Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg azzal a Display namel nem lesz gond, mert igy nezki ez valahogy: Te megadod mondjuk azt hogy Józsi, Anet meg general egy szamor melle es ilyen lesz mondjuk Józsi (szurken) 1634.

Veni, vidi, vici

frango
Na én is ilyenre gondoltam. Kösz. Remélem, hogy a nevek tényleg jók is.😊))

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Amugy picit "hulyen" van megoldva mert igy az ember most nemtudja, hogy most mivan. Viszont azt az oldalt meg gondolom emailben kaptad meg, mert nekem is ugykuldtek el. Kis titkos oldal amit regisztraciora es kliens letoltesere jo, illetve forum ha nem lenne inaktiv meg 😊

Veni, vidi, vici

Na jó akkor megnyugodtam,köszi😊

★ 汤姆 李

Ha betudtal loginolni arra a kulon oldalra akkor, jonak kell lennie a betara. Account name-el lesz a neved meg egy szamsor. Levelet en se kaptam meg a belso halozaton, viszont Accounton belul mar hozza fersz a klienshez. Elvileg igy mar jonak kell lennie. Az a work in progress meg asszem arra utal, hogy meg dolgoznak a jatekon, mivel ha megnezel par videot es ott barmifele parbeszedet NPC-el akkor surun felbukkan az a Work in Progress logo.

Veni, vidi, vici

Fel is dobta lehetõséget és 3 email címemre kérhetem a kódot-.-
Azt nem tudom hogyan,hogy tud 3 címrõl de elkülte arra amelyiket kiválasztottam listából.

★ 汤姆 李

Most megpróbálok jelszó reset-et,hátha értesítenek arról mail-ben és legalább megtudhatom melyik címem van bennt,ha küldenek róla..

★ 汤姆 李

LeWyTy
majd úgy is kiderül 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem tudom megállapítani most jó az account-om bétára vagy sem.
Jobb felsõ sarokba háromszögben:work in progress aztán alatta logout/account résznél egy hosszú számsor mintha egy béta kód lenne de nem az.
Opciók balra:edit profile,download client,security.
Ennyi van ott.Email-t sehova nem kaptam.

★ 汤姆 李

Sorry azert amit most linkelni fogok, de lattam sokan akarnak majd probalkozni IGN-en viszont nem sok eselyuk lesz. 😞 Sajnos nem egyenloek az eselyek, ezert bedobok egy linket hatha segite 😊
es egyenlitunk az eselyeken egy picit 😉
Remelem hasznotok lesz ebbol 😊

Veni, vidi, vici

Terawatt
Figyelem emberek ! Mi is béta kulcs osztást tervezünk, összesen 20dbot tudunk kiosztani. Részletek itt . Sok sikert mindenkinek!

Üdvözlettel a Gw2 Variance csapata !

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Haver kapott mailt már a mostani BWErõl. Régi kliens jó lesz csak patchelni kell.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem is egyelõre thief lesz az elsõ karakter, annak ellenére, hogy olyan rettenetesen sok fegyvert nem tud használni, ill. nem annyira változatosak az utility skilljei, mint másoknak. De vhogy a kaszt designja, az armorok designja, a játékmechanikája a másodperces láthatatlanságokkal, a mozgékonysággal nagyon megfogott.

Bár hétvégén mélyrehatóan ki akartam próbálni egy elementalistot meg egy necrot is, csak kérdés, hogy a póker meg a szülinapozás mennyire engedik. Kíváncsi leszek, hogy elcsavarják-e a fejem.

frango
Remélem én is. Ha tudnám milyen formban/kódolással van az ûrlap, akkor nem lenne gond, mert kitöltõ progi automat beírná. 😊

Sok sikert hozza, de az IGN-es chickenfight nehez remelem szerzel egyett. Harom lehetoseg lesz ott abbol szerintem meg lesz egy 😊

Veni, vidi, vici

frango
Kösz. Neked is Zarachi😊 Így talán lesz esélyem egyre.

