Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Szeva Jock <#wave>

Guardiant, rangert próbáld, szerintem ez a két class van a legjobban "rendben". Guardiant nagyon eltalálták.
ez kurvajó!😊

Jockey
hat, mostani hetvegen volt idom kicsit jatszanil, de tovabbra se erzem melyik az en karim..
mind1ik tetszik, de pvp-re nemlatom at mi lenne jo:
tetszik warrior, de ww/ben lehet tul gyorsan fekszik mert ugyebar be kell mennie a tomegbe
tetszene thief, de hasonlo mint warrior cak meg papirabb
mesmer-k nem erzem hogy lenne ertelmes damage
engit valahogy kevesnek tunik nekem, vagyis nagyon bekorlatozodik a flamethowerre szeritnem is
elementalist-s s probalom, de furcsa, bar szepek az efektjei de ha jol latom tul sok menekulo skillje nincs..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Patch után rögtön még jó volt.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

- ~50Mb patch, login szerver nem enged be (19:9:13... hibakód)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

DummyBoy
Nekem még mindig ugyanaz ... maxon, mediumon ugyanúgy 20-50 FPS, VGA sleepben ...

Asszem a következõ cserénél már tényleg valami normális VGA-t veszek ... 😞

szerk: Valamint a balanszon is ügyködhetnek még ... lvl 6-os eventen 10-12db lv 9-10-es elementál csapkodta szét az arcunkat, ami a legkevésbé sem fun ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szóval nem mondtam hogy örökre.

zsakosfrodo2
Én meg Zomil csináltuk ezt ma korábban, és nem vették észre az elején a fáklyát. 😄 Ezért AoE skillnek a körét használtuk arra, hogy beazonosítsuk merre kell menni. Úgy sokkal viccesebb volt. 😄
Zomil aztán eljutott a végére és esett neki sok-sok loot, engem meg begankeltek 6-an, mert nem voltam elég gyors. :| Érdekes, hogy a mi szerverünkrõl nem volt ott senki, míg az ellenfélék csapatából meg vagy 10-15 fõt is láttunk amíg ott voltunk lent.

TDC Geronimo
😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Terawatt
Átmenetileg néz csak ki így.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

sPvP off, nem is csoda volt pár levágás még játszottam, tényleg van mit csinálni. Többi részt nem néztem csak sPvP-t, múltkor jobbnak tûnt, most sok kapcsolat hiba volt még abban a rövid idõben is még nyomtam. Ez a server szoba megoldás amibõl annyit látsz hány játékos van benn meg igen kezdetleges, ennél azért valami komolyabbat kellene csinálni.

Unknow
Jaja, nálam is hatalmas volt a javulás. Viszont eddig azt mondtam,hogy nincs messze a megjelenés, ez alapján a béta alapján viszont...

Nem tudom ki az aki nézte, de annyi új quest, annyi új dolog került be a human kezdõre, hogy mindezt kompenzálni a többieknél...ez nem két perc lesz 😛
Hát nem tudom, nálam nagyságrendekkel jobban fut, VGA hûtése is bekapcsol végre, van miért.
Van különbség a beállítások között, mediumon megvan az 50-60 FPS alapba, mondjuk sPvP-ben nem figyeltem annyira az FPS-t de nem volt látható gond vagyis 30+ biztos megvolt. Máshol meg nem jártam.

Beni521:
Elõzõ BWE-n nem lehetett bemenni, de ott volt csak nem volt elérhetõ.

Running
kb 4 óra WWW, +1 óra pve és 1 dc eddig. Játék egy hangyafülnyivel jobban fut. A www balancon kívül más nagy tragédiával nem találkoztam. Azért az tényleg nem lenne rossz, ha a low popos szerverek nem a fullal küzdenének...

Mi ott tobzódtunk tegnap páran de senki se tudtam mi van abba maradtunk hogy nem mûködik. 😊
Illetve egy dude mondta hogy az egyetlen ami müködik (fórum szerint is). Az ascalon. A média dudékat fel is buffolják 30+-ra, az átlag parasztok sz*pjanak. 😛

Beetletun szvsz nem megy.
Semmi se történt mikor nekifeszültünk az ajtóknak, az NPC-k körülötte meg lv 30+-osak asszem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Elvileg valami Caudecu's Manor

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

raktak be lvl 10re dungeont?! queensdale map chaten pofáznak vmi beetletonnál lévõ dungeonról ami elvileg level 10es :|

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Unknow
Rings of Fire, Whiteside Ridge, Vabbe = 56k pont, ellenfelek 1k 1k pont.

