Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cooking és jewel craft nincs 400 felett még

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

leteszteltem a cookingot, 1-400 ra huztam 21 félröl 28 80% ig ment, pedig neten aztirták h 10 szinted ad, nekemmeg csak 7és felet kb, viszont 3g volt az egész( volt pár cucc a bankba) második karim, igy megérte hiszen 2 cof és vissza is jött a 3g, nemtudom h a többi prof mennyi szintet dobna, jelenleg weaponsmithre gyüjtöm a pénzt ami kb 40g1-400 ig.

amugy van 400 feletii cooking? és a weaponcraft 400-500 ig mennyire drága ha semmi materialom nem lenne? kéne az ascended dagger a thiefre, de sztem sose lesz annyni pénzem 😞

Csütörtöki Raid. PS/Viz/BB
https://www.youtube.com/watch?v=RNd6onbI3m4
Engem AFK miatt kidobott,most nézem😞
Na holnap folyt.köv..
bardocz
Végén meg is nyertük, de nem járt érte semmi ha jól láttam.
- amikor Hello Kittyt utoljára próbáltam akkor kevés volt neki a gépem
- sajnos nettel küzdök továbbra is, folyamatos 2sec lag (késés) az szinte jó eredménynek számít nálam amit www-n de még pvp-n is gyakran sikerül túlélnem de onnan elég ritkán szoktam leesni is és általában abba sem szoktam belehalni. Mistben meg sztem megyek egy hídon majd pár másodperc múlva kiderül, hogy mégsem ...
- WT írja folyamatosan a net kapcsolatomat a szerveréhez, az ilyen 4kb-30kb értékeket szokott mutatni,, majd néha 5-10 másodpercre minden 0 lesz amit a WT még tolerál, gw meg inkább kivág

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Én lvl15 karakterrel csináltam ezt meg😄
Mc Wolfy
nálam napi 500 kill ami jónak számít 😄 a 200 határozottan gyengus 😛

Never underestimate the power of the dork side!

Nagyon jó köröket megyünk pedig.Kis karival most vagyok 110kill-nél és tényleg én is nemrég kezdtem el Edge-t.2-3 napja napi 2-3 óra.Meg persze a sok Karma ami jön,gear stb..
Nagy csaták is vannak pedig(rangedek elõnyben).Én Thief-el Short bow-al megyek azzal van ennyi kill pl.

Amúgy meg:ne ess le😄
Mc Wolfy
ha csak úgy magadtól meghalsz, akkor ajánlok valami szintednek valót: hello kitty online pl 😄

- nekem ez a mist marhára nem jön be, 10-bõl 9x azért halok mert leesek valahonnan. 80-as karival múltkor 4. halál után feladtam, és még egy nyamvadt ellenséget se láttam addig

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

bardocz
Még ezt nem próbáltam így rendesen, de ez nagyon jó. Pörgõs, élvezetes, jár egy csomó cucc is érte, amit még meg se néztem micsoda.
Szintezni Edge(jobb oldali)
bardocz
Ez bármelyik pályájára igaz? Úgy értem lehet bal oldalt rögtön ötöt választani, meg ott a jobb oldali.
Futó skill,gyorsítás legyen nálad+Def skillek és heal
Csak a kék Commandert keresd,érd utol.Ha megvan garantálom max 2 óra hossza=10 szint ha bírod szuflával szünet nélkül a menetelést!:-)
bardocz
Én szeretem az ilyen helyeket felfedezni, na persze azért csapattal jobb 😄
Bementem a kb 8-as mesmeremmel, túl sok dolgot nem csináltam, csak rohangáltam. Mondjuk ez az edge of mist volt. Szerintem xp-t meg pontokat sem kaptam nagyon, pedig sebeztem ám. Viszont leszedtem pár növényt 😄D
Pontosan,hogy sikerélménye lesz egy Edge-ben például ha beáll a Deso Zergbe és látja,hogy már kis szinten is mire lehet képes!!
Szerinted ki az a hülye aki ilyen játékmódba egyedül bóklászik??😄
Mc Wolfy
lehetõleg ne küldjétek az új játékosokat wvwre, mert csak csalódás lesz nekik. a roamerek csoportosan vadásznak a könnyû prédára. kudarcélmény lesz neki és majd késõbb, ha már érdemileg is tudna ott érvényesülni, nem lesz kedve wvwzni

