Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veni, vidi, vici
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
Veni, vidi, vici
Azt nem tudom hogyan,hogy tud 3 címrõl de elkülte arra amelyiket kiválasztottam listából.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jobb felsõ sarokba háromszögben:work in progress aztán alatta logout/account résznél egy hosszú számsor mintha egy béta kód lenne de nem az.
Opciók balra:edit profile,download client,security.
Ennyi van ott.Email-t sehova nem kaptam.
★ 汤姆 李
es egyenlitunk az eselyeken egy picit 😉
Remelem hasznotok lesz ebbol 😊
Veni, vidi, vici
Üdvözlettel a Gw2 Variance csapata !
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár hétvégén mélyrehatóan ki akartam próbálni egy elementalistot meg egy necrot is, csak kérdés, hogy a póker meg a szülinapozás mennyire engedik. Kíváncsi leszek, hogy elcsavarják-e a fejem.
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Razah,Xandra hmm micsoda support volt!
★ 汤姆 李
Asszem csak ennyi volt, persze ha volt/van GW1-es accod ahhoz is hozza csatolhatod de ott enmtudom mit kell megadni
Nathriel annyit szeretnek toled kerdezni, hogy ti a magyar gamestarral mennyire vagytok joba?
Mert multkor ott is olvastam, hogy ha jon nekik kulcs ott is kilesz adva mert a szerkesztosegnel csak 1 embernek nincsen meg meg a GW2. Akkor az ugy megint +20 lenne ami jot tenne az embereknek 😊
Amugy tetszik, hogy szepen egybe van gyujtve a kulcs nalatok 😊
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
Az új regisztrációnál pontosan milyen adatokat kell majd megadni? Csak, hogy fel tudjak készülni és gyors lenni.😊
Örömmel jelentem be, hogy a Variance is kapott az NCWest jóvoltából 20 béta kulcsot. A kiosztásukra már nagyjából megvannak a tervek. Részletek a mai nap folyamán várhatóak.
Veni, vidi, vici
Jumping Puzzle gyujtemeny Ezt ha jol emlekszem, SG-rol gyujtotte ossze valaki 😊
Veni, vidi, vici
Spoiler Alert
Veni, vidi, vici
Mar nemtudom, hogy ki linkelte de osszeszedett jo par Jumping Puzzle videot
Spoiler Alert
Ezeket elvezet volt nezni, ahogy bohockodnak es ugralnak <#nevetes1>#nevetes1>
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
- Kb annyiról is 'maradtál' le, hogy volt pár vidó, crafting, PvP, stb. (crafting video bár eléggé alapokról szól tartalmazott nekem is érdekességet, PvP-ben meg lehet hüledezni milyen 'cookie cutter' buildeket hoztak össze népek.)
- Volt egy prediktív táblázat GPU vs gfx setting témában.
- Felmerült, hogy melyik szerverre melyik külföldi brigád megy, errõl én linkeltem egy frissülõ listát.
- 1-2 napja beta key giveaway 'spam' van.
- Falusi nagyik a padon szintû pletykák, pl #41451 hozzászólás.
- Guild wars könyvekrõl lett említés.
Aztán a szokásos:
- Anet kommunikációja mentén theorycrafting megjelenés kapcsán.
- Ki miért hülye / trollkodik / nem trollkodik.
Összefoglalva: videókat javaslom megnézni ha nem akarod magad azzal szórakoztatni, hogy random Anet dude bal szemöldökének a tarkójával bezárt szöge milyen megjelenési dátumra utal.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Veni, vidi, vici
Boons & Conditions
Igaz õk csak 20at kaptak és résztekekben adják ki.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
[/cserf][/fülünyúl]
Intel e8500 4ghz-re huzva,4giga ddr3 ram,hd 6850 vga.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
00:00 kb 4-6 perc mire a kulcsok felkerulnek
01:00 es 02:00 minden alkalommal 250 kulcsot dobnak be
Veni, vidi, vici
http://www.ign.com/blogs/flowen7/2012/05/31/guild-wars-2-beta-weekend-event-2-keys/
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李