Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
amugy van 400 feletii cooking? és a weaponcraft 400-500 ig mennyire drága ha semmi materialom nem lenne? kéne az ascended dagger a thiefre, de sztem sose lesz annyni pénzem 😞
https://www.youtube.com/watch?v=RNd6onbI3m4
Na holnap folyt.köv..
- sajnos nettel küzdök továbbra is, folyamatos 2sec lag (késés) az szinte jó eredménynek számít nálam amit www-n de még pvp-n is gyakran sikerül túlélnem de onnan elég ritkán szoktam leesni is és általában abba sem szoktam belehalni. Mistben meg sztem megyek egy hídon majd pár másodperc múlva kiderül, hogy mégsem ...
- WT írja folyamatosan a net kapcsolatomat a szerveréhez, az ilyen 4kb-30kb értékeket szokott mutatni,, majd néha 5-10 másodpercre minden 0 lesz amit a WT még tolerál, gw meg inkább kivág
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Never underestimate the power of the dork side!
Nagy csaták is vannak pedig(rangedek elõnyben).Én Thief-el Short bow-al megyek azzal van ennyi kill pl.
Amúgy meg:ne ess le😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Bementem a kb 8-as mesmeremmel, túl sok dolgot nem csináltam, csak rohangáltam. Mondjuk ez az edge of mist volt. Szerintem xp-t meg pontokat sem kaptam nagyon, pedig sebeztem ám. Viszont leszedtem pár növényt 😄D
Szerinted ki az a hülye aki ilyen játékmódba egyedül bóklászik??😄
itt vannak különbözõ guide-k amikkel lehet húzni a craftingot, de az elsõ kari esetében sztem nem érdemes veszõdni vele, a 2. - 3. kari esetében már megvan az az anyagi háttér ami mellett kitudsz neki tanulni gyorsan 2-3-4.. szakmát és ezzel haladni, de amúgy nem látom értelmét
valamint az elején még úgysem az ascended gear legyártása lesz az elsõdleges akkor pedig szintén nem sok értelme van
a TP-n megtalálod nagyjából mati áron a fegyókat-ruhákat amiket craftolnál magadnak úgyis
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
Ha kicsit megakadsz fejlõdés közben vagy úgy látod kissé alul szintezett vagy akkor megéri beugorni Edge of The Mists-be és menni pár kört egy Commander-el 1-2 +szintért.
Ennyi kis trükk belefér ha tényleg az adott területen nincs éppen csapat vagy kevés vagy a mobokhoz,mert elõ fog fordulni.
World eventekhez mindhez fuss oda,megéri.A sárga körös ikonos NPC-vel mindig beszélj,ezzel indítasz el egy eventet,amihez chat-en kérhetsz segítséget de általában magától jön a nép😊
Veteránokhoz 2-en elegek vagytok esetleg egyedül is lecsaphatod ha ügyes vagy.Champion-hoz már team kell
Azt játszod amelyik tetszik.Mindegyiket érdemes.WvW (szerver vs szerver ha így egyszerübb) közben növekszik a PVE szinted+sok karma.
Spvp (játékos vs játékos) meg Tournament-re van inkább,Ranked meccsek.
Mindegyikhez van külön táblázat ki hogy áll:Leaderboards
Minden más pedig a FAQ-ban fennt
Más lehetõség a WvW(szintén lehet menni bármilyen szinten).Itt már csak a szintezést oldja meg magától (lvl80) vagyis a statisztikán húz de minden más dolgot neked kell megoldani.Ide nincs build autómatikusan.Általában a "Home ... Borderen érdemes kezdeni LVL 10-tõl és ott felöltözködni a Vendortól.Lvl 10-es elsõ kék v.zöld szett+fegyver olyan 4 ezer karma,megéri ez nem sok.
