszen minden build más-más fegyverhez kapcsolódik, ami meg ugye teljesen más játékstílust jelent.
5 trait ad valami passzív effektet, minden 10 . nél választhatsz bonust, amit tetszés szerint megváltoztathatsz ha nem vagy combatba.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem igazán értem ezt a felháborodást. Nyilván a "nagyobb ráfordítással nagyobb nyereség" elv érvényesül, hogy mindenki érezze egy-egy meghatározóbb traitnek az árát. Mert mi lenne ha bármelyik traitet lehetne bármikor választani? Nyilván az erõsebb-gyengébb trait megkülönböztetés meg kellene hogy szûnjön, mindegyiknek ugyanolyan erõsségûnek kellene lennie, ezáltal kevésbé is lehetne meghatározó a karakterek trait specje... egyszóval baromi unalmas és jelentéktelen lenne.
Ez a rendszer amit a GW2-hez kitaláltak, szerintem az elmúlt tizeniksz év mmo tapasztalatai alapján, az egyik legokosabb. Minden leosztott pont két vmilyen passzív értéket növel, 5 traitenként fix minor trait, 10 pontonként egy listából választható major trait. Ezt a rendszert szerintem baromi egyszerûen és hatékonyan lehet majd egyensúlyozgatni, finomhangolni akár a pontonkénti passzív értékek állítgatásával, vagy erõteljesebben akár a 10/20/30-as küszöbök közötti csere-berével, stb.
Nem mellesleg meg tökéletesen eltérõ játékstílust lehet biztosítani egyik-másik builddel, mivel azok mondjuk nem csak egy amúgy is használt alap skill sebzését növelik mondjuk +5%-kal, a'la wow, hanem bizonyos fegyverek skilljeit módosítják, ami meg ugye azt eredményezi, hogy egyik builddel tök más stílusban kell játszanod mondjuk kétkezes karddal, míg másik buildekkel meg kard/pajzs vagy dual wielddel harcolsz teljesen más stílusban, teljesen más skillekkel.
Mondjuk az lejön abból amit írtál, hogy még nem láttad mûködés közben, talán nem is teljesen egyértelmû még a rendszer a számodra, de én nagyon jól átgondoltnak, változatosnak tartom. Tény, hogy még nyilván balanszolgatásra szorulnak bizonyos traitek, hogy vonzóbbak legyenek, baromi nehéz legyen választani köztük, de mellesleg úgy, hogy már játszottál, próbáltad a skilleket, a netes tervezõ alapján azelõtt sok feleslegesnek gondolt trait sem tûnik már olyan rettentõ feleslegesnek, én is belesétáltam ebbe. 😊
Traitek esetében viszont a videóban azt láttam, hogy elsõ major traitre beadta az elsõ 6 traitet, másodikra 10-et, stb. Azokból válogathattál.
Példa: ha engineernél a 2-szeres dodge regen valahol a tool line végén lesz (eredeti számozás szerint õ a XII. trait bár megkeverték a traiteket is ahogy másik fórumon necro player kiszúrta) azt jelenti, hogy 30 pont kell mondjuk hozzá, hogy azt választhassam. Pedig nem akartam annyit abba tenni.
Ez most nettó azt jelenti, hogy kb talentfákat kapunk klasszikus módon. Kell a jó cucc? Dumpold bele a pontokat. Ha nem, hát ints neki könnyes búcsút és keress másik buildet...
Egyfelõl értem, hogy így egyszerûbb a balance mert valóban vannak hasznos és hasznosabb traitek, és nem kell ezen túl csak még kisebb számú buildet egymáshoz lõni PvP miatt.
Másfelõl senki se mondta nekik hogy a traitek (minimum) 40%-a legyen 'hulladék', illetve annyira szakítani akartak a hagyományokkal, hogy vissza is hátráltak gyorsan.
Persze más lenne a leányzó fekvése, ha kezdetektõl ezt hirdették volna, de ez így most erõs hátraarcnak tûnik. Fõleg annak tükrében, hogy mekkora hereverés volt azokon a videókon amikor a dude 2 fight közt átpakolta a major traiteket mert az jó. Bármelyiket betehette a 12bõl.
Az ellenállásom alapja pedig az, hogy majdnem az összes MMO eddig ezt mûvelte. Tavaly Riftet is azért hagytam abba (azon túl hogy fájt tõle a fejem) mert azon kaptam magam, hogy az 5 lehetséges buildbõl 4 szabvány -elvárt-, a maradék 1 meg magamnak solo. Annyi szabadságom maradt, hogy eldönthettem megyek e grouppal és akkor adott amit játszok, vagy nem, de akkor meg ugye max reput farmolok.
Itt is jön szembõl a 'trait fal', még nehezebb lesz értelmes hibridet játszani.
Az oldalt ilyenkor nagyon sokan megrohamozzák, ezért rohadtul lassú. Van, hogy be se hozza az oldalt. De türelmesnek kell lenni. Én tegnap -úgy hogy nem tudtam, hogy regisztrálni is kell majd- fél óra után húztam be egy kulcsot(igen eddig tartott 1 regisztráció és kb.3 klikk😄). Pedig csak 250 kulcs volt. Volt olyan aki 1 óra múltán is szerzett kulcsot.😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
★ 汤姆 李
http://www.gamersbook.com/scene/news/guild-wars-2-beta-key-giveaway/
★ 汤姆 李
Aha,gratuláljunk a botoknak?Ilyen hülyeséget ami ez volt-.-
★ 汤姆 李
Franc tudja, fura megoldás, nem hinném, hogy ennyire gamebreaking skillek lennének alacsony szintre.