Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guardiant, rangert próbáld, szerintem ez a két class van a legjobban "rendben". Guardiant nagyon eltalálták.
mind1ik tetszik, de pvp-re nemlatom at mi lenne jo:
tetszik warrior, de ww/ben lehet tul gyorsan fekszik mert ugyebar be kell mennie a tomegbe
tetszene thief, de hasonlo mint warrior cak meg papirabb
mesmer-k nem erzem hogy lenne ertelmes damage
engit valahogy kevesnek tunik nekem, vagyis nagyon bekorlatozodik a flamethowerre szeritnem is
elementalist-s s probalom, de furcsa, bar szepek az efektjei de ha jol latom tul sok menekulo skillje nincs..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Asszem a következõ cserénél már tényleg valami normális VGA-t veszek ... 😞
szerk: Valamint a balanszon is ügyködhetnek még ... lvl 6-os eventen 10-12db lv 9-10-es elementál csapkodta szét az arcunkat, ami a legkevésbé sem fun ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Zomil aztán eljutott a végére és esett neki sok-sok loot, engem meg begankeltek 6-an, mert nem voltam elég gyors. :| Érdekes, hogy a mi szerverünkrõl nem volt ott senki, míg az ellenfélék csapatából meg vagy 10-15 fõt is láttunk amíg ott voltunk lent.
Nem tudom ki az aki nézte, de annyi új quest, annyi új dolog került be a human kezdõre, hogy mindezt kompenzálni a többieknél...ez nem két perc lesz 😛
Van különbség a beállítások között, mediumon megvan az 50-60 FPS alapba, mondjuk sPvP-ben nem figyeltem annyira az FPS-t de nem volt látható gond vagyis 30+ biztos megvolt. Máshol meg nem jártam.
Beni521:
Elõzõ BWE-n nem lehetett bemenni, de ott volt csak nem volt elérhetõ.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Commissar_Szeged
Illetve egy dude mondta hogy az egyetlen ami müködik (fórum szerint is). Az ascalon. A média dudékat fel is buffolják 30+-ra, az átlag parasztok sz*pjanak. 😛
Beetletun szvsz nem megy.
Semmi se történt mikor nekifeszültünk az ajtóknak, az NPC-k körülötte meg lv 30+-osak asszem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Sehol sincs balance. Drargrimmaron legalább még van valami akció. Gandara volt még némileg balanceolt trióban, de az se volt jó.
"We're hearing from lots of people stuck at loading screens. This is the less-fun part of beta testing, but we're looking into it! ~RB2 #Gw2"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Ugyhogy en migralok is tovabb.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Egyébként WvW-ben most épp megint szopóálarc, felébredt a másik szerver.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gránát a kedvencem, de olyan vele játszani mintha a fogam húznám. Pedig tetszik ahogy nagy vagányan szórogatja. Bombákat gyûlöltem, de sajna az a hasznos.
Ráadásul az eddig mmokban bevált billentyûk, ctrl+2, shift+2 stb. a sok mozgás miatt itt nehézkesebb.
Viszont az is tény, hogy egyelõre fasorba sincs sajnos sok más classhoz képest, nincs annyira egyben.
Kérdés:
Múltkor s volt, hogy ha egy skill végrehajtását mondjuk dodgeolással megszakítottad akkor kapott egy 4-5 másodperces cooldownt?
Piszkos idegesítõ.
Mert azért 1-2 dologra nem ártana ránézni. Gondolok itt engi-re és thief-re. Illetve thief-el nincs akkora probléma csak a class skilljét kellene átdolgozni.
Viszont a glory láda randomjával továbbra se vagyok kibékülve. Én sosem voltam szerencsés ilyen ügyekben mmo-kban, ezért inkább kelljen több pontot farmolni, de azt váltsam ki amit én akarok. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ennek ellenére még mindig messze menõen a legfunabb class nekem -.-
Mondjuk engem ez pont kevésbé zavar, ez is egy bevételi forrás nekik. Aki 8 karaktert akar minden színnel szanaszét festeni az majd szív.
Egyébként a fiola amit lootolhatsz és unlockol egy színt az még Account szintû, csak ami szín kiesik és használod az karakter szintû. Magyarul csak maga a szín az ami karakterre lockol, ha találsz unidentified dye-t valahol azt bankon keresztül elvben átathatod másik karakterednek.
Thief skill is cumi. Mostanra csökkentették a randomok lehetõségét, de akkor is. Engineer több potionja is hasonlóan random - annyira nem vicces. Mármint PvEben elmegy, PvPben annyira nem.
Valószínûsítem lesz split. És nem tartom kizártnak hogy tief is kap alternatív lehetõséget.
A PvP glory ládák viszont érdekesek. Elvileg az itemeket craftolással és dungeon crawlinggal is el tudod érni. A legmegbízhatóbb a crafting lesz, dungeon meg láda meg gondolom a random cserébe elvben jobban néznek ki majd azok az itemek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
enemy server 1 14000 fõ,
én serverem 1500 fõ
enemy server 2 891fõ
😄😄😄😄😄
Egyébként rettentõen addiktív...hihetetlenül...
- reggel 9 óta most léptem ki WvW-rõl, nekem 1 crash nem volt még ma
- craftból remélem még konkrét geart lehet készíteni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Pár aproság:
-dye most már nem account szinten unlockolodik, hanem csak a karakternél
-glory árusnál mostmár csak ládák vannak, amiböl random loot esik, vagyis már nem vehetsz ki konkrét geart...szoval itt is csak az RNG-n mulik hogy mikorra lesz meg a set
-thief steal skillje miatt a játékosok 90%-a könyörgött, h változtassák meg, mert egyrészt kompetitiv pvp-ben annyira nem jo, h ez az egyetlen kaszt ahol a class skill random, a másik meg, h egy távolsági harcra speccelt thief soha nem fogja használni arra, h shadowsteppeljen az ellenséghez
Valahogy kezd kiütni, h az elején lévö beetetés, h az Anet teljesen hallgat ránk kezd eltünni.
De pl. azt sem értem, h az Anet miért határolodik el annyira a WvW ranktol. Holott Daoc-ban elég jol müködött.
Egyébként ha már itemek.
Úgy tûnik minden ami nyersanyag (ha kész crafting termék maga is nyersanyag) már bemehet collectiblébe.
Magyarul: Ami alap nyersanyag az már nem tömíti majd bankot. Ez remek, mert abból ugye sok nincs.
Õszintén?
Azon túl hogy halálba idegesít hogy
1. Ez a másik szerver szar WvW-ben.
2. Má megint az engineerem ragadt be.
g*cijól elvagyok. Ennél nagyonn bughalmazokkal is játszottam már és azokkal ellentétben itt nem érzem azt hogy a markting gátja mögött bugyogó nyers és állott f*s bármikor a nyakamba szakadhat. Igaz ebben Rift is jó volt.