Aztán van ismét lvl20-as szett HA addig nem esik WvW-n
Úgy röviden ennyi a kezdésrõl
-Ele WvW+Dungeon
-Thief Spvp
-Mesmer Spvp+WvW
Még kicsit átgondolom mert ezek közül akkor kell egy akivel folytatom a felfedezést is Pve-n
A Hammer mindezek mellett nagyon táp neki és így ezzel ki is fújt számomra.Na jó még sword+shield de más fegyvert már nem használnék vele mert nem tetszik.Mondjuk ez a 2 elég is neki,hogy jó legyél vele.
Egy nagyon egyszerû játékstílust igényel ami hosszú távon nekem unalmassá vált viszont tényleg eredményes lehet vele lenni bárhol.
Egy Necro-ba sokkal több lehetõség rejlik és ugye minimum 2 élete van😊
Egy sima Glass Cannon staff ele vagyok jelenleg és be kell látnom Spvp-re nem jó.Nagyon csúnyán leütnek.Sajnos szem elött vagyok mindig mindenkinek,könnyû célpont.
Most áttehetném magam supportnak de egy Hot-join random Pug-ra mi értelme lenne?
Valószinü TA-ra már érnék valamit rendes csapattal de így jelenleg nagyon gáz😞
Egy Mesmert én is kezdek majd meg Thief-en gondolkozok.Kell 1-2 erõs Spvp class.
Warrior meg Gua most annyira nem hoz lázba,necro sem.
Engineer még ami nagyon kemény tud lenni de ez a sok robbantás Turret stb.az agyamra menne inkább hanyagolom.
Ranger-el is hadilábon állok és ez teljesen magánvélemény de béna class GW2-ben.Ez,hogy 100-at kell belelõjjek egy ellenfélbe ez nem is tudom de nem Ranger-hez méltó sz.tem.A trap még oké meg a skillek is trait.stb de a fegyverhasználat borzasztó,mindegyik.Ráadásul alig sebez..
Desolation Szerveren Team of The Hungarian Survivors klán
Mindenkit szeretettel várunk.
Egy történet, mely az idõk során elõször legenda aztán mítosz lett, fennmaradt, most is él a legjobb harcosok szívében, talán szunnyad, talán kitörni készül.E történet említést tesz egy társaságról kiket, a harc, a gonosz elleni küzdelem fûtött, az életben maradás, a túlélés ösztöne, hogy fennmaradjon, az amiben hisz és amit csinál, de legfõképp a harc és a túlélés a mindene. Csaták, háborúk dölnek el akár a zöldellõ mezõkön, akár a zsúfolt városokban, perzselõ földeken, magas zord hegyekben mindhalálig. Õk ott vannak mindenhol, csak keresni kell õket, a túlélés bajnokai Team of The Hungarian Survivor
Amire szamithatsz itt.
-Szervezett WvW rendszerességel.
-Közös sPvP és guild eventek rendszeresen.
-Dungeon/Fractal/Living Story igény szerint.
-Saját TeamSpeak szerver,webcím,fb csoport.
-A Világok harca teren a Desolation szervert képviseljük de az sem probléma ha más szervert képviselsz!
Amit elvárunk tõled.
-Guild reprezentálása.
-17 éves életkor betöltése.
-Ts3 használata nem kötelezõ de elõnyös.(Szervezkedések elsõsorban itt történek)
-Kulturált közösségbe illõ magatartás és viselkedés!
Jelentkezés a guildbe.
-Minden jelentkezõ felvétele kötelezõen a TemaSpeak3 - on történhet meg a Guildba Jelentkezés nevû TS3 szobában.
-Jelentkezéssel kapcsolatban az alábbi tagjainkkal veheted fel a kapcsolatot: (gw2 acc nevek):
-Janes.5017
-Cegi.4385
-Szolari.8143
-Nikopeti.7642
További információk a guildrõl: http://thsgw2.ewk.hu/
havert többször törték fel és visszaállították az eredetire
Mi van akkor, ha törölték az accountomat, mert elvileg valami szabálysértést követtem el? (Valójában régóta nem játszottam vele, és valaki feltörte, és hülyeségeket csinált.)