Koszi 😊 amugy jo sok munkat oltok ti bele a Variancnal, hogy segitsetek illetve bemutassatok a jatekot 😊 grat hozza 😄 Illetve jol kezelitek a dolgokat 😛 nemakarok neveket mondtani de ugyan ugy a Variancnal egy masik brigad peldaul teljesen maskepp viselkedik es 1000% cenzura ha nem tetszik valakinek valami, remelem ti maradtok ugyan ilyenek amilyenek most vagytok, esteleg tartjatok ugyan ezt az iranyt mert ez eddig tetszik. 😊

Veni, vidi, vici

Ha jól tudom, az egyik szerkesztõnknek fenn van MSN-en vagy talán skype-on Gyu, majd rákérdezek.
Nekem is😊
Razah,Xandra hmm micsoda support volt!

★ 汤姆 李

Nev,email cim,password,display name,szuleti datum amit neked kell bealitani
Asszem csak ennyi volt, persze ha volt/van GW1-es accod ahhoz is hozza csatolhatod de ott enmtudom mit kell megadni

Nathriel annyit szeretnek toled kerdezni, hogy ti a magyar gamestarral mennyire vagytok joba?
Mert multkor ott is olvastam, hogy ha jon nekik kulcs ott is kilesz adva mert a szerkesztosegnel csak 1 embernek nincsen meg meg a GW2. Akkor az ugy megint +20 lenne ami jot tenne az embereknek 😊
Amugy tetszik, hogy szepen egybe van gyujtve a kulcs nalatok 😊

Veni, vidi, vici

Név(egy sorban),email,passkey+confirm,születési idõ,becenév

★ 汤姆 李

frango
Igen ahova lehetett jelentkezni azt megtettem, de ezek sorsolásos dolgok nekem nem jönnek be. 99,9999%-ban nem nyerek az ilyeneken.😊 Viszont az ilyen IGN féle fanatikus frissítgetõ, gyorsuló dolgokra jó vagyok.
Az új regisztrációnál pontosan milyen adatokat kell majd megadni? Csak, hogy fel tudjak készülni és gyors lenni.😊

Sziasztok!

Örömmel jelentem be, hogy a Variance is kapott az NCWest jóvoltából 20 béta kulcsot. A kiosztásukra már nagyjából megvannak a tervek. Részletek a mai nap folyamán várhatóak.
Én abban bízom ,hogy rövidesen bekerül majd a ritu 😄 vagy valamilyen summonner profession , azok voltak a legkedvencebbek nekem😛

Unknow
Jumping puzzlenél, fõleg ennél a thiefnél, elkapja az embert az "Ezio" érzés. Legalábbis nálam pl ez az armor + videó kombó döntötte el,hogy thiefet szeretnék. Bár most egyre jobban hajlok a warrior felé.
Sajna en meg nemtudtam jatszani GW2-el, de mostanin se biztos, hogy leszek de ezek az ugralos dolgok jopofanak tunnek 😄 Foleg ugy hogy meg jutalom is jar ertuk. Regen aionban mi ugyan ezt csinaltuk kisk spotok miatt, csak ott nem jart jutalom erte maximum az, hogy nemigazan talaltak meg a kisket. 😊 Hat elore is sok sikert a Puzzlehoz 😄

Veni, vidi, vici

Én tuti megkeresem most ezt is, viszont egy másikat meg is csináltunk. Erõteljesen a super mario zenéje lüktetett közben a fejemben. 😄

Remelem a mostani BWE-n majd megtalaljatok 😊 csak ugye az is szivas, hogy egy halal ugrassal kell inditani a vizesesnel :/ es ha nem jo helyen csinalod akkor nem a Jumping Puzzle fog ott varni rad 😞
Jumping Puzzle gyujtemeny Ezt ha jol emlekszem, SG-rol gyujtotte ossze valaki 😊

Veni, vidi, vici

Hmm, kerestük ezt a helyet az elõzõ béta alatt, de az istennek sem találtuk, de most átnéztem a kommenteket... Fura, mert arra is kerestük, ahol írják, hogy van.

Bahh sorry a dupla posztert csak az elobb rossz linket adtam meg a Video beszurasahoz :/
Spoiler Alert

Veni, vidi, vici

Ahh meg egy lenyeges kimaradt 😊
Mar nemtudom, hogy ki linkelte de osszeszedett jo par Jumping Puzzle videot
Spoiler Alert

Ezeket elvezet volt nezni, ahogy bohockodnak es ugralnak <#nevetes1>

Veni, vidi, vici

Én biztosan 😄 pedig szentül nem akartam bétázni de már nem bírom tovább.