Sehol sincs balance. Drargrimmaron legalább még van valami akció. Gandara volt még némileg balanceolt trióban, de az se volt jó.
TDC Geronimo
várni a fixre

"We're hearing from lots of people stuck at loading screens. This is the less-fun part of beta testing, but we're looking into it! ~RB2 #Gw2"

Ha wvw-bõl kiléptem, de utána nem bírok belépni, mert Lion's Arch képernyõn tölt örökké, akkor mi a teendõ?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Jelenleg WvW-bol annyita latok hogy zerg, 5 fps, szevasz. Ez a szerver egyszeruen szart se csinal jelen pillanatban. 😊
Ugyhogy en migralok is tovabb.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

s0n1c
sPvP-ben a bomb kit egyértelmûen hasznosabb, igen, www-ben viszont grenade kit lesz jobb.
Értem, de nem értek vele egyet. Ha nem használok egy skillt mert én magam szakítom meg, akkor nem használtam és pont. 😊

Egyébként WvW-ben most épp megint szopóálarc, felébredt a másik szerver.

spybot919
Valaki nem tudna biztositani 1accountot amikor belépek és kipróbálom hogy fut a játék? Körülberül 5perc lenne!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
Igen volt. Ez azért van, hogy megfontoltan toljad a dodget is. Vagy befejezed a skillt és sebzel, vagy dodgeolsz és ezzel túléled/elkerülöd a sebzést. Szerintem nem gázos. Az már annál inkább, hogy az ilyen pullos skilljeim pl olyan szinten randomok, hogy vagy mûködik vagy nem illetve az olyan skillek amik egymás után sebeznének sokat van hogy állandóan missel mindegyik érthetetlenül. Ezeket nem igazán értem.

Igazából Engi most sokkal jobb mint BWE1-ben volt. Több a damage az tuti.
Gránát a kedvencem, de olyan vele játszani mintha a fogam húznám. Pedig tetszik ahogy nagy vagányan szórogatja. Bombákat gyûlöltem, de sajna az a hasznos.

Ráadásul az eddig mmokban bevált billentyûk, ctrl+2, shift+2 stb. a sok mozgás miatt itt nehézkesebb.

Viszont az is tény, hogy egyelõre fasorba sincs sajnos sok más classhoz képest, nincs annyira egyben.

Kérdés:
Múltkor s volt, hogy ha egy skill végrehajtását mondjuk dodgeolással megszakítottad akkor kapott egy 4-5 másodperces cooldownt?
Piszkos idegesítõ.

Zomil
Hát bizok benne, h az Anet féle kedvesség meg is marad és nem csak beetetés volt.
Mert azért 1-2 dologra nem ártana ránézni. Gondolok itt engi-re és thief-re. Illetve thief-el nincs akkora probléma csak a class skilljét kellene átdolgozni.

Viszont a glory láda randomjával továbbra se vagyok kibékülve. Én sosem voltam szerencsés ilyen ügyekben mmo-kban, ezért inkább kelljen több pontot farmolni, de azt váltsam ki amit én akarok. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
Explorable mode elég halálos megkell hogy mondjam 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

*mennyire

Viszont a guardian nagyon jó, legalábbis nekem tetszik, nem egy atom dmg deal kaszt de azért lehet vele pörögni rendesen, viszont ahoz képest ,hogy mennyi "tankos" valahogy nem bírom vele jól a gyepát:S

s0n1c
Remélhetõleg fixelik kiadásig 😊
Nekem nagyon fájó pont ez az engineer, mert mikor kiadták az infot meg a kis videókat róla megtetszett és úgy gondoltam main karakterem lesz, de 3 hónappal ezelõtt volt kb az elsõ beta akkor elég gyengének találtam(de betudtam noobságomnak). A baj az, hogy azóta a mélyére láttam és láttak az emberek és tényleg rosszul mûködnek a dolgok, de nem változott 3 hónap alatt.

s0n1c
Az elgondolással nincs gond szerintem, csak át kell gondolni a skilleket. Nem gondolnám, hogy jelenlegi állapotában hagyják 😊 A flamethrower dmgen egyébként húztak, teszteltem.
Hivatalos fórumon is mindenki sír engineer miatt (igazuk is van). Se dmg, se normális support. Turretekkel kb mintha lábon lõnéd magadat, mert nem mobilisak, sok a cd rajta, ratyi dmg és igazából egynél többet be se rakhatsz mert akkor ott vagy 5db skillel ami abból az egy átkozott fegyverbõl jön és have fun. Semmit nem változtattak rajta több mint egy hónap alatt még a dmgén se húztak ha már az elgondolása a classnak is sántít.

Szerintem se túl jó az engi és szinte (az én szerveremen) nem játszik vele senki, de guardiannal se, nekem eddig nagyon tetszik a játék de szerintem sokat fog ez még változni, még megjelenés után is, nem hinném ,hogy hagynák ,hogy elkurvuljon a játék, mindenesetre most még nem az igazi. WvWvW be csak 80 tól érdemes menni ugye?

s0n1c
Enginek nagyon sok skilljére*
s0n1c
Enginek nagyon skilljére rá kellene nézni a fejlesztõknek: random elixir (egyedüli használható az R), grenade kit összes skill ground target (nem értem miért), ráadásul nagyon kicsi hatótávval ez így pvebe/pvpbe egyaránt lófaszt nem ér, bomb kit sokkal jobb (big ol'bomb egyik legjobb toolbelt skill továbbra is), turreteknél nem értem miért kell cd ha felszeded õket --> nem mobilizálható könnyen, holott ez lenne a lényege, rifle továbbra is kaka minden szempontból, mine kit használhatatlan, nem éri meg a weapon kit slotot. Flamethrower dmget növelték, ez mondjuk jó.