http://www.gw2crafts.net/huntsman_fast.html

itt vannak különbözõ guide-k amikkel lehet húzni a craftingot, de az elsõ kari esetében sztem nem érdemes veszõdni vele, a 2. - 3. kari esetében már megvan az az anyagi háttér ami mellett kitudsz neki tanulni gyorsan 2-3-4.. szakmát és ezzel haladni, de amúgy nem látom értelmét

valamint az elején még úgysem az ascended gear legyártása lesz az elsõdleges akkor pedig szintén nem sok értelme van
a TP-n megtalálod nagyjából mati áron a fegyókat-ruhákat amiket craftolnál magadnak úgyis

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

pont ma olvastam utána, (guglizz rá jobban leirja) d ekb annyi h ha egy profot 1-400 ig huzol fel az 10 szintet ad, akármilyen szinten vagy, elméletileg a cooking az "olcsó" 6g- böl meg is van a 400, de atöbbi elég drága ha minden materialt megakarsz venni hozzá

DarkHorSe
Ertem koszi a segitseget, akkor majd ha elakadok akkor mar tudom hova kell mennem. Ilyen kovacsolast meg ilyesmit megeri felhuzni? Vagy van valami szakma, ami szintezeshez jol jon?

Swedish people are albino monkeys

Elsõre ajánlott is úgy szintezni ahogy írtad.Sõt be is vállalhatnád minden map-ot 100%-ra letudni.
Ha kicsit megakadsz fejlõdés közben vagy úgy látod kissé alul szintezett vagy akkor megéri beugorni Edge of The Mists-be és menni pár kört egy Commander-el 1-2 +szintért.
Ennyi kis trükk belefér ha tényleg az adott területen nincs éppen csapat vagy kevés vagy a mobokhoz,mert elõ fog fordulni.
World eventekhez mindhez fuss oda,megéri.A sárga körös ikonos NPC-vel mindig beszélj,ezzel indítasz el egy eventet,amihez chat-en kérhetsz segítséget de általában magától jön a nép😊

Veteránokhoz 2-en elegek vagytok esetleg egyedül is lecsaphatod ha ügyes vagy.Champion-hoz már team kell
bardocz
Mindkettõt érdemes kipróbálni.
Ez milyen kérdés,nem értem.
Azt játszod amelyik tetszik.Mindegyiket érdemes.WvW (szerver vs szerver ha így egyszerübb) közben növekszik a PVE szinted+sok karma.
Spvp (játékos vs játékos) meg Tournament-re van inkább,Ranked meccsek.
Mindegyikhez van külön táblázat ki hogy áll:Leaderboards
Minden más pedig a FAQ-ban fennt
DarkHorSe
es melyiket erdemes csinalni? Tegnap lettem 10es, van asszem 7ezer olyan pontom(az a karma a lila? ) Eddig csak siman teruleteket csinalgattam, es ott kuldiztem.

Swedish people are albino monkeys

Na szép Magyarosra sikerült,rúnákat,autómatik ehh korán van még<#idiota>
Már 2-es szinten is lehet menni.Spvp(Hearth of the mists) felszintez (lvl80) +megkapod a 80-as Rúnákat illetve összes Trait-et és skillt,ráadásul pvp build van külön(képernyõ fennt).