Ez nem igaz 😛 mert peldaul IGN csak felingerelte az embereket xD a tegnapi 750 ember boldog, a maradek meg merges rajuk mert csak behanytak a kulcsot az oldalra. Mondjuk kivancsi leszek hanyan lesznek ott BWE2-n 😊

Veni, vidi, vici

Némi érdeklõdés a classokról többi csak megjelenési dátum hiszti volt 😄 a most osztott kulcsok meg még nagyobb nyári megjelenés hangulatot gerjesztett így most mindenki még jobban felizgult.

Ujabb 20 kulcsos oldal http://www.gw2nl.nl/

Veni, vidi, vici

Gyorsíthatsz a keresésen ha videókat, linkeket keresel, azokban van a lényeg általában.
- Kb annyiról is 'maradtál' le, hogy volt pár vidó, crafting, PvP, stb. (crafting video bár eléggé alapokról szól tartalmazott nekem is érdekességet, PvP-ben meg lehet hüledezni milyen 'cookie cutter' buildeket hoztak össze népek.)

- Volt egy prediktív táblázat GPU vs gfx setting témában.
- Felmerült, hogy melyik szerverre melyik külföldi brigád megy, errõl én linkeltem egy frissülõ listát.
- 1-2 napja beta key giveaway 'spam' van.
- Falusi nagyik a padon szintû pletykák, pl #41451 hozzászólás.
- Guild wars könyvekrõl lett említés.

Aztán a szokásos:
- Anet kommunikációja mentén theorycrafting megjelenés kapcsán.
- Ki miért hülye / trollkodik / nem trollkodik.

Összefoglalva: videókat javaslom megnézni ha nem akarod magad azzal szórakoztatni, hogy random Anet dude bal szemöldökének a tarkójával bezárt szöge milyen megjelenési dátumra utal.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Amennyiben spam, úgy nem maradtál le semmirõl, nem de? 😛
June 28,kisebb vitak,minimalis beszelgetes GW2-rol,par video es GW2 BWE2 beta kulcshoz infok illetve orom es gyasz 😄 tomoren ennyi remelem segitett 😛

Veni, vidi, vici

Még egy oldal ahol van giveaway.
Boons & Conditions
Igaz õk csak 20at kaptak és résztekekben adják ki.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

42

Kata
Ilyenrõl biztosan nem volt szó, komolyan kérdeztem, mert lusta vagyok végigolvasni a spamet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Minden guild téged akar! <#nyes>

Kata
Valaki összefoglalná az utóbbi kb. 700 hsz-bõl a lényeget? Köszönöm

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Ez a kulcsosztogatás nagyon a béták végét sejtetik. Lehet még lesz egy, aztán megjelenés? Dejólenne...

Nekem tegnap este 2-kor sikerült 😄 így már jobban telik a napom hogy tudom hogy a jövõ hétvégén végre kipróbálhatom. Már csak azt lenne jó tudni hogy mennyire fog menni a gépemen tudom hogy az elõzõ BWE-n alig használta a videókártyát inkabb csak a processzort. Akinek van tapasztalata hasonló géppel tudna mondani vmit?

Intel e8500 4ghz-re huzva,4giga ddr3 ram,hd 6850 vga.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Ign az profin oldja meg xD aki kapja marja szisztemat alkalmazza flowen7 sok sikert hozza ott frango 😊 3 probad lesz 😉
00:00 kb 4-6 perc mire a kulcsok felkerulnek
01:00 es 02:00 minden alkalommal 250 kulcsot dobnak be

Veni, vidi, vici

Próbáld ezt kódért majd éjjel(óránként tesznek ki kódokat) hátha sikerül.Meg persze facebook gw2-t érdemes csekkolni napközben.
http://www.ign.com/blogs/flowen7/2012/05/31/guild-wars-2-beta-weekend-event-2-keys/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

frango
Pont azért kérdeztem, mert nincs kódom.

Készíts új regisztrációt akkor.Beírod kódot,megkérdezi van account,nincs,új acc.létrehoz ennyi.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

frango
Regisztrációs oldalon email/jelszó hibát ír ki😞 Akkor errõl ennyit...