Ennek ellenére még mindig messze menõen a legfunabb class nekem -.-
Dye valóban cumi. amolyan collectible lett belõle mint Riftben a csillió trophy vagy mi.
Mondjuk engem ez pont kevésbé zavar, ez is egy bevételi forrás nekik. Aki 8 karaktert akar minden színnel szanaszét festeni az majd szív.
Egyébként a fiola amit lootolhatsz és unlockol egy színt az még Account szintû, csak ami szín kiesik és használod az karakter szintû. Magyarul csak maga a szín az ami karakterre lockol, ha találsz unidentified dye-t valahol azt bankon keresztül elvben átathatod másik karakterednek.

Thief skill is cumi. Mostanra csökkentették a randomok lehetõségét, de akkor is. Engineer több potionja is hasonlóan random - annyira nem vicces. Mármint PvEben elmegy, PvPben annyira nem.

Valószínûsítem lesz split. És nem tartom kizártnak hogy tief is kap alternatív lehetõséget.

A PvP glory ládák viszont érdekesek. Elvileg az itemeket craftolással és dungeon crawlinggal is el tudod érni. A legmegbízhatóbb a crafting lesz, dungeon meg láda meg gondolom a random cserébe elvben jobban néznek ki majd azok az itemek.

Zomil
Viszont a WvW dungeon nagyon fasza, csak kár, h egyedül mentem és a felénél megjelent mögöttem 6 aug rock-os ellenfél és esélyem sem volt befejezni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Hát a Drargrimmar nagyon roflstompol eddig😄
Én is megnéztem , csak nagyon kicsi a lvl em 😄 na de mind 1 , lényeg
enemy server 1 14000 fõ,
én serverem 1500 fõ
enemy server 2 891fõ
😄😄😄😄😄

Unknow
Na most,hogy kipróbáltam a WvWvW-t. 30-60 fps mindig meg van, pedig highon tolom 😛

Egyébként rettentõen addiktív...hihetetlenül...
- én nem olvasok hivatalos fórumot, itt és a blogon van annyi információ ami nekem elég
- reggel 9 óta most léptem ki WvW-rõl, nekem 1 crash nem volt még ma
- craftból remélem még konkrét geart lehet készíteni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Unknow
Én 2 órája vagyok bent egy partyval és semmi crash.
Zomil
Elekzdtem kicsit WvW-zni és valoban itt nagyon instabil a játék, elég sürün crash-el :S

Zomil
Mondjuk nem tudom innen hányan olvassák a hivatalos forumot, de lassan kezd azért bugyogni az a bizonyos dolog. Kezdenek azért itt is elöjönni azok a dolgok, amik eddig az Anet jo tulajdonságaként volt emlegetve.

Pár aproság:
-dye most már nem account szinten unlockolodik, hanem csak a karakternél
-glory árusnál mostmár csak ládák vannak, amiböl random loot esik, vagyis már nem vehetsz ki konkrét geart...szoval itt is csak az RNG-n mulik hogy mikorra lesz meg a set
-thief steal skillje miatt a játékosok 90%-a könyörgött, h változtassák meg, mert egyrészt kompetitiv pvp-ben annyira nem jo, h ez az egyetlen kaszt ahol a class skill random, a másik meg, h egy távolsági harcra speccelt thief soha nem fogja használni arra, h shadowsteppeljen az ellenséghez

Valahogy kezd kiütni, h az elején lévö beetetés, h az Anet teljesen hallgat ránk kezd eltünni.
De pl. azt sem értem, h az Anet miért határolodik el annyira a WvW ranktol. Holott Daoc-ban elég jol müködött.

Nekem igazi felszerelésem nem veszett el, de volt deleted item pár. Az meg nyilván normális, nem is bánom hogy nem 26 féle csontocskát lehet kiverni szürke lootnak hanem mondjuk csak 3 félét. kkevésbé tömíti inventoryt.

Egyébként ha már itemek.
Úgy tûnik minden ami nyersanyag (ha kész crafting termék maga is nyersanyag) már bemehet collectiblébe.
Magyarul: Ami alap nyersanyag az már nem tömíti majd bankot. Ez remek, mert abból ugye sok nincs.

Igen, igazad van, most lemaradt a szokásos "most csak kötekszem, ne vegyétek komolyan" tagem. 😊

Õszintén?
Azon túl hogy halálba idegesít hogy
1. Ez a másik szerver szar WvW-ben.
2. Má megint az engineerem ragadt be.

g*cijól elvagyok. Ennél nagyonn bughalmazokkal is játszottam már és azokkal ellentétben itt nem érzem azt hogy a markting gátja mögött bugyogó nyers és állott f*s bármikor a nyakamba szakadhat. Igaz ebben Rift is jó volt.

A cuccok egyébként mindenkinél eltûntek? Nekem csak kis szintû karaktereim voltak, a legnagyobb lvl 8, de az összesnél eltûnt a felszerelés nagy része, az inventoryban meg egy palceholder, hogy 6 vagy 7 deleted items. Szóval ez üzemszerû, vagy jelezzem bugnak? (a cuccokért persze nem kár)