Más lehetõség a WvW(szintén lehet menni bármilyen szinten).Itt már csak a szintezést oldja meg magától (lvl80) vagyis a statisztikán húz de minden más dolgot neked kell megoldani.Ide nincs build autómatikusan.Általában a "Home ... Borderen érdemes kezdeni LVL 10-tõl és ott felöltözködni a Vendortól.Lvl 10-es elsõ kék v.zöld szett+fegyver olyan 4 ezer karma,megéri ez nem sok.
Aztán van ismét lvl20-as szett HA addig nem esik WvW-n
Úgy röviden ennyi a kezdésrõl
DarkHorSe
Hanyas szintol lehet pvpzni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

bardocz
Kezdtem egy mesmert, így 5 perc után nagyon élvezetes. Remélem végig ilyen marad. Wariorral ennyi után olyan szenvedõs volt már, de ez nem. Asszem a necro mellett ezt fogom húzni.
Mikor jön az a feature, hogy különbözõ traiteket/geareket el lehet menteni és váltogatni köztük mint a wow dual talent rendszerében?
Mc Wolfy
mesmerbõl max 1-2 kell wvwre. ele jó 1v1re is

bardocz
Nem, de nem is kell, lesz elég. 59-es szinten mid a három elit skill, az összes sima, meg 3 healelõs is unlockolva van nekem.
DarkHorSe
Skill pontokat lehet resetelni majd?

Én most valahogy így képzelem el a karaktereimet:
-Ele WvW+Dungeon
-Thief Spvp
-Mesmer Spvp+WvW
Még kicsit átgondolom mert ezek közül akkor kell egy akivel folytatom a felfedezést is Pve-n
Warrior mindenhol megállja a helyét azért nagyon jó és iszonyat nehéz leverni:Ð
A Hammer mindezek mellett nagyon táp neki és így ezzel ki is fújt számomra.Na jó még sword+shield de más fegyvert már nem használnék vele mert nem tetszik.Mondjuk ez a 2 elég is neki,hogy jó legyél vele.
Egy nagyon egyszerû játékstílust igényel ami hosszú távon nekem unalmassá vált viszont tényleg eredményes lehet vele lenni bárhol.
Egy Necro-ba sokkal több lehetõség rejlik és ugye minimum 2 élete van😊
- szállásadóm wifi-vel megosztott max. 20Mb-os VIDANETjét használnám de egyre kevesebb sikerrel. Az egy dolog, hogy külön wifi erõsítõvel nálam speedtest.net szerint csak 1Mb-5Mb látszik belõle (eléggé wifi határán van a szoba) de másik játék (War Thunder) szerint az igazi gond az, hogy gyakran másodpercekre egyáltalán nincs netem és gw ilyenkor simán kivág ... szóval milyen mobil netet lenne érdemes venni? Digi mobilnet 4-et (4 Gb havi forgalom, max. 7Mbps) néztem havi ~4500Ft-ért csak mivel a kártyás (feltöltõs) telenoros netem itt egyáltalán nem mûködik (elvileg G3-as lefedettségû helyen vagyok, de innen 500m-re munkatársaim mobiljai se látják mindig a hálózatot) így van némi fenntartásom a digis mobilnettel (az is telenor hálózatát használja)

bardocz
Én elkezdtem egy warriort, de úgy túlzottan nem vonz, lehet jobb, mint a necro, de azt mégis jobban élvezem.
Hát igen a Mesmer.Minap 50 meccset lejátszottam de mesmer ellen esélytelen voltam.
Egy sima Glass Cannon staff ele vagyok jelenleg és be kell látnom Spvp-re nem jó.Nagyon csúnyán leütnek.Sajnos szem elött vagyok mindig mindenkinek,könnyû célpont.
Most áttehetném magam supportnak de egy Hot-join random Pug-ra mi értelme lenne?
Valószinü TA-ra már érnék valamit rendes csapattal de így jelenleg nagyon gáz😞

Egy Mesmert én is kezdek majd meg Thief-en gondolkozok.Kell 1-2 erõs Spvp class.
Warrior meg Gua most annyira nem hoz lázba,necro sem.
Engineer még ami nagyon kemény tud lenni de ez a sok robbantás Turret stb.az agyamra menne inkább hanyagolom.
Ranger-el is hadilábon állok és ez teljesen magánvélemény de béna class GW2-ben.Ez,hogy 100-at kell belelõjjek egy ellenfélbe ez nem is tudom de nem Ranger-hez méltó sz.tem.A trap még oké meg a skillek is trait.stb de a fegyverhasználat borzasztó,mindegyik.Ráadásul alig sebez..
Külföldi Guild esetleg?Melyiket ajánlanátok?
Mc Wolfy
ha összehozni egy csapatot, akik hajlandóak megfelelõ builddel, gearrel, hozzáállással játszani, akkor még én is megyek. mac wolfy néven keress, ha érdekel egy azért veteránnak számító

