Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Én nem vagyok fanboj, de ez csak egy béta ... Inkább itt crasheljen és "bugozzon" egy game mint élesben ...

Lehet küldeni a reportokat, aztán bízni benne, hogy minél hamarabb megoldják.

Az viszont tény, hogy azért a "perfekt-tõl" messze van, mint Makó Jeruzsálemtõl xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A fenét perfekt.
Minimum 8 crash logot küldtem és 7 bugot írtam fel nekik.
Manapság, amikor egy frissen kiadott játék is hajlamosabb bugosabb lenni (Stronghold 3? SotS2?) mint a Win95 2 évvel release elõtt? Ez szánalmas!
(Jaj, nagyon fáj mikor olvasom a saját fórumaikat és olyanok vannak hogy... atya úr isten. Bár azért relatí korrektek az emberek.)

Ráadásul csak 5 órát aludtam.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

- másfél óra alatt 1 leállás (frissítés miatt) semmi crash. Elég új (ha nem is a legújabb) nvidia driver van fent (tegnap óta nem frissítettem)
Necróm és tsi 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

sajnos tegnap csak alig másfél órám volt játszani,de padlót fogott az állam megint......

perfekt a játék!

/bow

Igen, most hoztam létre egy másikat és azzal minden rendben van.
Egy bizonyos karakter csinálja ezt? Próbálj meg újat csinálni.
Nekem is van egy beragadt karakterem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
Kiprobáltam a mystic forge-ot...hát sok értelmét nem látom, mivel sztem eléggé random, szoval jobban megéri bezuzni az itemeket alapanyagért :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezek az új hangok mintha DDO világát is visszaadnák,nem tudom olyan érzéssel is eltölt.Szuper nagyon😊

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李

Sziasztok! Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy amint belépek a home serverre egybõl lefagy a játék. Eddig nem volt ilyen problémám, vajon mitõl lehet? Válaszokat elõre is köszönöm!
Zomil
csak ugy... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Google-fu se segített, beta fórumon sincs. Úgyhogy passz. MAx fel tudok dobni egy kérdést oda...

Kata
Nem láttam, ott nézegettem.

[/cserf][/fülünyúl]

Hmm... gondolom majd pénzes itemért lehet. Gem shopban semmi sincs?

Új build 3 perc múlva. 😊

Norn questeknél a , A trap foiled nevû bugos onnantól nem lehet tovább haladni a játékban , nálam semmi lagg nincs , viszont a tûzfalas hülyeséget kaptam én is sokat.

Na most beenged, aztán pár perc játék után kidob, belépés után pont ugyanott vagyok, ahol beléptem, xp, tárgyak rollback.... Most akkor mi van?
Kata
Lehet valahol átnevezni karaktert?

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
nvidiasok szedjétek le legújabb drivert. Nekem az van fent és egyszer se crasheltem. Fórumon is írják, hogy azzal nem csinálja.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én nem tudok karaktert indítani ez az elsõ bétám mert azt írja transaction in progress blablabla

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Ah pedig azt hittem már tudok végre kicsit játszani erre gebasz van T__T

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

De legalább most már 3 másodperc alatt kiírja, hogy nem tudott csatlakozni.
szerintem login szerver, én sem tudok belépni

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

DummyBoy
Nahhh ... 3 CTD ... Csináltam egy új karit, próbaképp, elsõ küldi végén kb 8-szor nyomtuk le a fõellent, már a végén vagy 6-an ott álltunk és semmi ... közben jöttek a login szerveres üzenetek ...

Viszont mintha jobban menne xD

Van a játékban FPS kiíratás, vagy Fraps?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ember hazaér éjfél elõtt 5 perccel, hogy egy kicsit bétázzon, mert 6-kor kell kelnie is, erre... valami általános leállás, vagy csak a login szerver?
s0n1c
Elõzõ bwe-n nekem kb. 10 perc volt.
TDC Geronimo
5 másodperc, alapesetben, de most valami gebasz van

s0n1c
Valami gebasz van, majd visszaenged ez volt nekem is. Btw pvp serverek down.
Az account áthelyezés kb meddig tart? már percek óta várom h tudjak végre játszani :S

Zomil
szintén, bár nekem nem crash volt, csak kivágott

na crash és nem enged vissza😊 szte login servert nem érem el router v tûzfal miatt😄

TDC Geronimo
World Population Limit Increase

Hey all,
Good news for you. We’ve been evaluating world population limits and we were able to raise them some. Most worlds that were previously full are not full now.
Also don’t forget we have twice as many worlds during BWE2 as we had in BWE1.
~ MO

TDC Geronimo
mi a box'o funt próbáltuk ki, marhanagy 😄

Győri Devi
vettem pár minit + kalóz ruci 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

TDC Geronimo
ez a crash ez random. Nekem még egyszer se csinálta pl. Holnapra tuti javítják

LeWyTy
Mikorra lesz pénzem és megjelenik akkora lehet idõm nem lesz hogy játszak <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

+

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

spybot919
Hát ha valaki biztonistaná az accountját 5percre mig belépek és csekkolom azt megköszönném. Tomy is biztositani tudja hogy kiléptem határidõre, amit megigértem

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
Sokkal jobban fut, mint eddig, crash eddig 1szer volt(folyamatosan altabolgatok és nem okoz neki gondot), és human kezdöterületem észrevehetöen több event van(mármint több fajta) 😊

Szóval fagyik meg nekem továbbra is ugyan úgy lassú mint volt.
Ennek ellenére továbbra is szép meg mifene. Slideshownak tökéletes.

spybot919
Gondolom megyeget a béta. Esély van arra hogy 10percre valahogy benézzek a játékba? érdekelni mit optimalizáltak rajta😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

- 7x vágott ki a játék, 4x a chaten babráltam, 1x ALT-TAB után nem engedett vissza (a zene szólt, de kép semmi) 2x meg csak úgy (múltkor nem volt 1 DC-m se). Whispert engedte, de amikor csak felhoztam a chat menüt már repültem kifele
- lassabbnak érzem mint múltkor pedig a beállítások mind lejjebb kerültek (ez lehet helyi net gond is, ma valamiért lassú volt a net), a felbontás ugyanaz maradt (1920x1080)
- WvW-t nem erõltetem (múltkor szinte csak ott voltam), utoljára már a pve kezdõre rakott (mert gondolom elvesztettük a WvW way pontját)
- kezdõn (nem meglepõ módon) várni kell a mobokra, káosz van de a játék amúgy játszható
_szerintem_

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo
Elsõ napi gondok. Szerintem órák kérdése és kipatchelik, mint múltkor.

frango
Basszus muszáj leszek megvenni ezt a játékot...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Unknow
1 DC nálam, haveroknál fejeként 3 eddig. Viszont tényleg marha jól fut a game.
Nekem úgy tûnik engineerem beragadt mistsbe, ahányszor töltöm be annyiszor is akad le a cucc. 😊
Megyek is fórumba (s)írni egyet bug threadbe.

elõzõ béta nem crashelt. ez már 3x

TDC Geronimo
Beastet vágta ki 3* kb a game, én egyszer DC-tem még a legelején de azóta semmi

Eddig kétszer hardlockolt . egyszer mistre betöltéskor egyszer meg mistben. Másnál stabilitás gond?

TDC Geronimo
Mennyivel jobban fut WvWbe is. Elõbb volt egy elég nagy csata vagy 50+ fõvel és tök simán ment