Team of The Hungarian Survivors 170+ Desolation

Desolation Szerveren Team of The Hungarian Survivors klán 170+ Megnyitotta kapuit Pve, PvP, WvW érdeklõdés egyaránt !
Mindenkit szeretettel várunk.

Egy történet, mely az idõk során elõször legenda aztán mítosz lett, fennmaradt, most is él a legjobb harcosok szívében, talán szunnyad, talán kitörni készül.E történet említést tesz egy társaságról kiket, a harc, a gonosz elleni küzdelem fûtött, az életben maradás, a túlélés ösztöne, hogy fennmaradjon, az amiben hisz és amit csinál, de legfõképp a harc és a túlélés a mindene. Csaták, háborúk dölnek el akár a zöldellõ mezõkön, akár a zsúfolt városokban, perzselõ földeken, magas zord hegyekben mindhalálig. Õk ott vannak mindenhol, csak keresni kell õket, a túlélés bajnokai Team of The Hungarian Survivor

Amire szamithatsz itt.

-Szervezett WvW rendszerességel.
-Közös sPvP és guild eventek rendszeresen.
-Dungeon/Fractal/Living Story igény szerint.
-Saját TeamSpeak szerver,webcím,fb csoport.
-A Világok harca teren a Desolation szervert képviseljük de az sem probléma ha más szervert képviselsz!

Amit elvárunk tõled.

-Guild reprezentálása.
-17 éves életkor betöltése.
-Ts3 használata nem kötelezõ de elõnyös.(Szervezkedések elsõsorban itt történek)
-Kulturált közösségbe illõ magatartás és viselkedés!

Jelentkezés a guildbe.

-Minden jelentkezõ felvétele kötelezõen a TemaSpeak3 - on történhet meg a Guildba Jelentkezés nevû TS3 szobában.
-Jelentkezéssel kapcsolatban az alábbi tagjainkkal veheted fel a kapcsolatot: (gw2 acc nevek):

-Janes.5017
-Cegi.4385
-Szolari.8143
-Nikopeti.7642

További információk a guildrõl: http://thsgw2.ewk.hu/
írj a supportnak, hátha
havert többször törték fel és visszaállították az eredetire

DarkHorSe
Mindegy, toroltem mindent 😛

Sziasztok!

Mi van akkor, ha törölték az accountomat, mert elvileg valami szabálysértést követtem el? (Valójában régóta nem játszottam vele, és valaki feltörte, és hülyeségeket csinált.)
DarkHorSe
Van masik, nagy karakter is az accounton. Megorokoltem, ugy is mondhatjuk, azert kerdeztem mert nem akarom torolni ezeket a karikat. Gondoltam kiprobalom a jatekot.

Ati810
Ha csak most kezdted a játékot, akkor a legjobb megoldás, ha törlöd a karaktered, s így ingyen tudsz más szervert váltani, s nem kell összegyûjteni azt az 1000 gem-et. <#kacsint>
DarkHorSe
Warriort kezdtem vegul, altalaban mindig ez vagyok. Mennyire nehez osszeszedni 1000 gyemantot a szerver cserehez?

bardocz
Na wvw-re nagyon nem járok, de kéne. SPvP jobban bejött eddig. Kezdtem egy warriort, meg akarok még egy mesmert is, hogy legyen, elég erõsnek tûnik.
Én úgy fejlõdök,hogy megcsinálom sorba az eventeket adott mapon közben megnézem összes vistat,waypointot tehát 100%-osra csinálom a mapot és ha nincs meg a megfelelõ szint következõ mapra(mert soha nincs meg nekem) akkor megyek WvW pár szintet húzni max 1 óra alatt azt go köv.map.